Zdravo!!!

Napisala sem že veliko zgodb, pa še nobena ni prišla do konca. Zato si za to želim drugače. Zgodba bo govorila, kot že po naslovu vidite o angelu. Ta bo čisto navaden človek, ki bo za svojo pravo podobo izzvedel pozno. (več izzveste v zgodbi) . Zgodba bo polna romance, adrenalina, "grozljivk".Res si želim čim več bralcev in zato vam obljubim, da se bom potrudila po najboljših močeh.

Na koncu odlomka bo vedno par uprašanj, na katera morate odgovoriti.

Pravila pa gotovo že poznate, zato raje nebi o tem.
Slike bom pobirala iz googla, dogajanje pa bo seveda izmišljeno.

sedaj pa na uvod....

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

UVOD
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Sem Bella McClain in imam 15 let. Živim v Londonu, in sicer izzven mesta v veliki hiši. Imam brata Mika, ki ga imam zelo, zelo rada. On ima 17 let. Mami in oči sta ločena, saj sem očeta izgubila pri treh letih, v prometni nesreči. Sicer pa je mami sedaj z Loisom, ki je svetovno znan odvetnik. Zato imamo tudi tako veliko hišo. Moja mama dela kot šivilja in oblikovolka, ki šiva ter oblikuje obleke za modele. Jaz sem samska, saj menim da sem še premlada za fanta, moj brat pa ima punco Alessio. Alessia je 1 leto mlajša od mojega brata, torej je stara 16 let. Je zelo prijazna in tudi lepa.

Z Mikom hodiva v različno šolo, saj sm jaz v 9. razredu, on pa že v drugem letniku. Imam tudi najboljšo prijateljico Chiaro, ki ima 15 let in hodi v enak razred kot jaz. Chiara nima fanta, saj imava zelo podobno mišljenje o tem. Sicer sama mislim , da niti še nisva spoznali pravega. Moja najboljši prijatelj pa je tudi Harry, ki ima tudi 15 let. S Chiaro se sicer ne razumeta najbolje, ampak nič zato. V šoli pa je tudi zelo popularna punca Lexi , ki mi pa prav nič nipri srcu. Vedno me sramoti, češ , da sem grda in da se piflam. Pač imam boljše ocene. Ponuja se vsem fantom in je v družbi popularnih.

Jaz zelo rada pojem in vsi pravijo da tudi lepo. Lexi tudi poje in me hoče vedno premagati.

Zelo rada imam svojo družino in svoje prijatelje in jih nikdar nebi rada zapustila!!
Jaz Bella :Mike- moj brat :Lois in mami:Alessia - punca od Mika:Chiara- moja bff:Harry- moj bff:Lexi- ni prjatlca:naša hiša:Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥
VAM JE VŠEČ?
KAJ BI SPREMENILI?
Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥

To je bil uvod, nadaljujem po 5ih next - ih

22. februar 2015
u123392
u123392
neeextt<33
22. februar 2015
hvala za tvoj next...
še vsaj 4
pa oglašuj plisss
22. februar 2015
u123392
u123392
am ja všeč mi je ful<3
nič nebi spremenila
+ bom oglaševala
22. februar 2015
Next .. Men je všeč.
22. februar 2015
hvala za nexta obema
še vsaj 2 nexta
22. februar 2015
u24273
u24273
neeeext
22. februar 2015
hvala

še usaj 1 next
22. februar 2015
nexttttttttt
22. februar 2015
hvala za nexte...bom dala vrjetno jutri zjutri...mogoče pa že danes
22. februar 2015
next
22. februar 2015
1.DEL
Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥

Bilo je lepo jesensko jutro,ko mi je zazvonila tečna budilka :"driiiiiiiiiiinnnn!!!!!".
Počasi sem se prebudila,ter se odvlekla do kopalnice. Tam sem se oblekla ter nase navlekla nekaj make-upa. Ker je bil prvi šolski dan, zunaj pa je bilo še toplo, sem oblekla krilo . Tega mi je babica Maya podarila za 15. rojstni dan.

obleka:make up:Ko sem se uredila sem po hitrem postopku odšla v kuhinjo saj je bila ura že sedem. Tam me je že čakala mama z zajtrkom na mizi. Bile so palačinke, ki jih naravnost obožujem!! V pičlih petih minutah sem jih pojedla , ter za posladek popila še kakav. Nato sem kot vsako jutro v bratovo sobo odšla zbuditi Mika. Komaj semga zbudila. Ko je vstal, sem ga objela ter odhitela v šolo. Na poti sem srečala Chiaro, ki je še vedno zehala. Po petih minutah hoje sva končno prispeli do šole. Tam sem videla Harrya in ga takoj objela.

objem:....In že se je pojavila Lexi : " OPAA, Bella , zdej maš paže fanta ."
odgovorila sem ji: " Ohhh, seveda ne..le frendi smo. Itak pa mam bolš delo kot pa da se pogovarjam s tabo !"

Z Mikom in Chiaro smo tako odšli v razred. Ko je vstopil učitel je bila čista tišina. Pozdravili smo se in v usedli. Po koncu ure, sem stekla do omarice, ko sem se kar naenkrat zaletela v čednega fanta...

F-fant J-jaz

F- Hej, oprosti. Ali si uredu?
J- Ja saj ni nič.
F- Res mi je žal. Nov sem tukaj pa ne poznam še dovolj. Hodil bom v 9. razred. V katerega pa ti hodiš?
J- tudi. Sedaj imamo kemijo. Ti pokažem kje je?
F- Seveda.

..In tako sva odšla proti učilnici kemije. Ker smo tokrat izzvajali poskuse, nas je učitelj dal v pare. Mene je dal s tem fantom, ki se kliče Gabe.Res zažiga pri kemiji. In res mi je zelo všeč.

Gabe:Pri kemiji sva se z Gabe-om imela res super. Vse kar se mi zgodilo, sem med odmorom razložila Chiari in Harryju. Chiara je bila navdušen, Harry pa malo manj. Šli smo do moje omarice , ter uzeli zvezke. Nato smo odhiteli do učilnice kjer se je nadeljeval pouk. Po koncu pouka sem odšla domov , ter nato na plažo. Hodila sem in hodila, ter na soncu videla ležati Gabe-a . Bil je zelo lep. Pozdravila sem ga in on tudi. Nato sem odšla naprej in po izmučeni hoji odšla domov. Ulegla sem se na kavč in zadremala.

Videla sem duha , vsaj mislila sem, da je duh. Najprej se mi je predstavil in povedal, da je angel rekel je: " Zdravo Bellaaaa, zdravoo! Sem mogočni angel. Kralj vseh angelov. Tukaj sem da te zaščitim. Ti nisi tisto, kar misliš, da si . Ti si nekaj večjega, močnejšega. Zato se ga boj...Tudi on ni tisto kar misliš , da je,.....Tvoja mama ve!!!! tvoja mama !!!! MAMA!MAMA!MAMA!!!!!!!!!!

"MAMA, MAMA, MAMA" , sem kričala, in se kar naenkrat zbudila iz sanj. " Le kaj ve, kdo sem, in kdo je on ??!!!" misli so me kar naprej razžirale........zato sem se odločila...
......................................

Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥

KAJ VE BELLINA MAMA?
KDO JE BELLA?
KDO JE ON?
KAJ SE JE BELLA ODLOČILA
VAM JE VŠEČ?
NADALJUJEM?
22. februar 2015
next
22. februar 2015
Next
22. februar 2015
hvala za nexte ma prosim odgovorte še na uprašanja
23. februar 2015
u167743
u167743
Next nujno!!!¡
23. februar 2015
hvala pa plis odgovorte tut na upr. oglašujte..... še vsaj 2 nexta
23. februar 2015
next
23. februar 2015
drugič odgovorte še na upr. .... drgač pa hvala za nexte. če dobim še enga lahko napišem hmali....oglašujte
23. februar 2015
u189657
u189657
Next
23. februar 2015
neeeext
23. februar 2015
hvala za nexte :-D .... bom napislala
23. februar 2015
2.DEL
Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥

...Sanje o angelu so me kar naprej razžirale....Zato sem se odločila,...da bom zadevi prišla do dna !! Ko sem se končno do konca prebudila, sem začutila da je nekaj narobe. Poklicala sem Chiaro, a se ni oglasila. Zgrabila me je panika. Stekla sem v svojo sobo, ter odprla računalnik. Imela sem eno prošnjo za prijateljstvo, bila je od Gabe-a. Bila sem vesela in jo potrdila. Nato sem pogledala, če je Chiara prisotna.- Ni bila. Zaprla sem računalnik, pograbila torbico ter se s kolesom odpeljala do Chiarine hiše. Bil je že večer, zato sem morala imeti luči. Pozvonila sem na vrata in odprla mi je Chiarina mama. Uprašala sem jo kje je Chiara, ta pa mi je odvrnila, da je že lep čas ni in, da je vrjetno na plaži. Tako sem kar peš odvihrala na plažo.Chiare ni bilo nikjer. Prevrnila sem se na tla in pričela jokati. Bala sem se za Chiaro. Kar naenkrat pa............... se mi zaslepijo oči. Pred sabo tako vidim zelo žarečo belo svetlobo. Začudeno se sprešujem:"Kaj se dogaja??!, Kdo si ti??! ", ko zaslišim :" Pridi z menoj, vodil te bom..., Pridi, ne boj se ...." Če prav sem se bala, sem pogumno odkorakala proti svetlobi. Ta me je spominjala na angela v sanjah. Sicer je bilo tam veliko bolj megleno, sem pa prepričana, da svetloba- angel govori o tem.....Počasi, počasi sem se premikala proti njemu, medtem ko je še vedno govoril : "Kar pridi, neboj se, nič ti nebom naredil. Pomagal ti bom!"...Vstopila sem. Sprva nisem videla ničesar. Bila sem negotova, vedela sem , da to niso sanje, vendar sem se zato še bolj bala........Pred menoj sem kar naenkrat zagledala črno postavo, s krili. Ustrašila sem se :" Kaj želiš, zakaj se spravljaš name??!!!" ta pa je odgovorila :" Ne boj se, le želim ti nekaj dati. Izvoli obesek. Čuvaj ga , ko boš doma poglej vanj. Nikomur ne povej za to. Ko boš pripravljena pridi sem in se bova pogovorila. Ne boj se za Chiaro, Bella....Čaka te, čaka......" Črna postava je kar naenkrat izginila.................Jaz pa sm ležala na pesku, z obeskom v roki. Bil je res lep, prečudovit. Spraševala sem se, kaj je v njem. A raje nisem pogledala. Vstala sem ter se še malo sprehajala po plaži,ko sem kar naenkrat videla Chiaro. Stekla sem do nje in jo objela.

J-JAZ C - CHIARA

J- Kaj pa ti je . povsod sem te iskala?!
C- Nic, samo premišljevala sem.
J- O čem pa???
C - Videla sem oglas za pevsko tekmovanje in sem razmišljala , če se prijavimo. Ampak da veš, je v šoli- JUTRI!!!!! In prijavila se je že Lexi, Harry, Gabe, Alessia in Mike.Zato bo kar zahtevno.
J- Jeeej.. Komaj sem čakala na kakšno tekmovanje. Prijaviva se, daj no... Da zmagava Lexi..... Ej, pa a si ti prepričana, da si razmišljala samo o tam?
C- Ok...Ja sem.

Po pogovoru sva obe odšli domov. Pripravila sem se na spanje , ter nato v roko vzelo obesek. Odprla sem ga in videla.....

Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥Ɩ♥

KAJ SEM VIDELA?
ALI CHIARO MUČI ŠE KAJ DRUGEGA?
KAJ SE DOGAJA Z BELLO?
VAM JE VŠEČ?
NEXT?
Odgovorite prosim na uprašanja
23. februar 2015
next
23. februar 2015
u177402
u177402
next
24. februar 2015
tnx za nexte ... še usaj 2
24. februar 2015
next
24. februar 2015
tnx še usaj en....če se nbo najdlo kej več nextov......bom zaključla s pisanjem
24. februar 2015
next
chiaro muci se nekaj
bella postane angel ali kaj pdobnega
mi je vsec
24. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani