u185217
u185217
''Drrrin,drrriin!''Je zvonila budilka.S pestjo sem udarila po njej da je padla z nočne omarice.Zavijem se in zaspim dalje.Saj je sobota zakaj neki zvoni!?Premami me slasten vonj po jagodah in palačinkah.
Annie!Annie!Pridi dol.Seveda mi ni bilo treba dvakrat reči.Mnjam.Nisem vedela,da zna Jeena tako dobro peči!Oblekli sva se in odšli na sobotni shopping.Jeena je kupila kar nekaj stvari,ki so ji bile všeč.Njeni starši so pač bogati,zato ji dajejo veliko žepnine.Naenkrat mi zazvoni telefon in kliče me neznana številka.Pove,da smo zmagali na nekem šovu družin.In da smo za 100.000$ bogatejši!Saj smo bili še kar bogati,toda bogatejši od Jeeninih staršev!?Wow!Ne morem verjeti!Z Jeeno sva se objeli in skakali od sreče.Kupila sem nekaj več stvari,da se umirim.Še posebej mi je bila všeč majica z vzorcem Minnie Mouse.Doma sem se vrgla na sedežno vzela laptop in šla na skype.Komaj sem čakala, da vidim kaj bo skuhala Jeena.Ampak namesto,da bi zavohala čudovit vonj po ribi in pomfritu,sem zavohala dim!Stel sem po gasilni aparat in ga sprožila po kuhinji.Nisem vedela,da dela jed ki smrdi po zažganem!Ampak zdaj z peno bi bilo gotovo za.

Boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. februar 2015
u185217
u185217
jaz:

Jeena:

naša hiša:

Jeenina hiša:

moja sestra Lyra:
Njen bratec Christan Alexander (na kratko Chris):16. februar 2015
u185217
u185217
Domov je prišla Lyra in naju nadrla češ,da sva preglasni.Ampak ko sem ji povedala za 100.000$ je tudi ona ponorela.Poklicala je očka in mu rekla,da ga čaka presenečenje,ko pride domov.Spekli sva torto in najno narisali keš (denar) znak.Lyra si je zaželela, da ji nebi bilo nikoli več treba v šolo.Zaslišalo se je poink in kako nekdo grize nekaj!Oh, ne Pixie in Candy!Ko je Lyro prišla v sobo je bila domača naloga raztrgana.Vsepovsod so ležali papirji!Kaj boš pa zdaj?Zaskrbljeno vprašam.Oh,nič reče Lyra tako ali takmo se selimo.Kaj!!!Selimo se?!Zakaj mi ni nihče povedal?!Ker se selimo šele naslednji teden.Tako ali tako so počitnice.OMG!!!Jezno odvihram v sobo in zaloputnem z vrati.
V svoji sobi se kislo držim.Čakaj malo!Zakaj se kislo držim?Saj se bomo preselili iz te male bajte v veliko mesto.
Saj res!Izgubila bom Becky in Squirta.To sta moja konja v jahalnem klubu.
Oči domov pripleše ves srečen.NAPREDOVAL SEM!!!Zakriči!Zdaj bosta v novi hiši imeli tudi lastni kopalnici vsaka svojo!Oh,super ne bo mi treba Lyre čakati 500 let, da se uredi.
Ampak vseeno.Annie tudi Becky in Squirta lahko vzameš s seboj.Res???Vprašam.
Ahm...Zakaj pa jaz ne morem vzeti Mone.Očetova glava je rdeča kot paradižnik.
Kako prosom?! A slučajno misliš,da sem bog mrtvih hrčkov!?Am...Ne.No dobro.
Kupil ti bom novega hrčka.Gregor!Zakriči mami.Ne dovolim smrdljivih živali v hiši.Daj no Michelle veš,da si si kot najstnica tudi ti želela hrčka.Mama se omehča.No dobro ampak ne bom jaz čistila za njim.Njo,mami.Ona bo ,ne on.Pakirala sem in še zadnjič objela Jeeno.Piši mi.Reče.Bom.Ji obljubim.Maham ji ko sedem v avto.In odpeljemo se na letališče.Adijo London in dobrodošli New York City.

Torta:

Mami in oči:

Letalo:

najin zadnji objem:16. februar 2015
u185217
u185217
Pixie in Candy:

Becky in Squirt:16. februar 2015
u185217
u185217
Hrčica Ariana:16. februar 2015
nnext ful dobr
02. marec 2015
aaaaw ful dobr pišeš...nujno neeeeext ženska!!!!!
04. april 2015
u185217
u185217
Let je bil doolgoočasen.Mislim, da sem celo zaspala, saj me je očka stresel.Po letu nas je čakala bela limuzina. Odpeljal nas je do najbolj razkošne hiše v ulici. Na vratih nas je sprejela sobarica Kathelyn in nam razkazala. Lyra, pa se je kot po navadi kujala, saj ji niso hoteli povedati kje je hrček.(Skrili so ga.) Razpakirala sem nato pa takoj zaspala. Naslednji dan v šoli so vsi strmeli vame, saj sem bila nova. Ozirala sem se za pogledi in nisem opazila odprtih vrat omarice. Zaletela sem se in padla. Vrata omarice so se zaprla in nek fant mi je ponudil roko. Ti si gotovo Annie Foxx. Ja, se nasmehnem. Sem May Fillster. In rekli so mi naj ti, ko te najdem razkažem šolo. Sredi ogleda je do Maya stopila neka punca. Olivi, se nasmeje. Olivi? Vprašajoče pogledam. Da, mi reče dekle v kratkem krilcu.Sem Olivie Glitter. In kdo je ona? Vpraša Maya.To je Annie Foxx. Nova iz Londona. London? Kje je to vpraša Olivie.Zazvonil je zvonec, ki je naznanjal uro geografije. Danes smo imeli London. Dobro kaj veste o Londonu? Vpraša učiteljica Dolphin. Samo moja roka se dvigne.Ker vidim, da ni nihče dvignil roke jo spustim. Kaj ste želeli gdč. Foxx? Vpraša. V rahli zadregi povem vse kar vem o Londonu. Odlično! To bo gotovo v testu. Reče gospa Dolphin.Po koncu pouka Maya vprašam, če bi šel na sladoled. Ne, hvala odvrne.Zmenjen sem, da greva z Olivie v kino. Razumem... Razčarano odvrnem. In se odpravim domov. Na telefonu opazim 113 sporočil od Jeene.
04. april 2015
u185217
u185217

KathelynOlivie Glitter


May


ga. Dolphin

približno tako so me gledali ko sem prišla
04. april 2015
neeext nujno dej hitro
05. april 2015
u185217
u185217
Next day, je bil beden.No ja poleg Maya mi je všeč še Matthew McWind.OMG!!! Olivie ga je zapeljevala in si ovijala svoje perfect brown lase okoli prsta.
Kdo mi sploh ostane? Edini nezaseden fant je Eddie Morthon. Ampak... On je.........PIFLAR! Ma same 5-ke, zobni aparat, špegle takot moj dedi, mozolje. In da ne omenim njegov stil oblačenja. Ewwww... Vedno, ko mamo v šoli malico, si on prinese neke rozine, oreškče, in pije donat mg. Pravi, da se lahko z šolsko hrano zastrupi. Aja! Pa vrnimo se k sporočilom. Vse hitro preletim. Ampak opazim, da na enem sporočilu piše, da mora njen oče v zapor. No, ja saj ni pravi oče. Jeenin pravi oče se je preselil v Milano, ko je bila stara 11 mesecev.Njena mama in Chrisa z Jeeninim krušnim očetom. Vprašala sem koliko let bo zaprt. In kot raketo dobils odgovor:5 let.(Oh super.Prišel bo prvi dan Chrisovegareda prvega razreda)
28. april 2015
u185217
u185217

Eddie

Njegovi mozolji:

Aparat:

Jeenina mama:

(nepravi)Oče

Matt:

pa tam,ko piše Chrisovegareda je samo Chrisovega
28. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani