Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Spet sem se odločla da neki napišem sam ne vem kak bo..Upam da vam bo všeč smile
Directionerje morem razočarat ker to ni noben fanfic smile_xd
*******************************************************************************

Zgodba bo govorila o dekletu in fantu, ki jima je usojeno da sta skupaj. Že ko sta bila majhna, sta oba sanjarila o ljubezni. Vse kar sta kdaj v življenju želela je imeti srečo v ljubezni. Ko sta se spoznala sta se zaljubila, vendar pa njuna zveza ne uspe takoj. Družine se med sabo sprejmejo, dokler se njuni starši ne spoznajo med seboj in se začnejo prepiri med njimi. Jima bo uspelo premagati vse ovire ki jima stojijo na poti do sreče?

**************************************************************************************

Emily & Bryan
Emily je zadržana in skrivnostna. Želi si imeti prijatelje, vendar ima večkrat občutek da je ne sprejmejo v družbo. Zato ni preveč zgovorna in je raje nekje na strani. Ima eno najboljšo prijateljico Ashley. Njej lahko pove vse in ona njej. Sta kot sestri dvojčici. Bryan je za razliko od Emily zelo zgovoren in ima veliko prijateljev. Veliko punc ga obožuje, ampak on išče posebno punco ker ga do zdaj ni še nobena očarala.
*************************************************************************************
To je kratek uvod, pol pa dam začetek ker morem it zele dol s kompa..
02. december 2013
Bil je 1.december, dan ki so ga veseli skoraj vsi saj se približuje božič. Emily se je tisto popoldne mučila s kemijo, saj ni želela imeti slabih ocen. Emily še nikoli v življenju ni dobila enke, zato sta starša bila vedno ponosna na njo za razliko od njene sestre Jessie, ki jo bolj od knjig zanima puder. Jessie je na isti srednji šoli kot Emily, kar bi moralo biti super, vendar ni. Sestri se med sabo ne razumeta, nikoli se nista. Jessie je razvajena očetova punčka, Emily pa nikoli ne izkorišča staršev. Če si želi kaj kupit, si raje ne kot pa da bi prosila mamo ali očeta za denar... Bil je deževen dan. Emily je končala s kemijo in se je odpravila v dnevno sobo da bi šla gledat kakšen film. Manjkal bi ji samo še kakšen fant da bi jo stisnil k sebi da ne bi zmrzovala. ''Sranje!'' se je zaslišalo od zunaj. Emily je pogledala skozi okno in zagledala Jessie. Oblečene je imela visoke pete in na obrazu seveda tono pudra. ''Si spet pozabila na dežnik?'' jo je vprašala Emily ko je prišla v hišo čisto premočena in premražena. ''Ja. In poglej mojo frizuro! Kako naj grem takšna na zmenek s Kevinom?!'' je začela Jessie histerično vpiti. ''Dekleti bi lahko bili malo tišji? Imel sem težek dan in bi se res rad naspal.'' je zagodrnjal oče iz sosednje sobe. ''Ampak oči veš kakšno frizuro imam.. Bi mi lahko dal nekaj denarja da grem frizerki da mi popravi? Prosiiiiim.'' je priliznjeno rekla Jessie. ''Jessie saj si si samo zmočila lase, lahko jih posušiš s fenom.'' ji je odgovorila Emily namesto očeta. Emily nikoli ni razumela zakaj oče takko razvaja Jessie. ''Bodi tiho. Torej oči kakšen je odgovor? Lahko dobim nekaj denarja? Tako ali tako potrebujem barvanje in bom pač šla danes pred zmenkom.'' Zaslišalo se je kako je oče vstal in prišel v dnevno sobo. Iz omare je potegnil denarnico in dal 50€ Jessie. Jessie se je zadovoljno nasmehnila in že je ni bilo več. ''Oh ta Jessie, spet je šla ven brez dežnika.'' je rekel oče in se zasmejal, Emily pa ga je resno pogledala. ''Torej si ji dal dnar zastonj saj bo imela spet mokre lase.'' Oče je zavzdihnil. Sedel je na kavč poleg Emily. ''Si naredila kemijo?'' jo je vprašal in Emily je prikimala. Nekaj časa sta gledala TV in kmalu je prišla iz službe Emily-na mama. Sedla je poleg njiju na kavč. Bila je videti utrujena in slabe volje.
Na drugi strani Velike Britanije je Bryan stal pri oknu in gledal kako njegova družina nosi stvari iz hiše v kombi in avto. Selili so se v London. Še zadnjič si je ogledal svojo prazno sobo, v kateri je imel mir pred puncami ki so ga nadlegovale ker so želele biti z njim. Lahko si je oddahnil od popularnosti v šoli. ''Bryan odhajamo!'' je zavpila njegova mlajša sestra Haley, s katero sta imela dober odnos. Bryan je počasi šel iz hiše. Ni mogel verjeti da odhajajo ravno zdaj ko je 4. letnik in ga čaka maturanski ples. Zdaj bo imel ples v Londonu na šoli kjer nikogar ne pozna. Sedel je v avto. Mama in oče sta bila navdušena da odhajajo saj je njegova mama dobila dobro službo ''Bryan in Haley, nažalost hiša ki smo jo kupili še ni čisto prenovljena zato bosta imela sobo skupaj zaenkrat.'' je rekla njuna mama, onadva pa sta oba grdo pogledala. Nobenemu ni bilo všeč da se selijo. Vožnja je bila dolga in naporna. ''Bryan če sva se tukaj lahko greva jutri raziskat mesto.'' je rekla Haley malo bolj navdušena. Preden bi Bryan uspel kaj rečt, ga je prehitel oče. ''Ne tako hitro. Jutri že gresta v šolo.'' je rekel. Oba sta zavzdihnila. Bryan je bil še vedno zelo jezen. Ni hotel videti nikogar. Šel je iz hiše. Ni vedel niti kam gre, ni mu bilo pomembno. Samo da gre daleč od staršev.
02. december 2013
Hodil je s kapuco na glavi. S sabo ni imel nič razen telefona. Bil je že večer in s tem tudi mraz. Vsi so se zadrževali noter. Bryan je razmišljal zakaj ne bi mamo in očeta prepričal da mu kupita avto saj je polnoleten in ima že vozniški izpit. Medtem je Emily sedela na okenski polici in gledala ven in naenkrat ji je zazvonil telefon. Bila je Ashley. Želela je da pride Emily k njej saj ne zna kemije in ima hišni pripor dokler se ne nauči. Emily je vzela torbico ter zvezek in knjigo za kemijo ter se odpravila proti vratom. ''Mama, oče jaz grem k Ashley ker ji morem pomagat se učit!'' je vzkliknila. ''Prav, ampak čuvaj se ker veš da je veliko norcev zunaj tako pozno.'' ji je rekla mama. Objela jo je. ''Mama si vredu?'' jo je vprašala ko je videla njen nezadovoljen izraz na obrazu. ''Bom preživela.'' odvrne. Emily jo je grdo pogledala in jo je potegnila za roko v kuhinjo. ''Povej kaj je narobe.'' Mama se je naslonila na mizo. Prekrižala je roke in njen pogled je bil usmerjen v tla. ''Od vrtca in do faksa sem imela najboljšo prijateljico Anne. Potem pa so prišli prepiri. Začeli sva tekmovati med sabo in potem sva se skregali in zdaj se sovraživa. Nisva se videli 18 let in zdaj sem izvedela da se vrača v London in da je dobila prosto delovno mesto pri nas. Vsak dan jo bom videvala.'' ji je razložila. Emily je bila presenečena da ji je sploh povedala. ''Joj mama..'' objela jo je. ''Pojdi zdaj, se bova pogovarjali naprej jutri.'' ji je rekla mama. Emily se je odpravila ven. Hodila je po temni ulici. Po isti ulici je šel tudi Bryan. Niti slutila nista da bo to za njiju trenutek ki jima bo spremenil življenje. Emily je gledala v telefon in naenkrat je pritekel nek moški oblečen v črno. Iz rok ji je hotel vzeti torbico. ''Hej kaj počneš?! Pusti mi torbico!'' je začela vpit Emily. Bryan je slišal neko kričanje. Moški jo je podrl na tla in tekel naprej, Bryan pa za njim in ker je zelo hiter ga je dohitel. Moški se ga je prestrašil in Bryan mu je vzel torbico. Stekel je nazaj do Emily ki je še vedno čisto šokirana sedela na tleh. Ponudil ji je roko in ji pomagal vstati. Pogledala sta se. To je bil njun prvi pogled. ''Si vredu?'' jo je vprašal. Emily je bila čisto zasanjana. Ko je končno prišla k sebi je vzela torbico. ''Hvala.'' mu je rekla, Bryan pa se je nasmehnil. Zazvonil mu je telefon. Vzel ga je iz žepa in med tistim časom je Emily pobrala zvezke in šla. Bila je prestrašena in je komaj čakala da pride do Ashley.
03. december 2013
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
14. november 2015
Next
22. junij 2017
u198831
u198831
neeeeeext
06. januar 2018
tema je zaklenjena