°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
No z mojo BFF in enimi prijatli smo igral resnica ali iziv in ko sem bila js na vrsti sm izbrala iziv in sm dubla, da bi začela pisat nek prevod ali zgodbo o One direction in sm izbrala prevod. Torej to je moja prva ˝zgodbica˝ torej prosim brez hejta! Torej bom počas začela.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Stara sem 13 let in sem tukaj že celo življenje in sicer v sirotišnici, do nekega dne, ko se je vse spremenilo z Louisom mojim novim očetom. Posvojil me je in zdaj imam očeta in živim v Angliji. Kako se bo to vse izšlo, no če hočete izvedet berite naprej.

No kaj pravite?
Nekt?

Ali boš bral/a zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. junij 2014
Slike bom dala kasneje!
25. junij 2014
next
25. junij 2014
Glavna oseba je LillyLouisLiamNiallHarryZaynHvala za next hoper617
26. junij 2014
No tale next posvečam moji prvi bralki hoper617!!
Lepe počitnice vam želimm in upam da vam bo všeč ta next!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Sem Lilly in sem stara 13 let. Živim v Floridi v domu za dekleta. Moja mati je umrla med porodom in oči me je zlorabil in se nekega dne napil in od takrat ga nisem videla. Takrat sem bila stara 4 leta in torej če izračunate živim že 10 let v sirotišnici. Po resnici povedano ne maram nobenega v sirotišnici in nobeden me tudi ne mara. Vsi mi govorijo da sem grda in da bom zgnila v sirotišnici, ker me nobeden ne bo vzel. Čudno je da nekatera dekleta so tukaj dalj od mene. Začela sem se rezat in to traja že eno leto odkar sem našla košček stekla, to delam da bi pozabila na stres in ustrahovanje, ki ga povzročajo punce tukaj. Pogledala sem se v majhno ogledalo in zagledala na glavi brazgotino, ki mi jo je naredil moj oče s steklenico piva. Imela sem tudi praske in rane na nogah in na trebuhu.
¨Zakaj sem tako grda?¨ sem se vprašala.
¨Nevem zakaj se urejaš, da boš lepa itak boš zgnila tukaj, kakorkoli!¨ je rekla Lucia, ki je najhujša ustrahovalka v tej stavbi zahvalte se njej da me vsi v sirotišnici ustrahujejo. Solza mi je spolzela po licu, ker sem se zavedala da ima Lucia prav in da sem grda in da bom zgnila tukaj v sirotišnici.
¨Lilly ljubica, lahko prosim prideš z mano v mojo pisarno?¨ mi je rekla gospa Hampton.
¨Ja gospa¨ sem rekla medtem ko sem hodila po stopnicah do njene pisarne.
¨Kaj potrebujete, gospa¨
¨No ljubica, nekdo se je odločil da te bo posvojil.¨
¨RES?!¨
¨Ja in oni so tukaj¨
¨Čakajte ˝oni˝, mislite mami in očeta, ane?¨
¨ No ne ravno.¨je rekla in jaz sem bila zelo zmedena potem je odprla vrata in zagledala sem pet fantov začela sem se tresti in postala sem prestrašena.
¨Hej jaz se-¨ prekinila sem ga s tem da sem stekla po stopnicah do svoje sobe. Nisem vedela kaj naj naredim to so bili prvi ljudje, ki so me hoteli posvojit in vsi so izgledali strašno in imeli so tatuje kakor sem jaz videla. Začela sem se jokat in odšla do postelje in padla sem na kolena in vzela kos stekla in se vsaj štirikrat urezala. Ko sem hotela še enkrat me je zmotilo trkanje. Hitro sem povila roko in odprla vrata. Zagledala sem ......

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
In zdej mal vprašanj:

Koga je Lilly zagledala?
Kaj mislite kaj se bo zgodilo?
Vam je všeč?¨

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Zdej pa bom dala par slik

LuciaGospa HamptonOče od LillyMami od Lilly (mlada je bila)


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

In naj nextam??
26. junij 2014
u170070
u170070
Koga je Lilly zagledala? Louisa
Kaj mislite kaj se bo zgodilo? nvm
Vam je všeč? ja <3
26. junij 2014
Koga je Lilly zagledala? Enga od fantov mejbi?
Kaj mislite kaj se bo zgodilo?Ne vem
Vam je všeč?¨Ja
26. junij 2014
u174606
u174606
next
26. junij 2014
Koga je Lilly zagledala? Gospo Hampton
Kaj mislite kaj se bo zgodilo? Vprašala jo bo zakaj je zbežalainkaj je delala z roko da ima povito
Vam je všeč?¨Ja
Next
26. junij 2014
Hvala vam za nexte! Nekaj od vas je bilo blizu odgovoru, samo nobena ni zadela!
Next bo bil pa upam zvečer!! Prosim da oglašujete mojo zgodbico, da bom hitro končala če je velik bralcev bom mogoče dajala 2x na dan!! Torej oglašujtee!!

26. junij 2014
No zdej kot obljubljeno bom nextala in upam da bo več bralcev! In bom počas kr začela!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Zagledala sem ... gospo Hampton in enega izmed fantov od spodaj.
¨Ljubica tvoji novi starši so pripravljeni da te odpeljejo domov¨je rekla gospa Hampton. Pogledala sem jo in videla solze v njenih očeh. Rada sem imela gospo Hampton bila mi je kot mati, no razen če štejemo da nisem poznala svoje mame je ona edina ženska figura v mojem življenju.
¨Lilly, j-jaz sem Louis tvoj novi oči.¨je rekel Louis in jaz sem ga pogledala. Ima rjave lase, ki so popolni, izgledal je kot da ima 20 let. Prikimala sem mu, še vedno nisem mogla govorit.
¨Ali si pripravljena da greš, ker imamo dolgo pot domov?¨spet sem prikimala, medtem je on vzel mojo roko in me vodil dol po stopnicah. Še vedno sem se ga bala, ampak sem mu začela zaupat. Prišla sva dol do drugih, ki so se pogovarjali po telefonu ali pa med sabo.
¨Fantje¨je rekel Louis in vsi so ga pogledal in potem dol mene. Bila sem kar majhna v primerjavi z Lousiom.
¨To je Lilly¨je rekel. Sklonil se je k meni in rekel ¨Lilly to je Harry¨in pokazal na kodrčka ¨To je Zayn¨in pokazal na fanta s quiff frizuro ¨To je Niall¨in pokazal na blond fanta
¨in to je Liam¨in pokazal na fanta. Ta fant ali Liam se je sklonil k meni in rekel
¨Hej Lilly jaz sem Liam¨
¨Hej¨sem mu zelo tiho odgovorila.
¨Dobrodošla v družini!¨ nasmehnila sem se mu, ko je to rekel.
¨Zdaj ko vemo kdo je kdo, kaj pravite da se odpravimo domov, ker imamo kar dolgo pot domov?¨je rekel Louis, medtem ko je gledal fante in potem dol mene.
¨Pripravljena da greš domov?¨Prikimala sem mu in se obrnila k gospe Hampton in jo objela.
¨Adijo Lilly! Upam da boš uživala v Angliji.¨
Čakajte Anglija?!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Le zakaj Anglija? Hahahaha kaj pravte?
Povejte mal kaj se bo zgodilo med Lilly in fanti? Se bodo razumel??
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Če boste oglaševal mojo zgodbico in govoril o njej bom dala več in daljše nexte kot je ta torej pridno na delo!!!!!!!!! LEPE POČITNICE IN UŽIVAJTE!!!
26. junij 2014
u174606
u174606
next
26. junij 2014
Le zakaj Anglija?Ker tam oni živijo,ko niso na turneji Hahahaha kaj pravte?Fenomenalen začetek,zelo mi je všeč in z velikim navdušenjem jo bom brala.
Povejte mal kaj se bo zgodilo med Lilly in fanti? Prvo bo še tako sramežljiva in se jih bo bala,potem pa bodo postali veliki prijatelji.Se bodo razumel?? Ja,itak.
Tudi jaz ti želim lepe počitnice in da uživaš v njih dokler trajajo
Next
27. junij 2014
Danes bom pozno zvečer nextala, ker gremo v trgovino pa k sorodnikom torej mogoče bom mogoče pa ne torej hvala ti Pa3cija Styles tebi bom posvetila next ker si vsa vprašanja prav zadela torej čestitam pa ti bom 2 nexta poslala da boš vnaprej vedela kaj se bo zgodilo!!
27. junij 2014
No, kot obljubljeno bom ta next posvetila Pa3ciji Styles, ker je na vsa vprašanja pravilno odgovorila. Prosim, da še naprej oglašujete mojo zgodbico.
Zdej bom pa začela!! Pa3ciji Styles pa sem poslala še naslednji next za nagrado!!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨Kako to mislite Anglija?¨ sem rekla gospe Hampton.
¨No ljubica, tvoji novi starši živijo v Angliji¨
Nisem vedela kaj naj rečem, zato sem se obrnila k Louisu in fantom. Vsi so bili začudeni mogoče, zato ker nisem hotela v Anglijo. Potem pa sem si mislila
˝Florida je kraj kjer se vse slabe stvari meni dogajajo, mogoče bo v Angliji drugače kakor tu˝

Louis P.O.V (preden je spoznal Lilly)

Bil sem zelo vesel, ker bom končno posvojil dekle. Razvajal jo bom, pa me briga za druge.
¨Tukaj smo¨je rekel Liam, medtem ko sem pogledal skozi okno in videl majhno stavbo. Začel sem se na široko smejat. Fantje so to opazil, ker so se začeli smejat.
¨Ej nehajte se smejat. Samo navdušen sem, hočem iti samo domov in da pokažem Eleanore, da sem odgovoren.¨Vidite El je začela misliti, da se jaz obnašam zelo otročje in zato sem se odločil, da posvojim otroka in da ji dokažem da znam skrbeti za otroka in da se ne obnašam kot en.
¨Pridi že, kmalu bomo mogli it domov.¨ je rekel Zayn.
¨Ok!¨Odšli smo noter do gospe, ki je sedela za mizo.
¨Dober dan gospa.¨Sem ji rekel. Ona me je pogledala in rekla.
¨Oh, dan! Vi morate biti Louis, posvojili boste Lilly, kajne?¨
¨Ja to sem jaz¨
¨Ok. Jo grem iskat, vi pa medtem počakate tukaj.¨ je rekla preden je odkorakala po stopnicah. Čez minuto je prišla dol, čez nekaj časa pa še majhno dekle z brazgotino na njeni glavi. Gledala je v tla, medtem ko je hodila v pisarno. Po minuti govorjenja sta skupaj prišli ven, gospa nas je predstavila njej, ampak preden bi kar koli rekli je zbežala nazaj po stopnicah v svojo sobo, medtem ko je jokala.
¨Oh ljubica, prosim pridi nazaj.¨je rekla gospa in se obrnila proti meni. ¨Prestala je že veliko hudega.¨je rekla. Počutil sem se zelo žalostno za njo, medtem ko sem z gospo korakal po stopnicah do njene sobe. Potrkal sem na njena vrata, ki so bila zaprta in zaklenjena. Po nekaj sekundah so se vrata odprla. Bila je tako majhna, kakor da ni jedla že dolgo časa.
¨Ljubica tvoji novi starši so pripravljeni, da te odpeljejo domov.¨ je rekla gospa. Sklonil sem se k njej.
¨Lilly, j-jaz sem Louis tvoj novi oči.¨prikimala je in vzel sem njeno roko in skupaj sva se odpravila dol po stopnicah.
Vidiš Louis starševstvo bo bilo lahko, sem rekel sam sebi. Bila je tiho in majhna tako da ne bo veliko jedla, to bo lahko. Prišla sva do konca stopnic in jaz sem jo predstavil drugim fantom v skupini. Ni govorila z nobenim od njih, razen Liama ki mu je rekla ˝Hej˝ in dal ji je igračo, ona jo je z veseljem vzela. Obrnila se je in objela gospo in gospa ji je rekla adijo. Vsi smo skočili v avto in se odpravili proti letališču.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Le, kaj se bo zgodilo na letališču??
Upam, da vam je všeč ne skrbite kmalu bo več akcije!
Zdej pa par slik:

EleanorIgrača od Liama za LillyAnglija


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
In kako se vam zdii??

NEXT? NEXT? NEXT? NEXT?

27. junij 2014
next!
ne vem točno kaj se bo zgodilo...
27. junij 2014
next
28. junij 2014
u174606
u174606
next
28. junij 2014
Next
28. junij 2014
Hvala za posvečen next
28. junij 2014
Vidim da imam nove bralce!! zelo sem vesela zaradi tega!! zdej bom napisala krtek nextt ki ga posvečam novim bralkam!! <3 res hvala da berete in bom kar začela!! upam da vam bo všečč!!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Lilly P.O.V
Ko sem odšla od sirotišnice z Louisom, smo odšli na letališče. Ko smo parkirali na parkirišče sem slišala samo kričanje. Bila sem zelo prestrašena, sedela sem zraven Liama in Louisa. Prijela sem Liamovo roko, rada sem imela Liama, on je bil res prijazen do mene. Držala sem njegovo roko z eno roko z drugo pa njegovo igračo, ki mi jo je dal.
¨Uredu je Lilly. Vsi smo tukaj nič se ti ne bo zgodilo.¨mi je Liam zašepetal na uho. Bila sem še vedno prestrašena. Počasi smo odšli iz avta, jaz sem bila zadnja. Louis mi je pomagal ven iz avta in kričanje je postalo glasnejše in tudi bliskavic od kamer ni manjkalo. Držala sem Liamovo roko vso pot in Louis je hodil zraven mene in me pogledoval vsako sekundo. Vsi so pomahali ljudem, ki so kričali. ˝Kako nesramno od teh ljudeh da kričijo na njih¨sem si mislila.
˝Liam kdo je ta punca?˝
˝Ali hodita?˝
Ljudje so še vedno spraševali. Res nesramno od njih, in zakaj bi hodila z Liamom. On je tam okrog 20 jaz pa imam 13, komaj sem najstnica. Odkimala sem z glavo, da sem se znebila misli in hodila naprej. Po nekaj minutah smo prišli na letalo. Sedela sem med Liamom in Louisom spet. Onadva sta bila edina, ki sta mi bila všeč. Res sem imela rada Liama, prvič ker je izgledal zelo odgovorno, drugič dal mi je igračo in tretjič edini je bil ki me je pozdravil, ko smo se srečali.
¨Hvala, da ste izbrali England airways, prosim pripnite si pasove, saj bomo zdaj vzleteli. Hvala¨ je rekla stevardesa preko zvočnika. Louis mi je pomagal pripeti pas in svojo glavo sem naslonila na Liamovo ramo in zaspala.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
In kajj mislite??
Vam je všečč??
Naj nadaljujeemm???

BRAVOO BRAZILIJAA!!

28. junij 2014
u170070
u170070
Waw!!!!
ja!
in to tkoj zdej )
29. junij 2014
u174606
u174606
Cool
next
29. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
29. junij 2014
Hvala ti Irenchi 1D, ta next je posvečen tebi, torej kar beri! Oglašujte prosim mojo zgodbico!
Upam, da uživate počitnice! Meni je ful dougcajt, torej bom mogoče začela dvakrat na dan nextat, če bo več bralcev! Torej potrudite se, da bomo prej prišli do dobrega dela!! Bom kar začela in ta del je mal dolgočasen samo, kaj moram tako je napisana zgodbica, ki se potem razvije u zelo kriminalno zgodbico! Zdej pa grem prevajat!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Lilly P.O.V.
¨Lilly, zbudi se. Tukaj smo.¨je rekel glas. Odprla sem oči in zagledala Louisa, ki me je rahlo tresel. Nasmehnila sem se mu in vstala. Vsi smo odkorakali do vrat, da gremo dol iz letala.
Držala sem Louisovo roko, ker Liama nisem našla. Ah sej se ga moram navadit, itak je moj novi oči. Spet sem zaslišala kričanje, zato sem se trdneje oprijela Louisove roke. Končno smo prispeli do vrat letala in Louis jih je odprl, kričanje je postalo glasnejše.

¨Ah, tam je Louis¨je rekel nek velik moški. Toliko je bil velik, da bi lahko stopil name.
¨Ja, tukaj sem Paul. Lilly ljubica to je Paul.¨prikimala sem.
¨Louis kdo je to?¨ Izgleda, da mu je ime Paul, torej je rekel Paul, medtem ko me je gledal mene.
¨Oh, Paul to je Lilly moja …. Hčerka.¨
¨Am, Louis lahko na hitro govorim s tabo?¨je rekel s šokiranim izrazom na obrazu. Zgleda, da ni vedel nič o meni, mogoče je Paul Louisov oče. Ne vem. Oba sva se usedla v avto, ostali fantje so bili že noter. Nasmehnila sem sem, ko sem zagledala Liama. Usedla sem se zraven Louisa in se naslonila na njegovo ramo. Še vedno nisem bila čisto zbujena. Čutila sem, da je s svojo roko nežno božal moje lase.
Bilo je sproščujoče, čez nekaj časa vožnje je Paul spregovoril.
¨Tukaj smo!¨
Vsi fantje so skočili ven iz avta, ko se je ustavil. Louis mi je spet pomagal ven iz avta. Pogledala sem hišo in bila je ogromna. Ima tri nadstropja. Louis se je sklonil k meni.
¨Lilly, dobrodošla doma!¨
Hiša je bila, tako ogromna. Louis je prijel mojo roko in me vodil noter. Bila je večja odznotraj. Ima veliko dnevno sobo z veliko plazmo, hodnik na desni kjer so bile sobe in stopnice ki vodijo v več sob in kuhinja zraven dnevne sobe. Nasmehnila sem se ob misli, da bom živela tukaj.
¨Zakaj se ne bi usedla zraven fantov, medtem ko bom jaz opravil telefonski klic.¨je rekel Louis, medtem ko je stopil ven. Stopila sem do kavča in se usedla zraven Liama z igračo (medvedkom) tesno ob meni.
¨No Lilly, kaj bi rada počela?¨je vprašal mislim, da mu je ime Zayn.
Skomignila sem z rameni, nisem delala veliko v sirotišnici, ker ni bilo veliko za delat. In gospa Hampton mi ni dovolila ven in ni mi dala denarja da si kupim neke stvari, torej kako naj jaz vem kaj?
¨Kako to misliš, da ne veš? Vsi vedo kaj radi počnejo.¨je rekel, potem ko sem skomignila.
Nisem hotela govoriti z njim.
¨Zayn delaš jo neudobno.¨je rekel Liam. Pogledala sem v tla, vedela sem da bo Liam meni kot brat ali zelo dober prijatelj. Nisem imela veliko dobrih prijateljev, zato ne znam ločit.
¨Lilly¨je rekel Liam. Pogledala sem ga. ¨Ali hočeš, da ti razkažem hišo?¨ Prikimala sem mu. ¨Ok.¨ Prijel je mojo roko in me vodil po hiši. Prvo sva šla gor po stopnicah, prva vrata so vodila v kopalnico, zraven je bila Zaynova soba, potem Harry-eva , pol Niall-ova, Liam ima svojo zraven njegove in potem je moja.
¨Liam?¨
¨Ja?¨
¨Kje ima Louis sobo?¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Kaj mislite, kje ima Louis sobo?
Kaj se bo zgodilo v nadaljevanju?
Next?
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
No zdaj pa pridno na delo pa povedat drugim da berejo mojo zgodbico in naj napišejo vsaj next!
Hvala vam bralcev da berete in lepo se imejte!!
29. junij 2014
next
29. junij 2014
u174606
u174606
neeext
29. junij 2014
louisova soba bo tam kjer bo spala ona? ne vem
ammm nimam pojma, nekaj jo bo šokiralo?
jaaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexT!!
29. junij 2014
Kaj mislite, kje ima Louis sobo? Poleg Lilly
Kaj se bo zgodilo v nadaljevanju? Pokazu ji bo še njeno in Louisevo sobo.Nato pa bo prišel Lou in rekel da gredo vn jest.
Next? Itak da ja
Next
30. junij 2014
No upam, da ste mal navdušeni! Ker ta next, bo bil zelo dolg in sicer skoraj 3 strani v wordu!!! Se mi je pa dalo prevajat!! No ne bom več govorila grem, nadaljevat!!!
In veselimm se novih bralcev torej povejte še drugim!!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨Kje ima Louis sobo?¨
¨Am no, ti in on bosta si morala deliti sobo dokler tvoje ne uredimo.¨prikimala sem. Potem pa si mislila: ˝Pa saj je moj oči ne bo tako slabo˝
¨Ok, pojdiva nazaj dol. Spodaj je tudi nekaj sob.¨Prikimala sem in odkorakala sva dol po stopnicah. Odšla sva po hodniku in odprla prva vrata ¨To je glasbena soba.¨je rekel Liam, pogledala sem sobo ki je bila polna različnih inštrumentov. Odšla sva k drugim vratom. ¨To je likovna soba. Tukaj je predvsem Zayn, nobeden drug ne prihaja sem samo on.¨(če ste gledal njihov film veste kakšna je) Prikimala sem in odšla sva v naslednji prostor in vsi fantje so bili tam. Niall je jedel piškote in ostali so gledali TV. ¨In to je filmska dvorana¨ (nevem kako se prevede movie room) je rekel Liam. Vsi fantje so naju pogledal in pomahal, pomahala sem nazaj.
Vstopila sva noter, imeli so kokice in sladkarije na desni in potem filmske sedeže (tisti ki so v kinu) in veliko TV spredaj. Izgledalo je, kot da si v pravem kinu. Spomnim se mojega 10 rojstnega dne, ko me je gospa Hampton peljala v kino. Spomnim se ker je bilo to prvič in zadnjič, da je naredila kaj takega za mene. Liam se je usedel in jaz sem se zraven njega, Niall je prišel in mi dal piškot. Nasmehnila sem se mu in vzela piškot, res se ne spomnem kdaj sem nazadnje jedla piškote, bil je zelo okusen. Fantje so se usedli spredaj, zraven mene pa sta bila Liam in Niall. Louis še ni prišel. Vsi so me pogledal.
¨Lilly povej nam kaj o sebi.¨ je rekel Harry.
¨Kaj hočete vedet?¨sem mu odgovorila.
¨Začnimo s kje si se rodila.¨
¨Ok, rodila sem se v Floridi.¨
¨Ok, naslednje vprašanje: Kako je ime tvoji mami?¨pogledala sem v tla, zgleda da ne vedo da je moja mama mrtva.
¨Am n-njeno ime je bilo am Jessica¨
¨In tvojemu očetu?¨ zaprla sem oči. Sovražim govoriti o njemu, samo spomini se vračajo.
¨Jason.¨
¨Lilly?¨Pogledala sem jih.
¨Ali te kaj moti?¨je vprašal Zayn.
¨No, samo težko je govoriti o tem drugim ljudem.¨
¨Lahko nam poveš karkoli želiš.¨je Liam rekel.
¨No- ¨
¨Fantje rabimo počistit hišo, Simon prihaja na obisk. Tukaj bo zelo hitro.¨vsi fantje so skočili in odšli iz sobe. Louis je prišel k meni in se usedel zraven mene.
¨Si uredu, pikica?¨Prikimala sem.
¨Ok, no grem pomagat pospravljat in kasneje te bom peljal po nakupih, ok?¨ Spet sem prikimala. In tudi on je odšel iz sobe.
Sedela sem v sobi nekaj časa, slišala sem odpiranje vhodnih vrat.
¨Stric Simon!¨je eden izmed fantov zakričal.
Pogledala sem izza vrat. Vsi so bili v dnevni sobi in sedeli na kavču z nekim moškim. Roke sem držala za hrbtom in odkorakala po hodniku. Pomahala sem Liamu, ki me je edini videl. Pokazala sem gor, kar pomeni da grem v mojo in Louisovo sobo. Odkimal je in mi nakazal, da pridem k njemu. Odkimala sem z glavo.
¨Kaj delaš Liam?¨je vprašal tisti moški.
¨Nič stric Simon.¨je rekel Liam.
¨V redu, torej Louis slišal sem-¨je govoril naprej, medtem ko sem hodila gor po stopnicah in Liam me je opazoval. Bila sem tiho, kakor se je dalo.
¨-da si posvojil otroka¨je moški končal ¨je to res?¨ ustavila sem se, da sem videla oz. slišala kaj bo odgovoril.
¨Ne samo govorice, vsaj mislim.¨ je rekel Louis.
Vedela sem, da me ni hotel. Solza mi je spolzela iz očesa in spolzela po licu. Odkorakala sem po hodniku do svoje in Louisove sobe. Usedla sem se na Louisovo posteljo in se jokala. Hotela sem se samo vrniti nazaj v sirotišnico, sem rekla sama sebi. Zaslišala sem trkanje na vratih, odšla sem do tam in jih odprla in zagledala Liama.
¨Ali si v redu? Videl sem te jokati na stopnicah.¨je rekel, jaz pa sem se usedla nazaj na posteljo. Liam mi je sledil in se usedel zraven mene.
¨Zakaj je Louis rekel tistemu moškemu, da me ni posvojil. Ali me noče ali da nobeden ne ve za mene?¨sem rekla in spet mi je solza spolzela po obrazu.
¨Težko je pojasniti in seveda te hoče, samo težko je povedat komerkoli, ker bo potem bodo vsi izvedeli in Louis ni pripravljen na to.¨
¨Kako to misliš? Prosim, Liam povej mi.¨
¨No-¨bil je prekinjen
¨Liam stric Simon se odpravlja, da gre. Pridi, poslovi se od njega.¨je Zayn rekel.
¨Ok, spodaj bom čez minuto.¨je rekel. Pogledal me je.
¨Vse bo v redu. Če je Louis rekel, da ni posvojil otroka je zato, ker te hoče zavarovat pred medijo in dramo, ok?¨
Prikimala sem ¨ok¨Poljubil me je n glavo in odšel iz sobe. Pokukala sem izza vrat, ko sem slišala da so se vhodna vrata zaprla. Potem sem se spomnila, da je Louis rekel da greva po nakupih in že celo večnost nisem šla nakupovat. Odhitela sem dol po stopnicah.
¨ Louis, a gremo lahko zdaj nakupovat?¨
¨Oh, seveda pojdimo!¨je rekel in dal svojo roko na moj hrbet in me vodil do vrat. ¨Fantje, a greste zraven?¨
¨Ja¨ in ¨Seveda¨so rekli in skupaj smo odšli iz hiše in v avto. Louis je vozil in jaz sem bila v sovoznikovem sedežu in ostali fantje so se stiskali zadaj.
¨Louis, spomni me zakaj je ona spredaj?¨je Harry rekel, jaz pa sem se zahihitala.
¨Ker je moja punčka in ona ne sme biti stisnjena tam zadaj z vami vsemi.¨Spet sem se zahihitala in se obrnila proti Harry-u in mu pokazala jezik za hec. Nasmehnil se je in jaz sem se obrnila nazaj naprej.
Prišli smo do ene zelo velike trgovine ki ji, mislim da rečejo supermarket.
¨Ok, kam gremo prvo?¨je vprašal Louis, jaz pa sem skomignila.
¨Lačen sem!!¨je zaklical Niall.
¨Ok, tukaj je plan.¨je Liam rekel ¨jaz in Zayn greva z Lilly po nakupih, Harry in Niall pa gresta po kosilo in Louis ti se pa spomni, kako boš razložil Eleanor o tem vsem.¨
¨Kaj?! Zakaj jaz ne smem iti po nakupih z njo, ona je moja hčerka!¨ je rekel Louis.
¨Ker nočemo, da gre domov v črtah in barvnih hlačah. Zato! In itak moraš poklicati Eleanor in ji pojasniti vse v zvezi s tem.¨
¨No, prav. Ne bodite dalj od dveh ur!¨
¨Ok, pridita Lilly in Zayn.¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Malo vprašanj za vas, prosim da odgovorite!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Ali se bo kaj zgodilo med nakupovanjem?
Kako bo El odregirala na to, da je Lou posvojil otroka?
Mnenje?
Kaj se bo v nadaljevanju zgodilo?
Next?
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
In to bo vse! Kmalu čez par nextov bo bolj kriminalka!
In če hočete imeti celo zgodbico do konca julija, ko jaz grem u Črno goro za 3 tedne!! Torej potrudite se, da ne boste potem čakali 3 tedne za next!!
Pozdravčkiii!!
30. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani