Tukaj sta glavni vlogi dve deklici Katie in Sarah sta najboljše prijateljice in hodita v 8. razred osnovne šole. Zadnje dni se jima dogajajo zelo čudne in strašne stvari...

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. maj 2011
nadaljujem:

Katie in Sarah sta se dobile pred Sarino hišo. Takoj sta se objeli in zapletli v pogovor k je izgledal takole:

K- Katie
S- Sarah

K- HEJ!
S- HI!
K- kako si?
S- odlično pa ti?
K- glede na to da mi že od petka škriplje postelja še kar dobro!!
S- no saj veš da obožujem filme imaš kakšnega za posodit na cd-ju
K- žau ne ampak sm učer zvečer gledala grozljivko ti jo obnovim??
S- ja prosim!

Tako sta se pogovarjali o grozljivki že po začetku obnove filma je Sarah želela gledati film saj je bil popoln zanjo. Ona pa je umes slišala tudi čudne glasove, ki so prihajali bliže in bliže ko pa se je neprestano obračala ni bilo nič za njima. Katie je začela govoriti kako je nek gospod ki je ugrabil deklici najboljšega prijatelja piščanca pred očmi deklice odrezal glavo piščancu obe sta se naenkrat obrnili nazaj, saj sta slišali glasooove za njima na tleh pa je ležala glava piščanca in nož o katerem je razlaga Katie,.... nadaljujm?
22. maj 2011
nadaljujem:

Ko sta se obrnile je pred njima stal oz. lebdel nek mož oblečen v črno ogrinjalo skoraj prozorno in videle so se mu sive ali umazano bele kosti ubistvu ni bil mož ampak okostnjak kateremu sta komaj videli obraz. zaprli sta oci in si skupaj zazeleli da sta ze pred solo ko sta jih odprli sta bili kar tam (pred solo). Bili sta prestraseni in zacudeni ševedno pa sta slišali glasove ki so govorili Molly, Molly,... nobene Molly pa nista poznali... Vstopili sta v solo in odprli omarico da bi se sezuli. Ko je Sarah odprla omarico je notri s krvavo rdečim flomastrom pisalo - MOLLY, SE JE SPOMNIŠ?? UGOTOVI, ugotvi,... - Saro je bilo tako strah da se je do šolskega zvonca zaprla na wc. Pouk pri profesorju Dani-ju (najhujšemu uč) zakaj najhujši? namreč Katie in Sari daje v redovalnico enke, dvojke in trojke brez daa bi bile prasane no uglavnem pouk je bil doooolgočasen vseem celo največjim piflarjem v razredu. Sari in Katie pa čudno ne zato, ker sta v torbi Dani-ja videle oster nož na katerem je bil kanček krvii!! Med poukom sta si pošiljale sms-je in spraševale zakaj ima nož?? ob koncu pouka je prišel učitelj do mize kjer sta sedeli onidve je pogledal v njegovo torbo vzel nož in jima rekel,... Nadaljujem??
22. maj 2011
to sta onidve:


22. maj 2011
Prva je Katie druga pa Sarah (od leve proti desni)
22. maj 2011
u19496
u19496
nexty
25. maj 2011
nadaljujm:
..pojdita do šolskega laboratorija in poglejta čigava je kri. Vstali sta iz klopi uzeli učetljevo torbo in se odpravili proti laboratoriju ko sta prišle do njega tam ni bilo nobenega usedle sta se za računalnik in postavile nož pod aparat. Pisalo je NEGATIVE še enkrat sta in spet enako ko pa sta tretjič postavile pod aparat je pisalo na veliko MOLLY HERBERS ustrašili sta se in zbežali iz laboratorija tam sta pustile tudi nož. Stekle sta k Sari domov in se zaklenile v hišo. Tam sta si predvajale neko komedijo. Kar naenkrat pa so zaškripala vrata ustale sta in šle pogledat odprle sta vrata tam pa ni bilo nikorgar. Vsedle sta se na naslonjač k pa so vrata spet zaškripala odšli sta pogledat. Pred vrati je bil nož ki sta ga pustile v laboratoriju...NEXT?
25. maj 2011
a berete?a nextam? USAK K PREBERE NAJ ODGOVORI!! upam da je uredu!
27. maj 2011
vsaj en next?!
04. junij 2011
u19496
u19496
nexty
04. junij 2011
nextam...
...v en glas sta zakričale in odhitele po stopnicah v sobo in se zaklenile. Takrat je zazvonil telefon, nobena se ni upala oglasit dvignili sta slušalko tam pa je nek glas rekelll..... ............................................................................................................................. Sarah si ti je tu Katie nekaj ji moram povedat na drugi strani je bila od Katie mama na hitro jima je odleglo. Mama ji je rekla da mora domov ker ji mora nekaj sporočiti. Obe punci sta stekli čez cesto in že sta bili pret Katino hišo vstopi sta tam pa jima je mama rekla naj se usedeta. vsedli sta se in poslušali mamo,mama je rekla da bodo mama oče in njen bratec (od Katie) odšli v new york. Za katie pa ni več prosith kart pa še šolo ima tako je rekla da bo katie ostala tukaj pri Sari jutri pa bodo otpotovali. Pršla je na vrsto najbolj groozna noč grrr. Obe dekleti sta spali v svojih posteljah. V tistem trenutku je na obeh straneh pri obema zazvonil telefon. Oglasili sta se na tisti strani pa je nek glas rekel....... next?!

malo slikc:

04. junij 2011
u19496
u19496
nexty
04. junij 2011
u229363
u229363
Next Next
10. marec 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani