u159619
u159619
" Lia kako si prizadeta!! Poglej se..omg hahaha." Moj veseli glas je odmeval po telovadnici in s tankim iztegnjenim prstom sem kazala proti nekoliko debeli punci na tleh.
Na videz se verjetno vsem zdim vesela, zabavna in tudi malce zlobna punca. Nic neobicajnega mi bilo na meni. Vsaj ne na zunanjosti. Medtem ko sem se navidez smejala in zabavala sem nekje v notranjosti sebe umirala...samo,da tega takrat se nisem vedela...
Takrat sem se pocutila super...zabavala sem se z ostalimi sosolkami in se smejala...toda sedaj vem, da je to samo senca dekleta, ki se skriva v meni. Poskusam potlaciti resnico in to kar sem. Oz. To kar postajam.
Iz svojega napornega zivljenja sem se naucila samo to: smej se, uzivaj. Ceprav v sebi umiras ne dovoli, da drugi vidijo to. Tako ne bos pokazala kaksne moci imas in sebe bos prepricala, da si lahko taka kot drugi in da nisi izjema, ko se rodi usakih nekaj tisocletji..

Pa ne prehitevajmo. Zacela bom od zacetka in vam povedala svojo zgodbo.To sem jaz. Vsaj na videz. Lahko se smejim in druge prepricam,da sem super. A sebe ne morem.
Ime mi je Melissa Jade Dawson in uzivam svoje zivljenje. Imam veliko prijateljic in pa tudi fanta, ki
mi veliko pomeni. Popularna sem in vesela. Ucitelji me imajo za upornisko, sosolci pa za bad girl.
Ne pretvarjam se. Res ne. Rada sem vesela in zabavna. Vcasih recem kaksno stvar prevec in prizadenem ljudi,ki jih imam rada. Toda...vcasih bi sa rada opravicila in bila drugacna. Toda vsi me poznajo kot dekle ki ne pozna nezne besede in je groba sportnica brez custev.
casih se upradam kaksen bi bil dan brez tega...brez tega daru,ko je hkrati prekletstvo. Nikoli ga nisem jotela in nikoli ga nebom..
22. december 2013
u159759
u159759
Omg nextt
22. december 2013
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!
23. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani