Next!!
24. avgust 2012
u70265
u70265
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextii
P.S. nova bralka hitr nadaljuj
25. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!
zihr je jess.!!!!
25. avgust 2012Megan
»Diiiiiiiiiiiiiiiiiiin doooooon« pozvonilo je in z Liz sva se spogledali. Spet so nama po glavi rojile iste misli. V trenutku sva se pognali proti vratom. » to se je toraj slišalo včeraj.« je naglas mislil Harry, jaz pa sem se samo nasmehnila in tekla naprej. Bili sva izenačeni dokler nisem Liz nekako na nežen način spravila na tla. »fantje, pomagajte!!« se je drla Liz in fantje so bili v akciji. » petsto korenčkov, kako je hitra!« je za mano Louis sopel Liamu. Skoraj sem že bila pri vratih ko sem se nekako znašla v zraku. Liam me je uzignil, jaz pa sem opletala z nogami in se ga nekako odtresla. Končno sem bila pri vratih in jih odprla. » Jess, kaj pa ti tukaj!?« zakričim in jo objamem. » hm prišla sem živet sem?« me vpraša in se nasmehne. Hmalu je tu tudi Liz in tudi onedve se objameta in pozdravita. » a gremo zdej loh spet noter?« zdolgočaseno vpraša Zayn. »kaj oni delajo v vajini hiši!? Vpraša Jess in se začne tresti. »prišli so na ubisk, zakaj?« ji odgovorilm in se ji začnem smejat. Tudi ona je bila fanica od njih. Videlo se je da bi najraje zakričala in jih začela objemat. »pridi, gremo.« reče Liz in odpravimo se v dnevno. Harry in Niall sta se ponudila da ji neseta prtljago v sobo za goste oz. njeno sobo.
»kaj bomo delali?« otročje vpraša Niall. » se gremo kopat?« jih vprašam. Vsi odkimajo. » nimamo kopalk…« Pojasni Louis. »flaša resnice?« ponovno vprašam in ostali samo pokimajo. Šla sem v kuhinjo in vzela plastenko od ledenega čaja. »kdo bo prvi vrtel?« vpraša Jess. »ti!« vzkliknem in ji podam flašo. Začudeno me pogleda in zavrti in pokaže na Nialla. » resnica« ji odgovori. » najljubša hrana?« ga vpraša. » toooortttttaaaa!« vzklikne in vsi se zasmejimo. One direction so mi postajali všeč. Ob njih si se zmeeraj smejal. Niall je zavrtel in pokazala je na Louisa. » resnica« še on reče. Katera iz med teh treh ti je najbolj ušeč?« reče in pokaže name, Liz in Jess. Louis zamrma nekaj podobnega mojemu imenu in zavrti flašo, ki pokaže na Harrya. » iziv!« reče odločno. » zahtevam poljub z ženskim spolom.« reče Louis in se nasmehne. Harry se razgleda po krogu in njegov pogled se ustavi na Liz, ki je bila nasproti njega. Namenil ji je pogled : lahko? Liz pokima in Harry pricaplja do nje in potem je sledil poljub. Najprej je bil samo navaden, a potem je postajal vse bolj strasten. » okej, okej smo dujeel!!« ju poskuša ustavit Louis. Potem se končno odlepita drug od drugega in Harry gre nazaj na svoje mesto, Liz pa se vsede nazaj zdraven mene. » kaj je blo pa to?« jo začudeno vprašam, ona pa samo zardi in skomigne. Nasmehnem se ji in nadaljujemo z igro. Čez kakšno uro končamo. » kaj pa bomo zdaj počeli?« vpraša Louis. » mislim da je čas za kosilo!« rečem in pogledam uro ki je kazala 13.00. » tudi moj želodec tako pravi…« pritrdi Niall. Vso se nasmehnemo, Niall pa se še kar nekaj pogovarja z želodcem. » naročimo pizzo?« vpraša Jess, mi pa se spogledamo in pokimamo. Liz gre naročit pizzo, jaz pa prižgem TV. Ko se Liz vrne, mi vzame dalinec in preklopi na drug kanal. Grdo jo pogledam, potem pa še TV. Bil je spongebob. Ravno se je predvajala uvodna pesem. Ob tem sem se nasmehnila in z Liz sva začeli peti: spongebob squarepants, spongebob squarepants!

Kmalu se je začela risanka in z Liz sva se režale pred TV-jom in pozabile da nisva same v sobi. Iz drugega sveta naju je zbudil zvonec. » jaz grem!« rečem in se napotim proti vratom. Odprem, prevzamem pizze in plačam. Pizze nesem v kuhinjo in ostale pokličem h kosilu.
26. avgust 2012
next
26. avgust 2012
next
26. avgust 2012
u76594
u76594
nextttt
26. avgust 2012
Next!!
31. avgust 2012
še 2 nexta?
01. september 2012
neeeext
01. september 2012
u74377
u74377
next
01. september 2012
Niall
Pice so bile naravnost odlične! Ampak danes nisem jedel kot ponavadi. Ponavadi sem sem zanimanje usmeril samo v hrano, danes pa so mi misli uhajale h Jess. Bila je tako prijazna in lepa. Nisem zdržal minute ne da mi bi pogled ušel h njej. Mislim da sem se… sem se mogoče zaljubil? »kaj bomo pa zdaj počeli?« vpraša Harry in pogleda Liz. »lahko gremo k nam!« se po dolgi tišini oglasi Louis. Punce se spogledajo in skomignejo. » no pa pojdimo!« se oglasi Harry. »lahko vzamete kopalke!?« vpraša Zayn. Dekleta pokimajo in v trenutku že tečejo proti svojim sobam predvidevam. Kmalu so nazaj. Vsi gremo ven iz hiše, Megan pa še zakleni. »kako se bomo pa vsi zbasali v ta avto?« vpraša Liz. »ah!! Preprosto! Jaz bom vozil, Zayn bo zdraven mene, Jess ti boš pri Niallu v naročju, Megan pri Louisu, Liz ti pa pri Harryu.« reče Liam , meni pa se zasvetijo oči. » zakaj pa moram biti jaz pri Louisu v naročju!?« potarna Megan. » ja kje bi pa bila?« jo mirno vpraša Liam. »naj gre Zayn h Louisu jaz bom pa na sovoznikovem sedežu.« pametno odvrne Liam pa odkima. »daj no!« spet potarna, Liam pa spet odkima. »prav, pa ne grem.« reče,prekriža roke na prsih in se odpravi proti hiši. Louis zavije oči in steče za njo. Ko pride do nje jo dvigne in se usede v avto. Megan ves čas brca in opleta z nogami, Louis pa se ji smeji.
Jess
Megan je še kakšnih pet minut brcala z nogami a hmalu je ugotovila da nima nič od tega, zato je nehala brcati in prekrižala roke. Louis se ji je le smehljal. » mislim da se med njima nekaj dogaja.« šepnem Niallu, on pa samo pokima in se nasmehne. Naenkrat Liam močno zabremza. Od strahu zaprem oči in na svojih ustnicah začutim ustnice. Ko odprem oči pred sabo zagledam Nialla, ki se mi smehla. Obrnem se proti ostalim in tam zagledam neverjeten prizor. Liz ni bila več na Harryu ampak on na njej, Louis pa je objemal Megan. Nekaj časa sem jih začudeno gledala, nato pa planila v smeh. Ko so vsi dujeli zakaj se smejim so še oni planili v smeh. Na srečo nihče ni videl poljuba. Ko sem pogled spet preusmerila proti Niallu mi je pomežiknil. Zardela sem in pogledala proti Liamu. »Liam kaj je bilo to?« ga vprašam. » samo mačka se mi je naenkrat znašla pod avtom, zato sem zabremzal.« odgovori. » in mislim da je bilo kar koristno!« še doda Zayn jaz pa zardim. Next?
05. september 2012
neeeeeeext
05. september 2012
u76594
u76594
nextttttttttt
05. september 2012
next
05. september 2012
next
05. september 2012
še 2 nexta in ju3 zvečer nextam...
05. september 2012
nexttttttttttttttt
05. september 2012
next....@nova bralka
05. september 2012
Next!!!
05. september 2012
next !!
05. september 2012
Megan
»Louis, sedaj me lahko spustiš!« rečem ko me Louis še kar objema. »aha… ja takoj…« sramežlijo reče in me spusti iz objema. »tukaj smo…« nam sporoči Zayn in iztopi iz avta. Sledimo mu še drugi. » waaw…« zavzdihne Liz, ko zagleda hišo. Bila je ogromna. Tudi oni so imeli bazen. Vztopili smo in Niall je šel takoj v kuhinjo, ker je bil spet lačen. Res nevem kam da use to. »Liz,Jess se gremo kopat?« ju vprašam in obe prikimata… ko smo prišle wen smo slekle majice in hlače in poskakale v vodo. »kje so fantje?« vpraša Jess, jaz pa skomignem. »mislim da…« nisem mogla dokončat stavka, ker sem bila že pod vodo. »Louis!!! A si noor?« ga začnem nadirati, ko pridem na površje, on se mi pa smeje. » ohh še plačal boš!!« rečem in se potopim. Pod vodo ga primem za noge in še njega potegnem pod vodo, jaz pa priplavam na površje. A ne za dolgo. Začutim roke na bokih in spet sem pod vodo. Ko odprem oči vidim pred sabo Louisa, ki se mi smeji. Še sama se nasmehnem in odplavam do Lizinih nog. Še njo spravim pod vodo potem pa le pridem na površje kjer hlastam po zraku.

Liz
»Liz,Jess se gremo kopat?« vpraša Megan in midve pokimava. Ko pridemo do bazena se slečemo do kopalk in se vržemo v vodo. Res nevrjeten občutek. 
»kje so fantje?« vpraša Jess. »mislim da…« začne stavek Megan, ampak ga nemore dokončati, ker je že pod vodo. Bogi Louis. Megan se zmeraj maščuje in ne dvomim da se tudi zdaj nebo. »Louis!!! A si noor?« ga začne nadirat, Louis pa se ji začne smejat. Hmalu tudi jaz planem v smeh, ko ju gledam. » ohh še plačal boš!!« še doda in maščevanje se prične. Raje sem ju pustila sama, da nebi še mene kam upletla. Odplavala sem h robu in premišljevala. O Harryu seveda. Mislm da ga ljubim, a kaj ko on do mene ne goji enakih čustev. Še kar nemorem vrjet da sem spoznala One Direction in sem sedaj v njihovi hiši , natančneje v njihovem bazenu… ravno ko se odločim da grem ven iz bazena, me nekaj potegne pod vodo. res da si z Megan nisva podobni po zunanjosti, a to še ne pomeni da si nisva po notranjosti. Spet se obeta maščevanje. Ko pridem nazaj na površje, se sunkovito obrnem in potunkam tistega ki je bil za mano. Za sabo zaslišim smeh, ki je pripadal Megan. Na žalost sem potopila napačno osebo. »zakaj sem si pa to zaslužil?« me otročje vpraša Harry. » oprosti, ampak… Megan me je potunkala in…« mu poskušam razložiti, a sem spet pod vodo. » zdaj sva si bot.« mi reče jaz pa se namrdnem in gremo ven iz bazena. Next?
06. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!
06. september 2012
neeeeext
06. september 2012
u94098
u94098
next
06. september 2012
Next!!
06. september 2012
še 2-3 nexte?
07. september 2012
u76594
u76594
neext
07. september 2012
neext
07. september 2012
next
08. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani