u153581
u153581
že neki cajta pišm knigo s tem naslovom....pa sm si rekla: da novš Sam neki pisala zakar noben now mogu vedt, nekam napiš začetk knjige. Tko da ce se bo komu začetek zdel zanimiu...nej Sam napiše next pa bom objavlala nadeljevanje...k bom mela cajt.
Upam da vm Bo ušeč
12. oktober 2013
u153581
u153581
Lahko čutiš kako voda polzi skozi telo...kako se počutiš breztežnega. Odprla sem oči in se zagledala v medlo, slehrno svetlobo, ki je prodirala skozi morsko gladino....
...................
The story is about girl who spend her summer in island Lošinj. She met a boy there and fall in love with him. But he's not what she expect to be. He's an angel. Shes got a problem with another boy(Bill), who is mystery to her. After one night, on her neck appear sign. The other boy Bill see that and try to help her. But she didn't know that he's a vampire. They broth her on special school for angels and vampires.....

Sorry ker sm pisala v angleščini. Ponavad nimam navade.
12. oktober 2013
u153581
u153581
Lahko čutiš kako ti voda polzi skozi telo…kako se počutiš breztežnega. Odprla sem oči in se zagledala v medlo sleherno svetlobo, ki je prodirala skozi morsko gladino.
Zamahnila sem in se dvignila na površje. Zopet se je zaslišal smeh. Ljudje so se prerivali, skakali z pomola in vreščali. Nenadoma je zraven mene skočila drobna punčka in ko je prišla na površje je zakričala: »še oči, še !«. Zopet se videla sebe kot majhno punčko, ki je hodila z starši povsod kamor so jo peljali…in na koncu je punčka izgubila vse, kar je imela rada, ali kdajkoli poznala . Ne zavedajoče mi je po licu zdrsnila solza, ki se je utopila u širini morja. Odplavala sem do železne lestve in se povzpela po njej mimo, grupe fantov in deklet, ki so sedeli ob robu pomola in se zabavali.
Zapihal je rahel veter , da se mi je naježila koža. Usedala sem se na skalo in se zavila v brisačo. Zvila sem se v klobčič. Opazovala se polzečo kapljo, ki mi je drsela od ramena pa proti komolcu navzdol. Zavedala sem se da sem sama in da me nikoli v življenju nebo nihče več imel rad kot moja mama. Oče naju je zapustil in se nikoli vrnil. Mama se je preveč zaprla vase zato so me vzeli od nje….prekleta inšpekcija! Ne vem če se je potem pobrala na svoje noge. Bila sem njen edini zaklad ki ga je imela rada. V sirotišnici sem bila do štirinajstega leta saj me nihče ni želel, pri petnajstih sem pobegnila in se nikoli vrnila. Iskala sem mamo po državah, spletnih objavah in straneh v imeniku….nikoli več je nisem videla, in je najbrž nebom nikoli več. Zadrževala sem solze in nenamerno pogledala v stran iz katere se je širil smeh mladine. Bili so tako srečni…iz kje jim vso to veselje? Vsakega sem premerila od glave do pet. Bili so večinoma fantje, ob katerih so se slinile dekleta. Smejale so se vsemu kar so rekli. Mnogi pravijo, da čeprav nekatere punce niso blondinke so bele v svoji glavi. Tipičen primer je stal pred menoj. Zavila sem z očmi in pogledala stran.
Njihov smeh je bil tako močen čisto na koncu pomola, seveda da se je družil z njimi samo nasmeh je pohodil nekje v sebi. Delovalo je kot, da jim ne sledi, da njihov pogovor, ki ga sliši hkrati ne sliši. Zagledan je bil v daljavo, nekam na odprto morje. Imel je skoraj prosojno, z temnimi očali je prekrival oči….in še nekaj je bilo drugačnega na njem. Ni se kazal kot ostali fantje (brez majice…) imel jo je na sebi, ni pogledoval v oprsje punc kot ostali bil je bolj…zamišljene sorte. Rahel veter mu je razmršil, karamelno rjave lase….bil je natanko popoln. Nisem se ga nagledala, nisem se ga želela nagledati, še preden sem uspela odmakniti pogled, me je zasačil. Nekaj na obrazu se mu je spremenilo, izraz. Bil je skoraj zmeden, v glavo mi je butnila rahla rdečica. Dvignil je roko, kot v pozdrav in z elegantnimi gibi uničil trenutek. Pokazal mi je sredinca! Počutila sem se kod bi me nekdo porinil v vodo, popolno sliko so razbili in zažgali da je ostal samo pepel. Vsi so se pričeli smejati, bila sem ponižana in osmešena. Jeza v meni je tlela in želela sem izbruhniti nekaj primernih kletev za, čudake!
........
se nadeljuje
12. oktober 2013
u153581
u153581
Odprla sem usta, da bi zaklela, ko se je za menoj zaslišal moški glas ni bil moj! Začel je kleti namesto mene.
»Samo zato ker je neki punci ušel pogled na nekega kretena, ni potrebno odreagirati kot da ti nekdo trga kožo z obraza!« Vsem fantom je izginil nasmeh z ust in dekleta so našobile ustnice in se namrščile, ter se postavile za fante. V zadnji vrsti je kreten vstal in zabrusil pogumno nazaj, kar nebi smel:
»Da ti nebom jaz strgal obraza!«
»Pa poskusi!«
Skočila sta si v lase.
»Stop! Ne norem tvegat da bosta oba do konca počitnic pristaneta v bolnici, če sta prava moška si bosta obrnila hrbet če ne bom ukrepala s-a-m-a!«
Izraz na njegovem obrazu se je spremenil in odnehal je. Namrščeno se je usedel in klepetal naprej s prijatelji.
12. oktober 2013
u153581
u153581
kaj mislte, pišm naprej al ne?
da
ne
12. oktober 2013
u138043
u138043
piši naprej zlo dobro
12. oktober 2013
u153581
u153581
Bila sem šokirana...skoraj da se nisem več zavedala, da rešitelj stoji ob meni. Ko sem se obrnila sem se skoraj zaletela v njega. poglet se mi je odprel na mišičasto postavo. Njegov obraz je bil nagnjen k mojem, da če bi ga lahko bi ga poljubila, to misel sem hitro zbrisala. njegove sivo modre oči so bile uprte vame, da sem se utapljala v njih, njegova sapa je biola kot poleten vetrič.
s kazalcem me je pogladil po ličnicah, da mi je vsa kri zaledenela preostanek nje pa mi je butnil v obraz. sklonil se je k mojem vratu in tiho zašepetal:
>vedno sem imel rad, ko zardiš.<
skoraj bi mu padla v objem, skoraj bi ga poljubila, pa sem se zavedala da ne sanjam. V realnosti si punca! dlani sem nežno položila na njegove prsi in ga z težavo odrinila. pri tem sem imela poglet upr v tla in mu tiho zašepetala:
>nisem punca z katero bi bil rad, zato se ne zapletajva še bolj...hvala za saj veš.<
z glavo sem mignila k skupini punc in fantov.
vzravnal se je in mi ponudil nasmeh. njegov obraz je zažarel. čutila sem potne dlani in rdečico.
>razumem, nočeš imeti težav z njimi. pokliči me pa ti bom pomagal..dama v težavah.<
>nisem dama v težavah! in sem se ti že zahvalila.<
12. oktober 2013
u153581
u153581
zasmejal se mi je in mi namenil pozdrav v slovo. odhajal je. začutila sem grenkobo v ustih. bilo me je sram. gledala sem njegovo postavo, ki je odhajala. neznanec, ne vem kdo je pa je že zasedel moje srce, saj je res toane...sem zaljubljena?
vsa zmedena sem se odpravila do aprtmaja 865.ISABELLA:


NEZNANEC:


BILL:

12. oktober 2013
u153581
u153581
rabm vsaj 3 nexte pa pišm naprej
12. oktober 2013
u153581
u153581
Pišm naprej....
Da
Ne, ker je fuuul bedn
13. oktober 2013
u138043
u138043
Seveda morš naprej pisat zlo je dobro
13. oktober 2013
u153581
u153581
hvallla
13. oktober 2013
u138043
u138043
Aja pa next
13. oktober 2013
u153581
u153581
Vse v meni je gorelo. Glava mi je vrela, kot star čajnik. Roke so se mi tresle, na nogah sem komaj stala, kaj šele hodila. S težavo sem se prebila do vrat in jih odklenila. Sesula sem se na posteljo in zagledala v strop. Vprašanja so se mi vrtela in ponavljala: kdo sem? Kje sem? In nazadnje….on. videla sem mišičasto postavo in tiste sive oči, v katerih sem se z lahkoto utapljala. Zazdelo se mi je, da padam, v neskončno globino. Nekajkrat se mi je stemnilo pred očmi, dokler me ni zmanjkalo.
More, sanje in neskončna globina. Stal je tam on (kreten). Prijazno se mi je nasmihal, njegove roke pa so bile razprte. Noge so me nesle pod okrilje njegovega objema. Zavil in zaščitil me je z objemom, kot da sem zaklad, ki ga nikomur ne da. Dal mi je občutek, da sem živa, da bo bilo vse v redu. Bila sem končno del celote, kos sestavljanke ki je pripadal drugemu delu…toda ni vedno vse popolno.
Trenutek, ki sva ga imela zase se je razblinil. Postal je pepel in prav tako on. Klečala sem pred kupčku pepela in jokala. Solze so padale na pepel, in ta jih je z veseljem srkal, kot puščava, dež. Klicala sem njegovo ime in ga rotila naj se vrne a ga ni bilo.
Del mene si je želel umreti, saj ga v mojem življenju ni več. Kar naenkrat me je skeleča bolečina rezala hrbet; nekje med lopaticama. Bolečina je postajala vedno hujša in za sekundo sem pomislila da je nekdo uslišal mojo prošnjo in me ubija počasi. Začela sem se praskati pri rani, in naenkrat začutila nekaj mehkega. Pogledala sem moje okrvavljene nohte, da se mi je zagabilo vse skupaj…ko pa sem obrnila dlani sem zagledala,…ampak nemogoče…
Na moji dlani je bil prilepljeno pero. Belo pero! Bilo je mehko kot najdražja svila in belo, kot najčistejši sneg (če odmislim okrvavljene dele). Ampak ali to pomeni da sem…..

Prebudila sem se vsa zadihana. Hladen pot mi je oblival čelo in mi meglil pogled.
13. oktober 2013
u153581
u153581
.....se nadaljuje....
13. oktober 2013
next
13. oktober 2013
u153581
u153581

13. oktober 2013
u153581
u153581
Prebudila sem se vsa zadihana. Hladen pot mi je oblival čelo in mi meglil pogled.
Hlastala sem za vsakim dihom, kar naenkrat se mi je zrak zazdel nemogoče pomemben. Še vedno sem sedela na postelji. Z rokami sem si prekrila obraz, in se poskušala pomiriti. Še nekaj časa sem sedela, da sem si nabrala dovolj moči, potlej pa vstala in se napotila do tuša, saj me je koža od soli že pošteno žrla.Stala sem premočene pred hladilnikom, z očmi preletela vsako polico. Nič. Po resnici povedano še sama ne vem zakaj sem stala pred to hladilnikom. Ko sem ugotovil, da tratim čas, za brez veze sem, samo zavila z očmi in s treskom zaprla hladilnik. Nejevoljna sem se postavila pred omaro in izbirala med zeleno, prosto obleko, ki mi je segala do kolen ali med oprijeto črno obleko.

Nismo na pogrebu zato sem izbrala zeleno. Poživila me bo in nebom več zgledala tako zamorjena. Nataknila sem si še rjave čevlje in stekla po ozki potki, mimo gostilne vse do pomola, kjer večina ljudi ne zahaja.
Sedela sem sama. Smo jaz in luna. Iz daljave se je slišala glasba in smeh mladine. Rada sem prihajala sem, vedno kadar sem bila sama sem imela dovolj časa za razmislek. Nobenega pogovora, mučenja z vprašanji ali drame. Bila sem svobodna. »Včasih je biti bolje sam saj te noben ne more prizadeti.« tako je vedno pravila moja mama. Takrat se mi je to zdelo nesmiselno a zdaj vidim kaj mi je želela sporočiti.
Razmišljala sem o dnevu, na splošno o vsemu kar se mi je zgodilo…o njemu in kako….
»Se ti lahko pridružim?«
»Ha?« sunkovito sem se obrnila in zagledala postavo, ki je ponovila vprašanje. Prepoznala sem ta medeni glas. Ja! On je bil. Ta glas se res ne da pozabiti.
»Spet ti.« sem zamomljala, v upanju da me nebo slišal »sem zabredla v težave. Je kje kašna velika Piranja, ki čaka da mi bo odgriznila noge?«
»To ni bil ravno odgovor, ki sem ga pričakoval..ampak nikoli ne veš.« je posmehljivo dodal.
»Ja vem, oprosti.« sem zamomljala tja v en dan »poslušaj me, nisem ravno punca z katero bi se rad družil in pazi ker nisem dobra v navezovanju stikov. Pa grizem zelo.« oba sva se zasmejala.
»nebi se ravno strinjal z tem kar si rekla, mene si že očarala, ne moreš pa mi pridigati o tem s kom se lahko družim..ha ha ha!«
Smejala sva se in…
»Tom, moje ime je Tom.«
»Sranje..oprosti, moje je Isabella, vsi so me klicali Iz.«
»No Iz , greva na pijačo.«
»Ampak..«
»Ni bilo vprašanje.«

.....
13. oktober 2013
u138043
u138043
next!!!!
13. oktober 2013
u153650
u153650
Isabella je našla svojo izgubljeno sestro in izvedela,da je čarovnica.
V tem delu se bo morala spopasti z grozno izdajo.
Isabella želi spoznati svoje prave starše. Toda pred tem se jim zgodijo še številne dogodivščine. Med tem ugotovi tudi,da je ples njena skrivna strast. Toda ... za koga se bo odločila? Bo našla svoje starše? Bo lahko plesala?
Izveš,če odpreš 2 del zgodbe.
V zgodbi Vampirska pot boš izvedel/a vse.
http://www.igre123.com/forum/tema/vampirska-pot-(the-vampire-path)/61337/1

Vračam oglaševanje
(če še enkrat oglašuješ, ti uničim temo. to je samo za opozorilo, če nisi vedela)
13. oktober 2013
u153581
u153581
Hodila sva mimo turistov, zaljubljencev.. motila me je njegova bližina. Bila vsa si tako blizu a hkrati se mi je zdelo da sva si kilometre narazen. Vsake toliko časa mi je pogled zašel na njegovo postavo. Ko je zraven tebe tako popoln fant, si res nimaš kaj kot le "zjat" vanj in si mislit zakaj ni z lepšimi dekleti. Opazil je moj pogled! Bilo je prehitro da bi lahko odmaknil oči z njegovega telesa. Začela sem pospeševat, da me je komaj dohajal. Ves čas sem gledala v tla. Med nama ni bilo več pogovarjanja ali sproščenega smeha, kaj šele smehljanja!
Ko me je dohitel, se je zgodilo nekaj kar se nebi smelo. Ne nebi smelo, niti v sanjah si nisem mislila da bo naredil to! Njegova topla roka se je močno oklepala mojega zapestja. Kot vkopana sem stala na mestu. Njegov oprijem je popustil in z dlanjo se je sprehodil do moje dlani (the spaces between my fingers are meant to be filled with yours <3)

V meni se je prebudil glas: kaj se greš, veš samo njegovo ime. Neznanec je!
Pa še kako sem si želela njegovi dotikov, je imel glas prav. Ne poznam ga še dobro. Stopila sem korak nazaj in se izmaknila njegovem oprijemu. Nisem želela gledati tiste razočarane oči, ali potrte zato sem samo odkorakala v gozd borovcev. Samo dobrih nekaj metrov sem se oddaljila od njega. Nisem več videla luči ali ljudi samo naslonila sem se na drevo. Bila sem jezna na svoj um. Pride lepotec me zgrabi za roko, bog ve kaj bi se lahko zgodilo takrat, in joj! Glava me bo vedno posvarila pred lepotci, a v nevarnosti se bo spraznila!
13. oktober 2013
u138043
u138043
next!!!
13. oktober 2013
u153581
u153581
Od nikoder se je pojavila roka in mi pokrila usta, da nisem mogla kričati. Pred mano se je pojavila postav. Ob misli da me bo kdo zadavil, so se mi naježile kocine. Srce je začelo tako hitro biti, da sem mislila da mi ga bo razneslo!
Tujec je z prosto roko prepletal prste z menoj, stiskal je mojo dlan, jaz pa mu nisem vrnila ne najmanjšega prijema. Imel je tople roke. Sklonil se je k mojem obrazu, da sem lahko videla, le dve iskri v očeh. Spustil se je do mojega vrata in zašepetal:
»Iz, Iz..zakaj se me bojiš?«
V glavi se mi je kar zavrtelo, ko sem slišala ta glas. Tom!
»Spustil bom roko s tvojih ust, če obljubiš da boš tiho, in ne boš zganjala drame«
..............................................................................................................
nadeljujem po nextu, pa krtiki in comentu (komentarju)
13. oktober 2013
u138043
u138043
NEXT!!!!kritike ni in komentar je:I LOVE THIS STORY!!!!!!!
13. oktober 2013
next,vau čim prej nexti,sam upam,da ne boš prekmalu izgubla idej kr je res zakon zgodbica
13. oktober 2013
u153581
u153581
Brez skrbi, idej mam se preveč!
13. oktober 2013
u153581
u153581
Od nikoder se je pojavila roka in mi pokrila usta, da nisem mogla kričati. Pred mano se je pojavila postava. Ob misli da me bo kdo zadavil, so se mi naježile kocine. Srce je začelo tako hitro biti, da sem mislila da mi ga bo razneslo!
Tujec je z prosto roko prepletal prste z menoj, stiskal je mojo dlan, jaz pa mu nisem vrnila ne najmanjšega prijema. Imel je tople roke. Sklonil se je k mojem obrazu, da sem lahko videla, le dve iskri v očeh. Spustil se je do mojega vrata in zašepetal:
»Iz, Iz..zakaj se me bojiš?«
V glavi se mi je kar zavrtelo, ko sem slišala ta glas. Tom!
»Spustil bom roko s tvojih ust, če obljubiš da boš tiho, in ne boš zganjala drame«
Tiho sem prikimala. Njegova roka je počasi drsela z mojih ust, vse do vrat in še nižje..še nižje, dokler se ni ustavila na mojem boku. Druga roka je še vedno prepletala prste z mojimi, le da sem mu tokrat vračala stisk roke. Po tiho čisto po tiho, mi je zašepetal:
»Veš Iz…oh, kako bi ti povedal.«
»Odpreš usta, in črke povežeš v besede in besede v stavke.« sem mu "pomagala".
Zasmejal se je samo tako kot on zna. Gledala sem mu naravnost v oči. Vsake toliko časa se mi je zazdelo, da ima nekaj na duši, nekaj mi more povedati, pa preprosto…noče, ne more. Kresničke so letale okoli naju, murni so peli..a vsaka minuta z njim se mi je zdela, prazna.
»Reci kaj prosim.« sem ga moledovala.
»Ti…ti ne razumeš. Ko se boš zbudila, kot prerojena boš razumela. Vse kar je samo to. Da te mi je škoda.«
»Kaj..kaj to..«
Še preden sem uspela dokončati stavek, sem na svojih ustnicah začutila njegove. Mehke in tople. Nežno me je poljubil, medtem pa so bila njegove oči zaprte. Nekakšno, čudno moč,…energijo sem začutila med nama. Kot bi me v ustnico nekdo ugriznil, uščipnil. A je bil le nedolžen poljub.

Najina pot, v rok v roki, naju je nesla vse do "bifeja". Mladina se je smejala, kričala jedla in pila (seveda ne alkohola, saj niso bili pijanci-vsaj večina ne).
Usedla sva se za prosto mizo.. Prepletala sva prste in se drug drugemu nasmihala. Naslanjala sva se na drug na drugega in od časa do časa je padel kašen poljub. Vedno so bili nežni. A po resnici povedano nisem čutila pretirane strasti med nama. Ni bilo nekaj v redu (Samo ne vem kaj)!
Ozrla sem se za sabo in zagledala nekaj ljubosumnih pogledov punc. Samo v mislih sem se nasmihala in jim kazala jezike.
Naenkrat mu je zazvonil telefon. Ni se oglasil in se pretvarjal, da ga ne sliši. Tako je telefon zvonil in zvonil, in..zvonil! počutila sem se kod da mi je nekdo v uho podtaknil mini budilko, in ta mi ne da miru!
»Se ne boš javil?«
»No ja,…daj mi minutko.«
Njegova postava je izginila za stavbo, in se pokazala šele takrat ko je hodil proti obali.


14. oktober 2013
u153581
u153581


14. oktober 2013
u138043
u138043
NEXT!!!TO JE ENA NAJBOLJŠIH ZGODBICA NA CELEM SVETU!!!!!
14. oktober 2013
u153581
u153581
Sama sem sedela. Na mojem zapestju sem še vedno čutila tisti topli dotik njegove kože. Ko sem samo pomislila nanj, je vse zavrelo! Srce je razbijalo, ustnico so mi trzale saj so si želele več poljubov. Vsi občutki so privreli na plan, samo včasih se mi zazdi, da sem neki občutek potlačila, "zabasala" sem ga nekam globoko v sebi in ga nisem pustila "ven". Glavo sem prav tako izklopila, saj nisem želela, še dodatnih problemov (off).
Ljudje so odhajali in prihajali. Vsa zamišljena sem sedela in zrla predse. Kdaj se bo vrnil? Kje je? Mogoče je zanj prehitro vse skupaj, pa saj nisem jaz tista ki je začela z poljubi in tebi traparijami!? Še opazila nisem kdaj so se za nasprotno mizo usedli…kreten in njegove blondinke. Zanimivo vsi so bili po parčkani, celo on je imel blondo (pa ne, da ne maram blondink samo če mi katera od žensk, gre na živce je to ta blonda)!. Nek del mane je čutil ljubosumje do nje ker ga lahko ima, ampak zakaj? Prekleta vprašanja, kamorkoli, grem, koga spoznam, povsod se pojavijo ta prekleta vprašanja!
Nisem več imela miru za razmišljanje, preveč so se hihitali in tista baba je non stop govorila! Nekdo je moral to žensko navit, k pajaca, da lahko govori. Kje dobi toliko sape. Ušesa so kar sama od sebe poslušala pogovor. Naprej nekaj o modi, potem o jutrišnjem načrtu (vse sem preslišala) in na koncu sem zaslišala moje ime. Govorili so o meni!
»Moram biti res tako posebna, da vsi govorijo omeni.« sem si mislila.
Pogovor je nanesel na mojo obleko in na koncu o meni na splošno!:
»Tisto obleko je gotovo ukradla. Enako imam in je stala nekaj čez petsto! Ampak to me sploh ne zanima…ta ženska je gotovo prišla iz ledene dobe, a sploh ve kaj je Make up?! Slišala sem čudne zgodbe o njej.«
»Zdaj ima že zgodbice, kot Bloodimery! Carsko! Povej mi eno, ali pa vse!«
»Kreten! Sploh ni podobna njej ampak…poslušaj pravijo, da ker nima denarja se prodaja za tri dvi vsakemu fant, ki jo želi. In kot vidimo, je tisti fant, ki prihaja njena nova tarča!«
Okej zdaj imam pa tega dovolj! Ravno sem vstala, da bi odkorakala k blondi in ji populila vse lase, pa me je presenetil Tom.
»Že odhajaš? Oprosti moram iti..mmm mami me potrebuje. Ne! Družinske zadeve. Ja, no oprosti. Se vidiva jutri.«
Pustil me je tam, a z razlogom….čudnim razlogom. Roke je položil na boke, in me potegnil k sebi.
»Boš videla. Jutri boš bila boljše volje..ko boš prebujena.«
Spet ta beseda! V meni je vzbujale radovednost. A njega to ni niti malo motilo, samo sklonil se je, brez da bi mi pojasnil kar koli in me nežno poljubil. Ovila sem roke okoli njega, sam me je zato še močneje privil k sebi. Z jezikom je obliznil moje zobe, nato se je odmaknil.
»Kdaj se bova jutri videla?«
Sklonil se je me poljubil na vrat in zazdelo se mi je, da me je nekaj zapeklo, na mestu kjer me je poljubil. Izrinila sem ta občutek. Ni mi odgovoril, a mislila sem si, da je rekle: boš že ugotovila.
»Pojdi.«
Stisnil mi je roko v slovo in odkorakal.14. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg