Živijo,ta zgodba bo malo drugačna,ker bo govorila o punci Nessi,ki se preseli in spozna punco do katere začne gojiti čustva.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gledala sem skozi avtomobilsko okno,ko sem se vozila proti Miamiju. V oči so mi stopile solze,ko sem ugotovila,da nikoli več ne bom videla svoje prijateljice Annabelle in vseh sošolcev ter sošolk. Sem Nessa Field,16-letno srednješolsko dekle in prihajam iz New Yorka. Ne morem verjeti,da sta se starša odločila,da se preselimo v Miami,kar tako,sredi ničesar. (o-oče j-jaz m-mama)
O-Nessa,nehaj biti žalostna,saj boš videla da bo super
M-Tako je,se strinjam z očetom
J-Ja seveda,vi2 nista potrebovala pustit vseh prijateljev na kupu,kar tako sta se odločila!
O-Dobil sem službo v Miamiju,kaj pa naj bi drugega?
J-OSTAL KJER SI BIL!
Sem zakričala in preostanek poti nisem spregovorila z staršema. Končno smo prispeli do naše bodoče hiše in ko sem jo videla,me je skoraj kap. Bila je velika vila z bazenom. ''Mogoče mi bo pa tukaj še všeč''. sem zavpila čez balkonska vrata svoje sobe. Starša sta se samo zasmejala. Ampak to je bil šele začetek vseh bolečin,ljubezni,trpljenja in prijateljstva.

Ali nadaljujem?
20. februar 2015
u187514
u187514
Next
20. februar 2015
Next
20. februar 2015
u189147
u189147
next
20. februar 2015
Hvala vam za nexte!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnevi v Miamiju so minevali zelo hitro in bližal se je prvi dan na novi šoli. Bila je nedelja in strmela sem skozi okno,bila sem živčna,saj sem vedela,da jutri stopam v šolo kjer ne poznam nobenega. Oblekla sem si trenirko in majico na kratke rokave ter odšla tekat. Med tekom sem poslušala svojo najljubšo pesem: https://www.youtube.com/watch?v=Xs9X8NhQJF4 .Čez nekaj časa,sem se utrujena sesedla na klopco in globoko dihala. Iz druge strani je pritekla neka punca in se usedla na isto klopco kot jaz.(j-jaz p-punca)
P-Živijo,upam da ne motim
J-Hej,ne seveda ne
P-Mimogrede,ime mi je Bella
J-Jaz sem Nessa
P-Če smem vedeti koliko si stara?
J-16 ti?
P-Tudi jaz
J-Kam pa hodiš v šolo?
P-Splošna gimnazija ti?
J-Ravno smo se preselili,ampak tudi jaz grem tja
Tako sva se zaklepetali za celo uro,nato pa me je poklicala mama,da moram oditi domov.
J-Oprosti,mama me je klicala,domov moram. Se vidiva jutri v šoli?
P-Sploh ni problema tudi jaz se odpravljam. Seveda,te počakam pred šolo.
J-Super! Adijo
P-Adijo
Med hojo domov sem razmišljala o Belli. Bila je zelo pametna in lepa,rada je risala in plesala je hiphop. Doma sem po dobri večerji odšla pod tuš in si umila glavo. Ulegla sem se v posteljo in videla,da mi je Bella na facebook poslala prošnjo za prijateljstvo. Sprejela sem jo,nato pa potonila v globok spanec.
*BIP-BIP*Prebudila me je budilka. Ah,danes pa v šolo kjer ne poznam nobenega,je bila moja prva misel. Vendar sem se kaj kmalu spomnila,da sem včeraj spoznala Bello in to mi je takoj naredilo nasmeh na obraz. Po vsakdanji rutini makeupa in ostalih podobnih stvari,sem odšla pred omaro,kjer sem celih 15 minut izbirala kaj bi oblekla. Odločila sem se za poletno roza oblekco,obula pa sem nizke bele all-starke. Odšla sem v kuhinjo in pojedla kosmiče,umila sem si zobe in počasi peš odšla do šole. Bella je res držala obljubo in me počakala pred šolo. Skupaj sva odšli do omaric,nato pa mi je razkazala razred. Kar naenkrat je do nje pritekla neka punca in jo poljubila...
20. februar 2015
Next
20. februar 2015
u187182
u187182
next
22. februar 2015
u187514
u187514
NEXT!!!
22. februar 2015
Next
24. februar 2015
Next
12. julij 2016
u193768
u193768
Next
13. julij 2016
NextNext
30. junij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani