95.

-Acacia Wenley-

Čez nekaj časa smo prispeli v New York in ravno takrat je deževalo. Ampak to seveda ni oviralo našega veselja. Bili smo presrečni, da smo spet nazaj in da več ni nevarnosti za nikogar izmed nas. Počakali smo, da so nam pripeljali kovčke z letala, potem pa smo šli ven. In tam so seveda bili oboževalci in novinarji, ki jih je zanimalo kako je včeraj šlo na sojenju. Niall in Evan sta jim kratko odgovarjala. Presenetila pa me je neka punca, ki je prišla do mene. Bila je najstnica. Približala se mi je in se mi nasmehnila.
''Acacia ti si moja vzornica. Branila si fanta, ki ga ljubiš in se potem borila, da si preživela. Zelo te občudujem. Te lahko objamem?'' mi je rekla in zelo sem bila ganjena. Seveda sem jo takoj objela in potem sva se še slikali.
''Boš kdaj izdala kakšno svojo pesem? Ker si res odlična pevka.'' Je rekla, jaz pa sem se nasmehnila.
''Bolj me veseli kitara.'' Sem rekla in se zasmejala. Že kar nekaj časa nisem igrala na kitaro. Nazadnje sem jo, ko sem bila pri Niallu doma na Irskem.
''Ampak lahko igraš kitaro in poješ.'' Je navdušeno rekla.
''Mogoče kdaj. In če bom, se bom spomnila na tvoje besede, obljubim.'' Sem rekla in zasmejala se je ter pokimala. Še enkrat sem jo objela, potem pa sem stopila nazaj do Lydie, ki je tam čakala, da prideta Niall in Evan nazaj.
''Kako Niall zdrži vso to slavo?'' je vprašala in zasmejala sem se ter skomignila z rameni.
''Ne vem.'' Sem rekla. ''Tudi jaz se včasih to sprašujem.'' Sem rekla in se zasmejala. Potem pa sta prišla nazaj k nama in šli smo ven iz stavbe.
''Midva greva k meni domov.'' Je rekla Lydia. ''V moje čudovito stanovanje, ki sem ga tako pogrešala.'' Je še dodala.
''Midva pa v najino novo.'' Je rekel Niall in me pogledal. Pokimala sem in se nasmehnila.
''Tako dolgo smo viseli skupaj, da vaju bom pogrešal.'' Je rekel Evan. ''In Niall še enkrat…Oprosti za vse. Za vso sranje ki sva ti ga z Rickom naredila že pri prejšnji turneji.'' Je rekel Evan. Zdelo se mi je lepo, da se mu je opravičil.
''Vse ti je oproščeno, ker nisi takšen bedak kot on.'' Je rekel Niall in prijateljsko sta se objela.
''Saj vaju lahko peljeva, naju čaka moj avto tukaj.'' Je rekel Niall, Evan pa je odkimal.
''Bova šla kar s taksijem.'' Je rekel Evan in Lydia je pokimala.
''Torej se naše poti ločujejo.'' Je rekel Niall. ''Pridita jutri na kavo.'' Je še dodal.
''Seveda, z veseljem.'' Je rekla Lydia navdušeno.
Poslovili smo se in onadva sta šla svojo pot, midva pa tudi. Na parkirišču naju je čakal Niallov avto, ki ga je uporabljal ko je bil v New Yorku. Odpeljala sva se.
''Dal sem opremiti stanovanje in upam, da je vse tako kot sem jim naročil.'' Je rekel in zasmejala sem se.
''Nor si.'' Sem rekla.
''Seveda sem. Na tebe in samo na tebe.'' Je odvrnil in me prijel za roko. Čez nekaj minut sva že prispela do nekega ogromnega bloka. Izstopila sva in že od zunaj je bilo videti zelo razkošno. Ko pa sva vstopila, me je skoraj zadela kap. Bilo je prečudovito. Stanovanje je bilo dvosobno, ampak vsaka soba je bila velika za dve moji v Dublinu. In imelao je ogromno dnevno sobo. In ko sem prišla v najino spalnico, so bili na postelji posuti cvetovi od vrtnic. Pogledala sem Nialla, ki je prišel za menoj. Bil je naslonjen na vrata in opazoval me je. Imel je nasmešek na obrazu.
''Si to ti naročil?'' sem ga vprašala.
''Seveda.'' Je rekel in mi pomežiknil. ''Morava krstiti stanovanje.'' Je še dodal.
''No to imaš prav.'' Sem nagajivo rekla.
Zaradi vsega kar se je v preteklih dneh dogajalo, nisva seksala tako veliko kot prej in pogrešala sem to, zelo.
''In ne bova ga krstila samo v postelji, vsepovsod.'' Je rekel in mi spet pomežiknil. Pokimala sem. V trenutku sem si ga tako zelo želela kot še nikoli. Približal se mi je in mi slekel obleko, ki sem jo imela oblečeno, tako da sem bila samo v spodnjem perilu. Nekajkrat me je pogledal od glave do pet.
''Jaz več brez tvojega telesa ne morem živeti.'' Je rekel. ''Zasvojila si me.'' Je še dodal in me potegnil k sebi v objem.
''Tudi ti si mene.'' Sem rekla in približal se mi je z glavo ter me poljubil.
18. januar 2019
neext
18. januar 2019
u198831
u198831
Next
19. januar 2019
neext!
20. januar 2019
96.

-Acacia Wenley-

In nenadoma je pozvonilo pri vratih. Hitro sem si oblekla nazaj obleko, Niall pa je šel odpret vrata in tokrat se ni pritoževal, da so naju zmotili. Saj sem takoj vedela kdo je prišel. Z Vanesso sva se slišali pred nekaj dnevi in komaj sem čakala, da jo vidim. In prišla sta, Austin in Vanessa sta vstopila. In takoj sva se objeli. Res sem potrebovala objem najboljše prijateljice.
''Ne morem verjeti, da sta tukaj.'' Je navdušeno rekla in potem je objela še Nialla, jaz pa Austina.
''New York je le najino mesto.'' Je rekel Niall in položil je roko na moj hrbet.
''Čudovito stanovanje imata.'' Je rekel Austin, ko je gledal naokoli.
Pogledala sem Vanesso. Bila je v osmem mesecu nosečnosti in njen trebuh je bil že ogromen. Ampak vseeno je bila prečudovita tudi s tem trebuhom. Videti je bilo, da je zelo srečna.
''No kar razkomotita se, počutita se kot doma.'' Je rekel Niall.
Šla sta v dnevno sobo in midva za njima. Sedli smo. Nekaj časa smo se pogovarjali. Potem pa je Niall vstal.
''Bom jaz pripravil prigrizke.'' Je rekel.
''Ti pomagam?'' sem ga vprašala in že hotela vstati, a me je ustavil.
''Saj veš kaj je rekel zdravnik? Še nekaj časa moraš počivati.'' Je rekel in mi pomežiknil, jaz pa sem se zasmejala.
''Ti bom jaz pomagal, vidve pa imejta ženski pogovor.'' Je rekel Austin in pogledal je Vanesso, ki se mu je nasmehnila. Poljubil jo je na čelo in šla sta v kuhinjo. Ostali sva sami.
''Ej kako pa je Lydia?'' me je vprašala.
''Zdaj v redu. Evan bo živel z njo in lep par sta.'' Sem rekla.
''Res je grozno vse to kar ste doživeli.'' Je rekla in globoko je vdihnila.
''Ah ja… Ampak važno je da smo zdaj v redu in da smo se pobrali ven iz tega.'' Sem rekla, ona pa je pokimala in se prijela za trebuh.
''Zdaj že imava dokončno izbrana imena.'' Je rekla in se nasmehnila.
''Res? Povej.'' Sem navdušeno rekla.
''No…Saj veš, da so nama rekli da bo fantek.. Ampak za vsak slučaj..Če bo punčka bo Ava. Če bo pa fantek bo pa Ashton.'' Je rekla. In nasmehnila sem se. Lepi imeni sta izbrala.
''Ashton Irwin?'' sem se pošalila.
''Ja pač sem oboževalka od 5sos.'' Je rekla in začeli sva se smejati.
In nenadoma sta se Niall in Austin vrnila nazaj iz kuhinje s sendviči. Videti so bili odlično. Očitno sta res znala delati sendviče.
''Jih je pa veliko.'' Sem se začudila.
''Ne boš verjela ampak zdaj ko je Vanessa noseča, poje veliko več kot ti in Niall, če je to sploh možno.'' Se je pošalil Austin. Pogledala sem Nialla.
''Ni možno.'' Sva rekla oba hkrati.
In potem smo pojedli vse sendviče in ni ostala niti drobtinica. Zraven smo se pogovarjali in se šalili. Res sem pogrešala njuno družbo, sploh pa od Vanesse, ki je bila in vedno bo moja najboljša prijateljica. Minil je en mesec in bil je september, ki je že šel proti koncu. Aria je stanovala pri nama in ravno tisti dan je bila v šoli. Niall je šel na kavo z Evanom, jaz pa sem bila doma in sem malo vadila kitaro. Nenadoma mi je zazvonil telefon. Zagledala sem Vanessino ime.
''Acacia!'' je zavpil Austin. Klical je z Vanessinega telefona.
''Ja?'' sem začudeno vprašala.
''Vanessa je v bolnišnici in rekla je, da moraš ti priti, da ga drugače ne bo spravila ven in jaz bom vsak čas omedlel. Prosim pridi!'' je začel vpiti kot nor.
''Prihajam!'' sem zavpila in takoj sem si oblekla jakno ter pograbila torbico in ključe od stanovanja. Očitno je bil čas. Vanessa bo rodila. In že ko sva bili stari 10 let in sva gledali nek film, ko je neka ženska rojevala čisto sama, sva si obljubili, da si bova stali ob strani ko bova rojevali. Ker še nisem v Ameriki imela svojega avta, sem hitro ustavila taksi, ki me je odpeljal do bolnišnice. Vmes sem še napisala sporočilo Niallu naj pride čimprej. In ko sem bila tam sem stekla noter.
''Tam je.'' Je rekel Austin ko me je videl in hitro sem stekla v eno izmed sob.
Tam je Vanessa ležala in stokala je od bolečine.
''Vi ste njena prijateljica, ki jo je čakala?'' me je vprašala ženska, ki ji je pomagala pri porodu. Pokimala sem.
''Ja jaz sem. Lahko začnete.'' Sem rekla in hitro prijela Vanesso za roko.
''Hvala, da si prišla.'' Mi je rekla in močno je stisnila mojo roko, tako da sem že mislila, da mi jo bo zlomila. Porod se je začel.
20. januar 2019
neext
21. januar 2019
oooo neeext takoj
21. januar 2019
97.

-Acacia Wenley-

''Ven hoče!'' je vpila Vanessa.
''Ti samo tiskaj!'' sem panično govorila jaz. Seveda je bil ta porod čisto drugačen kot tisti, ki sva ga gledali v filmu.
''Je že zunaj?!'' je spraševala Vanessa, ki je bila že čisto izmučena.
''Ni še. Še malo.'' Sem rekla. Njen otrok je res prihajal ven. In vedno bolj zunaj je bil. Čisto malo je manjkalo.
''Še malo!'' sem zavpila. Vanessa je še vedno močno stiskala mojo roko in res sem mislila, da bom ostala brez roke in da več nikoli ne bom mogla igrati na kitaro. Otrok je bil končno zunaj in jokal je. Bil je prečudovit. Odnesli so ga in šla sem do Vanesse ter jo močno objela.
''Vidiš, vse je v redu.'' Sem navdušeno rekla.
''Občutek imam kot da me bo zadela kap in lačna sem.'' Je rekla in zasmejala sem se.
''Vse bo v redu, boš videla. Prinesli ti ga bojo.'' Sem rekla in pokimala je. Potem sem stopila ven, saj so jo morali zašiti. Šla sem k Austinu in tam je bil že tudi Niall. Oba sta pritekla do mene.
''Kako je? Kateri spol je? Je Vanessa v redu?'' sta začela spraševati oba hkrati, jaz pa sem se zasmejala.
''Pomirita se. Vse je v redu.'' Sem rekla in nekako sta si oddahnila. Prišel je eden izmed zdravnikov.
''Vi ste oče otroka?'' je vprašal Austina. Austin je pokimal.
''Čestitam, postali ste oče zdravemu sinu.'' Je rekel in mu dal roko. Austin pa je od navdušenja zdravnika kar objel. Z Niallom sva se smejala kot nora. Austina so potem spustili noter k Vanessi in malemu Ashtonu. Jaz in Niall pa sva bila zunaj. Stisnil me je k sebi in jaz sem se naslonila na njega.
''Si pa pogumna, da si ji pomagala.'' Je rekel. Nasmehnila sem se.
''Saj ni tako hudo.'' Sem rekla.
''Prepričan sem, da bosta dobra starša.'' Je rekel in strinjala sem se.
''Tudi jaz. Ampak pogrešala ju bom na faksu.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Ju boš še vseeno ves čas videvala.'' Je rekel in pokimala sem ter ga prijela za roko.
''Aja, nisem ti še povedal. Danes ko sem bil z Evanom, sem potem šel še do faksa po eno knjigo in sem spoznal enega zanimivega fanta. Slišal sem že za njega in zelo je talentiran. Star je 20, toliko kot ti.'' Je rekel zamišljeno.
''In moj oboževalec je.'' Je rekel in se zasmejal.
''Kdo pa je?'' sem radovedno vprašala.
''Shawn Mendes.'' Je odvrnil.
''To ime mi je nekako znano.'' Sem rekla zamišljeno.
''Saj ima en hit, ki se vrti na radiu.'' Je rekel. ''Povabil sem ga, da pride jutri k nama na obisk. Ne znajde se še preveč v New Yorku.'' Je še dodal. Zasmejala sem se.
''Tako kot se jaz nisem.'' Sem rekla in se spomnila na to kako sem prišla v New York. Bilo je hudo, ampak mi je bilo lažje, ker je bila tukaj Vanessa in takrat Thomas. Ter potem Niall, kar je najbolj pomembno.
''No, kar naj pride.'' Sem rekla in se nasmehnila. Najin pogovor je prekinil Austin.
''Pridita pogledat malega Asha.'' Je navdušeno rekel.
Oba sva takoj vstala in mu sledila v sobo. Vanessa ga je imela v naročju. Bil je tako majhen in tako zelo lep. Skoraj sem zajokala ko sem ga videla.
''Ashton, spoznaj svoja dva botra in botro.'' Je rekla Vanessa in se nama nasmehnila. Z Niallom sva začudeno pogledala in se potem spogledala.
''No če se strinjata seveda.'' Je rekel Austin.
Z Niallom sva se spet spogledala.
''Seveda.'' Sva rekla oba hkrati in vsi smo se zasmejali.
''Potem pa super, to imamo urejeno.'' Je rekel Austin.
''Kako je lep.'' Sem rekla. In zelo sem ga želela prijeti v naročje. ''Ga lahko primem?'' sem vprašala.
''Seveda. Morata se spoznati.'' Je rekla Vanessa. Počasi mi ga je dala v naročje. Spal je. In bil je prečudovit. Kot majhen angelček. Niall naju je opazoval in imel je nasmeh na obrazu.
''Mislim, da bova mogla midva imeti svojega kmalu. Ker si tako srčkana z njim.'' Je zasanjano rekel.
Nasmehnila sem se in potem Ashtona dala še Niallu v naročje. In tudi onadva sta bila tako srčkana skupaj. Lepšega prizora še nisem videla.
''Živjo Ash, jaz sem Niall. Lahko me kličeš tudi Nialler. In poskrbel bom, da bo tvoja prva beseda krompir.'' Mu je rekel in vsi smo se začeli smejati, Ashton pa je odprl oči in ga pogledal.
''Te ima že rad.'' Je rekla Vanessa.
''Seveda me ima, če sem mu omenil hrano.'' Je navdušeno rekel Niall.
21. januar 2019
u198831
u198831
neeeeeeext
21. januar 2019
neext
22. januar 2019
98.

-Acacia Wenley-

In tako sva z Niallom bila tam še ves dan, da je Vanessa imela družbo. Naslednji dan pa je prišel na obisk Niallov novi prijatelj Shawn Mendes. Vrata sem odprla jaz, ker se je Niall še oblačil, ker je ravno prišel izpod tuša. In pred vrati je stal Shawn Mendes. Bil je kar precej večji od naju z Niallom. Imel je rjave oči in temno rjave kratke lase. Bil mi je res zelo znan. Najbrž sem ga že videla na televiziji. Nasmehnil se mi je.
''Ti si najbrž Acacia kajne?'' me je vprašal.
''Ja, kar naprej, izvoli. Počuti se kot doma.'' Sem prijazno rekla in mu namignila naj vstopi.
''Poslušal sem vajino pesem, ko sta skupaj pela na Times Squaru. Odlično poješ.'' Me je pohvalil, jaz pa sem se nasmehnila.
''Hvala.'' Sem se mu zahvalila.
Potem pa je prišel Niall. Oblečen v modre kavbojke in črno srajco. Kot vedno urejen in zelo zelo seksi. Sedli smo v dnevno sobo in potem sem jaz skuhala kavo. Pustila sem ju, da se pogovorita v miru. In medtem je prišla domov iz šole tudi Aria. Prišla je v kuhinjo.
''S kom se to Niall tam pogovarja?'' je vprašala.
''S Shawnom Mendesom.'' Sem odvrnila.
''Čakaj kaj?!'' se je začudila.
Debelo sem jo pogledala.
''To se hecaš kajne?'' je vprašala. Potem pa je šla v dnevno sobo, jaz pa za njo.
''Niall, dobra šala. Acacia je rekla, da se pogovarjaš s Shawnom…..Mendesom…'' je rekla, ko je zagledala Shawna, ki je res bil tam.
Niall se je začel smejati kot nor, Shawn pa je začudeno pogledal, potem pa se ji je nasmehnil in jo prijazno pozdravil.
''O moj bog. Jaz imam celi tvoj album na telefonu!'' je navdušeno rekla. Moja sestra je očitno rada fangirlala.
''No, da ne bo Harry ljubosumen.'' Je rekel Niall.
''Saj res. Ti si Harryjeva punca kajne? Tudi njega sem že spoznal, ko sem imel v Los Angelesu koncert.'' Je rekel.
''Ne reci, da želiš, da ti tudi z njim uredim zmenek, ker ti ne bom. Harry je moj prijatelj.'' Se je pošalil Niall. Aria ga je grdo pogledala, jaz pa sem se začela smejati.
''Harry je moj bonbonček, Shawn pa mi je všeč kot pevec. Lahko narediva selfija?'' ga je vprašala. Shawn se je strinjal in takoj sta se slikala.
''Poklicati grem sošolko in se ji pohvalit.'' Je navdušeno rekla in že je ni bilo več. Zavzdihnila sem in vsi trije smo se smejali. Prisedla sem k njima.
''Shawn bo jutri imel koncert pri našemu faksu, saj veš, tisti otvoritveni teden je.'' Mi je rekel Niall. Pokimala sem. In se spomnila kako takrat nisem našla luči in sva jo iskala skupaj z Niallom v temi. Šlo mi je na smeh. In nisem mogla verjeti, da se jutri spet vračam na faks. Res sem pogrešala to. Predvsem pa tiste najine bureke zjutraj pred šolo in Niallove budilke.
''No jaz bom zdaj šel.'' Je rekel Shawn in vstal je.
''Se vidimo jutri in Evan bo prišel te poslušat, pa se bosta dogovorila. Mi se pa itak vidimo v šoli.'' Je rekel Niall. Dala sta si roke in Shawn je potem dal roko še meni.
''Sošolci bomo, tako da me boš morala prenašati vsak dan.'' Se je pošalil.
''Pa kaj potem, je bilo še kaj hujšega.'' Sem se pošalila in vsi smo se zasmejali. Potem pa se je Shawn odpravil v študentski dom. Aria je v sobi klepetala s Harryjem, ki ga je zelo pogrešala. Šla sem v sobo in Niall je prišel za menoj ter zaklenil vrata.
''Kaj pa delaš?'' sem ga začudeno vprašala.
''Videl sem kako pohotno si me prej gledala.'' Je rekel in mi pomežiknil. ''In ko me tako gledaš, te hočem tudi jaz. Ampak zdaj se ti popolnoma prepustim. Tukaj me imaš. Tvoj sem.'' Je nagajivo rekel. In seveda se nisem upirala temu. Takoj sem odložila iz rok vse kar sem imela in šla sem do njega. Strastno sem ga poljubila, kar takoj sem mu potisnila jezik v usta. Vzela sem njegove roke in jih položila na mojo zadnjico, ker sem oboževala to, ko se me je dotikal. Začela sem mu odpenjati srajco in mu jo potem slekla. Potisnila sem ga na posteljo in ga začela poljubljati po vratu in vmes nekajkrat na usta. Zraven sem mu odpirala zadrgo na hlačah. Poljubljala sem ga po trebuhu in to mu je očitno bilo zelo všeč. Z ustnicami sem šla vedno bolj dol. Ustavila sem se pri njegovih hlačah. Slekla sem mu jih in mu najprej njegovega korenjaka masirala samo čez spodnjice. Opazila sem kako zelo je užival v tem. Čez nekaj časa sem mu slekla še spodnjice, tako da je bil popolnoma gol. Njegovo telo je bilo čudovito. In pripadalo je meni, samo meni. Spet sem ga nekaj časa masirala, potem pa sem se mu približala z ustnicami. Bil je že zelo trd. Posvetila sem se mu. Ustnice sem premikala gor in dol, zraven pa sem uporabila tudi jezik. Niall je globoko dihal in imel je zaprte oči. Videla sem kako je užival. Potem pa me je potegnil na sebe in mi slekel hlače in spodnjice.
''Ne zdržim več.'' Je rekel in se mi nasmehnil in še preden bi se zavedala, je že bil v meni. Premikal se je gor in dol zelo hitro, ampak vmes tudi počasi. Vmes me je strastno poljubljal.
''Ljubim te.'' Je vmes rekel, medtem ko je vse potekalo bolj počasi, potem pa spet hitro. Kmalu sva oba dosegla svoj vrhunec in potem sva spet obležala čisto izmučena v postelji. Stisnil me je k sebi. Poljubil me je in mi na uho spet zašepetal ''ljubim te''.
23. januar 2019
u198831
u198831
Next
23. januar 2019
neext
23. januar 2019
predzadnji Next

99.

-Acacia Wenley-

In naslednje jutro, sva spet morala vstati zgodaj, po dolgem času. Ampak bila sem presrečna, da bom spet na šoli, svoji sanjski šoli, o kateri sem tako dolgo sanjala in zdaj sem končno bila del te šole. Zbudila sem se prva in zazehala, potem pa sem vstala. Šla sem do omare in vzela ven črne raztrgane kavbojke ter pulover sive barve. Oblekla sem se in si naredila visok čop ter si nanesla malo črnega eyelinerja in maskare. Ustnice sem si namazala z eno bleščečo šminko. Pogledala sem Nialla, ki je še spal. Nasmehnila sem se, potem pa sem šla v kuhinjo, kjer je že Aria jedla svoj zajtrk.
''Dobro jutro.'' Me je pozdravila čisto dobre volje.
''Kaj pa si ti tako dobre volje?'' sem vprašala in se zasmejala.
''Harry pride danes. Živel bo tukaj. Kupil je stanovanje.'' Je navdušeno rekla.
''In ti boš živela z njim?'' sem se začudila.
''Ja, da mi ne bo treba vsak večer poslušati vzdihovanja.'' Se je pošalila in pokazala sem ji jezik.
''Bosta tudi vidva jedla?'' je vprašala.
''Šla bova po burek.'' Sem rekla navdušeno.
''Spet ta burek.'' Je rekla in zavila je z očmi, jaz pa sem se zasmejala.
''No jaz moram iti. Se vidimo.'' Je rekla in me hitro objela, potem pa je šla. Malo za tem je prišel Niall v spodnjicah in čisto zaspan.
''Kako si lepa.'' Mi je rekel in mi pomežiknil.
''Nič posebnega.'' Sem rekla in se zasmejala. Prišel je do mene in me objel.
''Tako sem vesel, da živiva skupaj. Ker mi ni več težko začeti dan, ker vidim tebe..Tvoj čudovit nasmeh mi polepša vse.'' Je rekel in me nežno pobožal po obrazu. Malo sem zardela, potem pa sem ga poljubila in se stisnila k njemu.
''Samo oblečem se in lahko greva.'' Je rekel. Pokimala sem. Medtem ko se je Niall oblačil, sem si pripravila torbico in kitaro. Ko se je oblekel, sva se odpeljala do šole. Parkirala sva tam kot je Niall ponavadi parkiral. Izstopila sva in se z roko v roki odpravila do šole. No pravzaprav najprej do pekarne, ki je bila tam. Po bureke. Potem pa sva šla sedet na travo in naslonila sem se na njega. Jedla sva in opazovala kako pripravljajo vse za koncert. Seveda je tudi Niall dobil ponudbo, da bi nastopal, a je zavrnil in povabili so Shawna.
''Dober tek.'' Sva nenadoma zaslišala Shawnov glas za nama. Tam je stal s kitaro v roki. In opazila sem, da nas vsi gledajo. Preden bi se lahko pogovarjali, je prišla do nas neka punca in želela je selfie s Shawnom in Niallom. Privolila sta.
''Nisem vedela, da si tako popularen.'' Sem rekla Shawnu, ki se je začel smejati.
''Saj nisem.'' Je rekel in skomignil je z rameni.
''No, se vidimo kasneje, moram iti tja.'' Je rekel in se nasmehnil. Šel je in ostala sva sama. Spet sem se stisnila k Niallu.
''Res je lepo biti nazaj.'' Sem rekla.
''Vsepovsod kjer si ti, je lepo.'' Je rekel in me poljubil na čelo. Objel me je in nekaj časa sva še bila tam. Potem pa sva se odpravila na predavanja. V isto učilnico, kjer sva se z Niallom zbližala. Ko je Niall prisedel k meni in sva se začela pogovarjati o njegovi čudoviti kitari. Ko sem že takrat začutila nekaj do njega, ampak si nisem priznala. Ko je Niall prvi dan zaigral svojo pesem in sem ga opazovala. Bila sem navdušena. To so bili najlepši spomini. In še neskončno veliko jih bo. Do konca predavanja sem razmišljala samo o teh najinih čudovitih spominih. Niall me je vmes večkrat pogledal in se mi nasmehnil. Po koncu predavanja sva šla ven. In zunaj sva seveda srečala Thomasa in njegove prijatelje.
''Živjo.'' Naju je pozdravil. ''Niall je bilo potem vse v redu s tvojo nogo?'' ga je vprašal.
''Ja je bilo.'' Je rekel.
''Slišal sem kaj vse se vama je zgodilo. Res mi je žal.'' Je rekel, Niall pa je zavil z očmi.
''Ti ne rabi bit.'' Je rekel Niall. ''Kje pa imaš Emily?'' ga je zanalašč vprašal.
''Ne bo več prišla nazaj.'' Je rekel in skomignil je z rameni.
''Vse se vrača, vse se plača.'' Mu je zabrusil Niall in šla sva. Začela sva se smejati.
''Greva zdaj pogledati kako gre Shawnu?'' me je vprašal.
''Pravzaprav…Bi jaz šla pogledat Vanesso in Ashtona.'' Sem rekla in se zasmejala. ''In potem do Lydie, da mi malo uredi frizuro.'' Sem še rekla.
''Aha ženske zadeve.'' Je rekel in se zasmejal. ''Prav, boš potem zvečer prišla sem?'' me je vprašal.
''Seveda bom.'' Sem navdušeno rekla.
''Potem pa ti dam ključ od avta in ga vzemi, jaz bom ostal kar tukaj.'' Je rekel.
''SI prepričan?'' sem ga vprašala.
''Seveda. Če bom kaj potreboval bom vzel taksi.'' Je rekel in zasmejala sem se ter pokimala.
''Prav.'' Sem rekla in se mu približala ter ga poljubila. Težko se je bilo ločit od njega.
''Se vidiva. In pozdravi Vanesso in Ashtona.'' Je rekel in me še enkrat poljubil. Potem pa sem šla. Obrnila sem se in še zažvižgala za njim. Začudeno se je obrnil in me pogledal.
''Dobra zadnjica!'' sem mu zavpila in zaslišala sem njegov glasen smeh. Potem pa sem se odpravila v njegov avto in se odpeljala do bolnišnice k Vanessi.
24. januar 2019
neext
25. januar 2019
In prišel je ta dan, ko objavim še zadnji Next. Najprej bi se vam rada zahvalila, ker brez vas to zgodbico ne bi napisala do konca. Vsak vaš komentar mi je dal voljo, da sem jo napisala do konca, čeprav sem vmes večkrat obupala in sem mislila, da bom nehala pisat. Ampak evo, uspelo mi je. Hvala mojim Iris, Nives in Kseniji, ki so me podpirale in mi pomagale pri idejah.
Bom pa zdaj objavila novo zgodbico o Shawnu Mendesu in hkrati bo to na nek način nadaljevanje te zgodbice, ker bojo vse te osebe še vedno vključene, upam da boste brali.
Evo pa še zadnji Next

100.

-Acacia Wenley-

Vanessa še ni smela domov, rekli so ji da lahko gre naslednji dan in dolgočasila se je v bolnišnici. Ashton je spal in pogovarjali sva se. Austin pa se je šel nekam dogovarjat za službo. Spominjali sva se vsega kako sva z Niallom začela in to ravno za božič. Kako mi je posvetil pesem na božičnem koncertu in kako sva bila potem končno skupaj in preživela najlepše silvestrovo. Ni bilo dvoma. Niall je bil tisti pravi. Moški, s katerim želim biti zavedno. Pogledala sem na uro in bilo je že malo pozno in bila sem zmenjena z Lydio, da mi malo uredi frizuro in mi odstrani lasne podaljške, ker so bili že malo uničeni.
''Morala bom iti.'' Sem rekla. Pokimala je.
''Lepo se imej danes.'' Je rekla in se nasmehnila. Objela sem jo in malo pobožala Ashtona, potem pa sem šla. Odpeljala sem se do frizerskega salona od Lydie. Lydia je bila končno spet bolj nasmejana, saj je bila z Evanom res zelo srečna.
''Boš prišla zvečer z Evanom?'' sem jo vprašala, medtem ko mi je urejala lase.
''Ja seveda. Potrebujem malo sprostitve in z veseljem pridem.'' Je navdušeno rekla.
''Kaj če bi šli skupaj?'' sem jo vprašala.
''Lahko. Jaz bom zaprla, ko končam s teboj in potem se moram samo še preobleči.'' Je rekla in pokimala sem.
''Tudi jaz bi si morala obleči nekaj drugega, da Niallu ne naredim sramote.'' Sem rekla in zasmejala se je.
''Potem pa se dobiva tukaj in greva skupaj. Mislim da je Evan že šel tja.'' Je rekla. Strinjala sem se. Uredila mi je frizuro in bila sem kot nova. Imela sem krajše lase, ker sem imela samo svoje naravne in všeč mi je bilo tako. Poslovili sva se in hitro sem se odpeljala do doma. Vstopila sem in se zaklenila. Šla sem v najino sobo in ko sem prižgala luč sem na postelji zagledala čudovito rdečo obleko. Bilo mi je čudno, ker ni bila moja. No vsaj mislila sem tako. Zraven je bilo pismo. Nasmehnila sem se. Sedla sem na posteljo in prebrala. Bilo je kratko ampak čudovito.
''Draga moja lepotička, ta obleka je za tebe. Želim, da jo danes oblečeš, ker vem da ti bo super pristajala. Rdeča barva mi je na tebi zelo všeč. Ljubim te, tvoj Niall.''
Vzela sem obleko in jo takoj oblekla. Bila je čudovita. Kratka in oprijeta in ni imela prevelik dekolte, kar mi je bilo zelo všeč. Malo sem si še popravila make up in potem obula še črne čevlje z visoko peto. Vzela sem torbico in bila sem pripravljena. Odpeljala sem se nazaj do Lydie, ki je tudi že bila tam in pripravljena. Imela je modro čipkasto obleko, ki ji je zelo pristajala. Sedla je k meni v avto in me debelo pogledala.
''Čudovita obleka.'' Je rekla navdušeno.
''Darilo od Nialla.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Kaj res? Ima pa dober okus.'' Je rekla in pokimala sem. Odpeljali sva se do šole, kjer je bil koncert. In tam je bilo polno ljudi. Nekateri so me prepoznali in so me gledali. Z Lydio sva šli v zaodrje. Varnostniki so vedeli kdo sva in so nama dovolili. Tam sva zagledali Nialla, Shawna, Evana in Austina. Nekaj so se pogovarjali in se smejali. In tudi nazdravili so. Očitno so ustanovili moško ekipo. Nekaj časa sva jih opazovali in šlo nama je na smeh. Opazili so naju in Niall me je pogledal od glave do pet. Sicer je bila glasba zelo glasna tam, ampak takoj sem ugotovila, da je rekel ''wow''. Odložil je pijačo in prišel je do mene ter me prijel za roko.
''Sem ti že kdaj rekel, da si najlepša punca na svetu?'' me je vprašal.
''Ti si pa najlepši moški na svetu.'' Sem mu rekla in nasmehnil se je.
''Se trudim.'' Je rekel in mi pomežiknil.
''In zdaj prihaja na oder Shawn Mendes!'' se je nenadoma zaslišalo.
''Oh sranje, na oder moram vi me boste pa napili!'' je zavpil Shawn in vsi smo se začeli smejati. Hitro je stekel na oder. Evan je prišel k Lydii in ji dal pijačo, Niall pa je še vedno stal poleg mene in me držal za roko.
''Ti je všeč obleka?'' je vprašal.
''Zelo.'' Sem navdušeno rekla.
''Greva zdaj gledat kako Shawn poje?'' je vprašal. Pokimala sem. Šli smo na desno stran odra in opazovali Shawna. Res je dober pevec. Nekaj njegovih pesmi sem tudi poznala. Nenadoma pa je pogledal proti meni in Niallu ter se nasmehnil.
''Zdaj pa besedo prepuščam Niallu Horanu, ki je super glasbenik, dober človek in pomagal mi je dobiti dobrega menedžerja.'' Je navdušeno rekel Shawn. Debelo sem pogledala Nialla, ki se mi je nasmehnil in že je šel na sredino odra k Shawnu. Dal mu je mikrofon in Niall je sedel za klavir, ki je bil tam. Pogledal me je in mi pomežiknil.
''To pesem sem napisal nekaj časa nazaj in posvečena je samo eni osebi.'' Je rekel in me pogledal.
''Acacia!'' so začeli vpiti v množici. Začela sem se smejati in zardela sem.
''Sploh ne veš kaj sledi.'' Mi je rekel Shawn, ko je prišel tja. In seveda mi ni bilo nič jasno.
''Napisal sem jo, ko sem mislil, da jo bom izgubil. To je bilo edinokrat, da sva se skregala. Ampak vse kar mi je rekla je imela prav. In žal mi je, da sem bil takšen idiot na turneji. Acacia hočem, da veš, da te ljubim.'' Je rekel in še vedno me je gledal, jaz pa sem močno zardela in prišle so mi solze v oči. ''Naslov pa je So Long.'' Je rekel. Začel je igrati najlepšo pesem na svetu, ki je bila posvečena meni, prav tako kot Flicker. Samo gledala sem ga kako čudovit je, kako čudovito poje in igra tudi na klavir. In besedilo je bilo čudovito. In ko sem že mislila, da je konec presenečenj, je Shawn šel nazaj na oder k njemu in vzel kitaro. Oba sta se obrnila k meni.
''Zdaj pa pridi sem Acacia, ker bi te Niall rad nekaj vprašal.'' Je rekel Shawn. Niall mi je namignil naj pridem.
''Idi idi.'' Sem zaslišala Lydio. Nasmehnila sem se in šla sem k njima. Vsi so vpili kot nori. Bilo je ogromno ljudi. Niall me je prijel za roko. Spet je vzel mikrofon. Sploh nisem vedela kaj sledi. In nenadoma je Niall iz žepa potegnil majhno škatlico in šel na kolena tam pred vsemi. Dobila sem mravljince po celem telesu, ker sem bila tako šokirana.
''Acacia, želim preživeti celo življenje s teboj. Mogoče bi kdo rekel, da je prehitro. Ampak jaz vem da ni. Ljubim te. Bi se poročila z menoj?'' je rekel. Vlile so se mi solze. Solze sreče. Nisem mogla verjeti, da se vse res dogaja. Mislila sem da sanjam. Vsi so čakali na moj odgovor.
''Ja.'' Sem rekla, saj nisem uspela biti kaj preveč zgovorna. Zraven sem pokimala, da so vsi videli, da sem rekla ja. Vstal je in se nasmehnil, ter mi na prst nataknil čudovit prstan, najlepši na svetu. Bila sem presrečna. Potegnil me je k sebi v objem in me zavrtel. Poljubil me je in vsi so srečno vpili.
''Ljubim te.'' Mi je rekel.
''In jaz tebe. Zavedno.'' Sem rekla in ga močno stisnila k sebi.
''No in zdaj vama bom jaz zaigral eno pesem z mojega prvega albuma, ki je čisto za vaju.'' Je rekel Shawn. ''Čestitam.'' Je še rekel in pogledala sem ga ter se nasmehnila in si brisala solze. ''Naslov pa je Imagination.'' Začel je igrati na kitaro. Potem pa še peti.
''Smem prositi za ples?'' me je vprašal Niall in mi ponudil roko. Seveda sem privolila. Plesala sva tam ob Shawnu na odru pred vsemi in mislim, je takrat publika zajokala od sreče z nama.
''Niall ti jokaš?'' sem ga vprašala začudeno medtem ko sva plesala in sem opazila njegove solze. Pokimal je.
''Jokam od sreče. Ker ne morem verjeti, da sem našel osebo, ki jo bom imel ob sebi zavedno. Ti si moja sreča. Moja sorodna duša. Moja kraljica. Ljubim te Acacia. Res te ljubim s vsem srcem.'' Je rekel. Obrisala sem mu solze in ga poljubila. Vsi so začeli ploskat, ko je Shawn do konca zapel pesem. Prišel je do naju in naju še objel, potem pa sva presrečna šla dol z odra. In Evan, Austin ter Lydia so nama čestitali. Potem pa sva pobegnila na samo, gledat zvezde in se spominjat vseh najinih lepih spominov. Najina ljubezen je premagala vse ovire. Niti za trenutek nisva podvomila o najinih čustvih. Vsak dan bolj ga ljubim in vedno ga bom. Njegova sem, z dušo in telesom.

**********THE END**********
25. januar 2019
u198831
u198831
Sm že hotla napisat Next..,pa sm se spomlna da je to to pač res je bla ta zgodbica zakon, rada sm jo brala in vse in grem brat nadaljevanje, ker sm preveč ferbčna, da bi lahka tuki še karkoli napisala
26. januar 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani