Oj!

Moje ime je Lora in rada pomagam pri stvareh z fanti.

A rabš nasvet, pa boš sodelovala???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. januar 2014
pa še ml več:
tuki se lohk pogovarjate o čemerkoli in kadarkoli
ni potrebno da izdate svoja imena in imena fantov
če rabš nasvet kko ga osvojiš puvej
no skratka odgovarjam na use in pomagam po mojih najbulših močeh
Lp

30. januar 2014
u73133
u73133
pač nevem zdej no mau preber pa mi povej:
http://www.igre123.com/forum/tema/kako-ves-da-si-vsec-fantu/62926/
01. februar 2014
u159129
u159129
David, moja simpatija mi je že od začetka šolskega leta všeč.
1. Enkrat sem v šolo prinesla vrvice za zapestnice pa sem jih med odmori pletla. In pri zgodovini, je sedel pred mano in je videl. Pa je reku če naredim še njemu eno in itak sem jo.
2. Pri slovenščini smo imeli neke liste pa smo nanje nekaj napisali neke samostalnike ali neko tako sranje pa je potem Klemen jih pobral in jih razdelil drugim. In on je dobil mojega. Ko mi ga je prinesel za pregledati se mi je nasmehnil da sem se skoraj stopila.
3. Pri tehniki smo punce posebaj in fantje posebaj. Enkrat smo imele tehniko pa so ene rezale v eni posebni sobi ka se nič ne sliši. In je moja sošolka Karin rekla: "Dejmo Patricijo pa Davida sparčkat."
4. V četrtek smo pri slovenščini igrali eno irgo in smo ble z mojo BFF skupi pa sve bile lih prve in sta David pa še nekdo pripravila mize. In David je ravno mojo in se mi je spet nasmehnil da sem imela čisto mehka kolina. Pa pogledal me je zelo zelo globoko v oči. Vsaj meni se je tako zdelo. Potem pa je premaknil mizo še za 2 centimetra.
5. Imeli smo eno revijo pevskih zborov. Pa je rekel Matej Maksu Maks pa Yllki ali Petji ne vem, naj napiše na tablo Patricija+Matija pa sem rekla da bom Mateja razstrelila. Pa je Maks rekel da bo prej David mene.

Uprašanje: Ali bi bilo možno da je Cipi (David) vame?! Pa se več druži z drugimi puncami.
29. marec 2014
Oj jst mam eno teževo pa če mi lahko pomagate... V moji šoli je en fant, ki mi je všeč in daja različne signale in res nevem več kaj naj nardim, kaj naj si mislim. Pač me prime za roko, za ramo med poukom in se mi smeje in res nevem kaj nardit... PLIS HELP
30. marec 2014
ǀ❤Jυѕтιη єνєя: možnost da je vate je velika ampak eno upr. a on ve da si vanga al pa je možnost da bi mu kdo to izdou kr tko se obnaša zarad nečesa kr se mi dozdeva da sluti da si vanga.

Loveu01: Jst bi rekla da je vate ampak mal puglej če to dela tut drugim puncam in pol mi sporoč!

LP
07. april 2014
u159129
u159129
Ne ne ve da sm vanga. Ne vem razn če mu je njegova sestra dvojčica. Njegov frend mu ni mogu, ka bi pol zvedu tut cel razred.
Drgač pa ful hvala
07. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani