Veš tisti trenutek ko se ti vse podre. Nažalost jaz ga, čeprav bi lahko kaj ukrenil ampak ne ti stojiš na miru in gledaš osebo ki jo imaš najrajši umreti. Ni pravično ! Življenje ni pravično.
No naj vam povem nekaj o sebi. Moje ime je Verena (hvala mami in ati za »spešl« ime -.- I meeeean I love it? )Stara sem 18 let , well soon to be 19 . Živim v Californiji z svojima dvema mlajšima sestrama 13 letno Lennon in 9letno Stello , 23letnim bratom Dezom ter svojim očetom Mikeom. No tu pa pride najtežji del mojega življenja. Moja mama ... Zgodilo se je pred dvema letoma , vedela sem da je bolana , pravzaprav zelo bolana ampak vseeno nisem pričakovala da bo umrla tako hitro,nahujše jo je bilo gledati kako se muči in jaz nisem mogla nareti čisto nič ... I just let her die... .
Ne samo da je prizadelo mene , tudi moji dve sestri , Lennon je bila odprta srečna mala kepica živlenjea po smrti se je to spremenilo , postala je ... odrasla , preodrasla za 13. In s tem ne mislim da je začela razgrajati ali piti ponočevat i. But she just changed. Stella še ima zdaj nočne more o tem . No kaj pa gre z očeta , na začetku smo se zelo oddaljili , sploh nismo bili več družina , ampak pred letom se je odločil da moramo zdaj biti skupaj bolj kot kdajkoli prej in stvari so začele kazati na bolše , veliko bolše. Z bratom sem v zelo dobrem odnosu čeprav je odšel na drug konec US za kolidž which makes me sad , but i know it's better for him.
Spoznal je tudi novo žensko Sophio in kaj kmalu sem dobila novo pol sestro Mio, sedaj 17 letno punco, ne rečem da je slaba oseba, rečimo le da se ne zastopiva najboljše saj imava obe drugačne poglede na svet in ja , enako je z mačeho oz. Sophio , srečna sem da je oče srečen ampak se ne počutim domače . No sprva nismo živeli skupaj , pred kakšnimi 6 mesci pa sta se Sophia in Mia preselili k nam . Mia je začela hoditi na našo šolo in takoj postala najbolj popularna punca . Don't actually care about that .
In potem sem tu jaz, nisem popularna , nisem nevidna ,nisem ... pravzaprav ne vem kaj sem. Ampak saj še imam celo življenje da ugotovim kajne? Še malo pa kolidž , komaj čakam , srednja šola ja sucks .
Veliko ljudi pravi da bi lahko bila med popularnimi v šoli, ampak nisem ? zato ker ja , vsi fanti ki so me kdajkoli povabli na zmenek, ven itd. No nikoli nisem sprejela . Zakaj? Zato ker... ko sem bila še mala sem imela soseda Iana, bila sva nerazdružliva , spoznala sma se ko sma bila stara 4 leta . In bila najboljša prijatla do 11 leta. Zakaj se je takrat končalo? No Ian ni živel ravno v najlepši družini, njegov oče ga je pretepal že kot otroka in enkrat , na moj 11 rojstni dan sva šla na breg ( tako sma klicala najin skrivni kotiček ki sploh ni bil skriven saj je bil na vrhu brega ) povedal mi je da mora odditi in da bo prišel nazaj in naj ga čakam prav na tem kotičku na moj rojstni dan ob polnoči . Tisto noč sta on in njegova mama zbežala od njegovega očeta.
In jaz čeprav se sliši to naivno , sem vsako leto za svoj rojstni dan ob polnoči odšla na tisti breg in ga čakala vse do jutra , nažalost ga ni blo , smešno je to da se vem se pravzaprav zavedala da ga nikoli nebo ko sem bila stara 14 let, kljub temu še zdaj grem vsako leto ga čakat . Naivno ampak ja ... .
Da je življenje še bolj zakomplicirano se na skrivaj dobivam z očetovim 34letnim sodelavcem Finnom, ki je tudi poročen... I know I'm a bad person . Ampak ko sem z njim se počutim varno in ... Nena ga ljubim , za njega je večinoma vse to samo fizično in me verjetno samo uporablja zaradi njegovih potreb , jaz pa njega zaradi občutka varnosti . Tega ne ve noben.
________________________________________________________________________________________

Ammm in kak se vam zdi? vem da je dolgo , sam se mi je dal pisat ;P
25. julij 2013
u140958
u140958
next
25. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg