Torej. Ker veste, da je admin izbrisal temo zaradi neprimerne vsebine, jo bom ponovno objavila. Tokrat pa bom naredila drugače. Temo bom razrezala in se bo zlivala s staro kot s flashbacki. Upam, da boste brale in hvala vsem, ki ste mi stale ob strani. Love you!

In moj možek mi je za tolažbo obljubil, da bom naslednje leto videla Iana. Jap! Se bo potrudil, da me bo peljal na eno izmed prestavitev. Lepa tolažba, kajne?


__________________________________________________________________________________________

PROLOG
“Pogrešal sem to,” je šepnil.
“Tudi jaz,” sem zamrmrala. Z dlanjo je nežno odmaknil pramen las, ki je padal na moje oči, nato pa me je ponovno poljubil. Tokrat je bil poljub nežen, poželjujoč. Nisem ga poznala. Končno se je le odmaknil od mene.
Čez deset minut sva bila pri njemu. Odpeljal me je v spalnico, kjer me je prvič prisilil, da se slečem. Ob postelji je bila pripravljena buteljka vina in dva kozarca, vendar temu nisem posvečala nobene pozornosti. Poljubila sem njegove ustnice.
“Preveč hitra si,” je zamrmral med poljubom.
“Ker sem te pogrešala,” sem odvrnila. Ian se je zasmejal, nato pa se odmaknil od mene. “Ian,” sem zamomljala.
“Hotel sem se najprej pogovoriti s teboj,” je dejal. Stopil je do nočne omarice, kjer je bila buteljka vina. Odprl jo je. Počasi sem se mu približala. Opazovala sem, kako je vino natočil v kozarca, nato pa mi enega ponudil. Počasi sem ga sprejela.
“O čem?” sem previdno vprašala.
“Hotel sem te vprašati, če bi ... Če bi bila pripravljena spoznati mojo mamo,” je končno dejal. Osuplo sem se zastrmela vanj. Da bi spoznala njegovo mamo? Saj nisva bila v resnem razmerju. Sovražil je, da sem kurba, kajne?
“Tvojo mamo?” sem presenečeno vprašala.
Zavzdihnil je.
“Dalija, spila mi je kri. Dobesedno. Odkar je odjeknila novica, da sva skupaj, me neprestano sprašuje, kdaj te bo srečala,” mi je pojasnil. “Pravzprav mi je zagrozila, da mi bo odtrgala glavo, če te v tedni dni ne pripeljem v Covington. Ne skrbi. Plačal ti bom. Vendar mislim, da bo najbolje, da te predstavim.”
“Ne potrebujem plačila,” sem dejala.
Presenečeno me je pogledal.
“Prosim?”
“Ian, plačal si mi preveč za tisto, kar sva bila v Evropi,” sem naredila požirek vina. Ian se mi je počasi približal.
“Mi hočeš povedati, da si se spravila k pameti?” me je nenadoma grobo vprašal. Presenečeno sem se zastrmela vanj. Zakaj je spet takšen? Mislila sem, da se je med nama marsikaj spremenilo v zadnjih nekaj tednih.

______________________________________________________________________________________

MNENJA, teorije?
Kar razpišite se
04. junij 2016
Nexttttttt
Moje mnenje ze imas
04. junij 2016
idiot pokvarjeni

neexxtt!!
vesela sm da pišeš naprej
04. junij 2016
Lahk das se en Next dons???
04. junij 2016
u211706
u211706
Neext
04. junij 2016
u209548
u209548
Nexttt
04. junij 2016
actimel
actimel
Next!
04. junij 2016
Next
04. junij 2016
damo še en Next, kaj pravite?
04. junij 2016
Jaaaaaaaaaaaaaa
04. junij 2016
actimel
actimel
Jaaaaa itak /^.^
04. junij 2016


__________________________________________________________________________________
“Kako to misliš?” sem vprašala.
“Prekleto, Dalija! Ti je res toliko težko pozabiti na denar?!” je zaklel. Še vedno sem bila presenečena nad njegovo reakcijo, vendar nisem rekla ničesar. “Vem, da imava dogovor. Vendar če bi le pozabila na denar ...”
“Potrebujem denar,” sem rekla. “Vendar ti ne bom računala za to, da bi me predstavil svoji mami. Pojma nimaš, zakaj to delam.”
“Zakaj?” je priprl oči.
“Nočem govoriti o tem,” sem zamrmrala. Res nisem želela govoriti o svojih težavah. Ni bil primeren trenutek. Sploh pa bi se verjetno posmehoval. Bolje, da nisem govorila o tem, da ima mama tumor in da moramo preživeti.
Nenadoma me je prijel okoli pasu in potegnil z sebi. Začutila sem, kako so se njegove ustnice dotaknile mojega čela.
“Imaš natanko mesec dni, da mi poveš resnico,” je hladno dejal. “V nasprotnem primeru bom končal s teboj. Dokončno.”
Šokirano sem se zastrmela vanj. Njegove oči so bile hladne. Nisem vedela, zakaj mi je to delal. Vendar je bil krut. Odmaknila sem se iz njegovega objema. Moj svet se bo kmalu sesul. In v tistem trenutku sem vedela, da sem naredila največjo napako v karieri prostitutke. Zaljubila sem se v svojo stranko.
“Nisem tega pričakovala od tebe,” sem dejala.
“Pričakuj,” je odvrnil. “Dovolj sem se igral s teboj. Imaš mesec dni časa. Hočem, da mi natanko poveš, zakaj to počneš. V nasprotnem primeru se te bom rešil. Ne morem več tako naprej. Všeč mi je seks s teboj in rad ... Rad bi bil s teboj, če mi boš to le dopustila. Ampak pogoj je, da mi poveš čisto vse.”
Pogledala sem ga. Mislil je resno.
“Misliš resno?” sem previdno vprašala.

_______________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
kar razpišite se
04. junij 2016
Next
I like it
04. junij 2016
u208800
u208800
Kaj? Cak cak cak
Zakaj ji je izbrisu? In zakaj glih tkrt k sn bla odsotna? Zakan jo je sploh izbrisu? Kero pizde ej ahahah
Next Next nef
04. junij 2016
ne se grdo izražat, ker drugače bomo spet na udaru
04. junij 2016
u208800
u208800
Aja haba sory hah
04. junij 2016
lubi bog nj mu sam pove,
da dela to za njeno mamo..
neexxtt!!
04. junij 2016
ker drugače dobim popadke, čeprav nisem noseča
04. junij 2016
actimel
actimel
Next upam da mu bo povedala ker pol bo tut on postal bolj prijazen do nje... kr zdej jo ma pac sam za eno nicvredno prostitutko k jo zanima sam denar ceprou sta oba zalubljena drug v drucga...
04. junij 2016
še tri nexte in dam Next
04. junij 2016
Next Next Next bo okej
04. junij 2016
ok, pripravljam
04. junij 2016
Jejjjjjjjjj
04. junij 2016
u209548
u209548
Nexttt
04. junij 2016


________________________________________________________________________________
“Ja, Dalija. In ne bom še enkrat ponovil istih besed,” je spremenil obraz v hladno masko. Zdel se mi je čuden. Tako hitro je spreminjal svoje obnašanje, da mu nisem uspela več slediti. Ljubila sem ga, to je že res. Vendar kako naj mu povem resnico?
“Hočeš biti z menoj?” sem vprašala po trenutku tišine.
“Samo, če bom vedel vse o tebi,” je odvrnil. “Ja, hočem. In hočem, da si moja. Ne bom pa se spustil v resno razmerje, če ne bom izvedel, zakaj si to počela. In še nekaj. Da ti ne pade na pamet, da bi imela še koga. To sem ti že omenil. Ne bom prenašal tvojih neumnostih. Dovolj je bilo, Dalija.” Zastrmela sem se vanj.
Nenadoma sem se spomnila, kako se je sploh vse začelo ...
________________________________________________________________________________
FLASHBACK
1.
Poletje, 2013

“Dalija, poglej!”
Moja sestra je prišla k meni. V rokah je držala svojo skicirko. Moja mlajša sestra je bila odlična umetnica. Pravzaprav sem ji zavidala, saj sama nisem znala risati. Zazrla sem se v svoj portret. Bil je ... Fantastičen.
“Boš se prijavila na tekmovanje?” sem vprašala.
Rebecca je zavzdihnila.
“Nimam denarja zanj,” je razočarano dejala. Zastrmela sem se v svoj portret, nato pa dvignila pogled proti njej. Priskrbela ji bom denar in ji uresničila željo, da se prijavi na tekmovanje. Bila je namreč odlična in škoda bi bilo, da ne bi delala tisto, kar jo veseli. Poleg tega pa je tekmovanje v New Yorku in bo potrebovala denar za pot ...
“Imela ga boš,” sem ji zatrdila. Opazila sem hvaležnost v njenih očeh. Sestri bom pomagala. Vedela sem, koliko ji je pomenilo risanje. Sploh pa je meni pomenilo njeno veselje. Morala sem ji uresničiti majhno željo.
Naša zgodba je precej žalostna. Ja, žalostna. Nekoč smo bili srečna družina. Ko sem bila stara sedemnajst, pa je mojega očeta zadela možganska kap. Ni mu bilo pomoči. Upala sem do zadnjega, vendar je umrl obkrožen z nami. Spominjam se, koliko sem prejokala. Nobeden me ni uspel potolažiti. Pogrešala sem svojega očeta in si želela, da se nam ne bi to nikoli zgodilo. Nekaj časa sem trpela, nato pa sem se odločila, da pomagam svoji mami, kolikor se le da. Čeprav sem delala srednjo šolo, sem uspela priti do dodatnega denarja.
Na najstarejši način. Povezala sem se z agencijo, ki je nudila tovrstne usluge. Najprej sem mislila, da so se ukvarjali s fotomodelstvom, nato pa sem ugotovila resnico, ko sem dobila prvo delo. Čeprav sem se gnusila sama sebi, sem sprejela. Bila je moja odločitev, da bom pomagala svoji družini. Prvič, ko sem to naredila, sem prišla domov in se naskrivaj zjokala. Nisem hotela tega početi. Vendar misel, da bom sedemletni Rebecci omogočila šolanje in mami pomagala, kolikor se je le dalo, me je gnala naprej. Čeprav je bila mama takrat še v službi in je bila zdrava. Mogoče pa je njena bolezen bila le posledica očetove smrti ...
Po sedmih letih sem bila navajena. Postala sem otopela, ko sem morala uresničiti vse strankine želje. Bilo mi je vseeno. Igrala sem orgazme. Pravzaprav je bila spolnost zame nekaj, kar mi je prineslo denar. Mama je mislila, da delam za agencijo, v tajništvu. Strlo bi jo, če bi vedela, kaj v resnici počnem. Ravno zato sem molčala in prenašala svoje muke popolnoma sama. Bila sem le srečna, da sem nudila escort usluge in ne navadnega seksa. V tem je bila razlika le, da sem preživela večer s stranko in sem na koncu pokasirala za večerjo, potovanje ali karkoli si je pač stranka izmislila. Nisem bila pocestnica, ki je razširila noge za dvajset dolarjev.
Zavzdihnila sem.
“Moram iti,” sem rekla.

______________________________________________________________________________

Mnenja, teorije?
04. junij 2016
u209548
u209548
Nexttt
04. junij 2016
Next!!!!!!!
Uau upam da mu bo povedla
04. junij 2016
Next
04. junij 2016
u208800
u208800
Next!!
04. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani