Bilo je poletje. Bilo je moje prvo jutro v New Yourku. Iz Londona smo se namreč preselili v New York. Bil je ponedeljek in mogla sem v šolo. Moja mama me je prvo zbudila, nato še moji dve trojčici Rosaline in Annie, petletno Floro je še pustila spati, ker še ne hodi v šolo, dvomesečni Jack pa lahko itak spi cele dneve. Mojega očeta ni bilo. Namreč bil je v Angliji z novo ženo Sarah, ki je zelo prijazna. Da sta se moja starša ločila ne rabim omenjat kajne ? Vse tri smo se lepo oblekle za prvi šolski dan. Bilo me je strah, da se bodo vsi norčevali iz mene. Peljala nas je moja mama Vicky. Odložila nas je pred velikansko šolo, ki se je imenovala YOUNG STAR. Za roko sem prijela Annie in Rosaline. Vstopile smo v moderno šolo. Nekateri učenci so plesali in nekateri peli. Komaj zdaj smo ugotovile, da je to šola za mlade pevce, plesalce in igralce. Mami je vedela, da ima vsaka od nas talent za eno od teh stvari. Rosaline je bila zelo dobra pevka, Annie igralka in jaz... plesalka. Do nas je stopil ravnatelj in nam rekel naj stopimo v njegovo pisarno. V pisarni nas je vprašal katera ima talent za kaj. Rosaline je povedala, da je pevka in Annie igralka. Z cmokom v grlu sem povedala, da sem plesalka. Rosaline in Annie sta se spogledali.
<< Hm, gospod ravnatelj, Alexandra je tudi odlična pevka in igralka. >> je dejala Rosaline.
Annie je prikimala in se mi nasmehnila. Ravnatelj si je to zapisal. Annie je pokazal naj gre v sobo za igralstvo, Rosaline pa za pevce.
<< Čemu se bi najrajši posvetila ? >> je vprašal.
<< Plesu >> sem sramežljivo odvrnila.
Pokazal mi je na rdeča vrata na katerih je pisalo DANCE. Seveda smo se z ravnateljem pogovarjali po angleško. Stopila sem v učilnico, kjer so na tleh sedeli učenci. Učilnica je bila opremljena za ples. V učilnici je bilo kakšnih 15 učencev. Učiteljica je plesala balet in se mi nasmehnila. Zelo dobro je plesala. Nekateri učenci so bili opremljeni za balet, eni pa za hip hop. Sama sem plesala hip hop.
<< Ti si pa nova kajne ? >> me je vprašala učiteljica.
<< Ja, gospa. >> sem rekla.
<< Kako ti je ime in kaj plešeš. >> je vprašala.
<< Ime ji je Snake in pleše škratov ples >> je dejal en fant opremljen za hip hop.
Zmajala sem z glavo in mu pokazala jezik. << Ime mi je Alexandra in plešem hip hop. >>
<< Čudovito, Alexandra pokaži nam kaj znaš >> je rekla učiteljica.
Plesala sem po vseh svojih močeh in vsi so govori waww. Delala sem salte in špage in razne druge trike. Vsi so začeli ploskati. Vedela sem, da sem odlično opravila. Učiteljica me je navdušeno gledala.
<< Sprejeta si na šolo >> je dejala.
Bila sem zelo vesela. Zanimalo me je kako je šlo Annie in Rosaline. Ko je bilo konec ure mi je lušen fant, ki mi je rekel Snake prišel do mene. Pogledal me je od pete do glave in rekel samo wawwww. Objel me je kar je bilo čudno. Videla sem nasmejano Annie in vedela sem, da ji je uspelo. Potem sem zagledala Rosaline, ki si je pela in poleg nje je hodil lušen fant, ki ji celčas blebetal, da je izjemna. Vedela sem, da je tudi njej uspelo. Nato se mi je fant, ki mi je rekel Snake opravičil in rekel, da mu je ime Kendall. Pokazal je na fanta, ki je stal poleg Annie in je bil precej lušen, in pokazal na fanta poleg Rosaline in rekel, da so oni trije nabolj popularni na šoli. Glede na to kako postavni so je to itak logično. Bil je čas za šport. Ugotovila sem, da sem v istem razredu kot Rosaline in Annie, ter Kendall in onadva fanta, ki jima je ime Greg in Logan. Rosaline je hitro pritekla k meni in začela kričat : sprejeta sem, sprejeta ! To se je začela dret še Annie in nato jaz. Glede na to da smo trojčice si sploh nismo podobne. Pri športu je naš razred 9.C igral nogomet. Dali smo se v dve ekipi. Bila sem z sestrama, Kenadllom, Gregom, Loganom in neko Liso zelo lušno punco. Na oni strani so bili nepopularni. Ugotovila sem, da sem popularna. Dala sem dva gola, in bilo je 5:1 za nas. Po koncu pouka mi je Kendall dal svojo številko. Bila sem srečna in postalo mi je jasno, da mi je všeč. Ugotovila sem, da je Lisa zelo prijetna oseba. Po nas je prišla mama in domov je peljala še Liso, ki je naša soseda. Lisa je pevka in plesalka, vendar se je odločila za ples, ker je že preveč odličnih pevcev. Mama je pustila, da Lisa pride k nam na obisk. Imamo še kar lepo hišo z notranjim in zunanjim bazenom. Doma sta me veselo pričakala naša(moja, ker masta rada samo mene) kužka Lars, ki je tri leta star nemški ovčar in Pika devet mesecov stara zlata prinašalka. Lisa je povedala, da ima ona dva samojeda. Bello in Belkota. Mama je mogla nazaj v službo, Annie pa se je odločila, da gre po nakupih. Ostale smo samo me tri, in Flora pa mali Jack. Pozvonil je zvonec in odšla sem odpret. Pred vrati je stal Kendall.
Jaz :
19. junij 2016
omg nextttt, top pa Alexandra je tak lepa
19. junij 2016
u209548
u209548
nexttt
19. junij 2016
u213326
u213326
nextt Avarina ful dobro pišeš
19. junij 2016
the best story of my life
19. junij 2016
že naslov te pritegne, pa to, da si najboljša oseba na svetu en velik nextttt
19. junij 2016
u209327
u209327
nextt
19. junij 2016
Zardela sem. Kendall mi je dal ljubčka na lice in povedal, da je pozabil denarnico v moji jakni. Dala sem mu jo v roke in odšel je nazaj tja od kamor je prišel. Lisa in Annie sta povedali, da sem mu lepa, in povedala sem kaj bi dala za to. Lisa mi je dala nov vzdevek- Alexi. Zarežala sem se in odšla po čips, ker smo gledale Titanik. Rosaline se je ravno vrnila. Kupila si je samo čokolado, ki jo je Flora na skrivaj takoj zmazala. Lisa je morala it nazaj domov. Z njo sem postala najboljša prijateljica. Pozno ponoči se je vrnila mama. Zbudila nas je ob šestih zjutraj in imela podočnjake. Zaskrbelo me je zanjo. Pet otrok ni ravno preprosto imeti, ko pa si ločen pa sploh ne. Odpeljala nas je v šolo kjer me je počakal Kendall. Pri kosilu nisem sedela z njim in to mi je zelo zameril. Zdel se mi je trapast. Bil je torek. Domov sem odšla z Liso. V usta sva si basali čips z okusum sira, ki sva ga kupili v bližnji trgovini. Ko prideva do moje hiše pa presenečenje. Zagledam Nika mojega fanta iz Londona. Tako srečna sem bila čeprav se je nekaj pletlo med mano in Kendallom. Stekla sem do njega in poljubila sva se.
<< Trapec, kaj pa delaš tukaj ? >> sem vprašala.
<< Tudi moja mama je dobila tu službo in preselili smo se >> je veselo povedal
Močno sem ga objela in ga predstavila Lisi. Odšli smo k meni domov na kosilo. Mama nam je nastavila lazanjo, da si jo pogrejemo. Vse smo zmazali in pozabila sem, da je to bilo tudi za Floro, Rosaline in Annie. Mamani bila na porodniški kljub temu, da je Jack bil star dva meseca. Kopali smo se v zunanjem bazenu, pridružila se nam je še Flora z rokavčki. Potem pa še Rosaline in Annie katerima nisem nič povedala za lazanjo. Kopala sta se tudi Lars in Pika. V bazenu mi je Nik skušal odvezati modrček vendar mu na veliko srečo ni uspelo. Potem je zazvonilo in šla je odpret Annie. Vrnila se je z Kendallom v kopalkah. Rekel je, da ga je povabila Annie. Grdo sem jo pogledala.
<< Nisem vedel, da imaš fanta Alexandra. >> je povedal Kendall meni
<< Jap, imam ga. Pa ne bodi ljubosumen. >> sem dejala in se potopila.
Ko sem glavo dala iz bazena je Kendall še vedno stal pred mano.
<< Sem ljubusumen, ker te ljubim. >> je rekel in pomežiknil.
<< Bedak, jaz pa tebe ne amppak Nika >> sem se zadrla.
Zaplavala sem k Niku. Videla sem Kendalla kako mu padajo solze. Odplaval je k Annie, ki ga je tolažno objela. Velika resnica je bila, da imam Nika rajši.
Annie levo in Rosaline desno :
19. junij 2016
u209548
u209548
Nextt
20. junij 2016
u208192
u208192
o nujno nexttttttttt
20. junij 2016
noxt
20. junij 2016
nexxt Avarina <3
20. junij 2016
u213326
u213326
Next<3
20. junij 2016
NEXTTTTTTTTTTTTT
29. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani