Next
01. marec 2020
13.

-Nia Walker-

Zvečer so seveda Kaylini prijatelji začeli prihajat. Imela sem namen povabit Iris, ampak sploh mi ni bilo do druženja, raje ji bom jutri rekla, da greva sami na kavo, saj jo res želim bolj spoznati. Iz vljudnosti sem šla dol, pogledat kaj se dogaja. Seveda to ni bilo samo druženje, bila je ogromna zabava. Samo zavila sem z očmi in do mene je prišel tisti Dave, ki me je osvajal. Seveda ga nisem bila vesela.
''Živjo Nia. Kako si?'' je začel govoriti.
''Super.'' sem sarkastično rekla. ''Kje je Kayla?'' sem ga vprašala.
''Mislim, da je zunaj na terasi. Pogovarja se z Louisom. Mogoče bosta pa razčistila kar sta imela.'' je rekel. Bil je precej pijan.
Seveda mi ni bilo nič jasno. Šla sem do terase in se ustavila pri vratih. Louis in Kayla sta tam sedela. Louis ni pil, Kayla pa je.
''Nehati boš morala s temi pomirjevali. Škodiš sama sebi.'' je rekel Louis. Kaj?!
''Vem, ampak težko je. To je edina stvar, ki me pomiri. No poleg zabave in alkohola.'' je rekla in zavzdihnila.
Louis jo je pobožal po laseh in jo potem stisnil k sebi. Jaz sem samo šokirano tam stala in opazovala, ker nisem spravila iz sebe niti besede.
''Raje se vrniva k moji sestrični. Všeč ti je, kajne?'' ga je vprašala.
Louis je malo zardel.
''Je, ampak zavedam se situacije. Ni tako enostavno.'' je odvrnil in se prijel za glavo.
''Ampak kaj pa tisti Nicholas… Všeč ji je nek Nicholas.'' je rekla Kayla. Oh, super.
''Ta Nicholas ne obstaja. Izmislila si ga je, ker je hotela prikriti, da je bila pri meni.'' je rekel Louis.
''Sta…?'' je začela namigovati, a jo je Louis takoj ustavil.
''Ne. Samo kitaro sem jo učil igrati.'' je rekel.
''Ampak če je med vama nekaj… Potem ji bova morala povedati.'' je rekla Kayla zaskrbljeno. Kaj mi morata povedati? Očitno imata veliko skrivnosti.
''Ja, vem. Upam, da bo razumela, ampak saj to je bilo že pred tremi meseci, ko sva bila oba obupana in pijana.'' je rekel Louis.
In potem sem imela dovolj, nisem več zdržala. Približala sem se jima in oba sta me začudeno pogledala.
''Kaj mi morata povedati?'' sem jezno vprašala.
Spogledala sta se.
''Nia…'' je začela Kayla, a sem jo ustavila.
''Povejta že!'' sem jezno rekla.
''Spala sva skupaj, ampak samo eno noč, ko sva bila pijana.'' je rekla Kayla. Louis me je samo gledal.
''In kdaj sta mi mislila to povedati?'' sem vprašala.
''Še večje vprašanje pa je, Kayla, zakaj si mi prikrivala, da jemlješ pomirjevala?'' sem vprašala še bolj jezno.
''Hotela sem ti povedati, ampak sem vedela, da boš hotela, da neham, ampak jaz ne morem nehati…'' je rekla s solzami v očeh.
Želela sem samo stran od njiju.
''Trenutno moram biti sama.'' sem rekla in šla v hišo. Vzela sem steklenico vodke in pri stranskem izhodu stekla ven.
Bolelo me je, da mi Kayla ni zaupala. Mislila sem, da se počuti bolje in da ne potrebuje pomoči. In seveda sem umirala od ljubosumja, ker sta Kayla in Louis seksala. Imela ga je preden bi ga lahko imela jaz. Prekleto, Louis mi je všeč! Odprla sem zamašek na steklenici medtem ko sem hodila po pločniku. Globoko sem vdihnila in izdihnila. Hotela sem se napiti, ampak ko sem hotela narediti požirek, so se mi začele tresti roke. Ravno v tistem trenutku, se je pripeljal avto. Louis je izstopil in hitro pritekel do mene ter mi vzel steklenico in jo vrgel na tla, da se je razbila.
''Kaj počneš?!'' sem jezno zavpila.
''Preprečujem ti, da narediš neumnost!'' je rekel.
''Polnoletna sem in lahko delam kar želim!'' sem se razjezila.
''Vem kaj se ti je v preteklosti dogajalo. Kayla mi je vse povedala! Res želiš še enkrat skozi vse to? Res?!'' je začel vpiti.
''Nehaj Louis, saj nisi moj psiholog! In če Kayla lahko dela neumnosti, jih bom tudi jaz!'' sem zavpila.
''Ne boš to naredila! Ne dovolim ti!'' je zavpil.
''Pojdi raje tolažit Kaylo, kot si jo že enkrat.'' sem rekla in hotela sem oditi, a me je prijel za roko in me potegnil nazaj k sebi. Pobožal me je po obrazu in bila sva čisto blizu. V trenutku sem se omehčala. Joj, kaj mi je njegova bližina povzročala.
''Si se pomirila?'' me je vprašal. Še vedno me je božal po obrazu. Nič nisem rekla, samo gledala sem ga v oči.
''Preprosto ne morem dovoliti tega Nia. Umrl bi če bi se ti kaj zgodilo. Umrl bi.'' je rekel in me stisnil k sebi. In nisem mogla zdržati. Še sama sem ga močno objela.
''Pridi. Greva nekam stran od tu.'' je rekel potem in odprl je vrata svojega avta. Sedla sem noter in odpeljala sva se.
02. marec 2020
neeext
02. marec 2020
Neext
02. marec 2020
Next
03. marec 2020
Next
06. marec 2020
Next
10. marec 2020
Hej
najprej se vam opravičujem ker tako dolgo nisem objavla nexta, enostavno ni blo časa ker se mi je velik stvari dogajalo v tem času, ampak to ne pomeni, da sem obupala pri zgodbicah se bom potrudila več objavljat, zdaj ko moremo bit vsi doma. Upam, da ste vsi zdravi

14.

-Nia Walker-

Nekaj časa sva se vozila. Poskusila sem se malo pomiriti, ker sem bila zelo živčna. V preteklosti, če sem bila živčna, sem se preprosto napila. Tokrat pa to nisem smela. Louis mi ni dovolil. In ja, bila sem mu hvaležna za to. Ampak bilo je težko.
''Rabim pijačo.'' sem rekla.
''Ne!'' je zavpil in ustavil na nekem ogromnem parkirišču. In ravno takrat je začelo zelo deževati zunaj. Vedno bolj.
Obrnil se je k meni in me prijel za obe roki.
''Od zdaj naprej bom jaz tvoje zdravilo, ne alkohol.'' mi je rekel. Spet me je pobožal po obrazu in malo sem se pomirila. To ni uspelo še nikomur, tudi mojim staršem ne. Nihče me ni pomiril samo s svojo bližino. In vedela sem, da to ni dobro, ker bom postala odvisna od Louisa.
''Si se pomirila?'' me je vprašal.
In spet nisem odgovorila. Enostavno nisem mu mogla priznati, da me je pomiril.
''Rada bi šla domov. Utrujena sem.'' sem rekla.
In zapeljala sva se nekaj metrov, ampak je tako deževalo, da se ni videlo popolnoma nič, skoraj bi naju odneslo v ograjo.
''Ne bova mogla nikamor, dokler tako dežuje.'' je rekel Louis. Ugasnil je avto. In postala sem panična.
''Greva pa peš. No jaz grem.'' sem rekla in hitro odprla vrata.
''Nia, ne!'' je zavpil Louis, ampak nisem ga poslušala. Izstopila sem in začela hodit, ampak dež je tako zelo padal, da sploh nisem mogla hodit. Louis je pritekel ven in me zvlekel v avto na zadnje sedeže, ter še sam sedel noter in hitro zaprl vrata.
''Si nora? Prehladila se boš!'' je zavpil. Oba sva bila čisto mokra.
''Samo domov hočem.'' sem rekla.
''Saj bova šla, ko neha tako zelo deževati. Nia, prosim… Pomiri se.'' je rekel in me potegnil k sebi, tako da sem že skoraj sedela na njemu. Takrat sem popustila in se preprosto naslonila na njega. To je trajalo nekaj minut.
''Prehladila se bova. Najbolje, da slečeva ta mokra oblačila in se zavijeva v odeje, ki jih imam zadaj.'' je rekel in sklonil se je nazaj ter vzel dve odeji.
''Zakaj pa imaš odeje v avtu?'' sem ga vprašala.
''Nikoli ne veš kdaj pridejo prav, tako kot zdaj.'' je rekel in mi dal eno odejo. ''Naredi to, res ni pametno, da si v teh mokrih oblačilih.'' je še rekel.
In on je res to naredil. Slekel se je do spodnjic, brez zadržkov. Hitro se je zavil v odejo. Vedela sem, da je imel prav, zato sem tudi jaz naredila isto. Pretvarjal se je, da ne gleda, ampak videla sem, da me naskrivaj gleda. Hitro sem se zavila v odejo, tresla sem se. Louis je to opazil in nenadoma je bil čisto blizu mene. Stisnil me je k sebi, tako da sem se dotikala njegovih golih mišic. Raje sploh ne povem, kaj mi je to povzročilo. Ampak potem sem se spet spomnila, da je Louis moj profesor.
''Ne, Louis, ne smeva.'' sem rekla in se poskusila umaknit.
''Nia prosim, pozabi v tem trenutku na vse. Samo nočem, da se prehladiš. Zmrznila boš.'' je rekel in me še bol stisnil k sebi.
Prepustila sem se temu, saj me je res zelo zeblo. Dež pa je še vedno zelo padal. In objeta sva tam kar zaspala. Zjutraj sem se zbudila in bila sem čisto zmedena, v nekem čudnem napol sedečem položaju. Louis je spal ob meni in bil je odkrit ter naslonjen na mene. Preden sem ga zbudila, sem si bolj podrobno ogledala njegovo čudovito telo. Popoln je bil. Potem se je naenkrat zbudil in me pogledal.
''Si me opazovala?'' me je vprašal.
''Kaj? Ne. Seveda ne. Zbudila sem se ravno zdaj.'' sem rekla in hitro začela iskati svoja oblačila. Pogledala sem na uro.
''Zamujam.'' sem rekla in se hitro začela oblačit. Louis me je ustavil. Prijel me je za roko.
''Nia pomiri se. Prišla bova pravočasno.'' je rekel.
Še sam se je oblekel in jaz sem splezala na sprednji sedež. V ogledalu sem videla, da me gleda v zadnjico.
''Nehaj strmeti v mojo rit!'' sem ga opozorila.
Šlo mu je na smeh in hitro je umaknil pogled. Odpeljala sva se do naše ulice in preden sem izstopila, me je spet prijel za roko in me obrnil k sebi.
''Nia prosim ne bodi prestroga do Kayle. Hudo ji je.'' je rekel.
''Jo boš ti potolažil.'' sem mu zabrusila, saj sem še vedno bila ljubosumna. Louis se je prijel za glavo.
''Prijateljsko jo lahko potolažim, za kaj več bo pa mogla poiskati koga drugega.'' je odvrnil. ''Pojdi zdaj po svoje stvari, jaz grem pa po svoje in se dobiva tukaj. Ne boš šla peš.'' je rekel. V tišini sem šla ven. Kayle na srečo ni bilo doma. Vedela sem, da se bova mogli pogovoriti, ampak ne zjutraj, ko sploh nisem vedela kje se me drži glava in vrat me je grozno bolel zaradi spanja v avtu. Hitro sem se pogledala v ogledalo. Dež mi je včeraj zmočil lase in imela sem grozne. Malo sem jih počesala in hitro popravila ličila ter se preoblekla. Vzela sem svoje stvari za faks in hitro stekla ven, kjer je Louis že čakal. Sedla sem v avto in odpeljala sva se.
''Hvala za prevoz.'' sem resno rekla preden sem izstopila.
''Počakaj. Glede včeraj…'' je začel, a sem ga trmasto prekinila.
''Ja, vem da je bila to napaka. Naslednjič ne hodi za menoj in do tega ne bo prišlo.'' sem rekla in hitro stekla proti faksu.
Ravno takrat je prišla tudi Iris.
''Ti pa ne izgledaš preveč dobre volje.'' je rekla.
''Kaj če bi šli po predavanju nekam na kavo?'' sem jo vprašala, saj sem res potrebovala pogovor z nekom.
''Ja, seveda.'' je rekla. In potem sva šli na predavanje.
29. marec 2020
Kaaa dober! Komaj čakam nadaljevanje. Next
29. marec 2020
Next
30. marec 2020
Neext
30. marec 2020
Next
31. marec 2020
dam ti oceno: od 1 do 10 dobis -2
31. marec 2020
vzemi to kot konstruktivno kritiko
31. marec 2020
dam ti oceno od 1 do 10 dobis +1000000 <3
2 dni nazaj
nexr
2 dni nazaj
DearPanda srcek moj hvalaaa
15.

-Nia Walker-

Med predavanji sem bila čisto tiho, sploh mi ni bilo do pogovora, pa čeprav sta se Michael in Ashton nekaj trudila. Ker je Iris opazila, da se nočem ukvarjati z njima, se je raje ona, da sta mi dala mir. Ko je Louis predaval, ga sploh nisem pogledala. Strmela sem v svoj zvezek in kar nekaj risala, neke čudne vzorce. Samo čakala sem, da bo toliko ura, da lahko grem. In ko je bilo konec, sva z Iris odšli na kavo.
''Torej kaj te muči?'' me je vprašala.
''Vse.'' sem odvrnila zamišljeno.
''Louis kajne?'' me je vprašala.
''Kako veš?'' sem se začudila.
''Oh, daj no… Res je, da te poznam komaj nekaj dni, ampak vse opazim.'' je rekla in potem je naredila požirek svoje kave. Jaz sem bila tako živčna, da se svoje kave nisem niti dotaknila.
''Včeraj sem izvedela, da sta Kayla in Louis spala skupaj nekaj časa nazaj.'' sem ji povedala. Res sem imela občutek, da Iris lahko zaupam. Bila je popolnoma drugačna od vseh ljudi, s katerimi sem se v preteklosti družila.
''In potem sem še izvedela, da Kayla jemlje pomirjevala. Pa mi tega ni povedala sama, slišala sem ju, ko sta se pogovarjala.'' sem ji povedala. Samo debelo je gledala.
''Pogreša svoja starša, kajne?'' me je vprašala. Pokimala sem.
''Morala bi mi zaupati in mi to povedati.'' sem rekla in zavzdihnila.
''Verjamem, da ti je hudo, ampak njej je najbrž tudi. Moraš ji pomagati, ne jezi se na njo. Potrebuje te.'' je rekla in pokimala sem.
''Saj vem, ampak res mi je težko.'' sem rekla in se prijela za glavo.
''Kar pa se tiče Louisa… Je res krivo to, da ti nista povedala, ali si ljubosumna, ker ga je ona imela, ti pa ne?'' me je vprašala. Kako Iris vse ugotovi? ''Saj sploh ni treba, da mi odgovoriš.'' je rekla in se zasmejala.
''Moj profesor je.'' sem v zadregi rekla.
''Pa kaj? Pravila so zato, da se kršijo.'' je rekla in se zasmejala. Pri tem še jaz nisem mogla ostati resna. Še sama sem se zasmejala in takrat sta v kavarno prišla Louis in Thayer. Iris je pogledala nazaj, saj jima je kazala hrbet.
''Kot, da bi vedel, da ravno govoriva o njemu.'' je rekla in se zasmejala.
''Samo naj naju ne opazita.'' sem rekla in zavzdihnila.
Ampak seveda sta naju opazila. Thayer nama je pomahal in se nasmehnil, Louis pa me je resno gledal, ker najbrž ni vedel kako bom reagirala. Spomnila sem se na vse njegove dotike, ko sva bila v avtu. Postalo mi je grozno vroče, kar naenkrat. Opazovala sem ju kako sta sedla za mizo in nekaj naročila.
''Si v redu?'' mi je Iris pomahala pred očmi.
''Samo na stranišče grem.'' sem rekla in vstala ter hitro odšla do stranišča mimo njune mize, oba sta me gledala.
Obraz sem si umila z ledeno mrzlo vodo, da bi me ohladila in ne bi več razmišljala o Louisu, ampak ni pomagalo, še vedno sem ga imela v mislih.
''Kaj delaš?'' sem ga nenadoma zaslišala na hodniku, ko sem prišla ven.
''Kako to misliš?'' sem vprašala.
''Niti pogledala me nisi danes na predavanju.'' je razočarano rekel.
''Zakaj pa bi te morala?'' sem jezno vprašala. Kaj bi zdaj rad?
''Sem res tako slab? Je res tako narobe, da sem seksal s Kaylo še preden sem vedel zate?'' je začel obupano spraševati. Takrat mi je postalo kar malo hudo, ampak še vedno sem bila ljubosumna. Čeprav nisem smela biti.
''Nia, reci nekaj. Ne maram tišine.'' je rekel in zavzdihnil.
''Iti moram, Iris me čaka.'' sem rekla in hotela sem oditi, a me je ustavil. Postavil se je pred mene in se me dotaknil z roko.
''Boš vsaj šla z menoj domov? Mi lahko vsaj dovoliš, da te peljem?'' je vprašal.
Pogledala sem v tla in zmajala z glavo.
''Bom rekla Iris, da me pelje.'' sem rekla in odkimal je.
''Jaz te bom peljal.'' je rekel.
''Louis, ne…'' sem začela, a me je prekinil.
''Ne boš se me mogla večno izogibati Nia in jaz se ne bom mogel tebe.'' je rekel.
Zavila sem z očmi in potem samo pokimala ter odšla nazaj do Iris. Ampak ni bila sama, Thayer je sedel za isto mizo kot ona in nekaj sta se pogovarjala o športu. Louis je prišel za menoj.
''Sta le prišla nazaj.'' mi je rekla Iris in se mi nasmehnila.
''Midva ravno govoriva o nogometu.'' je rekel Thayer. Z Louisom sva se spogledala.
''In jaz bom zdaj šla, lačna sem že.'' je rekla in šlo mi je na smeh, saj je bila ves čas lačna.
''Se vidimo jutri na predavanju.'' ji je rekel Louis.
''Ja mi tudi.'' je rekel Thayer.
''Seveda. Adijo.'' je rekla in odšla.
''Tudi jaz bom zdaj šel, moram še nekaj pripravit za jutri.'' je rekel Thayer, poslovil se je in odšel. Z Louisom sva ostala sama.
2 dni nazaj
Next
2 dni nazaj
Next
2 dni nazaj
Next
1 dan nazaj
Next
1 dan nazaj
Neext
1 dan nazaj
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani