Heei!! Od zdaj naprej bom nextala to zgodbico iz tega računa, ker se je pač nekj zakomplicilar in zdaj nemorem več na ta račun iz katerega sem pisala to zgodbico, zato je to toliko časa trajalo, ampak obljubim da bo še danes next in bom nextala vsak večer... če pa bo prišlo kaj vmes bo pa drugič daljši next mogoče bo danes še prej next ampak okj... Zdej grrem pa pisat...
20. september 2012
Jess
Medtem ko so se drugi tunkali in zabavali,sem zaplavala h robu bazena in se naslonila nanj. Bila sem obrnjena proti vrtu, zato sem ravno ujela metulja, ki sta se lovila. Bila sta prekrasna. »prelepa sta!« zaslišim glas za sabo. Obrnem se in zagledam Nialla, ki z občudovanjem opazuje metulja. »mhm« mu odvrnem in se nazaj obrnem. »kako si?« prekine tišino Niall. »Super,ti?« mu odvrnem, brez da bi pogled odmaknila iz metuljev. » enako… em, oprosti za tisto… saj veš… tisto v avtu.« zajecla, jaz pa se nasmehnem in mu povem da ni on kriv da se je maček vrgel pod naš avto. Nasmehnil se je in začela sva pogovor. Pogovarjala sva se kar nekaj časa. »Heei vidva! Mislita pridit kaj noter?« zaslišim Lizin glas od nekje zgoraj. Sedaj jo zagledam. Bila je na balkonu z Harryom, Louisom, Zaynom in Megan. Liam pa nevem kje je bil. Šele zdaj sem ugotovila da je že čista tema. »pa saj je že noč!« vzkliknem in nekako zlezem iz bazena. Ker je zeblo, hitro stečem proti hiši, ko mi kar naenkrat spodrsne. Od strahu sem zaprla oči in čakala kdaj bom začutila trde ploščice in si kaj zlomila. Čez kakšne 15 sekund še kar nisem začutila udarca, zato sem zaprla oči in ugotovila da me nekdo nese. In ta nekdo je bil ravno Niall. » hvala.« mu rečem ko me odloži. » ah ni za kaj.« mi reče in že je nekje v hiši. Tudi sama poberem oblačila in se grem preoblečt v kopalnico. Ko sem se preoblekla sem šla na balkon, kjer so bili zbrani še ostali. »punci, gremo nazaj domov?« ju vprašam. Pokimata in Harry in Louis se ponudita da nas peljeta. Nialla še kar ni bilo nikjer. Ko smo se ustavili pred našo hišo, smo se še poslovili in me smo šle v hišo. Res sem bila utrujena, zato sem šla samo še pod tuš in spat. Ulegla sem se in čez trenutek sem že spala kot ubita.
20. september 2012
neeext
20. september 2012
Next!!
21. september 2012
next
21. september 2012
next
21. september 2012
Evo next... ker učeri nisem nextala je zato danes daljši...
________________________________________________________________________
Liz
Ko se je začelo mračit smo šli vsi ven, razen Jess in Nialla smo pustili sama. Kaj pa veš, mogoče se pa še kaj zgodi med njima. Hitro sem se preoblekla in z Megan sva šli na balkon, kjer so bili vsi zbrani razen Jess in Nialla, ki sta se še kar zavzeto pogovarjala in Liama. »Kje pa je Liam?« vprašam Harrya, ki je ravno nekaj brskal po telefonu. Skomignil je z rameni in me niti pogledal ni. »Liam je šel h Dani.« mi razloži Louis ko vidi da iz Harrya nebo nič. Pokimala sem in se vsedla na stol, zdraven Megan. Začeli sva se pogovarjati o vsem in čisto pozabili da so tudi ostali tukaj. »khm,khm!« naju zmoti Louis ravno med pogovorom o kampu. »Ja?« ga vprašam. »bi prosim rekli svoji sestrični naj pride iz bazena, ker mene sploh ne posluša.« mi razloži situacijo, jaz pa grem h ograji in se Jess zaderem da naj pride ven. Najprej je pogledala mene, potem nebo nato pa zavpila da je že večer in celo odšla ven iz bazena. Niall je bil tik za njo, čeprav je Jess tekla v hišo. Mislim da zato, ker jo je zeblo. Kar naenkat ji spodrsne in nasrečo jo Niall ujame in jo odnese do hiše. Z Meg sva se nazaj zatopile v pogovor, meni pa so oči sedaj uhajale h Harryu, ki je vsako minuto pogledal na telefon. »Punci, gremo zdaj domov?« vpraša Jess, ki se je vzela iz nevem kje. Z Meg istočasno pokimava in Louis se ponudi da nas zapelje domov. Šele tedaj je Harry odmaknil pogled iz telefona in rekel da gre tudi on zraven. V avtu je Louis govoril svoje šale in se smejal. Tudi Meg in Jess sta se smejali. Harry je spet imel nekaj z telefonom, jaz pa sem gledala skozi okno. Takoj ko smo prišli domov sem iztopila iz avta in se poslovila od Louisa. Harry je bil tako ali tako prezaposlen z telefonom. Ko sta se Lou in Harry odpeljala smo šle v hišo in zaklenile. Jess je takoj šla v sobo, Meg pa je šla v dnevno pred televizijo. Jaz sem šla v kuhinjo po sladoled v banji in tri žlice. Tretjo še za vsak primer če Jess pride nazaj. Ko sem prišla v dnevno je Megan ravno prestavila na kanal, kjer se je predvajal Titanic. »Pusti!« se ji zaderem in pohitim na kavč. Sladoled sem dala med naju in Meg podala žlico. Nasmehnila se mi je in zatopili sva se v film. Med filmom sem seveda jokala, tako kot Meg. Vedno se raznežim pred žalostnim filmom. Ko ga je bilo konec sem Megan zaželela lahko noč in šla v svojo sobo. Ker sem imela svojo kopalnico sem šla še pod tuš in si iz obraza dala makeup. Ublekla sem pižamo in šla v posteljo. Nekaj časa sem se premetavala po postelji, potem pa vzela slušalke in telefon in se odpravila na svoj balkon. Usedla sem se na stol in si prepevala I love you like a love song od Selene Gomez. Nato sem dobila idejo, da bi z Meg posnele posnetek na to skladbo. Zadovoljna sem se odpravila v posteljo in po dolgem razmišljanju zaspala.

Megan
___________________________________________________________________________
»Megan!! Vstani!! Imam krasno idejo!« me iz prelepega spanca spet zbudi nihče drug kot pa Liz. »Lahko tvoje prekrasne ideje počakajo za 15 min?« ji potožim nazaj. »Saj lahko grem dol po led veš? Ni ga še zmanjkalo!« mi odvrne nazaj in jaz sem v trenutku zbujena. » ko boš urejena pridi v dnevno!« mi še reče potem pa izgine. Šla sem do omare in ven potegnila kratke jeans hlače,belo majico z naramnicami in sivo jopico. Nato sem šla v kopalnico, se stuširala in oblekla. Še lase sem si počesala in odpravila sem se dol. Najprej sem šla v kuhinjo in si vzela kruh in gor seveda nutello, potem pa v dnevno, kjer sta Liz in Jess sedele na kavču in se nekaj pogovarjali. » dobro jutro!« jima rečem in končno opazita da sem v sobi. »jutro !« odzravita in me povabita na kavč. » no kaj je zdaj ta tvoja super ideja?« jo vprašam. » no, včeraj pač nisem mogla zaspat zato sem šla na balkon in poslušala glasbo in potem…« mi je razlagala, ampak jo je prekinil zvonec. Danes se za spremembo nisva obe zapodili v vrata, ampak sem šla jaz. Ko sem odprla vrata sem pred njimi zagledala… Next?
22. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!
22. september 2012
next
22. september 2012
next
23. september 2012
u86741
u86741
next!!+nova bralka.
23. september 2012
še 2 nexta?
23. september 2012
nneeext
23. september 2012
neeeeeext
23. september 2012
Jess
_________________________________________________________________
Liz je ravno začela razlagat Meg o videospotu, ko je na vratih pozvonilo. Meg je šla odpret in prišla nazaj z neko snemalno skupino. » kaj delajo oni tukaj?« vpraša Meg Liz. » ja no… ravno sem ti hotela povedat, da bova posneli še en spot. I love you,like a love song od Selene Gomez, okej?« ji razloži Liz, Megan pa na srečo ne komplicira in samo pokima. Snemali bodo v sobi za goste. Vsi so se že odpravili gor, jaz pa sem šla še po jogurt, ker sem bila ZELO lačna. O moj bog! Postajam, kot Niall. Ravno sem iz predala vzela žlico, ko je spet pozvonilo. Šla sem do vrat in jih odprla. In pred njimi niso bili nihče drug kot slvani One Direction. Vsi so nekam veselo buljili vame, samo Harry je bil na telefonu. In Liam je nekaj čudno gledal v mojo žlico.Šele zdaj sem se spomnila da se boji žlic. Dala sem jo za hrbet in Liam me je hvaležno pogledal. » am… hey?« jih pozdravim. Veselo mi odzravijo in kar brez dovoljenja vstopijo v hišo, le Harry, ki še ni dojel da ednini stoji na pragu brska po telefonu. »Harry? Lahko vstopiš!?« mu rečem, on pa mi zmedeno pokima in potem le vstopi. »in kje sta Megan in Liz?« me vpraša Louis, že takoj ko se prikažem v dnevni. » gor snemata videospot.« jim na kratko razložim, oni pa me pogledajo, kot da ne bi bila iz tega planeta. » Kaj?« jih vprašam ker že kar nekaj časa gledajo vame. » onidve snemata videospote?« me ponovno vpraša Zayn. »am ja tako nekako…« mu odgovorim in odprem jogurt. » ste že imeli zajtrk?« jih znova vprašam oni pa pokimajo.
Liz
Z Meg nama je šlo na snemanju odlično. Še preden sva začeli snemati za Love you like a love song, sem Meg pokazala WMYB in bila je navdušena nad njo, zato sva se odločili da bova najprej posneli videospot na to pesem. Ravno, ko se je začela pesem je pozvonilo. Z Meg sva se samo zasmejali in Meg je začela. Med snemanjem sva se zabavali, kot še nikoli. Brez pilllow faighta tud ni šlo. Ko sva odpeli WMYB, sva posneli še I love you like a love song, potem pa sva se smeje odpravili dol. Ko sva prišli dol sva zagledali zelo, zelo nenavaden prizor.
24. september 2012
next
24. september 2012

WMYB
24. september 2012

I love you like a love song
24. september 2012
next
25. september 2012
še 3 nexte??
25. september 2012
next!!!!!
26. september 2012
next
26. september 2012
neext !!
26. september 2012
Megan
»kaj za vraga pa se je zgodilo tukaj?« se zaderem in mislim da se me je slišalo čez celo hišo. Sedaj končno iz perja pogleda 5 glav. Ja prav sem rekla. 5 glav. Louis,Liam,Niall,Jess in Zayn. No naj razložim kaj se dogaja. Cela dnevna soba in pol hodnika je posuto z perjem. Povštri niso več povštri, ampak cunje, kavč je obrnen na glavo in vseh 5 oseb se mi reži v glavo, kot da bi bilo kaj smešno! Harrya ni bilo nikjer in tudi Liz je nekam izginila. »hočem razlago?« jim ukažem in končno postavijo kavč v pravo pozo in se tudi sami vsedejo gor, jaz pa nekako pridem do njih. »am ja imeli smo manjši party…« mi mirno razloži Louis. »manjši? Resno?« mu rečem in z roko pokažem čez celo dnevno. Louis samo pokima in pogleda v tla. Res mi je šlo na smeh, ampak morala sem se zadržati. » imaš kaj za dodati Jess?« spet spregovorim, kot kakšen policaj. Jess samo odkima in si spet ogleduje tla. Zdaj pa res nisem mogla več. Vsi so si tako nesrečno ogledovali naša tla, jaz pa sem planila v smeh in se samo režala in režala. Od smejanja sem začela spušati solze. Hmalu so se mi pridružili še drugi, ampak mislim da so se smejali meni. Kar neankrat mi ni bilo nič več smešno in začela sem globoko dihati. Ostali so se še kar režali in me niti pogledali niso. Če bi lahko, bi že sama šla na kavč, a kaj ko sem samo ležala tam sredi sobe in globoko dihala. Sedaj je prišel močen glavobol in zdaj mi solze niso več tekle zaradi smejanja, ampak zaradi bolečine. In sedaj… Tema.

Louis
Bila je tako lepa, pametna in prijazna. Prebliževala se mi je in objel sem jo okoli bokov. Z roko mi je šla skozi lase in me hotela poljubiti ko…… »Lou, wake up, wake up!!« se mi na uho dere Zayn z njegovo zelo obdelano Angleščino. Odprl sem oči in vzel taprvo stvar, ki mi je prišla pod roke in jo zabrisal v njega, potem pa brez da bi ga spet pogledal nazaj zapru oči. »Louis Tomlinson! Ali veš kaj te čaka če bi pokvariš mojo frizuro? In še huje nanjo zliješ kozarec bog ve kdaj pretečenega pomarančnega soka?!« za dere Zayn, jaz pa odprem oči in zagledam vsega 'oranžnega' Zayna,ki je čisto zraven moje glave. »Zayn, kaj počneš?« ga zdolgočaseno vprašam in se iz ležečega položaja spravim v sedečega. » gledam te in razmišljam kako mi boš plačal. Sedaj pa vstanem, grem do hlač in iz nje potegnem denarnico iz nje pa nekaj denarja in ga dam Zaynu. »zadovoljen?« ja vprašam, on pa nekam zbegano pokima in že ga ni več. Hitro grem do omare in potegnem nekaj iz nje, potem pa grem v kopalnico in se uredim. Ko pridem po stopnicah v kuhinjo, zagledam začuda nezažgan zajtrk – palačinke, okrog mize pa fante,med njimi tudi Zayna, ki ima seveda že popravljeno frizuro. Seveda se vsi bašejo z palačinkami. »dobro jutro!« jih pozdravim in odzravijo mi. Usedem se zdraven Harrya in ga objamem. Objem mi vrne potem potem pa se posvetiva zajtrku. Ko smo pojedli smo krožnike, kot ponavadi samo vrgli v pomivalnik in se vsi povrsti namestili na kavče v dnevni. »kaj bomo delali?« vprašam fante, ki vsak zamišljeno gleda v neko stvar v dnevni. » lahko gremo h puncam.« reče Niall in vsi se strinjamo. Odpravimo se v avto. Liam vozi, jaz sem na sovoznikovem, ustali pa na zadnjih sedežih in se nekaj prepirajo. Hmalu smo prišli in se vsi zbrali pred vhodom in Niall je pozvonil. Vsi smo nestrpno čakali, kdaj bo kdo prišel odpret le Harry je bil izjema in na dan spet privlekel svoj telefon. Res nevem kaj ima z njim. Ah, se bom že potem pogovoril z njim. Tedaj se vrata odprejo in pred njimi stoji Jess z jogurtom in žlico. Pogledal sem Liama, ki je kar prebledel in Jess je skrila žlico za hrbet. Brez dovoljenja smo odšli v dnevno in se namestili. Vsi razen Harrya. Meg in Liz tudi ni bilo na spregled. Sedaj pride v dnevno tudi Jess in za njo Harry. » in kje sta Megan in Liz?« jo vprašam ona pa mi odgovori da zgoraj snemata videospot. Vsi jo začudeno pogledamo. » onidve snemata videospote?« Jo vpraša Zayn. » tako nekako…« mu odgovori nazaj in odpre jogurt ter ga začne jesti. »ste že imeli zajtrk?« nas vpraša mi pa pokimamo. Nekaj časa je bila tišina, potem pa je Jess odšla nekam. Ko je prišla nazaj je rokah imela flašo. » gremo se flašo resnice!« nam reče mi pa pokimamo. Zavrti flašo in pristane nikjer drugje kot pri meni. »resnica!« ji rečem odločno. » ti je Megan všeč kajne!?« me vpraša, jaz pa pokimam in zardim. Sedaj jaz vrtim in pokaže na Nialla. »iziv!« mi reče. »poljubi Jess!« odgovorim, on pa skomigne z rameni in se napoti h Jess. » Francoski poljub!« še dodam Niall in Jess pa me hkrati grdo pogledata! Naredim 'nedolžen' nasmeh in čakam na poljub. Končno Niall naredi svoj iziv in se ves rdeč vrne na svoje mesto. Jess ni bila kaj bol drugačna od njega. In tako je minila kakšna ura, potem pa je Niall potarnal da se negre več, ker je že dolgočasno, jaz pa vzamem poušter in ga vržem vanj. In začel se je pilllooooww faight!! Kar nekaj časa smo se obmetavali, samo Harry je nekam šel. »kaj za vraga pa se je zgodilo tukaj?« zaslišim znan glas in vsi hkrati dvignemo poglede in zagledamo jezno Megan, ki se po izgledu komaj zadržuje da ne se ne začne dreti in vsakemi od nas podariti šamar! Kavč, ki je bil postavljen na glavo brnemo in se posedemo nanj. Megan je prišla do nas in zahtevala pojasnilo. Razložil sem ji da je bila samo majhna zabavica, ona pa se je še bolj razjezila. Nekaj se je še jezila na Jess, potem pa se je zaslišal smeh. Dvignil sem pogled od tal in zagledal smejajočo Meg, ki so ji od smejanja kar solze tekle. Ob takem prizoru sem se moral smejati. Po dolgem času smejanja sem pogledal proti Megan in ležala je na tleh in globoko dihala. » o moj bog!! Megan!!« sem zakričal in stekel h njej.
Next?
26. september 2012
omfg....nexxxt
26. september 2012
u70265
u70265
Nextiii
28. september 2012
še kkšnn next?
28. september 2012
next!!!!!!!!
28. september 2012
Neeeeeeeeeext!
ps:nova bralka
28. september 2012
u70265
u70265
Nextiiii
:**
25. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani