Helow People <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Se ena zgodba.Ja FF je in?Piseva ga skupaj z Cнℓσє Hσяαη. Opravičili se bi za vse možne našpake ki jih bova naredle c':
Okej to je moj prvi FF tko da uživite v uvodu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Avri Lavinge as Anna Reed
Ross Lynch and as himself
-Ostale osebe povdava sproti.)

Zgodba bo govorila o vseh možnih stvari.Vse do spoznanja, pevske kariere, ljubezni ITD.Avri lavinge spozna rossa Lyncha prk najbolše prijatelce Anne Reed. Uživite v nextu zgodbe ki bo prišem ob 4 popoldne <3
31. december 2014
u113053
u113053
Next :'D <3
31. december 2014
next
31. december 2014
next
31. december 2014
next
31. december 2014
nextt!
31. december 2014
u181765
u181765
next <3
31. december 2014
next
31. december 2014
Hwala vam.. Upam da boste dočakali 4 popoldne (16:00) *-*
31. december 2014
Hvala res! Najbolši ste!
31. december 2014
u173906
u173906
waw, mene ful zanima
v čem se bo to šlo. in res zlo
dobra naslovnica pa
nič ne bo narobe če se kje kaka napaka najde
next
31. december 2014
Tnx Laura!
31. december 2014
next!
31. december 2014
next
31. december 2014
N&K
next
31. december 2014
neext
31. december 2014
Helloo +.+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Okej koncn je prfu next.Ubistvu ga je napisala Cнℓσє Hσяαη Ampak ni mogla objavit k je mogla jit.Okej upam da vam boušeč in ja zelo sva veseli za vse nexte *o*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Capter 1 / I meet Roos / Anna and Avri
»DRING,DRING!« mi zvoni budilka. Ugasnem jo in se obrnem na levi bok. Hočem spat! »Avri! Zamudila boš šolo!« v sobo vdre moja mlajša sestra Alex. Ker se nisem zmenila zanjo, je začela skakati po moji postelji. »Alex! Zgini s postelje« Alex se je ustrašila, zato je zbežala iz moje sobe. Vstala sem in šla v kopalnico. Umila sem si zobe in obraz, nato pa šla nazaj v sobo po obleke. Odločila sem se za vijolično obleko z rdečimi rožami. Lase sem si spela v visok čop in šla na zajtrk. »Avri, nikoli več ne kriči tako na Alex!« me okara mami, a jaz se ne zmenim zanjo. Usedem se na stol in želim vzeti kos kruha, a mi ga Alex izmakne. »Alex, če nočeš, da se ti kaj zgodi mi nemudoma vrni kruh!« se zaderem in ona naredi tisti obraz 'samo kruhka sem hotela'. Ne vrne mi ga, zato jo pogledam z obrazom 'ti bom že vrnila' in si grem odrezat kos kruha, ki ga bom namazala z nutello. »Din don, din don« zazvoni zvonec. Alex je že skočila, da bi odprla, a sem jo porinila nazaj in šla odpret. Kot vsako jutro je bila pred vrati Anna, moja BFF. Samo ona me razume. »Hy! Kako si« vsa vesela pozdravi. Pomignem ji proti Alex in naredim obraz 'GROZNO'. Samo prikima, saj sama dobro ve kakšna je Alex. Pograbim svojo šolsko torbo, se obujem in z Anno se odpraviva proti šoli. »Veš, danes pride moj prijatelj Ross. Živel bo pri nas in hodil bo v isto šolo kot midve.« mi vsa vesela pove Anna. Prikimam, saj me resnično BRIGA za fante.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Okej kratek delček ki ga je napisala Cнℓσє Hσяαη .
Upam da vam je ušeč naslednji bo dalši
1.Next?
2.Mnenje?Naslovnica,del zgodbe,...
31. december 2014
AJA PA ŽELIVA VAMA SREČNO NOVO LETO P DA SE VAM URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE <33
31. december 2014
Tudi jaz vam želim srečno novo leto, polno uspehov. Kot je rekla .cняιѕтмαѕ.* naj se vam uresničijo vse želje. Nexta letos ne bo več, bo pa verjetno jutri. HAPPY NEW YEAR!!!
.cняιѕтмαѕ.* and Cнℓσє Hσяαη
31. december 2014
next.... super začetek! komaj čakam na naslednji next
31. december 2014
next
perfektna zgodba in fenomenalni pisateljici
01. januar 2015
next
01. januar 2015
Hello ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prihaja next.Upam da boste užival...
Pa rada se vam bi opravičla ker, ni blo prej sam je eletrike zmankal -.- Glih na koncu sem bla -.-
PA HVALA ZA NEXTE ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Capter 1 / I meet Ross / Avri and Anna

Še nekej minut je bilo do šole.Kot ponavadai bova zamudile.Anna je pospešila korak jaz pa kot jaz se še vedno vlečem kot vlačuga."Daj no Avri!Pohit saj nočeš da spet tečnar tko kot vsaki dan!" mi z 5 metrov stran govori Anna.Začudeno jo pogledam in zavijem z očmi.Zamrmlja sama pr sebi in hodi svoj ~korak~.Po dveh ali treh minutah sem že v šoli.Ja Anne več ni.Vse je tiho.Obrnem se in hodim proti svoji omarici.Kmalu pridem tja.Vzamem športno opremo in se odpravim v telovadnico.Ker se mi ni dalo preoblačit sem hitla torbo in športno v najbližji kot.Zdrvela sem čez vrata in se napotila k ~našim~.Kot da nebi vedel smo plesali.Profka me je postavla z najgršim z našega zareda.SEJ SPLOH NEZNA PLESAT!.Končno je bilo konec zdrveli smo v garderobe in se pripravli na bedno uro fizike.Vsako uro me je gledal presneti novi fant Ross Lynch.Končala se je šesta ura.Odšla sem k Anni. ." Anna lahko tistega Rossa vprašaš zakaj me gleda tako čudno.Že vse ure.Sram me je..." jezna je bla.Kot vedno če je ne poslušam.Zabrusila mi je "Joj no vpraši ga sama!" zavila je z očmi in odšla na WC.Kmalu se je začela še zadnja ura preklete šole.No vsej ta je bila dokej zanimiva.Še nekej minut in bo konec.V zvezek sem čačkala razne svoje umetnosti.Anna zraven mene je bila tiho in vsake tolko časa gledala v moj zvezek.Kmalu je priletel listek.Tisti nekdo dobro cila saj je bilo direktno v mojo puščico.Izkopala sem listek iz svoje raztrgane puščice in pogledala kaj piše.Bil je en najbol zabitih fantov v razredih.Napisu mi je če bi bila z njim.ŠOKK NEE!!Hitla sem mu listek v glavo in ga sebično pogledla.Ko sem obrnila pogled je stala pred mano profka.Najprej mi je zastavila nekej numnih vprašan nato pa mi uzela zvezek.Z rdečim je napisala nekej bednih stvari.Pff kot da me briga.Nagnala me je ven iz razreda.Vedno sem jaz kriva.Meni nič tebi nič sem se usedla na klopco blizu razreda in si nataknla slušalke.Vklopla telefon, in poslušala svojo naj pesem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadaljujevanje bo jutr ..Upam da je dovolj dolg..Razlog zakaj morm jit.Sestra me tera -.- .....
Okej še malo vprašanj;
1.Zakaj jo Ross vsako uro gleda??
2.Se vam zdi Okj?
3.Čete dalšega ( naslednjega piše Cнℓσє Hσяαη )... ?
ADIJOO !
01. januar 2015
ker je zaljubljen vanjo
ne se nm ne zdi..... zdi se nam fenomenalno!!!
cist vredu dolgi so
next
01. januar 2015
1. ker njemu je Avri všeč.
2.jaaaa
3. jaaaa
01. januar 2015
u113053
u113053
1.Zakaj jo Ross vsako uro gleda?? všeč mu je
2.Se vam zdi Okj? jaaaa
3.Čete dalšega ( naslednjega piše Cнℓσє Hσяαη )... ? jaaa
01. januar 2015
1. všeeeeeč ji je
2. jaaa super
3. jaaaaaaaaa
03. januar 2015
next
08. januar 2015
Hy! Oprostite k doug ni blo nexta samo nism mela idj zdj jih mam pa ful. Skratka, hvala vam za vse nexte! LY all!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Chapter 2

Sedela sem na klopi blizu razreda in poslušala glasbo. Gledala sem skozi okno in razmišljala o vsem mogočem. Malo sem se sprehodila po šoli, nato pa sem se usedla nazaj na klop. Komaj sem se usedla, je iz učilnice prišel tisti Ross. Ugh. Še vedno sem buljila skozi okno, on pa je naredil par korakov in se ustavil pri meni. Naslanjal se je na steno a jaz se nisem zmenila zanj. Ker je minilo že več minut odkar stoji tam in bulji vame sem ga pogledala in ga vprašala. "Kaj hočeš? Zakaj si tu?" samo vražje se je nasmehnil in prišel bliže k meni. "Gledam te. Ni očitno?" me je vprašal, a še vedno mu je na obrazu prevladoval vražji nasmešek. "Zakaj si sploh prišel iz razreda?" v meni se je že nabirala jeza a Ross k sreči tega ni opazil. Še enkrat se je vražje nasmehnil in odšel. Oddahnila sem si in pomislila. Zagotovo bo prišel nazaj. Zato sem hitro vstala in že hotela iti v park a sem ga zagledala. Izmikala sem se mu pa se mi je nastavil "Spelji se!" sem že rahlo zakričala in ko sem mu zopet hotela reči nekaj nesramnega mi je z roko prekril usta. "Samo povem ti. Ni še konec, babe" spet se je vražje nasmehnil, mi pomežiknil in končno odšel. Jaz pa sem samo stala tam na hodniku in razmišljala o njegovih besedah. Kako je to mislil, da še ni konec. Konec česa?
V parku sem se usedla na klop in še vedno razmišljala o njegovih besedah. Nato sem vstala in šla do sladoledarja. Kupila sem si jagodni sladoled in ga lizala. Ko sem ga pojedla, sem odšla nazaj do šole, da bi šli z Anno skupaj domov.
Ko sem prišla do šole pa sem zagledala Rossa kako stoji pred šolo in se pogovarja s prijatelji. Upala sem, da me ne bo opazil, a me na žalost je.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sory ker je kratko samo morm se učit k jutr pišemo.
Mnenje?
Next?
08. januar 2015
cool zgodbica in neeext
08. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani