u149893
u149893
Sem Lara. Stara sem 16 let in hodim v prvi letnik gimnazije. Doma sem na Floridi. To sem jaz:

In imam zobni aparat. Prvi teden je bilo grozno a zdaj sem se ga že navadila.
Imam starejšega brata Maxa in mlajšo sestrico Jacky. Ona je taka mala carica. Max je star 19, Jacky pa pa je stara 14. Dve leti je mlajša ampak je vseeno carica. Mami je direktorica slavnega hotela na Floridi in ima ogromno plačo na mesec 1 000 000$. Zato smo zelo bogati. Očka pa je odvetnik in dobi 50 000$ na mesec. No odvisno koliko prisluži.
Max

Jacky

Mami

Oči


Naša hiša


Pač v bistvu živim super. Lahko si kupim kar koli. Med vsakimi letnimi počitnicami grem za en mesec kam. In vsak konec mesca grem v New York moji BFF. Bili sva res vsak dan skupaj. Zdaj pa se vsak mesec vidiva in sem od petka do nedelje pri nje. In imava se vedno super. Ime ji je Meggy.

In ima mačkona Pikija. Res sta navezana drug na drugega.
Imam kar nekaj skrivnosti, za katere ne ve noben. Zanje ve samo Meggy. 1. Imam dva tatuja hihi taka sta:

in

2. Kadim in zadnja.. režem se zaradi mojega bivšega. Pustila sem ga ker me je prevaral. Max trdi, da sem naredila prav. On noče, da imam fanta, in da sem kurba... Ampak bom že preživela. In še nekaj. Še nikoli nisem spala s kakšnim fantom. Z bivšim sva imela namen, a me je prej prevaral.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Upam, da vam je všeč začetek. Za nadaljevanje rabim 5 nextow
22. februar 2014
u152860
u152860
next! <3
22. februar 2014
u110484
u110484
next
22. februar 2014
u149893
u149893
Hvala lahko še kašnega?
22. februar 2014
next ful dobea zgodba <3
22. februar 2014
u157990
u157990
nextt
22. februar 2014
u149893
u149893
HVALA :$ Lahko še enega?
22. februar 2014
u149893
u149893
1. next

"Brn brn brn brn" 'joj spet ta sitna budilka!' sem si rekla in vžagal nanjo. Pogledala sem koliko je ura in bila je že petnajst do osmih! hitro sem se oblekla

vzela jabolko in torbo ter hitro odšla na avtobusno postajo. Seveda sem zamudila avtobus. Ni mi ostalo drugega kot to, da grem peš do šole. Saj nimam daleč. Samo kilometer. Ampak problem je v tem, da se mi čez 5. min. začne pouk. Tekla sem in na koncu prehitela avtobus. Vsa prepotena sem odšla do omaric kjer sem slekla plašč in si obula copate. Imela sem še minuto. Hitro sem stekla na wc. Tam sem si dala moj fon na tiho. Kmalu je na wc vstopila Moja najboljša prijateljica (na šoli) Katka. Imela je jopo. Prosila sem jo, da mi jo posodi, da se mi ne bo videlo, kako sem prepotena. Ni ji bilo problem zato mi jo je posodila. ko mi jo je dala je zvonilo. "ojoj! prva ura je biologija! Če zamudva sva v škribcih." je rekla Katka. hitro sem si nadela jopo vzela torbo in s Katko sva tekli do razreda. Ko sva vstopili je bil profesor že not. Bili sva v zelo velikih škribcih. Učitelj naju je vprašal. Jaz sem dobila 1, Katka pa 3. S Katko sva celo uro opazovali tipa pred nama. Ime mu je Žan. Najbolj priljubljen je. Kmalu je zvonilo. Hvala bogu. Ko sem hodila proti matematični učilnici sem se spotfeclala. Noben se mi ni smejal saj ve kaj se mu lahko zgodi. Enkrat se mi je en smejal ko sem padla in pristal je v bolnišnico. Seveda zaradi mene. Hahaha. Ležala sem na tleh. Nisem se mogla pobrati ker me je gležen preveč bolel. medtem ko sem se zvijala od bolečine sem kar naenkrat zagledala Žanovo roko. POMAGAL MI BO! sem si rekla. haha. "Naj ti pomagam" je rekel Žan "o hvala" sem mu rekla in ga prijela za roko. Pomagal mi je vstati. Malce sva čvekala potem pa me je povabil na kavo. Seveda sem sprejela. Naslednjo uro smo imeli matematiko. Profesorca je že na pol gluha zato sva z Katko celo uro čvekali. Ko se je Katka kar naenkrat a ves glas zasmejala naju je profesorca dobila. Grozila je s spraševanjem a rešil naju je zvonec. "Jutri sta vprašani!" je rekla ko sva hodili prodi vratom. "Koga briga" sem potiho rekla Katki ona pa se je samo smejala. Po naslednji uri smo imeli malico. Zraven mene se je vsedel Žan iiii. Bila sem zelo vesela. Potem smo imeli še zgodovino, kemijo in slovenščino in potem je bilo konec pouka torej- pijača z Žanom jej! Mami sem poslala SMS da pridem kasneje domov. Z Žanom sva odšla na kavo. On je še ne pije zato si je naročal čaj. Čvekala sva uro in pol. Kmalu me je klicala mami. Nadrla me je kje sem bla bla bla. Odšla sem domov- peš. Ko sem prišla domov sem jih slišala od mame. Nisem je poslušala saj sem razmišljala samo o Žanu in njegovem nasmehu. Na koncu sem slišala mamo, da mi je rekla naj se poberem v sobo. Šla sem na facebook. Dobila sem prošnjo za prijateljstvo. Dodati me hoče Žan iii joj kako sem happy. Pol sem šla še na Skype. Tam sva bila z Žanomže prijatelja ampak nisva nikoli govorila klical me je. Javila sem se mu in si nadela slušalke da me mami ne bi čula ko se z njim pogovarjam. Poleg tega sem pa čisto zgoraj tako da me tako ali tako ne sliši. Mal sva se pogovarjala potem pa me je vprašal...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
vsaj 2 nexta
22. februar 2014
u152860
u152860
next
22. februar 2014
u149893
u149893
Hvala še en plis
22. februar 2014
u157990
u157990
nextt
22. februar 2014
u149893
u149893
2. next

Mal sva se pogovarjala potem pa me je vprašal če bi se dobila. Itak sem mu rekla ja. Zmenila sva se da se dobiva na igrišču potem greva pa k njemu ker je sam doma. Rekel je da lahko prespim pri njemu. Ampak kaj naj rečem mami? am... rekla ji bom da grem k Katki prespat. Tudi ona je bila sama doma tako da nismo imeli težav z starši. Katka se je strinjala s tem da sem bila kao pri njej. Malce je bila žalostna ampak mi privošči, da se z Žanom zližava. Na igrišču me je že čakal. Ko me je videl je prihitel k meni in me objel ter mi dal poljub na usta. Bil je samo poljub. Šla sva k njemu domov. V njegovo sobo. vrgla sem se na njegovo mehko posteljo. On je ne ulegel name in me vprašal če sem pripravljena. Rekla sem, da mislim. On je to razumel kot da. Sama sem tudi to mislila. Skrila sem se pod kovter. Hotela sem se sleč a je Žan kovter vrgel na kla ulegel se je name in me začel poljubljat. Potem sva se začela zalizovat. Ko sva naredila 6 francoskih poljubov me je začel slačit. Medtem me je seveda poljubljal.

(gif)
zjutraj ko sva se zbudila sva se še malo poljubljala in...

joj kako je bilo zakon. Potem sva odšla jest. Ko sva se najedla sva spet seksala. Bilo je enkratno. res sem uživala. potem sem se odpravila domov. Takoj ko sem se stuširala sem šla na skype. Žan me je poklical. Pogovarjala sva se prek kamere. Oba sva bila naga. seveda sem se zaklenila v sobo. Itak me je gledal v moje osebne dele itak. Jaz pa tudi. hihihi. Danes je sobota. Žan me je povabil v kino seveda sem sprejela povabilo. Zmenila sva se ob treh. Mami sem rekla, da grem v kino. Jacky je hotela zraven a mi je hvala bogu jo uspelo prepričat, da je ostala doma. Ko sem zagledala Žana sem tekla k njemu in ga poljubila. Šla sva v kino. Cel film sva se poljubljala. Potem me je pospremil domov. Poljubila sva se. Ko sem prišla v hišo, me je Max porinil v mojo sobo. Začel me je spraševati...
22. februar 2014
u152860
u152860
next
22. februar 2014
u149893
u149893
še enga plis
23. februar 2014
u161160
u161160
next
23. februar 2014
u149893
u149893
3. next

Max: Kje si bila?
Jaz: v kinu?
Max: s kom?
Jaz: sama se bila.
Max: ja, seveda. S kom si se poljubila?
Jaz: WTF? sama sem bila v kinu in sama sem se vrnila. A maš privide ali pa si videl koga drugega.
Max: Ne tebe sem z enim fantom! Z... Žanom če se ne motim.
Jaz: Kaj?
Max: Prebral sem vajina sporočila na skypo. Seksala sta.
Jaz: Kaj? a zdaj še nič osebnosti nimam ali kaj? pusti me na miru in me spusti iz sobe!
Max: Dokler mi ne poveš resnice ne bo nič!
Jaz: Poglej sama sem bila v kinu. Gledala sem romantični film Zavedno. Kaj bi še rad?
Max: S kom si bila?
Jaz: Sama!
Max: Ne laži!
Jaz: Poglej ne vem kaj se greš spusti me iz sobe!
Max: Poslušaj! Tvoj brat sem! Moja naloga je da te branim! Če mi ne boš povedala bom mami povedal tvojo skrivnost!
Jaz: Kakšno?
Max: Da imaš tatu in da se režeš! Poglej tvoje praske na rokah! A si zmešana? Hočeš umret?
Jaz: Hočeš da ti povem resnico?
Max: Takoj!
Jaz: Ja umret hočem! Ker imam dovolj!
Max: Kaj?
Jaz: Ja! Umret hočem! Daj mi mer da grem narest samomor če drugače ne gre!
Max: Si nora! Nikoli!
Jaz: Dobro!

Šla sem proti njegovemu oknu ter se nagnila ven. Skoraj sem padla a me je moral presneti Max primit. Kako sem bila jezna.

Max: A si nora?
Jaz: ja
Max: Nehaj se zajbavat! dovolj te imam! V svojo sobo! Takoj!

Pospremil me je v sobo in me vanjo zaprl. Bila sem ujeta. Hvala bogu sem imela pod blazino cigarete. Šla sem v kopalnico pokadit cigareto. Čez nekaj časa sem zaslišala da je nekdo v sobi. Hitro sem se zaklenila v kopalnico.

Max: kje si?
Jaz: na wc-ju!
Max: in kaj počneš?
Jaz: hm... kaj lahko delam na wc-ju? naj pomislim!
Max: resno govorim!
Jaz: Kaj? lulam!
Max: maš menstruacijo?
Jaz: stop! Takih zadev ti pa ne bom govorila!

Medtem sem hitro cigareto vrgla v straniščno školjko in potegnila vodo. Umila sem si roke in prišla ven. Max me je primil za vrat in me še enkrat vprašal če imam menstruacijo. Rekla sem mu, da njemu tega že ne bom govorila. Potem je šel do vrat jih zaklenil...
________________________________________________________________________
3 nexte
23. februar 2014
u161160
u161160
next
23. februar 2014
next+nova bralka
23. februar 2014
u149893
u149893
4. next

Potem je šel do vrat in jih zaklenil. Spet me je vprašal če imam menstruacija. Povedala sem mu da mu tega ne bom povedala. Ko je to slišal me je udaril tako močno da sem padla.

Max: Pi*** ti mat***a! Takoj povej! Če mi ne poveš se ti slabo piše!
Jaz (vsa v joku sem mu rekla): Nimam je! A je to tok pomembno?
Max: kdaj jo boš dobila?
Jaz: Kaj?
Max: kdaj ponavadi dobiš menstruacijo?
Jaz: Morala bi jo pred enim tednom.
Max: Zakaj je nisi?
Jaz: kako naj pa jaz to vam? Saj mi vedno zamuja ali pa jo dobim prehitro. To je normalno.
Max: si 100%?
Jaz: ja! A me je zato treba udarit?
Max: oprosti.

Dal mi je roko, da sem lahko ustala.

Jaz: Hvala
Max: ni kaj. Obleci se
Jaz: saj sem.
Max: obleci se in se umi! zdravniku greva!
Jaz: zakaj? Saj je z mano vse tako kot mora bit.
Max: Vseeno greva k zdravniku. Mami grem povedat, da greva malo v mesto. In da staršema ne zineš besedice.
Jaz: ja

Sem rekla vsa zlomljena. Odšla sem v njegov avto. Kmalu je prišel tudi on. Vsedel se je v avto in odpeljal proti bolnišnici. Ko sva prišla v bolnišnico me je peljal a ginekološki oddelek.

Jaz: kaj? Zakaj me sem pelješ?
Max: če ne bom kaj pri tebi izvedel bom pač moral vprašati strokovnjake.
Jaz: in kaj boš naredil?
Max: Ginekologinja te bo pregledala. Povedala mi bo koliko spolnih odnosov si imela. aja in povedala mi bo če si noseča.
Jaz: a se ti je utrgalo? Ne morem biti noseča!
Max: zakaj ne?
Jaz: ker še nikoli nisem seksala!
Max: ne laži.

Grdo sem ga pogledala nato pa sva prišla v čakalnico. Ginekolog naju je takoj sprejel. Vprašala sem če me lahko pregleda ginekologinja, ker se neprijetno počutim, če bi me pregledal ginekolog (pri tem govorim a se gre za žensko ali moškega). Max mi je rekel naj neham komplicirat. Ginekologinji, ki me bo pregledala je rekel, da hoče izvedeti koliko spolnih odnosov sem imela in če sem noseča. Maxa sem grdo pogledala in šla z zdravnico v ambulanto. Max je hotel zraven a ga medicinska sestra ni pustila. Haha. Ko sva bili z ginekologinjo sva se pogovarjali

Jaz: pa lahko izvete koliko spolnih odnosov sem imela?
Gin.: seveda.
Jaz: vas smem nekaj prosit?
Gin.: seveda. Čakaj kaže da si imela enkrat spolni odnos.
Jaz: ja to... A lahko mojmo bratu tistemu zunaj rečete, da nisem imela nobenih spolnih odnosov?
Gin.: Joj rada bi a ne smem.
Jaz: ampak če izve, da sem spala z fantom me bo umil!
Gin.: tvoj brat je.
Jaz: vem ampak nekaj mi bo naredil. Danes me je udaril ker mu nisem povedala, da nimam menstruacije. (sekunda počitka) sem to rekla na glas?
Gin.: brat te je udaril?
Jaz: ja...
Gin.: potem si tega ne prisluži izvedeti.
Jaz: oo hvala.
Gin.: ojoj...
Jaz: kaj?
24. februar 2014
u161160
u161160
next
24. februar 2014
next
24. februar 2014
u152860
u152860
next next next next next next next next next next next next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. februar 2014
u149893
u149893
Bo še kak next?
kaj mislite da bo povedala ginekologinja?
24. februar 2014
da je noseča
24. februar 2014
u149893
u149893
še kakšen možen odgovor?
24. februar 2014
u152860
u152860
mrtev dojenček?
24. februar 2014
u149893
u149893
še kaj?
24. februar 2014
u149893
u149893
Več možih odgovorov lahko napišete
24. februar 2014
u152860
u152860
dvojčka? trojčki? četvorčki?..... (i'm loca )
24. februar 2014
u161160
u161160
najbolje bo da napises next pa bomo vidl
24. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg