Moja 2 zgodbica! upam da jo boste brali! Malo sem pobrskala na netu in našla ta naslov in mali povzetek. Iz tega pa bom sestavila zgodbo! Upam da vam bo všeč!!

This is a love story about the famous Ross Lynch and a young girl, Lena Mathews, that has a love for singing & acting like Ross. Many complications & turns in the roads affect their love and they have to try their best to keep it going strong. What will happen next to the couple?
30. december 2014
prvi next napišen ko dobim 1 next
30. december 2014
next
30. december 2014
oky začnemo
30. december 2014


●anyтнιng ιѕ poѕѕιвle (roѕѕ lyncн/r5 ғanғιc)- part 1!●
♦Lena♦
Bilo je čudovito jutro. Vstala sem ter se uredila kot vsako jutro. Naj vam povem še to, da v kopalnici med urejanjem vedno pojem. Hitro sem stekla v kuhinjo ter si vzela sendvič. Še sem se hotela odpraviti na sprehod nakar me je poklical brat. "Lenaaa!!! Pridi sem!!!" Hitro sem stekla po stopnicah navzgor. " Kaj bi?" sem ga s tresljočim glasom vprašala. " Kaj je to?! Si spustila Bernya sem?!!?" odkimala sem ter hitro stekla nazaj do vhodnih vrat.Moj brat Rick me je začel spet klicati. Zavila sem z očmi ter odhitela ven. Odšla sem do Bernya ter mu dala hrano ter pijačo. Vzela sem slušalke ter jih potisnila v uho. Začela sem teči. Samo še to.. Bežim tako dolgo dokler mi ne zmanjka baterije na telefonu..
Morate vedeti da zelo rada pojem, se gibljem, vadim....
Pretekla sem kakih 20km če ne več. Hitro sem odšla nazaj domov. Pred vrati me je že čakal Rick. Najraje bi ga zdaj udarila! Vedno je proti meni!Za vse krivi mene! In zdaj bo spet nekaj krivil mene. " Lena! Berny mi je domačo nalogo za šolo umazal z blatom!" zavila sem z očmi ter odšla k Bernyu. "Berny.. priden kuža! " začela sem se smejati. " Ti, ti! Ti si nora! Mama bo izvedela!" res?? ahah tečni bratje! Mogoče res pojem in se gibljem za šole se pa nič ne zmenim. Ahah. Odšla sem noter ter v roke vzela kitaro. Pisala sem novo pesem. Nekaj časa sem se tam ukvarjala z notami in akordi dokler mi ni uspelo napisati perfektne pesmi (vsaj mislim da je). Stekla sem dol in tam me je spet čakal Rick. Spet sem zavila z očmi ter odšla nekam drugam. Rick mi je sledil. Res? Zakaj je tako tečen?? Obrnila sem se ter ga grdo pogledala. " Lena! 1 leto sem starejši od tebe! Kaj se pa greš!?!" bila sem brez besed " In ti dragi brat.... ti si tečen! Ne sledi mi, ne krivi me! Pusti me na miru vsaj 5 minut!" hitro sem odšla v mojo sobo ter se zaklenila noter. Odšla sem na facebook in malo pogledala. Ni bilo nič zato sem se vlegla ter zaspala.
30. december 2014
next
30. december 2014
next
perfektno pises
30. december 2014
okey sam neki... znova bom pisala to zgodbo tok da to kar sem prej napisala se n šteje hvala ker berete in me razumete da bom pisala znova
30. december 2014
ok
30. december 2014
●anyтнιng ιѕ poѕѕιвle (roѕѕ lyncн/r5 ғanғιc)- chapter 1!●

Zbudila sem se v svoji udobni novi beli postelji in pogledala na uro. 9:24. Vstala sem ter odšla k oknu. Premaknila sem zaveso da sem videla ven prečudovito Californio in plažo. Preselili smo se sem iz Littletona, Colorado pred skoraj dvema tednoma. Noro je kako drugačna je California od Colorada. Bilo je videti tako drugače se preseliti sem ter nadaljevati moje sanje, igro in petje zlasti, ker sem stara 16 let.
"Lena, zajtrk je pripravljen!" Mamin mehki, sladki glas me kliče dol. Zagrabila sem telefon in odšla dol. "Dobro jutro ljubica. Kako je bil tvoj spanec?"
"Bilo je vredu. Še vedno se prebujam," Sem rekla ko sem vzela vafelj in naredila velik ugriz vanj, "ampak mi je všeč tu. Kje je Sam?" Pogledala sem naokoli in iskala mojo štirinajstletno sestro. Mama je sedela poleg mene, "Ti jo poznaš, spi. Ali greš danes deskat?" Skomignila sem z rameni in pogledala na telefon. "Verjetno. Grem poklicat Eleno in bom videla če hoče priti. Hvala za zajtrk!" Vstala sem, dala krožnik na pult ter dala mami poljub na lica. Sedela sem na svoji postelji ter klicala prijateljico, ki sem jo srečala ob trgovini za led. To je noro, kako sem imela že službo pa sem lahko nato že poklicala najboljšo prijateljico. "Živjo?" Njen glas me je ustrelil iz mojih misli. "Elenaaaa,<< sem se nasmehnila ko sem vlekla a. "Boš šla na deskanje z mano? Lepo, lepo prosim?" Slišala sem vzdih in sem se namršila. " Sem torej slišala ne?..."
"Ne, ne, ne. Seveda bom šla s tabo ampak moja prijateljica Rydel bi rada deskala z mano. Je dobro če pride?"
Prikimala sem če prav sem vedela da me ne vidi. "Ja seveda. Se vidimo. Dobimo se v moji hiši prosim."
Vstala sem. Vzela sem svojo obleko za deskanje ter si jo oblekla. Pogledala sem se v ogledalo ter se spraševala če si naj svoje dolge rjave valovite lase spravim v rep. Po dolgem premišljevanju sem se le odločila da si jih spravim v rep. Dodala sem ličila, ki so se ujemala z mojimi rjavimi očmi. Stekla sem po stopnicah do vrat. Nasmehnila sem se ko sem videla Eleno in lepo blond dekle, ki je bila seveda Rydel.
"Živjo, jaz sem Lena,<< sem ji rekla in dala vsaki od njiju objem. "Kje se bomo deskale?"
Rydel je gledala naokoli. "Mislim da lahko gremo v mojo hišo in se deskamo tam. To je približno 10 minut hoje!"
Nasmehnila sem se ter prikimala. Vzela sem desko ter se poslovila od mame ter moje pol budne sestre pred odhodom. Med hojo sem začela govoriti, da bi bolje spoznala Rydel saj je imela tako neverjetno osebnost. Po prihodu v hišo smo odšle dol do oceana.
"Woah, tako blizu oceana ste. Kako super!" Nasmehnila sem se. "Nisem deskala že kar nekaj časa. Že ves čas ko sem šla na Florido. Ampak sem ljubila to! Upam da bom lahko še kdaj!"
"To je vredu! Samo poskrbite da imate svoj varnosti pas" je dejala Elena saj smo začele z plavanjem ven. Sledila sem in moje srce je razbijalo bolj kot ponavadi. Opazila sem val in začele smo plavati ven. Sledila sem njima dokler ni val zrasel višje in višje. Skušala sem biti na njem a ni uspelo. Klavrno. Zadržala sem dih ter se potopila. Moj varnostni pas je zdrsnil z gležnja in nisem mogla nad vodo. Počutila sem se čedalje bolj čudno saj je šou nekdo okoli mene in mi poskušal pomagati priti na površje. Takrat sem izgubila zavest.
30. december 2014
prosim odgovorite
next??
mnenje?
kaj mislite kdo jo je rešil??
30. december 2014
next
cool
ross
30. december 2014
lohk malo oglašuješ??
30. december 2014
ne, ne pusti ni ti treba
30. december 2014
pa zdaj samo da veš da sem začela zgodbico ponovno pisati ker prejšnji next oz. prvi ni bil dober...
30. december 2014
next
cool zgodba
ross
30. december 2014
neeeext mogoče ratliff??
31. december 2014
●anyтнιng ιѕ poѕѕιвle (roѕѕ lyncн/r5 ғanғιc)- chapter 2!●

Sedela sem na Lynchovem dvorišču. Moja družina je bila tu. Bila sem sama z Rydel in fanti. Pogovarjali smo se o tem kako sem se preselila v Californio in nadaljevala svoje glasbene sanje. Bila sem na robu solz ,vstala sem in stekla stran od njih. Skrila sem se za najbljižnji grm, vsedla na tla ter ignorirala glasove drugih. Mislila sem zelo dolgo. Ko sem se nagnila, da bi videla na njihovo dvorišče sem pred seboj zagledala Rydel.
"Rydel, lahko ostaneš z mano?" Pogledala sem jo s solzami v očeh. Ona se je namršila, me objela ter me odpeljala nazaj.
Zdaj sta me oče in mati pobrala. Bili smo na poti, da poberemo Sam, mojo sestro, s njenimi prijatelji. Ko smo jo pobrali se je prikolica traktorja pripeljala od nikoder in se zaletela v nas. Bila sem na tleh saj me je vrglo na tla. Zaradi tega sem izgubila spomin že spet. Moj oče je umrl v nesreči. Okna so bila razbita. Mama in Sam nista bili poškodovani tako slabo kot jaz in oče.
(bile so samo sanje)

-nekaj časa za tem-

Jaz budalo. Zbudila pri Lynchovih. Ross je strmel vame. "O moj bog... kaj se je zgodilo Ross?" Nekaj časa je bil tiho.
"Kako se me spomniš?" Poskušala sem vstati, ampak se je dotaknil moje rame in me potisnil nazaj dol. "Lezi, vse bo v redu, obljubim." Obrnila sem se okoli, se naslonila na komolce ter ga pogledala.
"Newem" Spravila sem se v sedeči položaj. "Oprosti ne morem več ležati... vsakdo je strmel vame in zdaj sem že živčna." Vstala sem. Ross me je prijel okoli bokov in me potegnil v njegovo naročje. Zapeljal me je v najlepši objem. Glavo sem dala na njegov vrat. "Žal mi je za vse kar se ti je zgodilo" Je dejal Ross. "Nikoli te ne bom pozabil." Nasmehnila sem se na njegovem vratu. Midva sva se spoznala že pred parimi leti na neki zabavi. A takrat se je preselil sem. "Pogrešala sem te toliko, ne me spet zapustiti." Sem nekoliko zamrmrala.
Pogledala sem nazaj in zagledala Rydel. "Se spomniš še koga?" Pokimala sem in pogledala vse, vendar ustavila sem se pri enemu fantu. "Kdo je to?"
Vsi so se začeli smejati in sem pogledala Rossa z zmedenim pogledom na obrazu.
"Njegovo ime je Ellington Ratliff. Nisi ga še srečala. On je eden naših najboljših prijateljev." Vstala sem ter odšla do njega. "O, hej Ellington! Sem Lena" Nasmehnil se mi je ter me objel. Objela sem ga nazaj. "Kliči me Ratliff." Nasmehnila sem se.
Riker je pokleknil polek mene, tudi Rocky. "Um, zdravo?"
"Riker in Rocky! Pogrešala sem vaju fanta!" Nasmehnila sem se ko sem objela vsakega izmed njiju. Oba sta se smejala. Pogledala sem navzdol ter videla, da sem še vedno bila oblečena v moje kopalke. "Se lahko preoblečem? Čakaj. Kje je Elena?" Ross je vstal ter mi pomagal. Rydel mi je odgovorila, "Elena je odšla domov. Njena mama je klicala. Pridi gor in si lahko sposodiš nekaj mojih oblek." Sledila sem Rydel v njeno sobo in ona mi je izročila nekaj oblek. Hitro sem se stuširala in preoblekla. Odšla sem nazaj v njeno sobo. Ko vsa nekaj časa sedeli in se pogovarjali je nekdo potrkal na vrata. Obe sva vstali "Kdo je to?"
"To je Ross. Hočem govoriti z Leno prosim."
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Anketa! Odgovorite prosim!
1. Kaj se bo zgodilo v nadaljevanju?
2. Kako se vam zdi?
3. Next?
4. Kaj bo Ross povedal Leni?
04. januar 2015
1. Nevem upam da kej veselega
2. Super, ker si uključila R5
3. Neeeeeeeeeeeeeeeeext
4. Nevem
04. januar 2015
nwm in tudi upam da nekaj veselega
super
neeeeeext
nwm
04. januar 2015
nekaj zalostnega?
fenomenalno
next
hm.... da se bojo preselil?
04. januar 2015
pomoje nekaj zanimivega supeeeer, jaaaaaaa, nwem
04. januar 2015
Hoj! Nazaj sem! Tokrat ne bo dougega nexta-žau mi je... učiti se moram za jutr..
Obljubim da boste dobili vsak dan ali vsak drugi dan
-----------------------------------------------

Chapter 3--Lena

Nasmehnila sem se ter odšla do vrat. "Da pridi noter." Usedla sva se na posteljo. "Rydel lahko govorim z Leno na samem?" Zavzdihnila je ter odšla ven. "Kaj si mi hotel povedati?"
Pomaknila sem se bliže k njemu, sploh ne vem zakaj. "Ja no.. am.. tvoja mama je klicala in rekla da je nek član družine umrl," Moja glava se je dotaknila njegovih ram. Zajokala sem. "Vem kdo je umrl." Sem mu rekla na uho. Pobožal me je po laseh. "Vedno bom ob tebi, ne pozabi na to." Pogledala sem ga v oči ter se mu nasmehnila, "Vem."
Ross je vstal ter odšel ven. Čez par minut je k meni prišla Rydel. "Je vse v redu ?" Obrisala sem si solze ter z težkim srcem spregovorila. "Ne,"
Objela sem jo kot najboljšo prijateljico. Pomaga mi. Pustila je pečat globoko v mojem srcu. Vesela se da imam tako prijateljico. Povedala mi je neko zgodbo o njeni družini.
Čez nekaj časa sem zaspala na njeni postelji. Ko sem se zbudila je bila ura že 6 zvečer. Hitro sem vstala ter se poslovila od drugih. Za konec sem si prihranila najboljše, objem z Rossem! Veliko mi pomeni. Je moj najboljši prijatelj. Tekla sem domov kakor so me noge nesle. Bila je že tema. Nisem gledala kam bežim zato se je velikokrat zgodilo da sem se spotaknila. Prišla sem do hiše ter pozvonila. Odprla mi je Sam. "Mami!! Lena je prišla! Zamujaš gospa." Namršila sem se ter stopila noter.
Seveda sem morala vse pojasniti mami kje sem bila tako dolgo. Super.. desko sem pozabila pri Rossu. Jutri moram spet tja.
Hitro sem zbežala v svojo sobo in razmišljala o današnjem dnevu. Vzela sem zvezek ter napisala nekaj v njega. Nočem da ga kdo prebere. Veliko osebnih stvari je zapisano notri in pobralo bi me če bi kdo to prebral posebej Sam! Položila sem glavo na blazino ter pustila da me preplavijo sanje.
-----------------------------------------------------------------------------
Žal mi je za kratek next :/
11. januar 2015
next
12. januar 2015
next
13. januar 2015
neeext
13. januar 2015
Next
13. januar 2015
next dobite čez par minut!
15. januar 2015
se opravičujem ampak nisem mela časa!
15. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani