20.6.,Nedelja.
Hey!Ime mi je Angelina. Prijateljice me kličejo Anđi. Najbolj nenavadna stvar kar se mi je danes zgodila je bila, moja učiteljica matematike (ga. Hammer) je pozabila nadeti krilo in je bila torej v pumparicah. Ko sva jo z mojo bff (Katelie) zagledali na hodniku,sva jo pozdravili, hkrati pa komaj zadrževali krohot!No,v razredu pa imamo tudi nekaj bolj pogumnih sošolcev, ki so jo vprašali ali se gre striptiz!Upss, napačen pristop! Pogumnež (Mathew) je moral k ravnateljici (gdč. Bloomwod). Jaz pa sem ji nato rekla, da ima lepe pumparice. Mene pa je poslala....

Ali boš bral/-a mojo zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. april 2011
neeeeeeeeext!!
15. april 2011
kam? vn iz šole?

next
15. april 2011
u39401
u39401
nextii
15. april 2011
Mene pa je za teden dni izključila iz šole. Juhu, krajše počitnice!Toda, a bodo tastari razumeli?Nwm no...to bo podvig...nekaj si moram izmisliti. Torej vzamem torbo in s trapastim nasmehom odidem iz razreda. Spodaj v prvi hali odklenem svojo omarico, vzamem stvari npr. ključe, talisman,nekaj zvezkov,peresnico in pinkalo ki že dolgo toči-zato je moja omarica vedno tako usrana. Na poti domov pa sem se spovnila nekaj briljantnega: staršem bom rekla, da so nepričakovane počitnice, ki jih ima samo naš razred. Ker še ni bil čas da se vrnem iz šole domov, sem zavila v park ob reki in si naročila sladoled cookies in kinder ledo. Mjami, je dober!
Uf, čisto sem se zasanjala!Hitro domov!

ČEZ NEKAJ MINUT........

Očka, mami, doma sm! Nobenega odziva. Tedaj pa na jedilni mizi zagledam listek z napisom:
Draga Anđi,
Nažalost je najina služba zelo nepridvidljiva. Zato morava na službeno potovanje. Sedaj, ko to bereš, verjetno že letiva v Paris. Ne bo naju točno 1 teden zato:
-lepo skrbi za psičko Mery
-bodi pridna,ne špricaj pouka in se veliko uči!
- ne glej grozljivk (saj veš da po njen celo noč ne spiš)
-redno menjaj vodo za Mery
-svoji hrčici Kati očisti kletko in jo redno hrani, ter ji menjaj vodo.
Lepo se imej v New Yorku, mami in očka.

A ni super?Niti povedati jima ne bo treba. Nekdo zvoni, pogledat grem kdo me "moti"...
Ali nexxtam??
16. april 2011
neeeeext
17. april 2011
nexttt
17. april 2011
neeeeeeeeeeext
21. april 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani