Heii!
Po dolgem času sem se odločila, da bom ker zelo rada pišem napisala zgodbo. Upam da vam bo všeč. Dodajala bom približno 1X do 3X oz. kolikor bom imela časa.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. december 2013
next
17. december 2013
okej bom kar začela... (to zgodbo pišem na wattpad v angleščini in bom kar preko prevajalnika prevedla v slovenščino, tako da ne bo slenga ipd.)

1.del - uvod

Bil je lep dan , tako kot v vseh zagonov zgodb . Ves dan se bo , kot običajno, ampak , da je nekaj čudnega na ta dan . Ne vem , kaj ... Morda je ... Mogoče je bil vzrok za njegov pogled. da je v odmoru pred tretjo uro , in je stal na drugi strani dvorane . Je bil s svojimi prijatelji in se zabavajte . Bil sem z mojo BFF , da sem rekel nekaj, vendar sem bil v popolnoma drugačnem svetu . Pogledal sem proti njemu , vendar ni nikoli naravnost na njega , ker je ne morem gledati . Bil je angel ... Moji dnevi so vsak teden , mesec, leto in desetletje , so enaki. Ne maram tega. Samo ko vidim moje življenje bogati in spet se počutim čisto 100 % v živo . Vedno me pogleda z enim izmed svojih najlepših , modra, velikimi očmi . Nato sem se ustavil čas, za trenutek in pomislite, kako bi bilo, če bi bili znani do njega. žal pa to ni mogoče , saj je 4 let starejši ... Moje ime bff je Mia . ona je stokrat lepša od mene, tako da je težko ločiti , ali je gledal njo ali mene , ko se to že dogaja . z njo ves čas iščemo informacije o njem , in vse, kar počne . To je tisto, kar uspeva , ker gledam vse možne načine . Kakorkoli že , morda ne veste, kdo sem . Nikoli ne morem spati , ne da bi razmišljal o tem . Sem ti predstavljaš zraven mene ... Zaspim kasneje .
18. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg