Next
09. februar 2018
Next
10. februar 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeext
10. februar 2018
Next
10. februar 2018
Evo nov Next

11.

~Acacia Wenley~

*Čez en mesec*

Minil je mesec odkar sem prišla v New York. V tem mesecu se je zgodilo marsikaj. Sploh ne vem kje naj začnem. Jaz in Thomas sva še skupaj, ampak ima vedno manj časa za mene. Kot, da bi se me izogibal. Nisem pa razumela zakaj. Poskusila sem biti potrpežljiva, ker sem ga res imela rada. Tudi z Vanesso se ne druživa več tako zelo. Samo ko je v sobi. Povedala mi je, da je zaljubljena in da ima fanta, ampak da še nočeta, da vsi izvejo. Bila sem vesela za njo, ampak malo sem pogrešala njeno družbo. Se je pa zgodila ena dobra stvar v tem mesecu. Dobila sem najboljšega prijatelja, Nialla. Ves čas se pogovarjava in se druživa ter hodiva na hamburgerje. On ima zdaj punco, Emily. Ampak včasih se mi zdi, kot da ni ravno zaljubljen v njo. Ima jo rad ampak ni zaljubljen. Vidi se mu. Zelo sem vesela, da sem ga spoznala. Sploh ni vzvišen in nesramen kot nekateri zvezdniki. Ves čas je sproščen in se smeje. Še vedno sem iskala službo, da bi zaslužila nekaj denarja da bi moja družina za božič lahko prišla v New York, ampak ni mi še uspelo. Nisem jim nič povedala, ker sem želela, da bi bilo to presenečenje.
Bil je ponedeljek in bil je mesec november. Zunaj je bilo zelo mrzlo. Vstala sem in opazila sem, da Vanesse ni več v sobi. Kar je pomenilo, da se je spet pred poukom dobila s svojim novim fantom. Zazvonil mi je telefon.
''Vstani, ne bom spet zamudil zaradi tebe in tvoje potrebe po bureku.'' Je napisal Niall. Zasmejala sem se.
''Kako veš, da sem še v postelji?'' sem mu odpisala.
''Te že poznam.'' Je napisal. Spet sem se zasmejala. Potem pa sem pogledala objave na instagramu. Emily je objavila sliko z Niallom. Bila sta srčkana skupaj. Potem pa sem opazila objavo od Thomasa. Objavil je svojo sliko. Seveda sem jo takoj všečkala in mu v komentar prilepila srčka. Odločila sem se, da mu napišem sporočilo.
''Dobro jutro ljubezen moja. Kako si spal? Kdaj se vidiva?'' sem mu napisala. Odgovora ni bilo. Odložila sem telefon in se oblekla v črne oprijete kavbojke ter temno rdeč pulover. Lase sem si spletla v kito in jo dala na levo stran. Malo sem se naličila in obula še črne bulerje ter oblekla črno usnjeno jakno. Vzela sem torbico in se odpravila na hodnik. Medtem ko sem zaklepala, je iz svoje sobe že prišel Niall. Ko me je zagledal se je nasmehnil.
''Dobro jutro. Dovolj hitro si vstala, da lahko greva še po burek.'' Je rekel.
''Seveda. Brez bureka ne grem nikamor.'' Sem rekla in zasmejala sva se.
''Greva?'' je vprašal.
''Ja.'' Sem rekla. Šla sva ven in proti akademiji. Ustavila sva se pri pekarni in si seveda vzela vsak dva mesna bureka. Sedla sva na eno izmed klopc. Spet so vsi gledali Nialla, njemu pa je bilo vseeno. Samo burek ga je zanimal. Zagledala sem Emily, ki je prišla do naju.
''Hej srček, pogrešala sem te.'' Je rekla in ga je hotela poljubit, on pa se je odmaknil.
''Kaj pa je?'' ga je vprašala.
''Polna usta imam.'' Je zamomljal. Šlo mi je na smeh.
''Si kaj videla Thomasa?'' sem jo vprašala. Pogledala me je.
''Thomasa? Ne nisem. Zakaj?'' je začudeno rekla.
''Ah, ne odpiše na sms.'' Sem rekla in pogledala v tla.
''Saj veš kakšen je. Rad dolgo spi in zamuja.'' Je rekla in skomignila z rameni.
''To je res.'' Sem zamišljeno rekla.
Zazvonilo je in ravno takrat sva z Niallom vse pojedla. Vstala sem in vzela svoje stvari, on pa tudi. Emily ga je še objela.
''Se vidiva kasneje.'' Mu je rekla in že je ni bilo več.
Z Niallom sva šla v našo učilnico in sedla na najini mesti. Noter je prišel profesor. Razdelil nam je neke letake. Nič nam ni bilo jasno.
''Kaj je to?'' je vprašala ena sošolka.
''Ker ste vsi tako dobri kitaristi in poleg tega še dobri pevci, smo se odločili, da naredimo tekmovanje. V parih se lahko prijavite. Napišete eno dobro pesem in najboljša zmaga. Nagrada je pa nastop na Times Square za silvestrovo, kjer vsako leto ob polnoči spustijo kristalno kroglo.'' Je rekel. ''Ves svet vas bo gledal.'' Je še dodal.
Pogledala sem Nialla, ki je letal samo odložil na rob mize. Profesor je to opazil.
''Ti ideja ni všeč Niall?'' ga je vprašal.
''Je, ampak verjetno ne bi bilo pravično, da se jaz prijavim, ki sem slavo že okusil. In ne bi rad spet bil pred mediji.'' Je rekel Niall.
''Tisti ki bo zmagal, bo zmagal zaradi glasbe, ne zaradi tega ker je mogoče že bil slaven. Sam si rekel, da želiš biti tukaj enako vreden kot ostali.'' Je rekel profesor. Niall je zavzdihnil in pokimal.
''Do jutri premislite in jutri bomo naredili seznam tekmovalcev. Prepričan sem, da vsak izmed vas lahko napiše dobro pesem.'' Je rekel profesor.
Niall je bil do konca predavanja tiho. Ko je zazvonilo, sem stopila k njemu. Bil je zmeden, saj najbrž ni vedel, če se bi prijavil ali ne. Pogledal me je.
''Se boš prijavila?'' me je vprašal.
''Ne vem.'' Sem rekla.
''Jaz se bom pod enim pogojem.'' Je rekel. Čudno sem ga pogledala. ''Da se ti prijaviš z menoj. Da bova tekmovala v paru.'' Je rekel. Debelo sem ga pogledala.
''Ne boš rekel Emily?'' sem ga vprašala.
''Saj Emily ni kitaristka.'' Je rekel.
''To je res.'' Sem rekla in pokimala.
''Torej se bova prijavila skupaj?'' je vprašal. Nisem mogla reči ne, kljub temu, da sem bila glede svojega pisanja pesmi nesigurna.
''No prav pa dajva.'' Sem rekla in se mu nasmehnila, on pa meni. Bil je navdušen.
10. februar 2018
Next
10. februar 2018
Next
10. februar 2018
Next
11. februar 2018
Hej. Evo nov Next

12.

~Acacia Wenley~

Thomas mi ni odpisal in minile so že štiri ure odkar sem mu poslala sporočilo. Niall je med poukom opazil, da sem zamišljena.
''Je vse v redu?'' me je vprašal. ''Ti spet ne odgovarja?'' je še dodal, saj je že vedel kakšen je postal Thomas.
''Spet.'' Sem rekla. ''Med malico bom šla pogledat do njegove sobe.'' Sem rekla in pokimal je.
''Te pospremim?'' je vprašal.
''Ne, v redu je. Kar pojdi jest z Emily.'' Sem rekla. Nasmehnil se je in pokimal.
''Ampak če kaj potrebuješ, veš kje me najdeš.'' Je rekel. Hvaležno sem ga pogledala. Poslala sem še sporočilo Vanessi, če je Thomas pri pouku ker je njen sošolec, ampak tudi ona mi ni odgovorila. Živčno sem čakala, da je pozvonilo. In ko sem končno dočakala zvonec, sem hitro stekla ven do študentskega doma. Dvigalo me je odpeljalo v Thomasovo nadstropje. In pri vratih njegove sobe, me je čakalo neprijetno presenečenje. Vanessa in Thomas sta stala tam. Pogovarjala sta se.
''To mora ostati skrivnost, Thomas.'' Je rekla Vanessa. Thomas se ji je nasmehnil.
''Saj bo. Tudi Acacia ne bo vedela.'' Je rekel Thomas.
''Zlat si.'' Je rekla in ga objela. Nisem mogla verjeti. Oseba, ki naj bi bila moja najboljša prijateljica je objemala fanta, ki naj bi me ljubil in govorila sta o skrivnosti. Vse mi je bilo jasno. Vse se je ujemalo. Vanessa ni več imela časa za mene, bila je skrivnostna glede fanta v katerega se je zaljubila. Thomas naenkrat ni več imel časa za mene. Samo prijela sem se za glavo in opazila sta me. Nehala sta se objemati.
''Kaj pa ti tukaj?'' me je vprašal Thomas.
''Ker mi nisi odpisal, sem prišla pogledat kaj je s teboj.'' Sem resno in jezno rekla.
''Šele zbudil sem se. Groznega mačka imam.'' Je rekel.
Pogledala sem Vanesso in potem njega.
''Ne razlagajta mi. Vse mi je jasno.'' Sem rekla. Silila sem se, da ne bi jokala pred njima. Oba sta me izdala. Spogledala sta se in nič jima ni bilo jasno.
''Kaj ti je Acacia?'' me je vprašala Vanessa. Prišla je do mene.
''Ne približuj se mi. Nikoli več vaju nočem videti. Kar imejta vajino skrivnost še naprej.'' Sem rekla.
''O moj bog. Acacia ni tako kot je videti, naj ti razložim!'' je vzkliknila Vanessa, jaz pa sem se samo obrnila in hotela sem iti, a se je Thomas postavil pred mene.
''Kako si mi lahko to naredil? Po treh letih?!'' sem zavpila in ga odrinila.
''Acacia!'' je še zavpil, a ju nisem več želela poslušati. Preveč sem bila jezna in razočarana. Vlile so se mi solze. Stekla sem ven. Bilo mi je vseeno kam grem. Nisem želela biti tam, v bližini oseb, ki sta me izdali na takšen način.
''Acacia počakaj!'' sem zaslišala znan glas za seboj. Niall me je dohitel in me ustavil.
''Pusti me Niall, moram biti sama.'' Sem rekla. Zaskrbljeno me je gledal s tistimi svojimi modrimi očmi. Njegov pogled mi je vedno dal vedeti, da mu lahko brez težav zaupam.
''Ne dokler mi ne poveš kaj se je zgodilo.'' Je rekel.
''Thomas me je varal. Z Vanesso.'' Sem rekla.
''Kaj?!'' je jezno zavpil. ''Bo že še videl!'' je rekel.
''Ne obremenjuj se.'' Sem rekla. Nežno me je pobožal po obrazu.
''Ne dovolim, da te kdo prizadane Acacia. Veš, ti si prva oseba, ki me je sprejela kot osebo, ne kot nekoga ki je slaven.'' Je rekel. Te besede, so mi pomenile res veliko. Samo objela sem ga in čutila sem, da je bil presenečen. Še sam me je objel in nekaj časa sva se tam objemala.
''Zdaj pa dovolj jokanja. Ne dovolim ti več. Ne joči zaradi oseb, ki niso vredne tvoje pozornosti.'' Je rekel. Imel je prav. Ampak vseeno sem bila prizadeta. Sploh ne vem kaj me je bolj bolelo. To, da me je izdala najboljša prijateljica, ali to, da me je izdal moj fant. Nekajkrat mi je zazvonil telefon, ampak nisem se oglasila. Vedela sem, da sta onadva. Z Niallom sva bila do večera skupaj. Res sem mu bila hvaležna, da si je vzel čas samo zato, da me tolažil. Hodil je z menoj po New Yorku. Ko sem prišla nazaj v sobo, Vanesse ni bilo tam, hvala bogu. S solzami v očeh sem se spominjala najinih skupnih trenutkov. Vedno mi je stala ob strani. Nisem razumela zakaj mi je to naredila. In zakaj mi je Thomas to naredil po vsem kar sva skupaj doživela. Poskusila sem zaspati, ampak ni šlo. Oblekla sem si jopico in šla do Niallove sobe. Potrkala sem in čez nekaj sekund je že odprl.
''Ne spiš?'' je vprašal.
''Ne morem. Preveč razmišljam.'' Sem odvrnila.
''Pridi, ravno nekaj pišem.'' Je rekel. Nasmehnila sem se in vstopila sem v njegovo sobo. Imela je dve postelji ampak ena je bila prazna, saj je bil Niall v sobi sam. Na tisti prazni postelji je bila njegova čudovita kitara. Opazil je, da jo spet občudujem.
''Kaj če bi mi nekaj zaigrala na njej? Vidim, da ti je zelo všeč.'' Je rekel in se zasmejal.
''Res?'' sem se začudila.
''Ja resno mislim.'' Je rekel.
''Z veseljem.'' Sem rekla in jo previdno prijela v roke. Sedla sem na tisto prazno posteljo. Začela sem igrati in Niall me je opazoval.
12. februar 2018
Next
12. februar 2018
Next
12. februar 2018
Next
12. februar 2018
Next
13. februar 2018
evo Next

13.

~Acacia Wenley~

''Kaj pa je?'' sem ga vprašala.
Nasmehnil se je in me pogledal v oči.
''Prečudovito igraš. Tako lahkotno, z občutkom. Zelo te občudujem Acacia.'' Je rekel. Nasmehnila sem se. V sebi sem rahlo zardela. Niall mi je vedno dal kakšen lep kompliment, da mi je dvignil samozavest in za to sem mu bila zelo hvaležna. Do enih zjutraj sva sedela v njegovi sobi in igrala ter poskušala nekaj s pesmijo za tisto tekmovanje. Najraje bi obupala, saj nisem imela volje za nič, ampak Niallu sem obljubila in ga nisem želela razočarati. Poleg tega pa mi je pisanje pomagalo, da nisem razmišljala o Vanessi in Thomasu.
''Joj koliko je že ura. Iti moram, da vsaj malo zaspim.'' Sem rekla.
''Ja, prav imaš. Tudi jaz bi moral malo zaspati.'' Je rekel.
Vstala sem in on tudi. Odložil je kitaro na posteljo.
''Niall hvala...'' sem začela, a me je prekinil.
''Acacia ne zahvaljuj se, ker veš da sva prijatelja. Edina si, ki ji tukaj lahko popolnoma zaupam. In to kar ti je Thomas naredil ni lepo. Jutri ga bom vprašal zakaj je to naredil.'' Je rekel.
''Saj ni treba.'' Sem rekla. Saj nisem želela, da ima težave zaradi mene.
''Pa bom.'' Je rekel.
''No, se vidiva.'' Sem rekla. Hotela sem že skozi vrata, a me je prijel za roko in me obrnil k sebi.
''Če kaj potrebuješ, veš kje sem.'' Je rekel. Pokimala sem. Nenadoma me je objel. Nežno me je pobožal po hrbtu. Še sama sem dala svoje roke na njegov hrbet. Nekaj sekund sva tam bila objeta in takrat sem dobila občutek varnosti. Vedela sem, da me bo Niall vedno branil pred vsemi.
''Lahko noč Niall.'' Sem rekla in ga pogledala v oči.
''Lahko noč.'' Mi je rekel in se mi nasmehnil.
Šla sem po hodniku do svoje sobe in vstopila. Zagledala sem Vanesso. Spala je. Očitno ni imela niti malo slabe vesti po tem kar mi je naredila. Ulegla sem se in se nekako prisilila, da sem zaprla oči in zaspala. Zjutraj me je zbudila budilka. Vanessa je vstala istočasno kot jaz.
''Dobro jutro.'' Me je pozdravila.
''Dobro ja.'' Sem sarkastično rekla.
''Acacia se lahko prosim pogovoriva?'' je vprašala.
''Ne.'' Sem hladno in jezno odgovorila. Hitro sem se oblekla in uredila, da mi je ni bilo več treba gledati. Šla sem na hodnik in potrkala na Niallova vrata. Prišel je ven. Vanessa je prišla za menoj. Zavila sem z očmi in jo pogledala.
''Pusti me pri miru.'' Sem ji zabrusila.
''Acacia prosim te. Daj mi pet minut, da ti razložim.'' Je rekla. Opazila sem, da je dobila solzne oči.
Pogledala sem Nialla, ki naju je samo opazoval.
''Počakal te bom zunaj.'' Mi je rekel.
''Ne, zraven boš pri tem pogovoru.'' Sem rekla. Debelo me je pogledal. Vanessa pa ni rekla nič. Šla sem v sobo in onadva sta šla za menoj. Sedla sem na posteljo in Niall zraven mene.
''Pet minut imaš, Niall glej na uro.'' Sem rekla in Niall je res pogledal na uro.
Vanessa je sedla na svojo posteljo in si obrisala solze.
''Poglej Acacia, jaz s Thomasom nimam nič. Včeraj sva se pogovarjala ker me je videl z novim fantom in nisva hotela da kdo izve za naju. Prosila sem ga naj nikomur ne pove.'' Je začela govoriti.
''Seveda nisi hotela če pa je mene varal s teboj.'' Sem rekla in prekrižala roke.
''Ni res Acacia. Vse ti bom povedala, samo poslušaj me.'' Je rekla. Zavzdihnila sem in nisem rekla nič. Tudi Niall je bil tiho.
''Jaz in Austin sva skupaj.'' Je rekla. Debelo sem jo pogledala in Niall tudi.
''Aha, zato se je Thomas pritoževal, da Austin nima več toliko časa.'' Je rekel.
''Ja, res je.'' Je rekla.
Nič mi ni bilo jasno. Bila sem v šoku.
''In zakaj mi nisi povedala? Midve naj bi si zaupali.'' Sem rekla.
''Poglej Acacia... Se spomniš ko sem ti prek skypa povedala, da sem se zapletla z enim sošolcem?'' je vprašala. Spomnila sem se, da mi je to povedala pol leta nazaj. Pokimala sem.
''To je bil Mike, bedak, ki si ga klofnila.'' Je rekla. ''In zato sva se z Austinom dogovorila, da je bolje če nihče zaenkrat ne ve za naju, ker bi Mike začel širit grde govorice o nama.'' Je rekla. ''Saj veš da je bedak.'' Je še dodala.
''Jaz sem takoj ugotovil, da je bedak. In Emily mu je všeč.'' Je rekel Niall.
''Prosim oprosti mi, da ti nisem povedala takoj. Morala bi ti, vem. Ampak ne jezi se na Thomasa. Ni te prevaral z menoj. Tebe ima rad.'' Je rekla. Vstala sem in jo objela. Res sem bila krivična in nesramna do nje. Žal mi je bilo.
''Oprosti ti meni. Morala bi te poslušat.'' Sem rekla. Pogledala sem Nialla. ''Vidva sta moja najboljša prijatelja in ne vem kaj bi brez vaju.'' Sem še dodala. Niall se mi je nasmehnil.
''Kaj še čakaš? Idi se zdaj pogovorit s svojim dragim.'' Je rekla Vanessa in se zasmejala, medtem ko si je brisala solze. Pogledala sem Nialla.
''Me pospremiš?'' sem ga vprašala.
''Seveda. Greva.'' Je rekel. Stekla sva v Thomasevo nadstropje in pri njegovi sobi sem potrkala. Nekaj časa sem čakala in nihče ni odprl.
''Mogoče pa še spi.'' Je rekel Niall.
Previdno in počasi sem odprla vrata.
19. februar 2018
Next
19. februar 2018
Next
19. februar 2018
Next res zanimiva zgodba, me zanima kaj bo zdej s thomasom
20. februar 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeext
zaka mam občutek...da bo Thomas prizadet...in bo odprla vrata...not ga pa dobila s kako punco?
20. februar 2018
Next Mislim pa, da bo tokrat Thomasa res zalotla s punco
23. februar 2018
mogoče so se vaše napovedi uresničle

14.

~Acacia Wenley~

Zagledala sem Thomasa. Stal je tam kot kip in me debelo gledal. Ko je zagledal še Nialla, je pogledal še bolj čudno.
''Kaj delata tukaj?'' je vprašal. Takrat sem opazila, da je skuštran in da ima na sebi samo spodnjice, ki sem mu jih enkrat kupila jaz. Bil je živčen. Nekako drugač kot ponavadi.
''Prišla sem se pogovorit s teboj. Vanessa mi je vse povedala.'' Sem rekla, on pa me je zmedeno pogledal.
''Kaj ti je povedala?'' je vprašal.
''Kako to misliš kaj? Saj sem te včeraj napadla ker sem mislila, da me varaš z njo.'' Sem rekla.
''Aja to. Ne seveda te ne.'' Je odvrnil. Vse skupaj je bilo čudno. Niall je samo stal tam poleg mene. Nenadoma pa je spregovoril.
''Zakaj pa imaš na postelji ženske tangice?'' je vprašal.
Še sama sem pogledala proti njegovi postelji. Tam so ležale ženske tangice. In seveda niso bile moje ker jaz takšnih groznih spodnjic ne bi nikoli oblekla.
''Kaj? Ne to so od Austinove ženske.'' Se je zlagal.
''Vanessa nima tako groznega okusa.'' Sem jezno rekla. Začela sem gledati naokoli. Torej me vara z neko drugo. ''Kje se skriva? Je v kopalnici?!'' sem zavpila in ko sem hotela do kopalnice, se je postavil pred mene.
''Nihče se ne skriva, nikogar ni tukaj.'' Je rekel. Ni me niti pogledal v oči. Vedela sem, da laže. In to me je zelo bolelo.
''Čakaj malo, te tangice so mi znane.'' Je rekel Niall ko jih je prijel v roke. Jezno jih je vrgel v steno in se je zrinil mimo naju do kopalnice.
''Niall!'' je zavpil Thomas, a bilo je prepozno. Odprl je vrata in tam je stala Emily, gola zavita v rjuho. Opazila sem kako je Niall postal čisto bled. Saj jaz pa tudi. Vlekla sta naju za nos. Niall je Emily zgrabil in jo potegnil ven.
''Niall...Jaz....'' je začela. Poskusila se mu je približati, a jo je odrnil.
''Sploh nič ne reci Emily. Samo tiho bodi!'' je zavpil. Obrnil se je k Thomasu in ga zgrabil.
''In ti bedak kako si drzneš to narediti Acacii?!'' Potisnil ga je na posteljo in potem je zgrabil Emily ter jo potisnil zraven. Samo gledala sem ga s solzami v očeh. Oba sva doživela isto stvar. Oba naju je zelo bolelo.
''Žal vama bo! Prisežem, da vama bo žal!'' je zavpil.
''Ampak Niall prosim, jaz te imam rada.'' Je rekla Emily. Pretvarjala se je, da joče.
''Kako si drzneš sploh govoriti o ljubezni v tem trenutku?!'' je zavpil.
''Žal mi je Acacia.'' Je rekel Thomas in me pogledal. Poskusil me je prijeti za roko, a je Niall to preprečil.
''Ampak delno sta tudi sama kriva. Počutila sva se odrinjena od vaju, ker sta se vidva ves čas družila.'' Je rekel Thomas. ''Ves čas si se posvečala samo njemu!'' je še dodal.
''Si kdaj slišal, da sta moški in ženska lahko samo prijatelja, bedak?'' je rekel Niall.
''Jaz sem mislila, da ti ona več pomeni kot jaz.'' Se je oglasila Emily. ''In nisem razumela zakaj. Saj ni tako lepa.'' Je še dodala.
Takrat pa sem se razjezila. Mislim, da sem dobila živčni zlom. Skočila sem na njo in jo začela vleči za lase ter jo udarjat po plastičnem obrazu.
''Nehaj krava zmešana!'' je vpila, a ni pomagalo. Niall naju je poskusil spraviti narazen, a ni šlo. Poskusil me je zgrabiti, a mu je Thomas preprečil.
''Ne dotikaj se moje punce!'' je zavpil.
''Tvoje punce? Saj se hecaš kajne? Kako si drzneš sploh še govorit, da je tvoja punca?!'' je zavpil in ga močno udaril v trebuh. Začela sta se tepsti in tudi midve z Emily še nisva odnehali.
''Kaj se dogaja tu?!'' sem zaslišala Austinov glas. Zagledala sem njega in Vanesso pri vratih. Vsi štirje smo se ustavili. Opazila sta, da sta Thomas in Emily gola. Spogledala sta se.
''Vse nama je jasno.'' Je rekel Austin in Vanessa je pokimala.
''Takoj nehajte!'' je zavpila Vanessa.
''Onadva sta kriva.'' Sem rekla.
''Vidim. Kako sta lahko tako pokvarjena?!'' je zavpil Austin.
''Mi boš tudi ti očital?'' ga je takoj napadel Thomas.
''Dovolj! Nihče se več ne bo kregal. Acacia, greva. Nimava več kaj iskat tukaj pri teh dveh izmečkih.'' Je rekel Niall in me prijel za roko. Obrnil se je še k Thomasu. ''In, da se ji nisi več nikoli približal!'' mu je zabrusil. Šla sva ven in ko sva hodila po hodniku ga nisem upala niti pogledati. Preveč hudo mi je bilo. Ker sem ga hotela potolažit, ampak ga nisem mogla, saj sva si to bolečino delila. Hotela sem ga objeti, pa nisem vedela če bi to bilo prav.
''Jaz ne grem v šolo danes.'' Je rekel.
''Saj tudi jaz ne.'' Sem rekla. Nisem imela volje. Samo jokati sem hotela in dati to bolečino ven iz sebe. V tišini sva šla v najino nadstropje in brez besed sem šla v sobo. Ulegla sem se na posteljo in zajokala. Naglas sem jokala. Vseeno mi je bilo če kdo sliši. Objela sem blazino. To je trajalo nekaj ur. Sploh se nisem ozirala na čas. Vseeno mi je bilo za vse. Takrat bi najraje umrla. Potem pa mi je zazvonil telefon. Zagledala sem Vanessino sliko na zaslonu. Zavzdihnila sem. Nisem hotela, da bi jo skrbelo. Oglasila sem se in si obrisala solze.
''Si v domu?'' me je vprašala.
''Ja.'' Sem kratko odgovorila.
''Prosim te nujno pridi v gostilno nasproti doma.'' Je rekla.
''Zakaj? Nočem ven.'' Sem zastokala.
''Saj vem Acacia, ampak Niall je tukaj.'' Je rekla.
''Kaj pa dela tam?'' sem vprašala.
''Pijan je. Pije tukaj že nekaj časa in z Austinom ga želiva prepričat naj gre domov. Naredil si bo sramoto če ga vidi kakšen novinar.'' Je rekla. Prijela sem se za glavo. Za Nialla mi res ni bilo vseeno. ''Tebe bo poslušal.'' Je še dodala.
''Prav, pridem.'' Sem rekla in prekinila. Oblekla sem si jakno in si malo obrisala razmazano maskaro. Odpravila sem se do gostilne, kjer je bil Niall.
27. februar 2018
Next
27. februar 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeext
dše anes prosim *__*
27. februar 2018
Next
27. februar 2018
Next ful dobr neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. marec 2018
Next
03. marec 2018
Evo ga

15.

~Acacia Wenley~

Ko sem vstopila v gostilno, je takoj do mene pritekla Vanessa. Objela me je.
''Kako si? Zelo ti je hudo kajne?'' me je vprašala.
''Raje ne sprašuj.'' Sem rekla. Pokimala je. ''Kje je?'' sem jo vprašala.
Pokazala je proti eni mizi na desni strani. Tam sta sedela Austin in Niall. Niall je imel v roki kozarec z vodko, Austin pa je pil sok. Šli sva tja in sedla sem poleg Nialla, ki me je pogledal in me takoj objel zelo močno. Pogledala sem Vanesso in Austina, ki sta samo čudno gledala.
''Nihče te ne bo več prizadel. Nihče.'' Je rekel Niall.
''Pomiri se Niall, ni vredno, da toliko piješ.'' Sem rekla.
Pogledal me je v oči.
''Seveda je, ti ne veš, da je.'' Je zamomljal.
Pogledala sem Vanesso in Austina.
''Saj vidva lahko gresta k svojim obveznostim. Bom jaz poskrbela za Nialla.'' Sem rekla. Spogledala sta se.
''Res bi mogla naredit eno seminarsko.'' Je rekla Vanessa. Austin je pokimal.
''Kar pojdita. Se vidimo kasneje.'' Sem rekla. Vstala sta in šla. Z Niallom sva ostala tam za mizo sama. Spil je svojo vodko do konca, potem pa je namignil natakarju, naj prinese še več. In tokrat je prinesel tudi za mene.
''Jaz ne bom.'' Sem rekla.
''Daj no, fant te je prevaral z mojo punco. Seveda moreš.'' Je rekel.
Nekaj časa sem gledala kozarec, potem pa sem res začela piti. Skupaj sva nekaj časa pila in ko sem čutila, da se me je prijelo in da sem bila že kar precej pijana, sem se ustavila.
''Kaj če bi nadaljevala v tvoji sobi?'' sem ga vprašala.
''Nadaljevala kaj?'' se je začudil.
Prijela sem se za glavo in se zasmejala. On pa tudi.
''To kar delava zdaj. Najbrž nočeš, da jutri ves svet ve, da si bil zelo pijan.'' Sem rekla in se zasmejala. Pokimal je in vstal.
''Prav imaš. Greva k meni.'' Je rekel. Še sama sem vstala in si oblekla jakno. Prijel me je za roko, ker ni ravno imel nekega ravnotežja in odpravila sva se do študentskega doma. Šla sva v njegovo sobo in zaklenil je vrata ter sedel na posteljo. Še sama sem sedla in ga pogledala.
''Acacia nekaj bi ti rad priznal.'' Je rekel.
''Kaj?'' sem vprašala.
''Sploh ne pijem zaradi Emily. Ni lepo to kar mi je naredila ampak jaz nje nikoli nisem ljubil. Pijem zaradi tega kar je Thomas naredil tebi.'' Ko mi je to povedal sem začudeno gledala, ker nisem mogla verjeti.
''Ampak Niall...'' sem začela, a me je prekinil.
''Ti mi veliko pomeniš. Nobenemu nisem nikoli tako zaupal kot tebi.'' Je rekel. Nasmehnila sem se.
''Saj jaz tudi tebi najbolj zaupam.'' Sem rekla. Spet me je objel. In ti njegovi objemi so bili tako zelo prijetni.
''Vedno si bova stala ob strani, obljubi mi to.'' Je rekel.
''Obljubim.'' Sem rekla in nasmehnil se je. Potem pa je nenadoma postal zelo zaspan. Ulegel se je nazaj in zaspal je. Nekaj časa sem ga gledala in šlo mi je na smeh. Ampak ko je spal, je bil kot angel. Nisem vedela s čim sem si zaslužila, da ga imam ob sebi. Da mi vedno pomaga in pazi na mene. Še sama sem zaspala na njegovi drugi postelji, saj nisem več mogla hodit. Naslednje jutro naju je zbudila njegova budilka. Oba sva skočila pokonci.
''O moj bog glavo mi bo razneslo.'' Je zagodrnjal.
''Saj meni tudi.'' Sem rekla in se prijela za glavo. ''Grem v sobo, da se preoblečem.'' Sem rekla.
''Prav, se dobiva zunaj.'' Je rekel.
Pokimala sem in hitro stekla do svoje sobe, ko sem odprla vrata sem tam zagledala Vanesso in Austina. Ravno sta se preoblačila. Zasmejala sem se.
''Se opravičujem, nisem hotela motit.'' Sem rekla. ''Ampak potrebujem oblačila.'' Sem še dodala.
''Saj je v redu, ravno odhajam.'' Je rekel Austin. Poljubil je Vanesso in šel je. Hitro sem se preoblekla in Vanessa je sedela na postelji. Bila je zamišljena.
''Sta bila zelo pijana včeraj?'' me je vprašala.
''Ja, kar precej. Pravzaprav se nič ne spomnim.'' Sem rekla in se prijela za glavo.
Niall je potrkal na vrata in vstopil, za njim pa je prišel še Austin.
''Gremo skupaj do šole?'' je vprašal Austin. Vsi smo pokimali. ''Jaz moram še na recepcijo. Hočem iti v drugo sobo, ker izdajalca Thomasa ne bom prenašal.'' Je še rekel. Niall ga je pogledal.
''Jaz imam prosto posteljo v sobi.'' Je rekel.
''Te ne bi motilo, če bi imel cimra?'' je vprašal Austin.
''Ne ker ti si normalen.'' Je rekel Niall in se zasmejal.
''Potem pa super.'' Je rekel Austin. Vanessa se je nasmehnila s svojim značilnim nasmeškom, ki je ponavadi pomenil, da se je nečesa domislila.
''Kaj pa če bi Austin bil v tej sobi z menoj?'' je rekla in me pogledala. Čudno sem jo pogledala.
''Kaj pa jaz?'' sem vprašala.
''Ti pa z Niallom, tako bosta ves čas lahko pisala vajino pesem za tekmovanje.'' Je rekla. Pogledala sem Nialla. Jaz nisem nič imela proti. Niall se je nasmehnil.
''Smrčiš?'' me je vprašal. Odkimala sem. ''Govoriš v spanju?'' me je vprašal. Spet sem odkimala in se nasmehnila. ''Ješ v spanju?'' je vprašal.
''Včasih.'' Sem odvrnila. Zasmejala sva se.
''To tudi jaz. Torej cimra se že veselim najinega skupnega bivanja.'' Je rekel. Vsi smo se zasmejali.
06. marec 2018
Next
06. marec 2018
u198831
u198831

''Smrčiš?'' me je vprašal. Odkimala sem. ''Govoriš v spanju?'' me je vprašal. Spet sem odkimala in se nasmehnila. ''Ješ v spanju?'' je vprašal. ''Včasih.''umiram od smeha
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. marec 2018
Next
06. marec 2018
Next ful dobr je res...in res me zanima od kje dobivas te ideje! ješ v spanju? lol
06. marec 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani