mislš Albus Poter
18. september 2010
Aja ja Albus Potter.
Ampak on je sin Harry-ja Potterja.
18. september 2010
Kmalu je vlak ustavil. Albus, Rose in Tom so se odpravili ven in takrat se je zaslišal glas: Ta prvi letniki pridite k meni! Prvi letniki... Tam je stal pol velikan Hagrid o katerm sta Albusu pravila mama in ata. A Albus se ga je vseeno malce prestrašil. Ti pa si gotovo Albus kajne? je rekel Hagrid. Zelo podoben si očetu. Po mamci nisi podedoval skorajda nič kajne? Pravzaprav je edina reč ki sem jo podedoval po mami družina. Je rekel Albus. Ja res. Ti pa si Rose. Je rekel Hagrid. Ja sem. Je rekla Rose. Kdo pa si ti? Je Hagrid vprašal Toma. A Tom je bil tako prestrašen da iz sebe ni spravil niti zvoka. To je Tom. Najin novi prijatelj. Je rekla Rose. Aha no kar pojdite v čolne pa da vas ne bo v enem več koker štirje! Je rekel Hagrid. Albus, Rose in Tom so bili v čolničku skupaj s črnolaim dekletom. kako ti je ime? Je vprašala Rose. Jaz sem Lu Corner. Je povedala črnolaska.
18. september 2010
Pa ne da si hčerka Michaela Cornerja? Je vprašal Albus. Ja sem. Moji mami pa je ime Cho Corner. Preden se je poročila je bila Cho Chang. Je povedala Lu.
18. september 2010
u28079
u28079
NeXtt
18. september 2010
Albusu se je zaletelo. Moja mama in oče sta Ginny Weasley in Harry Potter. reče Albus. Oče je bil prvo s Cho mama pa prvo zMichaelom.

Ja kakšno naključje a ne? Reče Lu.

Nato smo kmalu prišli. Hagrid nas je z drugimi prvimi letniki odpeljal v majhno sobico poleg velike dvorane. Takrat je prišla v sobo ena izmed učiteljic.
Ta prvi letniki prufesorica Hannah Velerit. Hvala Hagrid kar meni jih prepusti. Takrat jim je profesorica začela govoriti stvari ki jih je albus zaradi Jamesa že vedel in potem jih je popremila do velike dvorane. Od Albusa, Toma in Rose je prvi prišel na vrsto Tom. Odkorakal je in sedel na stol. profesorica mu je naglavo dal klobuk izbiruh. Čakali smo dve minuti. Klobuk je potem zavpil: GRIFINDOM! Tom je snel klobuk in je stekel h grifindomovskem omizju. Sedel je zraven James ki mu je čestital. Potem je prišla na vrsti Lu. Odkorakala je proti stolu in sedla. Klobuk se je komajda dotaknil njene glave in je že zavpil: DRZNVRAN tokrat so zaploskali pri drugi mizi. Potem jih je bilo že kar nekaj in potem končno: Albus Potter. V veliki dvorani se je zaslišalo šepetanje še drugi sinharija potterja? Še en Potterjev potomec? Slavnega harryja Potterja?
Albus je sedl in klobuk mu je padel pred oči. Potomec Potterjevih in Weasleyevih si kaj ne? Je vprašl klobuk. Ja je pomislil Albus. Zelo zapleteno kot pri tvojem bratu in očetu. Pameten si in prijazen tudi dokazal se bi rad in seveda si zelo pogumen. Ne v spolzgad samo v spolzgad ne. Je pomislil Albus. ne v spolzgad kaj? Res si podoben očetu! Tudi Harry Potter ni želel v spolzgad. si prepričan? Ja je pomislil Albus. Noo če si res ne želiš je rekel klobuk te pa raje dajmo v GRIFINDOM!

Prispeli smo s čolnički.
18. september 2010
Next?
18. september 2010
Aja prispeli smo s čolnički to nebi smelo biti zraven!
18. september 2010
Albus je veselo odkorakal k svoji mizi zraven zmagoslovno gledel Jamesa in opazil je kako sovražno vanj zija Scorpius ki je sedel pri Spolzdadovski mizi.
Sedel je med Jamesa in Toma. Klobuk je še nekaj čas govoril nato pa samo še trije niso vedeli v kateri dom bodo šli. dekle s svetlimi lasmi, Rose in Drobna punčka ki je zgledala kod da bi imela osem let. Hanville velerit si je nadela klobuk dolgo časa je trajalo nato je klobuk rekel GRIFINDOM. Potem je profesorica rekla Rose Weasley in Rose je hitro stekla in se na pol poti spotaknila. Potem je sedla in klobuk je pri njej razmišljal celih deset minut in potem je končno vzkliknil: GRIFINDOM. Rose je hitro snela klobuk in je stekla do mize in je sedla med Albusa in toma. Zadnji je bil Thomas Smith ki je šel k Pihpufovski mizi. Takrat je ravnateljica Profesorica MChudura vstala in je začela z govorom.
18. september 2010
NeXT.
18. september 2010
Najprej se najejte potem bom začela. Je rekla Mchudurova in je sedla.
Krožniki so se napolnili s hrano. Albus, Rose in Tom so se nabasali in hrana je bila res dobra. Potem pa je prišel še posladek. Tudi ta je bil zelo dober.
Potem je profesorica Mchudura vstala in začela:
Filch naš hišnik menda že 800 ponavlja, da se učenci prvih in drugih letnikov nesmejo preveč zadrževati v gozdu. Prepovedal je kar nekaj stvari in kdor želi videti seznam si ga naj prebere na vratih Filcheve pisarne. Šolski svet se je lani odločil da lahko igrajo Quditch tudi učenci prvega letnika in kandidati za igralce Quiditcha naj povejo pri predstojniku svojega doma ali madam hops.
Zdaj pa sem povedala vse in odpravite se v postelje hitro. Tom, Albus in Rose so se za predstavnico in predstavnikom študentov odpravili proti Grifindomu. To sta bila Moly Weasley in Perono Weasley (Hčerka in sin od Albusoveg strica Percy-ja)
Odpravili so se in ustavili so se pred portretom debele gospe. Geslo? je vprašala.
18. september 2010
u26671
u26671
NEXT
18. september 2010
že pišem!
19. september 2010
Zvijajoča grvnitica je rekel Perono in portret sebele gospe se je umaknil. In notri je bila Grifindomovska dnevna soba. Bila je še lepša kot si jo je predstavljal Albus ko jo je opisal James. Vnjej je bilo vse v stilu rdeče in zlate barve čisto na vrhu pa je bila rdeča zastava z zlatim levom na vrhu. Dnevna soba je osupnila tudi Rose, Toma in druge prve letnike iz grifindoma. Perono je fante popeljal do levega stopnišča tu so moške spalice. Je povedal.
Moly pa je odpeljala punce iz prvega letnika do desnega stopnišča in povedala: To so ženske spalnice.
Albus in Tom sta bila prva v spalnici za prve letnike moškega spola. v njej je bilo šest postelj.
Albus se je hitro umil in potem še tudi Tom. Tom se je smo vrgel na posteljo in je zaspal niti pokril se ni Albus je pa tik preden je zaspal rekel:
Moja največja želja da bi prišel na bradavičarko se je končno uresničila.
19. september 2010
Grifindomovska dnevna soba sem mislila napisati!
19. september 2010
next?
19. september 2010
u28357
u28357
next
19. september 2010
NeXTi.
19. september 2010
u28341
u28341
next
19. september 2010
next
next
next
next
next
..........
NEXT U GLAUNEM!!!

Še en krožnik nexta prosim.
19. september 2010
Že pišem.
19. september 2010
Naslednje jutro sta bila Albus in Tom zadnja iz fantovskih spalnic za prvi letnik. Hitro sta stekla na zajtrk. Rose je že jedla in se je pogovarjala za fantom rjavih las in svetlomodrih oči.
To je Nick. Njegov brat dvojček Peter je v Drznvranu on je pa v Grifindomu. In v isti spalnici spi kot vidva. Zdravo. Jaz sem Albus to pa Je Tom. Je rekel Albus. Vem Rose mi je povedala. Je rekel Nick. Prvo imamo dvojno uro napojev, nato spreminjanje oblike potem je kosilo nato pa dve uri urokov. Je povedala Rose. Ti je že kdo povedal da si možgane podedovala po mami Rose? Vpraša Albus in se nasmehne. hermiona Weasley rojena Granger je bila najboljša čarovnica v njihovem letniku in Albus je bil pripravljen staviti kar koli da bo tudi Rose. Gremo hitro drugače bomo zamudili na napoje je rekel Tom in odpravili so se Rose pa je rekla:
Ja to mi reče ata vedno kadar popmotoma spotaknem Huga katar mi gre na živce.
Prispeli so v učilnico za napoje. Bila je v ječah. Napoje je učil Profesor Hudlagod. Pozdravljeni učenci lepo vas je videti. Takrat je njegov pogled obstal na Albusu in Rose. Ti si pa gotovo sin Harry-ja Potterja! Vzklikne Hudlagod. Ti pa hčerka Hermione Granger. Ja bila sta ena mojih najboljših učencev.
19. september 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg