Sama obožujem celotno After triologijo. In ker na igrah nisem našla, slovenske verzije sem se odločila , da začnem prevajat. Zares se opravičujem za vse napake, ki jih bom naredila. Vmes bom v oklepajih tudi kdaj pa kdaj dodala A.N. kar pomeni Autors Note. Upam, da vam bo všeč!

OPOZORILO!

Ta zgodba vsebuje odraslo vsebino, tudi izrecen govor.

Igralska zasedba:

Harry Styles kot Harry Styles
Niall Horan kot Niall Horan
Liam Payne kot Liam Payne
Zayn Malik kot Zayn Malik
Louis Tomlinson kot Louis Tomlinson
Zach Roerig kot Noah Porter
Indiana Evans kot Tessa Young

1. Poglavje

»Tessa!!« je zakričala mama iz spodnjega nadstropja. Zastokala sem sama pri sebi, se dvignila iz moje majhne, a udobne postelje. Ko sem skrbno zatlačila konce moje odeje v posteljno ogrodje sem si vzela čas, saj sem vedela, da je zadnjič, da to opravljam.
»Tessa!!« je zakričala še enkrat.
»Pokonci sem!« sem zakričala nazaj. Kuhinjski elementi so se odprli in zaprli, zvok da je mama pripravljala zajtrk. Vozel v mojem želodcu se je povečeval, ko sem stopala proti kopalnici in ko sem se začela tuširat je bil že skoraj nevzdržen. Zadnji nekaj let sem nervozno pričakovala kolidž. Vsak moj vikend sem se učila in se pripravljala na ta dan, medtem ¬ko so moji vrstniki pili, se zabavali in si uničevali prihodnost. Ko sem dobila pismo, da sem sprejeta na Washington Univerzo sem bila vznemirjena. Čeprav sem ga pričakovala, moje navdušenje ni bilo nič manjše. Moja mama je jokala ure in ure, moram priznati: bila sam kar ponosna nase. Moje trdo delo je končno bilo poplačano. Enkrat poprej sem pomislila, da bi odšla študirat na kolidž izven Washington-a a sem se odločila proti. Rada imam domačnost isto kot moja mater. Vroča voda je sprostila moje napete mišice. Kako dolgo že stojim tukaj? Pohitela sem in si umila lase ter telo. Leno sem si obrila še noge in odstranila dlake, ki so se pojavile čez vikend. Ko sem si ovila brisačo okoli mojega telesa je mama zopet zakričala moje ime. Ignorirala sem jo. Vem da je živčna glede mojega prihoda na kolidž, a vse imam načrtovano do najmanjše natančnosti. Moj fant Noah bo prispel čez nekaj časa in se peljal s nama. Noah bo končal srednjo šolo leto pozneje, in že stotič sem se jezila na njegovo mamo, ker ga je dala v vrtec leto kasneje. Noah je imel popolne ocene in se mi je nameraval pridružiti na WSU (A.N. Washington State University) naslednjo leto. Želela sem si, da bi šel z mano, glede nato, da nisem poznala nikogar. Potrebovala sem samo še dobro sostanovalko, to je bilo vse kar sem si želela.
»Theresa!«
»Prihajam, prosim ne kliči me več!« sem zakričala med hojo po stopnicah navzdol.
Noah je sedel pri kuhinjski mizi nasproti moje mame, oblečen v modro polo majico in khaki hlače, njegov normalen stil. Njegovi blond lasje so bili počesani in z malce gela urejeni do popolnosti.
»Hej kolidž punca.« se je nasmehnil, vstal od mize in me potegnil v trden objem.
»Hej.« sem se mu nasmehnila enako veselo in si spela lase v razmršeno figo, ko me je izpustil iz njegovega objema.
»Ljubica, počakamo še lahko nekaj minut, da si urediš lase.« je rekla mama tiho medtem ko me je pogledala z neodboravajočimi očmi.
Odšla sem do ogledala na hodniku in pokimala, imela je prav. Moji lasje so morali biti popolni in ni oklevala, ko me je rabila spomniti. Nikoli ne.
»Zložil bom tvoje torbe v avto.« se je ponudil Noah in vzel avtomobilske ključe iz mize. Z majhnim poljubčkom na lice je izginil iz sobe.
Metuljčki v moje želodcu so plesali, ko sem stopala proti avtu. Sem vsaj imela 2 uri, da se pomirim. Nisem imela pojma kakšen bo kolidž. Bom našla prijatelje?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hope you like it
02. april 2015
Next nujno pa dober začetek
02. april 2015
u173906
u173906
next!!!!!!!!
02. april 2015
Next
02. april 2015
Next
02. april 2015
u172703
u172703
Next
02. april 2015
full dobro prevajas!
tudi sama se vedno berem original.
neeext
02. april 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeext c:
02. april 2015
neexttt ♥
02. april 2015
neext
02. april 2015
next
02. april 2015
next
02. april 2015
next
02. april 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. april 2015
Next!
02. april 2015
Next!!
03. april 2015
Next
03. april 2015
next
04. april 2015
next
06. april 2015
Neext
06. april 2015
Next je tu
Enjoy!
2. poglavje
»Tukaj smo!« je zacvilila mama,ko smo zapeljali v kampus.
Izgledal je isto v živo, kot je v brošurah in na spletu. Bila sem prijetno presenečena. Stavbe so bile stare in elegantne. Stotine ljudi, starši, ki so objemali in dajali poljube otrokom in se poslavljali, ducati brucev, ki so od glave do pet bili oblečeni v sponzorska oblačila WSU, in nekaj ljudi, ki so bili izgubljeni in zmedeni je napolnjevalo kampus. Kampus je bil ogromen in upala sem, da se bom po nekaj dneh počutila kot doma. Informacije so bile blizu in ko sem pristopila sem povedala svoje ime. Na izgled prijazna ženska mi je predala ključ moje sobe. Počutila sem se svobodneje kot kadarkoli poprej.
»Preden grem bi si rada ogledala še tvojo sobo, ljubica. Preprosto ne morem verjeti, da resnično greš študirat. Moja edina hčerka, študentka, ki bo živela na svojem. Ne morem verjeti.« je zastokala in si previdno obrisala oči, da si ni pokvarila maskare. Noah je hodil za nama, ko sem usmerjala po okolici.
»Spomni se vsega kar sem ti rekla. Nočeš uničiti svojega pohištva.« je rekla mama in pogledala čas na svoji zapestni uri, ki si je defintivno ni mogla privoščiti a jo je vseeno kupila.
»Moja soba je B22… mi smo v C hodniku.« sem rekla. Nasrečo sem videla veliki B narisan na steni. »Tukaj.« sem rekla in sledila sta mi. Hvala bogu sem prinesla samo nekaj oblačil, odejo in nekaj mojih najljubših knjig in tako Noah ni rabil nositi veliko stvari.
»B22« zapiha mama. Njene visoke pete so bile veliko preveč visoke in glede na tako kako dolgo smo hodili sem bila prepričana, da jo bolijo noge. Vtaknila sem ključ v stara lesena vrata in odprla so se. Moja mama je zajela sapo. Soba je bila majhna z dvema majhnima postelja in z dvoje pisalnih miz. Sledila sem razlogu maminega presenečenja. Polovica sobe je prekrita z posterji bandov za katere še nisem slišala nikoli, obrazi članov so bili prekriti s tatuji in pirsingi. Dekle , ki je ležalo na postelji je imela živo rdeče lase, na očeh je imela tone eye liner-ja in njene roke so prekrite bile prekrite s tatuji.
»Hej« je rekla neznanka in se nasmehnila. Njen nasmeh je bil kar prijazen in to me je presenetilo. »Jaz sem Steph.« je rekla in se naslonila na komolce.
»H..hej.. Jaz sem Tessa.« sem mi je zaletelo in pozabila sem vse svoje manire.
»Dobrodošla na WSU. Kjer so domovi majhni in zabave velikanske.« je rekla in se zarežala. Glava ji je padla nazaj med smehom. Čeljust moje mame je bila trdno stisnjena in ostredotočena je bila na preprogo in Noah se je samo stal tam neprijetno. Steph je stopila proti meni in ovila svoje majhne roke okoli mene. Presenečena sem ji vrnila objem. Nekdo je potrkal na vrata in Noah je izpustil mojo torbo na tla. Upala sem, da je vse samo kakšna šala.
»Naprej!« je zakričala moja nova sostanovalka in dva fanta sta vstopila v sobo. Fantje v sobah od punc že prvi dan? Mogoče je Washington Univerza bila slaba ideja. Po pogledu moje mame sem vedela, da misli isto. Izgledala je kot da bo omedlela. Nebi bila presenečena.
»Hej ti si cimra od Steph kajne?« me je vprašal fant z blond lasmi. Ni imel toliko tatujev kot drugi fant a jih je vseeno imel.
»Um..Ja.. Moje ime je Tessa.« sem bila zmožna reči.
»Jaz sem Niall. Ne bodi tako nervozna.« je rekel z nasmehom in se dotaknil mojega ramena. »Všeč ti bo tu,« njegov nasmeh je topel in prijazen, kar se ne ujema z njegovim izgledom.
»Pripravljena sem.« je rekla Steph in pograbila svojo črno torbo iz postelje. Moj pogled se je premaknil na visokega fanta s rjavimi lasmi, ki se je naslanjal na steno. Njegovi lasje so bili zmešnjava kodrov in so bili potisnjeni nazaj iz njegovega čela. Imel je pircing v ustnici in na njegovi obrvi. Moje oči so potovale navzdol do njegove črne majice s kratkimi rokavi in do njegovih rok, ko so bile prekrite z tatuji, da niti delček prazne kože ni bil viden. Pričakovala sem, da so bo predstavil a je samo zavil z očmi. Potegnil je telefon iz žepa njegovih ozkih, črnih kavbojk. Prepričana sem bila, da ni tako prijazen kot njegov prijatelj.
»Se vidiva.« je rekel Niall in vsi trije do odšli iz sobe. Izdihnila sem zrak, ki sem ga držala v sebi. Če bi rekla, da je to bilo neprijetno bi lagala. Bilo je mnogo huje.
»Dobila boš novo sobo!« je zakričala mama v trenutku, ko so se vrata zaprla.
»Ne. Ne morem.« sem zavzdihnila. »Vredu je mama.« sem rekla in poskusila čim bolje skriti mojo živčnost. Nisem hotela, da bi mama povzročila sceno na prvi dan Univerze. »Mislim, da sploh ne bo dosti tu.« sem jo poskusila prepričat, tudi sebe.
»Stoprocentno ne. Takoj zdaj bomo zamenjali sobe.« je rekla in prestavila svoje dolge lase na eno ramo. »Ne boš bila v sobi s nekom, ki pusti fantom priti v njeno sobo. Še posebej ne takšnim fantom!« je rekla.
»Mama… prosim.« pogledala sem jo v njen modre oči in nato Noaha. »Samo, da vidimo kako bo šlo. Prosim« sem jo prosila. Še enkrat je pogledala okoli po sobi in pogledala Steph-ino stran. Pihnila je dramatično.
»Prav.« je rekla in me presenetila.
10. april 2015
neeext!
10. april 2015
u172703
u172703
Neext
10. april 2015
next nujni
10. april 2015
Uuu fancy mama, moja nikol ne bo dovolila
Me in love in ur story!! ¨-¨, prff
Neext!!
10. april 2015
Neeeeeeeeeeeeeeeext!
10. april 2015
Neeeeeeeeeext
10. april 2015
next
10. april 2015
Neeeext
10. april 2015
OMFGGG ČLOVEEEEK!
FAAK!
1. DA MI TAKOOOJ IN TO MISLIM TAKOOOJ NEXTAAŠ KER JE PERFEKTNO!
2. OMG HARRY, KERI BAD BOOY! SEKSI ŽE NA ZAČETKU!
3. TESSA PA TAKO PRESTRAŠENO DEKLE, TAKA PRIDNA PUNČKA..
4. TO BO ŠE ZANIMIVOO! ZATO DA MI TAKOOJ NEXTAAŠ!
10. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani