u105028
u105028
neeeext
12. julij 2013
u140056
u140056
next
13. julij 2013
u123401
u123401
neeeext
13. julij 2013
u140555
u140555
kdaj bo next???? <3
16. julij 2013
Punce vem ,da sem že prej obljubila next ,ampak nisem morala nextat zaradi osebnih razlogov. Res mi je žal. Pa oprostite če je ta next beden. But hope you like it anyways..
Harry
Potem,ko sta Niall in Jade odšla sva se začela poslavljati še jaz in Carly. Takoj ,ko sva se vkrcala na letalo je zaspala,saj ni jutranji človek. Jaz pa sem jo ves let samo tiho opazoval,bila je tako lepa,ko je spala tako mirna. V Dubaju jo želim presenetiti z večerjo na plaži,saj si zasluži to in še več. Po dolgem letu smo pristali in ravno v tistem trenutku se je predramila tudi Carly. »mm,Harry smo že pristali?« »Ja smo,pridi greva po prtljago ,nato pa v hotel in tam boš lahko še malo spala.« sem rekel. Malce se je nasmejala in prikimala. Ko sva prišla iz letala pa so naju nepričakovano tam čakali paparaci. Kričali so vse mogoče stvari in spraševali vprašanja npr. »Harry kdo je to?« »Ali je spet ena izmed tvojih kratkih romanc?« »Ali je to tvoja punca?« Med njimi pa se je našlo tudi nekaj mojih tako imenovanih ''oboževalcev'' ,kar dvomi ,da so saj so bili izredno nesramni in so žalili Carly. Eden komentar pa me je res tako razjezil. Že ko sem hotel zakričati,da naju naj pustijo pri miru me je Carly prekinila ,ki je verjetno videla kako sem jezen in rekla »Harry nikar ne reci ničesar, ignoreraj jih in vse bo okej,niso vredni najinega časa,če so m prišli žalit okej?« »Ja,prav imaš.« sem rekel nekoliko mirneje in jo poljubil na čelo ,ter jo prijel okoli bokov in skupaj sva se odpravila po najino prtljago nato ven do taksija,ki naju je odpeljal v hotel.
Carly
Ko sva s Harryjem prispela v hotel,sva se oba odpravila počivat. Spala sva dve uri,nato pa sva se odločila,da naročiva pizzo in ostaneva danes v hotelski sobi jutri pa si bova ogledala mesto in šla na plažo. Ko sva dobila pizzo sva se odločila,da bova gledala film,ampak sredi filma nama je bilo že dolgčas in kot strela z jasnega sem ga vprašala »Harry ,zakaj si mene vprašal,če bom tvoja punca? Mislim zunaj je toliko lepih deklet in ti si Harry Styles jaz pa sem samo….jaz« Bil je malo presenečen nad vprašanjem,kar moram priznati,da sem bila tudi sama,ampak zdaj je že kar je. »Čakaj,čakaj malo ,zato ker sem Harry Styles in vsi od mene pričakujejo ,da bom hodil z neko manekenko,ki je podhranjena še ne pomeni,da bom to tudi storil. Carly,zato sem vprašal tebe ,ker si popolna zame si vse ,kar sem si vedno želel na dekletu in še več.« je rekel in me nežno poljubil. Nekaj časa sva se samo poljubljala,nato pa sem se spomnila,kaj lahko delava. Harry,greva naredit Twitcam za tvoje oboževalce in 100% bodo veseli,lahko me predstaviš kdo sem in razjasniš vse dvome in vprašanja kaj praviš?«sem navdušeno vzkliknila. »Ljubica ali si prepričana?« »Ja« sem rekla odločno. Nasmejal se mi je in ko sva začela twitcam sva imela že preko 100,000 gledalcev. Harry je vsem povedal kdo sem ,skupaj sva odgovarjala na vprašanja in se imela lepo. Nekatere oboževalke me niso ravno dobro sprejele in so govorile ,da imajo raje Harryja skupaj Caroline ,kar me je rahlo prizadelo, a sem poskušala vse spregledati,ampak povem vam,da je presneto težko. Ob enih ponoči sva končala in se odpravila spat. Preden sem zaspala pa sem slišala,ko je rekel Harry »Lahko noč,srček rad te imam« Ampak bila sem tako zaspana ,da mu preprosto nisem morala odgovorit.
-Ali naj nadaljujem zgodbico?
-Kritike?
-Next?
16. julij 2013
u70873
u70873
mislim je to splok vprašanje??
nextttttttttttttt
16. julij 2013
nextt
17. julij 2013
u140555
u140555
- jaaaaaaaa
- ne
- neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. julij 2013
u140556
u140556
-jap
-nimam
-neeeeeeext
17. julij 2013
neeeeeeext
17. julij 2013
Nicki
Torej včeraj so Niall,Harry ,Jade in Carly odpotovali midva z Zaynom pa se danes odpravljava v London greva gledat njegovo stanovanje in pa moje stvari peljeva tja saj bom od zdaj naprej živela z njim. Saj vem kako se to sliši ,mislim nisva par pa živiva skupaj ,ampak kaj naj? To je bolje,kot pa selitev nazaj v Ameriko in Zayn mi je res všeč,ampak res ne vem kake možnosti imam pri njem. Vem bila sva na zmenku in nekajkrat sva se poljubila,ampak že vsaj kakšen teden se obnašava samo,kot da sva najboljša prijatelja in to me boli. Kakorkoli je to še vedno bolje,kot pa nič. Ravnokar sva prispela pred nekakšen kompleks,avto sva parkirala v garaži kompleksa. »Hej,Nicki si kaj vesela,da boš živela z mano?« »Ja,samo ali si prepričan,da ti nisem v napoto?« »Oh,Nicki seveda ne,kot sem že rekel zdaj ne bom več tako osamljen.« »Že ampak ali…ali ne boš pripeljal kakšne punce sem po zmenku in jaz…jaz bom v napoto?!« sem vprašala,medtem,ko mi je komaj opazna solza spolzela po licu,ki jo je očitno videl tudi on. Obrisal mi je solzo z lice in svoje roke dal na moje lice,tako da sem ga morala gledati v oči. Oh te njegove prelepe rjave oči. Iz transa me je predramil prav on,ki je spregovoril »Nicki,vem,da sem že vsaj en teden obnašam ,kot da sva samo prijatelja ,ampak to samo zato,ker sem te hotel bolje spoznati res si mi všeč in rad bi še šel kdaj s tabo na zmenek in potem,če bom imel srečo bom čez nekaj časa tukaj živel s svojo punco. Takrat pa ne mislim domov pripeljat kakšne druge punce,obljubim ti!« Ob njegovih besedah sem zardela in pogledala v tla ne vedoč kaj naj rečem. Dvignil mi je obraz,tako da sem ga gledala v oči in ,ko me je že skoraj poljubil je nekdo potrkal na vrata. Oba sva zavzdihnila in Zayn je šel odpreti vrata.
Zayn
Skoraj sem že poljubil Nicki,ampak ne nekdo je moral potrkati na vrata. Zavzdihnil sem in jih šel odpret. Ko sem jih odprl se mi je okoli vrata vrgla Doniya,moja starejša sestra. »Zayn,tako sem te pogrešala!« je vzkliknila. »Doniya? Kaj delaš tu?« sem vprašal zmedeno,saj ona živi v Bradfordu. »Na službeni poti sem,jutri imam nek sestanek,pa mi je mami povedala ,da si se vrnil v London za vikend pa sem mislila,da te bom obiskala. Kaj ali me nisi vesel?« je rekla. ''Seveda,seveda sem te le vsto-'' nisem dokončal stavka,ko me je prekinila Nicki. »Zayn,kaj se dogaja?« je vprašala,ko je prišla na hodnik poleg mene. »Oh, nič Doniya moja sestra je tukaj in me je prišla obiskat. Torej Doniya to je Nicki moja pu-prijateljica«sem se hitro popravil »In Nicki to je Doniya moja sestra.« sem ju predstavil. »Lepo te je spoznati« je rekla Nicki. »Enako« je z nasmehom odgovorila Doniya. »Torej dekleti ali sta za čaj?« sem ju vprašal. »Ja,ampak Zayn ali se lahko prej stuširam,potem pa se vama pridružim?« »seveda,pokazal ti bom kje je kopalnica« Odpravil sem se do kopalnice in ji podal brisačo. Nasmehnila se mi je me hitro poljubila na usta nato pa izginila v kopalnico. Bil sem šokiran,vsakič ko me je poljubila sem čutil metuljčke v trebuhu in tokrat sem celo malo zardel. Vov,res ne vem kaj mi je ,kakorkoli odpravil sem se nazaj v kuhinjo k Doniyi ,ki je takoj videla moje rdeče lice in seveda ni morala biti tiho »Všeč ti je kajne?« Pogledal sem v tla,ker sem verjetno zgledal ,kot paradižnik. »Ha , sem vedela,torej zdi se zelo prijazna ali ji imaš mogoče namen povedati,kaj čutiš do nje?« je vprašala radovedno,nič se ni spremenila vedno je bila tako radovedna. »Ja imam ji name povedati,ampak to bi rad storil na res tak unikaten način,da si bo za vedno zapomnila. Ali imaš mogoče,kakšno idejo ti ker si punca in verjetno več veš o tem,kakor jaz.« sem vprašala in upam,da ve kaj dobrega. »Hahah,seveda vem« Razložila mi je svojo idejo in moram priznati,da je odlična.
-Kakšno idejo je imela Doniya?
-ali bo Nicki všeč?
-Next?
18. julij 2013
u70873
u70873
nwm
ja
nextttttttttttttttt
19. julij 2013
u140555
u140555
- nevm kaj romantičnega?
- ja
- neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
19. julij 2013
neeeeeeeeeeeeext
19. julij 2013
Liam
Vsak dan tukaj je bolj čuden. Trenutno smo v Harryjevi hiši samo jaz ,Danielle ,Kristen in Louis. Leigh-Anne že več dni nisem videl ,res me skrbi zanjo in rad bi jo šel poiskat,ampak mi Danielle ne pusti iti dlje kot pa 1m od nje. Res je nadležna in rad bi se je rešil ,ampak ne morem ,menedžment bi me vrgel iz skupine. Louis in Kristen pa naju itak ignorerata ,saj je Kristen jezna name on pa drži z njo. Ravnokar sedim na kavču in Danielle je z mano. Louis je šel mimo naju v kuhinnjo in naju grdo gledal. Zdaj imam pa dovolj! Danielle sem rekel ,da grem na wc v resnici pa sem šel v kuhinjo ,kjer je bil Louis ,ko me zagledal me je začel grdo gledat. »Louis,zakaj me grdo gledaš?« sem vprašal saj on res nima razloga za jezo name. »HA,še vprašaš! Ali si res tako neumen?!« je rekel grdo. Ok to pa res boli. »Louis ničesar ti nisem naredil!« sem začel kričati. »Liam,noben moj prijatelj ne bi tega naredil dekletu ,katero mu je všeč in je tudi on všeč njej! Tega se menda zavedaš? Pa tudi če se gre za menedžment,kar nikakor ne bi smel biti tvoj izgovor,da si jo tako grdo prizadel!« »Kaj pa naj storim?! Povej mi! Ta bend so moje sanje,vse kar delamo so uresničitve mojih sanj,če jih ne bom ubogal me bodo vrgli iz benda,zastopiš?!« sem rekel obupano in padel na svoja kolena ter začel jokati. »Liam! Čez nekaj let nas verjetno ne bo več. Kaj če je Leigh-Anne ljubezen tvojega življenja,verjemi jaz vem ,da je prava zate ,še nikoli od kar te jaz poznam se nisi tako obnašal do punce ,vsakič ko stopi v sobo se nasmehneš! Že samo ob omembi njenega imena si boljše volje. Ne izpusti je zdaj zaradi menedžmenta sploh pa ne zaradi tvojega bivšega dekleta ,ki te je prevarala!« je rekel in me pustil samega v kuhinji prepuščenega sebi in svojim mislim. Kaj če ima Louis prav? Kaj če je ljubezen mojega življenja? Moram poskusiti in popraviti napako. Ampak kako? To je bila res velika napaka. Saj niti vem ne kje je! O moj bog kaj sem storil. Iz mojih mislih me je prekinila Danielle«Liam si v redu?« » Ne ,v bistvu nisem! Danielle želim,da greš in se nikoli več ne vrneš.« »Hahaha,Liam res dobra šala,za trenutek sem ti verjela..« je rekla in prišla do mene ,ter me poljubila. Potisnil sem jo stran od sebe a bilo je že prepozno. Tam je stala Leigh-Anne s kar upam ,da je njen brat. »Leigh-Anne…« »Ne ,Liam niti ne poskušaj!« je rekla ,ko ji je stekla solza po licu in tistega fanta je potegnila s sabo navzgor po stopnicah. Obrnil sem se okrog,kjer sem videl Danielle ,ki še vedno ni odšla. »Danielle resno sem mislil odidi in se ne vračaj!« Gledala me je z prestrašenim obrazom a ji nisem nasedel s prstom sem pokazal na vrata ,obrnila se je in odšla skozi vrata. Zavzdihnil sem in se ulegel na kavč. Razmišljal sem o vsem ,kar se je zgodilo in solze so kar same preletele. Nekaj časa sem razmišljal ,kako popraviti napako ,nato pa v solzah zaspal.
-Kdo je bil z Leigh-Anne?
-Ali bo Liamu uspelo popraviti napako?
-Next?
Punce to je zadnji next za naslednjih 10 dni saj grem na morje. Upam,da vam je ta next všeč in nasledni bo verjetno 1.avgusta! adijoo!!
20. julij 2013
u70873
u70873
byby fajn se mej
nextttttttttttttttttttttttttt
20. julij 2013
u140555
u140555
- nevm
- upam da
- neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
fajn se mej
21. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
pač ja js priddem s skirco dovta po tbe drgač se pa mej fajn ja
26. julij 2013
u70873
u70873
нααι.*
α prιdeš ɴα cнαт..?
ѕe ɢreмo мαl zαjeвαvαт< З
нαнαн:*
lιɴĸe──> http://www.igre123.com/forum/tema/chat-talks-in-lt-3-./59254/
sorry za ogleševanje
27. julij 2013
Punceeeee js sm nazaj in tukaj mate en dooolg next,pa se opravičujem ker šele danes neextam ampak smo bili bolj dolgo na morju sorry! Upam da vam bo vseeno všeč;D
Louis
V hiši je vse tako mirno. Res nisem navajen takega miru. Danes grem z Eleanor na prvi ultrazvok otroka,zvečer pa peljem Kristen na zmenek. Nekako moram Eleanor razložiti,da hočem polno skrbništvo za otroka,pa saj ga bo lahko videla,ampak nočem,da je otrok pri njej. Verjetno bo kričala in se upirala,ampak naredil bom vse če tudi to pomeni ,da bova šla na sodišče. Čez pol ure grem po Eleanor,ravnokar pa k Kristen saj sem zelo živčen. Potrkal sem na njena vrata,a mi nihče ni odgovoril. Ko sem prišel v dnevno sobo je tam sedel samo Liam,ki je imel rdeč obraz in solze so mu tekle po licu. »Liam,prijatelj kaj se dogaja?« »Ah,ne skrbi Louis,nič ni.« »Ja,seveda in jaz sem kralj kurje politike.« sem pripomnil sarkastično. »Ja,pa saj veš ,da sem vse zalomil z Leigh-Anne in včeraj sem dal konec Danielle, Leigh pa je prišla sem z nekim fantom ,ki ga ne poznam,in ko naju je videla se je začela jokat fant pa že od včeraj ni zapustil njene sobe in to me res boli,je možno da me je tako hitro pozabila?!«je odgovoril in začel ponovno jokati. Sedel sem poleg njega in ga objel »Hej ,Liam nobena juha se ne poje tako vroča,kot se skuha, Leigh-Anne je prizadeta zaradi tega,kar si ji naredil in nikakor te še ni prebolela,ampak vedi,da si ti kriv za to situacijo v kateri sta se znašla. In ne skrbi zaradi tistega fanta Leigh,mi je povedala ,da je njen najboljši prijatelj.« Videl sem,da se je potem počutil malo bolje ampak,tako kruto kot je vse skupaj je on kriv. »Oprosti Liam,rad bi še malo klepetal ,ampak res moram poiskati Kristen,ali mogoče veš kje je?« »Ja,zunaj je in nič ne skrbi kar pojdi k njej.« je rekel in šel v kuhinjo. Takoj sem se odpravil ven in res je bila tam,tako čudovita je. »Kristen? Kaj počneš tukaj«Malce se je prestrašila a vseeno odgovorila. »Hojla,nič samo razmišljam tukaj ,ker je tako mirno.« »Oh,oprosti ali te mogoče motim?« »Ne,ne ti kar povej kaj je narobe.« je rekla mirno. »Veš, em danes peljem Eleanor na prvi ultrazvok in hočem ji povedati,da želim polno skrbništvo nad otrokom in res ne vem kako se bo odzvala,zato sem pa živčen.« »Ah,Louis nič ne skrbi ,vse bo v redu ,če želiš lahko grem s tabo? Če se boš potem bolje počutil?« je rekla in se rahlo nasmehnila. »Ja,prosim res bi mi bila v pomoč saj me je izredno strah!« sem vzkliknil. Nasmehnila se je in tudi jaz sem se,hitro sem jo poljubil in odpravila sva se do mojega avta. Ko sva prispela pred Eleanorino hišo,sva bila oba tiho ,ampak ko sta se Eleanor in Kristen videli je bilo tako kot bi se začela vojna. »Kaj pa ta dela tukaj?!« je rekla Eleanor nesramno in brez pozdrava. »Louis me je prosil,da pridem z njim.« je še Kristen odgovorila mirno. Po tem je bila pa smrtna tišina,napetost je bila tako močna,tako sploh nismo vedeli kaj naj rečemo. Z Eleanor sva šla k zdravniku Kristen pa je počakala v čakalnici. Zdravnik je rekel,da je otrok v redu ,bil sem izredno vesel ,tako da sem ignoreral Eleanor in najprej šel povedat Kristen ,kaj je rekel zdravnik. Tudi ona je bila vesela ,ampak Eleanor nekoliko manj… »Louis kaj pa je bilo to v bolnišnici,pustil si me samega pri zdravniku in tekel k tej….čarovnici?« je vprašala Eleanor,ko smo se peljali proti njeni hiši. Ha tako pa ne bo govorila o moji že skoraj punci! » 1. Ni čarovnica. 2. Ker sem sam tako hotel in 3. samo tako za informacijo hočem polno skrbništvo za otroka.« sem še jaz odgovoril v istem tonu kot ona. »KAJ?! Ali se ti je zmešalo,kdo pa bo skrbel za otroka ko greš na turnejo?!« »Jaz lahko,če mi bo Louis pustil?« se je oglasila Kristen. Vau, tega pa zdaj res nisem pričakoval,ampak je res dobra ideja. »Ha ha ha zelo si smešna za mojega otroka pa že ne bo skrbela čarovnica!!« Tukaj sem se pa moral vmešati še sam. »Kot sem že rekel Kristen NI čarovnica in meni se zdi to dobra ideja.« sem rekel mirno. Bila je tišina,dokler nismo prispeli do njene hiše. »Louis,žal ti bo če ne boš ostal z mano bova se pač morala za otroka boriti na sodišču in verjemi tam bom zmagala jaz!« so bile njene zadnje besede preden je zapustila moj avto in odšla v hišo.
Kristen
Ne vem od kod mi ideja ,da lahko jaz skrbim za Louisovega otroka,ampak saj znam pazit malčke in dojenčke,ko smo bili v Ameriki sem vedno pazila sosedovega sina. Z Louisom sva se pogovarjala celo pot domov in malo sem ga tolažila saj ga res zelo skrbi glede otroka,da ga ne bo dobil, ali pa da ne bo dober oče kar so čiste oslarije, verjetno bo najboljši oče na svetu,pa to rečem jaz ko ga poznam približno 3 tedne,ampak vsakič ko ga vidim so moja čustva večja do njega in bolj globoka. Danes greva z Louisom na zmenek zvečer in res sem vznemirjena in radovedna,da vidim kaj je pripravil oz. se spomnil. Imam še približno tri ure časa,da se pripravim zato sem na poti ,da poiščem Leigh-Anne saj me zanima kako je. Ko sem potrkala na vrata njene sobe sem morala malo počakati ,nato pa mi je vrata odprl Joey od Leigh-anne gejevski prijatelj punce ga že dobro poznamo,Liam pa mislim,da je malce ljubosumen. »O, živjo Kristen že dolgo se nisva videla kako si?« »Hey,Joey jaz sem v redu kaj pa ti? Kako je Leigh-Anne?« »Tudi jaz sem OK,Leigh-anne pa je ravnokar zaspala,saj je ubožica verjetno izmučena že cel dan se samo joče,joj kako si želim,da bi ta Lian ali kako mu je že ime popravil svojo napako.« »Ja,ampak misliš,da bi mu Leigh-Anne tako hitro odpustila?« »Ja,bi mu! Veš včeraj mi je povedala,da mu bo odpustila takoj ko se bo prišel opravičit,ampak se bo moral še malo bolj potruditi,da spet pridobi njeno zaupanje.« »Oh,ja naša Leigh-Anne vedno tako hitro popusti,če bi se to zgodilo meni,res ne vem kaj bi bilo ,ker sem zelo trmasta. Kakorkoli pozdravi jo ko se zbudi,zdaj pa se grem pripravit,saj grem na zmenek z Louisom zvečer! Adijo Joey se vidima!« »Adijo Kristen ,pozdravi Louisa in uporabita zaščitoo!!« O moj bog,po tem komentarju sem pa kar v redu zardela. Nisem vedela,kaj naj oblečem zato sem napisala Louisu sms kaj naj oblečem,saj se mi ni dalo vstati in ga iti iskat po celi hiši. Kmalu je odgovoril naj oblečem preprosto obleko in sandale. Oblekla sem sinje modro obleko brez naramnic in bele sandale,ter se odpravila v dnevno počakat Louija. »Živjo,lepotica.« sem kar naenkrat zaslišala za sabo, ko sem se obrnila je tam stal Louis prečudovit ,kot vedno. »Hojla!« sem rekla in mu pomežiknila. Brez besede me je prijel za roko in me odpeljal do svojega avtomobila. Kmalu sva prispela na ….plažo? Ponovno me je brez besede prijel za roko in me peljal proti razgrnjeni odeji in košari za piknik. Razgled je bil čudovit. »Vau,Louis čudovito je.« »Me veseli,da ti je všeč in pa seveda ni lepše od tebe!« Spet sem zardela,pa kaj je danes s tem zardevanjem! Sramežljivo sem se mu nasmehnila in pogledala v svoje noge. Dvignil mi je brado in svoje roke položil na moja lica,tako da sem ga morala gledati v oči in kmalu so se najine ustnice združile v eno bil je najboljši poljub,ki sem ga kdaj doživela. Počutila sem se kot,da obstajava samo midva,res je bilo perfektno!
-Kako se vam zdi?
-neeext
03. avgust 2013
next?*
03. avgust 2013
neeeeeeeeeeext
03. avgust 2013https://www.igre123.com/forum/tema/i-n-f-.-n-n/59754/
Nikoli nista verjeli v ljubezen, vedno sta prezirali vsakega, ki je sploh pomislil, da obstaja. Cassidy in Chloe, dekleti stari 21 let sta skoraj izgubljena primera človeškega bitja. In ne, nista sestri, ki bi se podpirali, niti prijateljici. Navsezadnje, sovražita se bolj kot mačka in pes. Toda mogoče je čas, da nehata gledati na svet iz temne strani in nehati zanemarjati besedo ljubezen. Pridružite se na potovanju, ki vam ga bosta predstavili pisateljici ariane. in ღKlaraStyles✰ V romanu o ljubezni, ki nikoli ne bi smela seči do njunih src. Namreč obe vesta, da se pod velikim pritiskom rodijo najgrenkejše solze izdanosti. Preberite še danes: I ʜᴀᴠᴇ ʏᴏᴜʀ ʜᴇᴀʀᴛ ɴᴏᴡ ღ
05. avgust 2013
u140555
u140555
- perfektno
- neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
05. avgust 2013
neeeeeeext
08. avgust 2013
Puncee next je tu in meni se zdi malo dolgočasen,ampaak.... Posvečen je pa
Nina <3 Styles ,ker je izredno neučakana upam da vam bo všeč!
Jade
Z Niallom sva v Švici že 5 dni in res je zabavno. Jaz,Maura in Denise (Gregova punca) smo šle zadnjič skupaj po nakupih in res sem se imela lepo. Vsi so me dobro sprejeli le njegov bratranec Edward (to je namišljeno ime) me vedno tako čudno gleda in zadnjič,ko smo bili pri večerji me je pod mizo brcal s svojo nogo,ampak to sem spregledala,zdaj me pa že nekaj časa tako čudno gleda,da ne vem kaj si naj mislim. »Niall?« sem rekla ko sem se zbudila. »dobro jutro ,srček!« sem slišala njegov glas,ki je prihajal iz kopalnice. Šla sem v kopalnico kjer si je umival zobe. Objela sem ga od zadaj in spregovorila »Niall,ali ti lahko nekaj povem brez da bi se razburil?« »Seveda,ampak če se gre za mojo mamo nič ne skrbi ravno včeraj je rekla ,da si te želi za snaho.« ko je to izjavil so moja lica postala enaka paradižniku. »Kaj res? No to je lepo slišati,ampak ne ne gre se za to.« »Kaj pa?« »Gre se za tvojega bratranca Edwarda..« »O moj bog kaj je naredil?!« je rekel z nekoliko jeznim glasom. »Zadnjič pri večerji me je brcal v nogo in cel čas me tako čudno gleda..« sem rekla. »Ta prekleti…« preden je lahko kaj rekel sem ga prekinila. »Niall,ne prosim.« »Ne,Jade to naredi vsakič,ko imam punco in na koncu je rezultat tak ,da je njegova.. Jaz pa res nočem ,da me ti zapustiš saj te ljubim,Jade prosim ne zapusti me!« je moledoval in solze so se mu vsule po licu. Obrnila sem ga proti sebi in ga objela,čez nekaj časa,ko se je pomiril sem še jaz povedala svoje »Niall,jaz te ne bi nikoli zapustila,preveč mi pomeniš in preveč sem zaljubljena vate,da bi to lahko storila,ni šans poleg tega mi pa Edward sploh ni všeč in tudi jaz te ljubim« Nasmehnil se je in me prijel za roko in me odpeljal dol na zajtrk. Edward me je ves čas tako čudno gledal,Niall pa mu ni ostal dolžen,roko je imel okoli mojih ramen in ves čas je kradel majhne poljubčke. Ha,ha ljubosumen Niall je sexy! Zvečer sva se odločila,da greva na sprehod sama in ko sva to izjavila se je Edward javil,če lahko gre z nama,seveda nisva morala biti tako nesramna in ga zavrnit. Sprehod je bil res čuden,jaz sem hodila na sredini Niall na moji levi Edward pa na desni. Ko je Edward mislil,da ga Niall ne bo videl me je prijel za rit. Niall je videl vse in to je bilo dovolj za mene in za njega. Edwarda je boksnil v trebuh in v nos nato pa mu še mirno povedal »Edward zdaj je pa dovolj,nikoli več je ne poglej niti pomisli ne več na njo in niti sanjaj ne o njej,ker če boš se bova naslednjič videla na tvojem pogrebu!« Po tem govoru me je prijel za roko in skupaj sva se odpravila nazaj do hiše. Po večerji sva sedela za hišo in se pogovarjala,pela se smejala in poljubljala. Najbolj všeč mi je bilo ko sva pela pesem Little things bilo je res čudovito. »Hej Jade?« »Ja?« »Si kdaj razmišljala o tem,da bi na turneji na naših koncertih pela z mano? Duet ne vem eno pesem,ki je duet?« »V bistvu sem in poskušala sem si predstavljati a si ne znam.. Poleg tega pa jaz ne pojem tako dobro,kot ti..« »Hej ,tega ne reci nikoli več,zelo dober glas imaš ,prosim narediva to oboževalci bodo navdušeni nad tabo,proooooosim?« Nikoli se ne morem upreti njegovemu obrazu nikoli! »Dobro,ampak kaj bova pela? In kaj če me oboževalci ne bodo marali?« »Seveda te bodo in ali poznaš pesem Need you now od Lady Antebellum?« »Jaa poznam zakaj?« »Lahko bi to pela,ker je ravno duet in še balada?« »Dobro torej bova pela Need you now!« Ko sva se to zmenila sva jo enkrat poskušala zapeti in res nama je šlo dobro ,upam ,da bo oboževalcem všeč.
08. avgust 2013
u140555
u140555
hvala za posvečen next
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! )
09. avgust 2013
neeeeeeeeeeeext
10. avgust 2013
u140556
u140556
neeeeext prosim za mene!!! <333
13. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg