#Emily Kolar jaz, stara sem 16 let, rojena sem v Sloveniji, kjer tudi živim, trenutno pa študiram v Londunu in sicer mikrobiologijo.
#Juliein Ellasta moji najboljši prijateljici, ki prav tako obiskujeta isto šolo.

Bilo je navadno petkovo jutro. Ob 5:20 zjutraj me je zbudila budilka in počasi sem se skoraj po štirih odvlekla do kopalnice in kot ponavadi sem se na hitro počesala, si umila zobe in še predno sem se oblekla sem v multipraktik vrgla nekaj jagod in banano ter jogurt da sem si naredila smutija.
Ko sem se oblekla sem hitro stekla po stopnicah do kolesa in se odpravila proti šoli, kjer sta me že čakali Julie in Ella Prva ura je bila kar nekaj. Imeli smo zgodovino in vsem gre naživce. Celo profesorica nam je rekla da je to veda o mrtvih, ki muči nas žive, ampak če je tako zakaj se jo že moremo učiiiiit??? Haloooo! Ni foree?!
In ker nas je zgodovina tako izdelala oz brskanje po internetu haha smo se odpravile na kavo v kavarno ki je bila samo za vogalom. Imele smo natanko 90 min, ker sta nam odpadli dve uri. Počasi smo pile in se pogovarjale o tem in onem. Ko se je ura že približevala h koncu naše zabave sem šla na stranišče punci pa sta me počakali zunaj, zato sem še posebej pohitela da me nebi čakali predolgo. In ko sem se vračala sem se na vogalu zaletela v postavnega fanta. Padla sem na tla in ko mi je prišel pomagat vstat so se njegove popolne modre oči zazrle vame….
21. junij 2014
Next.
21. junij 2014
Še predno sem uspela reči karkoli mi je ponudil roko in se mi prisrčno nasmejal. » Naslednjič bom moral pazit kje hodim haha.« Je rekel, » Jaz se opravičujem , če nebi tako divjala ven se to nebi zgodilo.« »Ahh, saj ni nič. Si uredu?« me je uprašal, jaz pa sem bila še vedno zasvojena z njegovimi modrimi očmi.
» Pomojem sem« pa sem le čez nekaj časa odgovorila. »Aja saj res, jaz sem Niall.« ponudil mi je roko. » Emily« in se mu nasmehnila. » Ress se opravičujem za to, ampak zdaj moram it. Nasvidenje!« in že sem odhitela proti puncama, ki sta me že nestrpno čakali. » Mislila sem že da si se zgubila!« mi je rekla Julie. » Sorryy!« sem ji odgovorila in spet razmišljala o Niallu. Od nekje mi je znan vendar se nisem mogla spolnit od kje. Naslednje 4 ure so minile hitro in bila sem že v polni pripravljenosti na zabavo pri Elli, saj je pred kratkim imela rojstni dan. Poslovila sem se od punc in se hitro odpravila v svoje stanovanje saj sem imela natanko 2 uri da se pripravim. Oblekla sem nežno rozasto oblekico in bele čevlje.

Počasi sem se odpravila proti Elli, seveda preden sem ujela taxi je trajalo ampak k Elli sem prišla še preden se je zabava začela. Pomagala sem ji pripravit še nekaj stvari in gostje so začeli prihajati.
Zabava kje trajala do zgodnjih jutranjih ur, zato sva z Julie prespali pri Elli. ..
22. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg