u59458
u59458
'' Anna pomiri se vdih izdih, vdih, izdih'' sem si govorila med-tem ko smo leteli nad Slovenijo. Če prav smo ravno kar vzleteli vem da bom bruhala saj nemaram letenja. Sploh pa na višini 30.000 metrov.

Pozdravljeni, Moje ime je Anne Simpson. Ja kot ste ugotovili sem sestra slavnega Cody Simpsona.

Stara sem 18 let in živim v Sloveniji. No sem živela. Zdaj sedim na letalu in se pelem v NY k mojmu bratcu Cody-u. Najna starša sta se ločla ampak sma se spoznala preko Fb-ja in zdaj grem živet k njemu.
nextam?

P.S. Nextam tud če nima bralcev
02. november 2012
u59458
u59458
To sem js:
rjavolaska blontna je moja pol-sestra
02. november 2012
u59458
u59458
'' Ljubica pripni se'' mi reče sosed s katerim sedimm skupaj in bere naprej časopis. Pripela sem se in takrat smo začeli pristajati.

----------------------čez 15 minut-----------------------
Počasi hodim proti izhodu in upam da me bo kdo pričakal. Za seboj vlečem 4 kovčke 3 mi še bodo poslali in evo sem že unaj. Globoko sem vzdihnila in stopala do znaka kjer je pisalo Anne Simpson. '' To bi bila jaz'' rečem in se nasmehnem. nasmehnila se je nazaj.
'' O pismo'' rečem ko ugotovim da sem rekla v slovenščini (zdaj govor poteka v qangleščini) '' Saj je vredu tudi jaz zastopim malo slovensko'' reče in me odpelje do limuzine. Vsxedla sem vanjo in začele sma se peljati. '' Jaz sem Marry pomočnica Cody-a''
'' Hayy jaz sem Anne'' rečem in se nasmehnem
marry:
nextam?
05. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani