Aloha!
Ja, spet js in spet nova zgodbica. prejšnje mi žau ni uspelo končat, ampak oblubm da bom to končala kot je treba, za kar bo potrebna tudi vaša podpora
Enjoy!
___________________________________________________________________________________
********************************************************************************************************************
Heathrow. Po šestih letih sem ponovno tu. »Kako lepo je biti dom… mislim, v Londonu. Verjamem, da je prečudovit.« Sem navdušeno rekla moji najboljši prijateljici Rachel. »Ja, glede na slike ne more biti ravno slabo,« mi je odgovorila. »Rachel…« sem začela. »Kaj je?« »ŠE DVA DNI DO KONCERTA!« In še dva dni do ponovnega srečanja z njim, sem pomislila. Glede koncerta sem bila živčna, zmedena, mogoče rahlo navdušena, nikakor pa ne histerična kot Rachel. O čem pravzaprav govorim? Kakšen koncert, kakšno ponovno srečanje? Zakaj sem živčna? Verjamem, da se vam po glavi podi veliko vprašanj, zato bom kar začela:
Sem 17 letna Melanie Rose Parker, moj vzdevek je Mel, rojena sem v Eveshamu, vse do smrti mame pa sem živela v Holmes Chapelu. Vendar to ve zelo malo ljudi, in s tem mislim res zelo malo, kajti tega ne ve niti Rachel. Uglavnem, oče in mama sta bila ločena, živela sem pri mami in še vedno imam njen priimek – in niti pomisliti nočem na to, da bi si ga spremenila. Po mamini smrti sem se morala preseliti k očetu v njegovo rodno državo Slovenijo – mama je bila iz Velike Britanije, oče pa je iz Slovenije. Čeprav sem se življenju tu prilagodila, vklopila sem se v duržbo, našla sem si prijatelje… moje srce vseeno pripada Veliki Britaniji. Vam še vedno ni nič jasno? Ok, let's start again.
Kot sem že omenila sem živela v Holmes Chapelu in zdaj boste začele zganjati vik in krik okoli dejstva, da iz istega kraja prihaja tudi Harry Styles. Ok, priznam. Poznala sem ga. Pravzaprav… bila sva soseda. In najboljša prijatelja. Tako, pa sem povedala. Po moji selitvi sva se sicer še slišala, vendar so se najini stiki sčasoma popolnoma izgubili. Zanj nisem slišala vse do leta 2010, ko se je pojavil na X Factorju. Priznam, ko so se po Nicolinem predlogu združili v skupino, sem bila najprej ljubosumna. Zakaj? Mislila sem, da je pozabil name, si našel 4 prijatelje, ki so mu kot bratje… jaz pa sem se še vedno zbujala v solzah zaradi nočnih mor. O njem, o mojem odhodu, o mami. Potem pa sem ugotovila, da nimam razloga za ljubosumje. Saj sem si tudi jaz našla prijatelje in kako naj vem, da ne misli name? Tako je, ne morem vedeti. Zdaj vsaj vem, kaj se dogaja z njim, kaj počne, kako napreduje. Mogoče je meni lažje, ker vem vse to, on pa o meni ne ve nič novega. Lahko bi umrla, pa tega ne bi vedel. In ja, nisem neka grozna nora directionerka, vendar vseeno sem directionerka.
Po drugi strani pa nihče od mojih prijateljev ne pozna te strani zgodbe. Mislijo, da prihajam iz drugega konca Slovenije – tekoče govorim angleško in slovensko – ko sta bila starša še skupaj sem se učila oba jezika. Zakaj le malokdo ve resnico? Ko sem prišla si še nisem opomogla po smrti mame in bilo mi je preprosto težko. Hotela sem pozabiti na preteklost in zaživeti znova. Vendar je to veliko težje, kot se zdi. In ko je Harry zaslovel sem videla svetlo stran moje laži. Nisem se hotela izpostavljati, nisem hotela medijske pozornosti. Vse, kar sem si želela, je bilo normalno življenje.
Pa naj predstavim še Rachel. Prav tako kot jaz je stara (mlada) 17, le da je ona – za razliko od mene – čistokrvna slovenka. Seveda ve, da sem pol angležinja, na kar nakazuje tudi moje polno ime, vendar dvomim, da je sploh sposobna pomisliti, da sem kdaj živela v neposredni bližini enega izmed njenih petih ljubčkov. Ja, je največja directionerka kar jih poznam in priskrbela nama je M&G karte za koncert One Direction v Londonu. Ja, o tem koncertu sem govorila na začetku. Mogoče se čudite, zakaj ima angleško ime. No, njena mama je mislila na prihodnost in svetovni jezik.
Ok, nazaj v London. Končno sva prispele do najinega hotela. Ko sva razpakirali sva odšli na večerjo, potem pa sva se zrušili v postelji.

Melanie Rose Parker:Rachel:___________________________________________________________________________________
********************************************************************************************************************
Vem, da začetek ni bil nek presežek, sam v nadaljevanju bo bolše =)
Par vprašanj...
a) Prvi vtisi?
b) Ideje, kaj se bo dogajalo v nadaljevanju?
c) Next?
23. maj 2013
I like it.. I REALLY DO!
Mogoce se v nadaljevanju spoprijatelijo z 1d in gredo skupaj na morje?..
Next next next!!!!!!!
23. maj 2013
u101445
u101445
a) super začetek je!
b) hmm...se spoznajo z 1D in Harry se je spomni??
c) neeext!
23. maj 2013
u135508
u135508
*______________________________*
a) zgodbica je popolna
b)nevem

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
23. maj 2013
u126497
u126497
a) suppa zacetk )
b) am spoznali se bojo ??
c) neeeeeeeeeeeeext !! :*
23. maj 2013
Neeeeeext
23. maj 2013
noroo... nadaljuj
23. maj 2013
neeeeext
23. maj 2013
+a) (y)
b)nwm
c)itak
++neext (:
23. maj 2013
a) Prvi vtisi? super je blo *_*
b) Ideje, kaj se bo dogajalo v nadaljevanju? idk
c) Next? jaaa <3333
23. maj 2013
u85994
u85994
Neeeeeeext
23. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. maj 2013
next
23. maj 2013
next
23. maj 2013
Next
23. maj 2013
Omg res nism pričakovala takga odziva! Najbolše ste! 14 komentarju v dobrih dveh urah.... uau. hvala! Rada vs mam! :* <3
___________________________________________________________________________________
********************************************************************************************************************
Naslednje jutro je bila Rachel histerična, vse, kar si lahko slišal od nje, je bilo: »omojbogšeendanasdfghjkl.« Res me zanima, če moram rezervirati mesto na pokopališču. Sama ne vem, kaj naj pričakujem. Se me bo Harry spomnil? Kakšen bo moj odziv, če se ne bo? In še mnoga druga vprašanja so se mi podila po glavi. Kmalu mi je Rachel začela presedati, zato sem se odločila, da greva na ogled Londona. Ona v tem trenutku res ni sposobna sklepati odločitev. London sem poznala precej dobro, kajti tu je živela moja teta – po mamini strani – in sem bila večkrat pri njej na obisku. Opomnila sem se, da jo moram obiskati. Vodila sem naju od znamenitosti do znamenitosti, da Rachel ne bi nič posumila pa sem vsake toliko pogledala na zemljevid. Obiskale sva Madame Tussauds, London eye, Buckinghamsko palačo, kjer sva poskušale nasmejati stražarje – neuspešno . S podzemno železnico sva se odpeljale do Greenwicha, potem pa sta se oglasila najina želodca. Rachel me je prepričala, da greva jest v Nando's (daj no, mogoče srečava Nialla!) in ne, Nialla čudežno ni bilo tam. V hotel sva prišle proti večeru in Rachel se je spomnila, da je do koncerta samo še en dan. Jaz pa sem ponovno poslušala njeno piskanje in cviljenje in ostale nemogoče zvoke, ki jih je proizvajala. Sreča je bila na moji strani, kajti že čez par minut se je utrudila in lahko sem odšla mirno v posteljo.
»MELANIE ROSE PARKER VSTANI! DANES JE KONCERT!!! KAJ NAJ OBLEČEM?! OMG MEL SPOZNALA BOM HARRYJA!!!« Ja, Rachel je všeč Harry. Meni tale budnica ni bila preveč všeč, vendar bo zdaj težko zaspati nazaj. »Hm… Rachel… A SI TI NORMALNA?! SI SPOH POGLEDALA NA URO?!« -.- »Ja, ura je natanko 6.32.« mi odvrne. »Ti nisi normalna, res ne. Da me greš budit ob taki uri… Za to boš še plačala. In kaj boš oblekla? S seboj si vzela najmanj 100 1D majic in me sprašuješ, kaj boš oblekla. Saj nisi resna no…« »Ne! Nobena ni primerna za koncert! Hočem v shopping!« »Rachel, zdaj pa me poslušaj! Ura je 6.30 in-« »6.34,« me je popravila. »Dobro no, pa saj ni važno, koliko je ura. Zdaj trgovine še niso odprte, odprejo se ob 9ih, zato se spokaj iz moje sobe, ker bi rada še malo spala. Hvala, adijo!« sem ji rekla in končno je odšla ven iz moje sobe. Nekako mi je uspelo zaspati nazaj in po, kot se je meni zdelo, le nekajminutnem spancu me je Rachel ponovno zbudila. »Melanie, vstani, ura je 8.30. Pol ure časa imaš, da se urediš, nato greva po trgovinah.« »Kam pa greva?« sem jo vprašala. »Ah, že od nekdaj si želim v Harrods. Mi je odgovorila in se nasmehnila. »HARRODS?! Harrods?! Oblačila za koncert si boš kupila v enem najdražjih nakupovalnih centrov?! Rachel, potrjeno je, popolnoma si zmešana.« »Ampak… Ko bom videla Harryja moram biti popolna! Nočem iti v 1D majici, mislili bodo, da sem samo še ena nora directionerka + izpadla bi kot budala!« se je zagovarjala. »To si itak že. Oboje.« sem zamrmrala. Počasi sem zapustila mojo udobno posteljo in se odpravila za shopping. Rachel me je stalno priganjala, naj pohitim in čez dobre pol ure sva se – na njeno srečo – končno odpravile.

Harrods:Underground:___________________________________________________________________________________
********************************************************************************************************************
Next?
23. maj 2013
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEEEXT PLEASE!
23. maj 2013
Next
23. maj 2013
next
23. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. maj 2013
nextttttt!!!
23. maj 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. maj 2013
u120491
u120491
Neeeeeeext
23. maj 2013
Neext !!
23. maj 2013
Next +nova bralka
23. maj 2013
neeeeeeeeext
23. maj 2013
u135508
u135508
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext! *_*
23. maj 2013
u124282
u124282
next + nova bralka
24. maj 2013
next
24. maj 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeeeeext!!!1 + nova bralak
24. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani