hey, guys!
torej sem se odločila, da bom začela pisati zgodbe again, but they're gonna be shitty af. torej zgodba za idejo bo enaka kot tista, ki sem jo imela na prejšnjem profilu. tiste like nisem nikoli začela, ker suckam hahah. so yeah hope you're gonna like it(:

PROLOG
Zakaj se slabe stvari dogajajo samo meni? Bila sva srečna in zadovoljna. Jaz sem bila enkrat v življenju zadovoljna, pa sem vse izgubila. Čeprav je trajalo par mesecev sem bila srečna kot še nikoli v življenju. Ljubila sem ga zelo močno in enako je pravil meni. Zakaj le sem ga nagnala tistega dne iz mojega stanovanja? Zakaj sem se obnašala kot en popoln idiot? Zakaj sem bila ljubosumna na neko kurbo, ki se zanjo niti zmenil ni? Vsega sem bila jaz kriva in s to krivdo bom morala živeti do konca mojega življenja.

well to je prolog, i hope you like it
torej next myb?
21. julij 2016
neext <3
21. julij 2016
Jaa Next*-*
21. julij 2016
Next ;D
21. julij 2016
neeeeext <33
21. julij 2016
neeext<33
waw
21. julij 2016
Nexxt larčeeek
22. julij 2016
hvala vsem za nexte ful mi pomeni<3

Chapter 1
Tečem po topli zeleni trati za mojo šolo. Tako jasno nebo je danes. Brez kančka oblaka. Sonce sije in ogreva ozračje. Vzdržno je. Ne prevroče in ne prehladno. Popolno ozračje. Ptički čivkajo in metulji se ustavljajo na živo rdečih rožicah. Vse je tako popolno in mirno. Sama tekam in se ne oziram za svoj hrbet, ker me je strah, da me bo nekdo videl. Srečna sem in nasmejana. Še naprej tekam, ko stopim na nekaj mehkega in mokrega. Ustavim se in pogledam na tla. Stojim v mlaki črne snovi. Ustrašim se in stopim korak nazaj. Nebo se spremeni. Prikažejo se oblaki. Zelo me zanima, kaj je ta neznana snov na tleh, zato sledim črni vijugi na tleh. Vedno bližje, ko sem več vijug je. Vedno bližje, ko sem vedno temnejši so bili oblaki. Moja radovednost me je pogosto skoraj ubila. A kljub vsemu sem nadaljevala pot. Ozračje se je kmalu spremenilo. Iz poletnega toplega vetriča je začela pihati silovita burja. Moja oblačila temu niso najbolk ustrezala. Oblečeno sem imela kratke hlače in star znucan črn crop top. Kmalu za tem je začelo deževati, a sem si rekla, da dokler ne pridem do konca vijug naj ne odneham. Vijuge so se končno nehale vijugati in sem prišla do cilja. Ko so se črte končale sem dvignila pogled in tam je stal 'on'. Opazila sem ga in že želela zakričati njegovo ime, a nič ni prišlo iz mojih ust. Nekaj mi je mašilo usta in ga nisem mogla poklicati. Toliko sem se ukvarjala s svojim grlom, da nisem vidla stvora, ki se je dvigal nad 'njim'. Redko sem ga kdaj omenila odkar je umrl, ampak še vedno sem ga ljubila. Ko sem opazila stvor sem želela zakričati, ampak še vedno ni nic prišlo ven iz mojih ust. Začela sem tekati proti njemu, ko je stvor zamahnil s svojim repom in ga porezal po trebuhu. Takoj sem vedela, da je konec z njim, stvor je začel teči proti meni in mi njegov rep ovil okoli vrata. Nisem mogla zajeti zraka in....
lol ik ik it sucks in nima povezave, a kmalu boste ugotovili why haha torej ja
MNENJA PLS<3
Next???
22. julij 2016
dejj hiter nexxt perf jee
22. julij 2016
neextt full doberr :3
22. julij 2016
Omg ja neext*-* to je tak napeto
22. julij 2016
omggg neext!!!<33
23. julij 2016
hvala za nexte<3
še en Next pls?^^
23. julij 2016
neeext<3
wawww ful dobrr<3
23. julij 2016
u206876
u206876
neext
24. julij 2016
Neeext pa mnenje hočeš? Saj veš da ga ne potrebuješ ker vsi ki berejo vejo da je perfectt ♡
24. julij 2016
nextt haha
26. julij 2016
u214700
u214700
Nexxt
26. julij 2016
Next :*
27. julij 2016
Omg damn to je blo nepricakovano, fuuuul mi je usec in bols da nadaljujes dugac bos ti mrtva, neext(:
28. julij 2016
u214114
u214114
Neext<3 to je tko the best♡♡
28. julij 2016
Nextt
29. julij 2016
torej ja, you want the Next chapter, i will give you the Next chapter (:
TOREJ THANKS BABES DA STE NEXTALI IT MEANS SO FUCKING A LOOOOOT <3
ly

Chapter 2.
Zbudila sem se v postelji, vsa prepotena s solzami v očeh. Pogledala sem okoli sebe. Popolnoma sama. V sobi sem ležala sama. Nobene pošasti, le nekaj krvi na rjuhi. Vstala sem in se odpravila v kopalnico. Edina stvar, ki mi je bila všeč na celem svetu. Soba s samostojno kopalnico. Sama sem imela stvari v omaricah in mama se je komaj kaj zmenila za moje stvari. Pogledala sem se ogledalo. Bila sem cela zabuhla zaradi solz. Moje ključnice so izstopale. Čeprav v meni je bilo komaj kaj življenja sem imela tiste moreče oči. Edina stvar, kar je bila nekaterim všeč. Moji lasje so bili razmrščeni kot neko ščene, ki je na robu smrti. Roke sem imela krvave. Odprla sem pipo in spustila vodo, da mi teče po zapestjih. Kri se je počasi izprala. Razčesala sem si lase in preoblekla spodnje perilo. Nikoli nisem spala v pižami, le v spodnji majici. Oblekla sem se v črn over-sized pulover in pajkice. Zgledala sem suha, lepša in tumblr. Morala sem shujšat. Predebela sem. Odšla sem nazaj v sobo in si pripravila torbo za šolo. Zvezke, peresnico in zvezek za risanje in pisanje. Nadela sem si nahrbtnik na hrbet in odšla iz sobe, po stopnicah v kuhinjo. Mama je sedela za štedilnikom, oče za mizo in mlajša sestrica za pultom. Čim sem vstopila so me pogledali. Vsi nasmejani s tistimi lažnimi nasmehi.
"Melanie, draga, usedi se z nami" me je mama ogovorila in želela, da prisedem k njim. Odkimala sem.
"Pravzaprav se mi mudi v šolo, veš? Danes pišemo test, pa se morem s Keylo učiti, ker ne razume snovi" sem se poskušala izmakniti. Oče me je gledal kakor, da sem mu umorila celo družino. Seveda sem mu jo. Ne fizično, ampak psihično.
"A me lahko odpelješ v šolo?" me je vprašala Marcie. Pokimala sem.
"Seveda, ce se zmigaš zdaj" sem rekla in se nasmehnila. Pokimala je in vstala. Odpravila se je v svojo sobo. Odšla sem v dnevno sobo in se usedla na kavč. Bila je hitra, za razliko, da se vsako jutro pripravlja po 3 ure. Odšle sva iz hiše in se odpravile proti njeni šoli. Njena šola je bila na poti moje, zato mi ni bilo tako tezko jo pospremiti. Hodili sva v tišini, dokler me ni vprašala tistega usodnega vprašanja...

mnenje? Next?
04. avgust 2016
omg Next
04. avgust 2016
Next
04. avgust 2016
NEEEXT DAYUM
06. avgust 2016
nexttt
06. avgust 2016
Neext
08. avgust 2016
u206876
u206876
nextt
20. avgust 2016
Neeext*-* ♡♡♡
21. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani