neext
04. december 2018
Ziher sta pršla glihh zadno minuto
Next
05. december 2018
Heeej
evo nov Next

77.

-Acacia Wenley-

''Kje se sploh pride v dvorano?'' sem panično vprašala.
Niall je prav tako živčno gledal naokoli in kar naenkrat se je tam pojavila neka ženska z nekim listom v roki in na sebi je imela slušalke.
''Niall vsepovsod smo vas iskali. Hitro idite na oder.'' Je rekla. Niall je samo čudno pogledal in namignila nama je naj vstopiva skozi vrata. In to sva res naredila. Prišla sva v dvorano. Tam je bilo polno ljudi in na odru je stal voditelj.
''Niall se očitno nekje skriva, ampak dejstvo je da je zmagovalec on.'' Je rekel. Z Niallom sva se spogledala in ko so ljudje ugotovili, da stojiva tam, me je Niall prijel za roko. Ni me spustil. Očitno je hotel, da grem z njim na oder. Hitro sva stekla gor in Niall je imel nasmeh na obrazu. Voditelj mu je čestital in mu dal nagrado v roke. To je bil nek čudovit kip. Zagotovo je imel visoko vrednost. Niall je stopil pred mikrofon in me pogledal. Najprej se je zaslišal njegov glasen smeh in tudi meni je zelo šlo na smeh pri tem.
''Brez besed sem ostal. Ampak se bom potrudil nekaj povedati. Tega res nisem pričakoval, da bo takšen odziv na to pesem. Ampak to mi res ogromno ogromno pomeni, da imam vašo podporo.'' Ko je to povedal, so vsi samo strmeli vanj. Seveda je tam bilo veliko Niallovih oboževalk, ki so bile navdušene. Niall se je obrnil k meni.
''In ta pesem je moja najljubša. Ker je posvečena osebi, ki mi pomeni vse. Brez nje ne bi bil tukaj kjer sem. Acacia moja, ljubim te in to ni zadnja pesem, ki sem ti jo napisal. Pripravi se, ker jih bo še ogromno. Še dolgo me boš poslušala.'' Je rekel in se zraven zasmejal. ''In to nagrado sem dobil za tebe.'' Je rekel in mi dal tisti kip v roke. Debelo sem ga pogledala.
''Niall ne moreš mi dati tega.'' Sem rekla. Niall pa ni rekel nič. Poljubil me je tam pred vsemi. Res me ljubi in jaz ljubim njega. Tukaj ni več nobenega dvoma. In mislim, da je takrat popolnoma pozabil da ga boli noga. Vsi so ploskali in vpili. Potem pa sva šla dol z odra in seveda v trenutku sta bila tam Rick in Evan.
''Smem vprašat kje si bil tako dolgo?'' ga je takoj napadel Rick.
''Ne smeš.'' Mu je odvrnil Niall. ''In samo toliko da veš, ko se turneja konča, sta vidva oba odpuščena.'' Jima je zabrusil in oba sta čudno pogledala. Najbrž sta bila zelo šokirana.
''O tem se bomo pogovarjali kasneje. Zdaj imaš intervjuje in slikanje z nagrado.'' Je rekel Evan.
''Prav, ampak Acacia gre z menoj.'' Je rekel in me prijel za roko. Rick me je grdo pogledal. Seveda je bilo več kot očitno, da me nista hotela tam. Ampak meni je bilo za to popolnoma vseeno. Jaz sem bila tam zaradi Nialla.
''Kaj si si pa naredil z nogo?'' ga je vprašal Rick.
''Gleženj sem si zvil, sem že stokrat povedal po telefonu.'' Je rekel Niall in zavil je z očmi.
''Me prav zanima zakaj.'' Je rekel Rick in pogledal je mene.
Odpravili smo se ven na rdečo preprogo, kjer je bilo fotografiranje. Niallu sem dala nagrado, da so ga fotografirali z njo, ampak že po nekaj minutah je prišel po mene in me peljal na preprogo, da so naju fotografirali skupaj.
''Tudi ti boš enkrat dobila takšno nagrado. Boš videla.'' Mi je rekel na uho, jaz pa sem se zasmejala, saj se mi je to zdelo nemogoče. Nisem bila tako dobra kot on. Slikali so naju skupaj in vsi so bili navdušeni nad nama. Potem pa smo se skupaj z Rickom in Evanom in njihovim šoferjem odpeljali v hotel.
''Jutri se vračamo na turnejo.'' Je rekel Rick.
''Jutri?'' se je začudil Niall.
''Ker si spustil ven en koncert, smo ga prestavili na jutri.'' Je rekel Evan. Niall se je prijel za glavo.
''Kakšno paniko delata zaradi enega koncerta. Ne grem še jutri.'' Jima je odvrnil.
''Moral boš.'' Je rekel Rick. Niall je zavzdihnil in me pogledal, jaz pa nisem rekla nič. Bila sem naslonjena na njega in želela sem si, da mu ne bi bilo treba iti. Vsi ti dnevi, ki sva jih preživela skupaj so bili prečudoviti. Ampak vedela sem, da se bo to končalo ko se bo vrnil na turnejo. Sem se pa tolažila s tem, da bova spet skupaj, ko bo tudi on prišel v New York. Ko smo prispeli v hotel, so tudi tam Nialla čakale oboževalke. Niall je že mislil iti do njih, a sem ga ustavila, ko sem ga prijela za roko. Pogledal me je in takoj je opazil žalost v mojih očeh.
''Jaz bom šla kar v sobo.'' Sem rekla. Pokimal je.
''Ne bodi žalostna.'' Mi je rekel. Poljubil me je na čelo. ''Pridem kmalu!'' je še zavpil za menoj. Na recepciji sem prosila za ključ najine sobe in ko sem ga dobila, sem takoj šla do dvigala. In tam sem naletela na Lydio. Nasmehnila se mi je.
''Hej.'' Mi je rekla.
''Živjo.'' Sem jo pozdravila tudi sama. Počutila sem se čudno v njeni bližini.
''Lahko govoriva?'' me je vprašala.
''O čem?'' sem jo vprašala in jo pogledala.
''O tem ne morem tukaj. Ni varno.'' Je rekla. Zavzdihnila sem in pokimala.
''Lahko v moji in Niallovi sobi.'' Sem rekla. Pokimala je in mi sledila v sobo in ko sva vstopili je takoj zaklenila vrata.
''Kaj ti je? Živčna si.'' Sem rekla, ko sem jo opazovala.
''Res ti morem nekaj povedati. Glede Ricka in Evana.'' Je rekla in globoko je vdihnila. In ko je že hotela spregovoriti, ji je zazvonil telefon. ''Rick je. Hoče da ga uredim za zabavo.'' Je rekla in zavila z očmi. ''Se lahko pogovoriva zjutraj?'' me je vprašala. Samo pokimala sem. Res je bila čudna. Šla je že k vratom, a se je obrnila.
''Prosim dobiva se ob devetih v kavarni spodaj.'' Je še rekla in že je ni bilo več. Nič mi ni bilo jasno. Na turneji je ves čas bila v Niallovi bližini in bila je sumljiva, zdaj pa se spet obnaša čudno. Ulegla sem se na posteljo, še prej pa sem sezula tiste čevlje zaradi katerih so me noge zelo bolele. Pogledala sem tisto Niallovo nagrado, ki jo je podaril meni in se spomnila vseh besed, ki mi jih je rekel na odru. Nenadoma mi je zazvonil telefon. Vanessa mi je poslala sporočilo.
''Čestitaj Niallu še v imenu nas treh. Jaz in Austin vaju zelo pogrešava. Komaj čakam september da te spet vidim.''
Nasmehnila sem se. Pogrešala sem njeno družbo in pogrešala sem New York in šolo in vse tiste dobre bureke. Odgovorila sem ji, potem pa sem telefon odložila na nočno omarico. V kovčku sem poiskala spalno srajco in se odpravila kar v kopalnico. Slekla sem se in šla v tuš kabino. Po napornem dnevu sem tuširanje res potrebovala. In čez nekaj minut sem ob sebi začutila Nialla. Obrnila sem se in zasmejal se je. Bil je z menoj pod tušem popolnoma gol.
''Presenetil si me.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Vse kar zdaj potrebujem si ti, tuš in postelja ter hrana, ki sem jo že naročil.'' Je navdušeno rekel.
07. december 2018
Ziher tale dva idiota načrtujeta neki da ju bota ločla in je zj lydia na njuni strani
Next
07. december 2018
neext
07. december 2018
evo Next

78.

-Acacia Wenley-

''Kakšno hrano si pa naročil?'' sem radovedno vprašala.
Nasmehnil se je.
''To boš pa še videla.'' Je nagajivo rekel. ''Naj bo presenečenje.'' Je rekel in mi pomežiknil.
Potem pa me je začel poljubljati in nekaj časa sva se tam poljubljala, voda pa je tekla na naju. Ampak nenadoma je postala zelo mrzla, ledeno mrzla. Zelo sem se prestrašila.
''O moj bog!!'' sem zavpila in tudi Niall je postal čisto bled. Ledeno mrzla voda je še vedno tekla na naju. Niall je vodo hitro zaprl in me pogledal. Začela sva se smejati.
''Dobila sva hladen tuš.'' Je rekel. Pokimala sem se in se zasmejala. Izstopila sva iz tuš kabine in hotela sem se že zaviti v brisačo, a mi jo je Niall vzel.
''Kaj sem rekel glede skrivanja pred menoj?'' je rekel in mi pomežiknil.
''Saj res.'' Sem rekla in se zasmejala. Popolnoma gola sem šla iz kopalnice v sobo in prišel je za menoj. Opazoval me je. In vedela sem, da me hoče. Obrnila sem se k njemu in se mu približala. Tudi on na sebi ni imel ničesar. Poljubil me je in svoje roke je dal na mojo zadnjico.
''Ne vem kako bom sploh prenesel to da te ne bo ob meni še več kot en mesec. Umrl bom.'' Je žalostno rekel.
''Saj se bova vmes še kaj videla kajne?'' sem ga vprašala.
Pokimal je in se nasmehnil.
''Ob prvi priložnosti te bom spet obiskal. Res škoda, da nočeš z menoj…'' je rekel. Hotela sem že nekaj reči, a me je prekinil. ''Saj vem in te razumem. Ampak ko bo konec te turneje, ju bom odpustil. Zdaj samo nočem razočarati oboževalcev. Samo zaradi njih se bom vrnil na turnejo.'' Je še dodal.
''Vem Niall. In veš da te podpiram.'' Sem rekla. Čeprav sem res bila žalostna, da ga spet nekaj časa ne bom videla. Spet me je poljubil in ko me je že hotel potisniti na posteljo, naju je zmotilo trkanje na vrata. Midva pa sva v sobi bila popolnoma gola. Niall je v paniki pograbil prvo stvar, ki jo je našel da jo je dal na sebe. In to je bil moj plašč. V tisti paniki se sploh ni zavedal da je na sebe oblekel živo rdeč ženski plašč.
''Em…Niall…'' sem ga hotela opozoriti, ampak je že bil pri vratih. Hitro sem si še sama oblekla neko trenirko, ki sem jo našla v kovčku. Niall je odprl vrata. Skoraj sem umrla od smeha. Natakar nama je na vozičku pripeljal hrano. Zelo je dišalo. Videla sem ga kako je Nialla nekaj časa gledal in nič mu ni bilo jasno. In opazila sem kako so mu ustnice šle narazen.
''Izvolite vaše naročilo gospod Horan.'' Je rekel.
Niall mu je plačal in natakar se več ni mogel zadržati.
''Lep plašč imate.'' Je rekel. Začela sem se smejati kot nora, Niall pa ga je čudno pogledal in šele takrat se je začel zavedati kaj ima na sebi. Še sam se je začel smejati.
''Dober tek vam želim.'' Je rekel natakar preden je šel. Niall se je obrnil k meni in jaz sem se še vedno smejala.
''Zakaj me nisi opozorila? To boš obžalovala.'' Je nagajivo rekel, medtem ko je slekel plašč in ga dal nazaj na obešalnik. Prisežem da sem skoraj umrla od smeha. Gol je prišel do mene in me potisnil na posteljo.
''Ampak hrana se bo ohladila.'' Sem rekla in se še vedno smejala.
''Tudi mrzla je dobra.'' Me je opozoril in obrnil me je, tako da sem ležala na trebuhu. In preden bi se zavedala, je že bil v meni. Kaznoval me je v pasjem položaju. In takrat sem se čisto pozabila smejati ker je užitek bil neverjetno dober. Niall je bil dober v vsem kar je delal. In ko sva oba doživela svoj vrhunec, se je ulegel poleg mene in me pogledal v oči ter me pobožal po laseh.
''Ljubim te. Zavedno.'' Mi je zašepetal na uho. Nasmehnila sem se.
''Tudi jaz tebe.'' Sem odvrnila.
''Greva zdaj jest?'' me je vprašal. Pokimala sem in takoj sva potegnila tisti voziček k postelji in vzela krožnike ter si oba dala gor ogromno hrane, tako da nama je skoraj kaj padlo dol. In pojedla sva popolnoma vse, zraven pa sva gledala nek film, ki je bil že skoraj kot pornič. Ampak je bil smešen. Potem sva čisto utrujena zaspala. No Niall je zaspal prvi. Jaz pa sem v njegovem objemu razmišljala kako zelo ga bom pogrešala. Bala sem se naslednjega dneva, ker sem vedela, da bo spet zelo hudo ko bova šla vsak na svoje letalo. Jaz na Irsko, Niall pa spet v Ameriko. Potem sem nekako zaspala in naslednje jutro naju je zbudila budilka. Ko naju le ne bi.
''Dobro jutro moja lepotička.'' Mi je rekel in me poljubil na čelo. ''Kako si spala?'' me je vprašal.
''Kar v redu.'' Sem rekla.
Vstala sva in se oblekla. Spakirala sem si svoje stvari, ki sem jih imela zraven in Niall tudi. Potem pa sem se spomnila na Lydio. Pogledala sem na uro. Bila je 15 do 9.
''Nekaj sem ti pozabila povedati.'' Sem rekla.
''Kaj pa?'' me je vprašal.
''Včeraj sva se z Lydio pogovarjali. Rekla mi je da mora govoriti z menoj o Ricku in Evanu. Dobili bi se naj ob devetih spodaj v kavarni.'' Sem mu razložila. Presenečeno me je pogledal.
''Čudno… No če želiš potem pojdi.'' Je rekel.
Mislila sem že hitro iti, a sem se ustavila in ga pogledala. Prijela sem ga za roko.
''Prosim pridi z menoj. Hočem da si prisoten.'' Sem rekla. Pokimal je.
''Saj veš da s teboj grem kamorkoli.'' Je rekel in močno je stisnil mojo roko. Hitro sva šla.
10. december 2018
neext
11. december 2018
Heej
evo tukaj je nov Next

79.

-Acacia Wenley-

Prišla sva v kavarno. In Lydia je bila tam. Živčno je čakala. In ko naju je zagledala je čutila neko olajšanje. Res mi ni bilo jasno zakaj je tako živčna.
''Super da sta prišla oba.'' Je rekla. ''Nimamo veliko časa.'' Je še dodala.
''Ja kmalu moramo na letališče.'' Je rekel Niall.
''Torej….'' Je začela govoriti, a prekinila sta nas Rick in Evan. Prišla sta tja.
''Kmalu se odpravljamo, vi pa tukaj sedite.'' Je rekel Rick čisto jezen.
''Dobro veš, da če zjutraj kave ne dobim, bi najraje nekoga ubil. In prvi na seznamu, ki mi gre najbolj na živce si trenutno ti.'' Ga je opozoril Niall in ob tej izjavi mi je šlo kar malo na smeh.
''Jo boš vzel nekje po poti.'' Je rekel Rick.
''Joj daj ne ukazuj mi ker ukazujem lahko jaz tebi.'' Mu je rekel. In potem Rick več ni vedel kaj naj mu še reče.
''Iti moramo. Gremo.'' Je rekel Evan, ko je pogledal na uro.
Niall je zavzdihnil. ''Grem jaz po najina kovčka.'' Je rekel in me hitro poljubil. Šel je, a se je obrnil. ''Pomagala mi bosta, pridita.'' Je rekel. Onadva pa sta zavzdihnila.
''Bom jaz.'' Je rekel Evan in šel je z njim. Nažalost je Rick ostal tam. Grdo naju je gledal.
''Lydia kje pa je tvoj kovček?'' jo je vprašal.
''Sem ga že nesla v avto.'' Je rekla in ga grdo pogledala. ''Pa še na stranišče grem.'' Je še dodala.
''Grem s teboj.'' Sem rekla. Rick naju je spet grdo gledal.
''Kaj je? Boš šel z nama in naju še tam grdo gledal? No saj če bi imeli težave z zaprtjem, bi ti bil idealen za te težave s to kislo faco.'' Sem mu zabrusila, ker nisem mogla ostati tiho.
Šla sem za Lydio na stranišče in Lydia je hitro zaklenila vrata. Začutila je neko olajšanje.
''Lydia kaj se dogaja?'' sem jo vprašala.
''Povedala ti bom. Ampak prosim….To ne smeš povedati nikomur. To ne sme vedeti nihče.'' Je rekla prestrašeno.
''Prav. Ampak pomiri se malo…'' sem rekla. Prijela se je za glavo in vlile so se ji solze.
''Rick je največji bedak na svetu.'' Je rekla.
''To že vem.'' Sem rekla in se rahlo zasmejala.
''Ne…Acacia.. Ne veš.. Vem, da si dobila občutek kot da hočem Nialla ampak ni tako.'' Je rekla.
''No ja…To sem res..'' sem rekla zamišljeno.
''Acacia mene je Rick prisilil v to, ker mi je grozil, da me bo drugače uničil. Nisem imela izbire. Žal mi je.'' Je rekla in skoraj je že šla na kolena. Jokala pa je kot dež.
''Pomiri se prosim Lydia. Če je to res potem te razumem. Prestrašena si bila.'' Sem rekla. Bila sem šokirana ampak sploh me ni presenečalo vse to glede Ricka.
''Ampak to še ni vse. Acacia… Mene je Rick posilil.'' Je rekla.
Potem pa sem bila res zelo šokirana. Nisem vedela če sem sploh slišala prav.
''Kaj te je?!'' sem jezno zavpila.
''Res me je. Takrat ko si tudi ti šla na zabavo z Niallom.'' Je rekla.
Še vedno nisem mogla verjeti če slišim prav.
''Pa kaj je s tem človekom?!'' sem zavpila čisto jezna.
''In potem……sem zanosila…In v teh dneh ko je Niall bil pri tebi na Irskem me je prisilil, da sem šla splavit…'' je rekla.
''O moj bog!!!!'' sem jezno zavpila. ''Ubila ga bom!'' sem še dodala.
''Ne, prosim. On ima veliko več moči kot jaz in uničil me bo če kdo to izve to nihče ne sme vedeti..Prosim.'' je rekla. Šla je na kolena popolnoma skrušena. Svojih solz več ni mogla nadzorovati. Pomagala sem ji vstati in naslonila se je na umivalnik. Vzela sem papirnato brisačo in ji jo dala, da si je obrisala solze. Še vedno nisem mogla verjeti. Rick potrebuje psihično pomoč. In zapor tudi, ker jo je posilil.
''Kje sta tako dolgo?!'' je zavpil Rick zunaj pri vratih.
Pogledala sem Lydio, ki si je nekako uspela obrisati solze.
''Zmislili si bova nek načrt. Prav?'' sem rekla. Pokimala je.
''In Niall mora izvedeti za to.'' Sem rekla. ''Ne more biti na turneji s posiljevalcem.'' Sem jezno rekla. Nekako sem jo uspela pomiriti in šli sva ven ter se pretvarjali kot da ni nič.
''Sta vredu?'' naju je vprašal Niall, ki je ravno prišel s kovčkom. Pokimala sem, ampak Niall je seveda opazil, da nekaj ni v redu. Močno sem ga prijela za roko. Odpeljali smo se na letališče. Lydia je komaj zadrževala jok. Jaz pa sem se tudi komaj zadrževala, da ne bi zadavila Ricka. Sovražim ga. In nočem, da je v Niallovi bližini.
**********************************************
Zanima me še nekaj. Je katera tu oboževalka od Shawna Mendesa? Ker naslednja zgodbica bo o njemu
11. december 2018
neext
js sm
12. december 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeext *__*
zdej pa zaspat naum mogla
12. december 2018
Next
Jaa, Shawn!
13. december 2018
evo nov Next 20 nextov je še do konca, potem pa pride nova zgodbica, ki jo že pišem in bo nekako povezana s to

80.

-Acacia Wenley-

Ni bilo v moji navadi, da sem se vmešavala v nekaj kar ni moja stvar. Ampak tukaj se je šlo za varnost mojega fanta, moje ljubezni. In vedela sem, da moram narediti nekaj glede tega. Če je Rick posilil Lydio in jo silil, da je osvajala Nialla samo zato, da bi se me znebil, potem je zmožen še marsičesa. In nočem, da se Niallu kaj zgodi. Pripravljena sem narediti vse za Nialla. Ko smo prispeli na letališče, so tam Nialla čakale oboževalke. Niall se jim je posvetil, jaz pa sem mami hitro napisala sporočilo, da me ne bo domov in da ji vse razložim, ko pridem z Niallom v Ameriko. Seveda Rick je zahteval, da Niall gre s privatnim letalom. In jaz sem se odločila, da bom šla z njimi. Bom pač morala prenašati Ricka. Za Evana nisem popolnoma prepričana kaj naj mislim o njemu. Ampak Rick, on je najhujši človek kar jih poznam. Konec koncev sem hotela zaščititi tudi Lydio. Ni lepo, da je osvajala Nialla, ampak v tem primeru ko razumem. Prisilil jo je.
Niall me je pogledal in me prijel za roko. S tem me je zbudil iz razmišljanja.
''Ti imaš let malo prej kot jaz kajne?'' me je vprašal.
Ko sem že hotela odgovoriti, sem zaslišala neko kričanje pri blagajni. Neka ženska je tam bila čisto obupana.
''Prosim vas, moram dobiti vozovnico za Dublin. Gre za življenje mojega sina, ki je tam popolnoma sam!'' je vpila. Skoraj je že šla na kolena. Ampak zaposleni tam so jo hladnokrvno zavrnili.
''Počakati boste morali do jutri.'' Ji je rekla tista ženska, ki je delala tam. In jaz sem takoj vedela kaj moram narediti. Iz torbice sem vzela vozovnico. In takoj sem šla tja. Niall pa je samo stal tam in me opazoval. Lydia, Rick in Evan pa tudi. Prerinila sem se mimo ogromne vrste in slišala sem neke žaljivke zaradi tega. Ampak bilo mi je vseeno. Prišla sem do pulta in se naslonila ter se rahlo nasmehnila.
''Bi lahko gospa šla v Dublin z mojo vozovnico?'' sem vprašala.
Tista gospa me je čudno pogledala s solzami v očeh.
''Če vi ne boste šli, potem lahko gre ja.'' Je odgovorila ženska, ki je delala tam.
''Super. Izvolite.'' Sem rekla in dala tisti gospe vozovnico.
''Ampak jaz ne morem sprejeti…'' je rekla.
''Seveda lahko. Jaz ne grem, sem si premislila.'' Sem rekla.
''O moj bog…Ampak naj vam plačam.'' Je še rekla, a sem odkimala. Rada sem pomagala ljudem.
''Prosim vas, ne plačujte mi. Gre za zdravje vašega sina.'' Sem še rekla. In brez besed je vzela vozovnico ter me močno objela.
''Oprostite, da vas tako objemam, ampak tako zelo sem vam hvaležna. Zlati ste gospodična.'' Je rekla in si začela brisati solze. Še sama sem dobila rahlo solzne oči. Čutila sem, da je dobra oseba.
''Upam, da bo z vašim sinom vse v redu.'' Sem še rekla, potem pa sem se poslovila in sem šla nazaj k ostalim. Niall se mi je približal.
''Kaj je pa bilo to? Zakaj si ji dala svojo vozovnico?'' me je začel spraševati.
''Ker jo jaz ne potrebujem.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Kako to misliš?'' se je začudil.
''Ker grem s teboj v Ameriko.'' Sem rekla in se mu nasmehnila. Nekaj časa je bil tiho, ker najbrž ni takoj dojel kaj sem rekla.
''Kaj?'' je vprašal začudeno, saj verjetno ni mogel verjeti, ker sem mu še par dni nazaj rekla, da ne grem z njim.
''Prav si slišal Niall, s teboj grem. Brez tebe več ne morem.'' Sem rekla. Saj je tudi to bil razlog, da bom šla z njim, ker več nisem vedela kako bi zdržala brez njega. Ampak seveda tudi zaradi trapastega Ricka. Niall me je od sreče močno stisnil k sebi in me poljubil. Pogledala sem Ricka, ki je samo grdo gledal. Lydia pa je čutila neko olajšanje, ker je najbrž vedela, da ji bom pomagala.
''Ne morem verjeti, da boš res šla z menoj. Si prepričana?'' je rekel.
''Več kot prepričana.'' Sem rekla in svoje ustnice pritisnila na njegove.
''Letalo nas čaka.'' Je seveda rekel Rick in v njegovem glasu je bilo čutiti jezo. Sploh nisem vedela kaj sem mu naredila, da me ni maral. Ampak bilo mi je popolnoma vseeno za to. Zanimal me je samo Niall. Niall me je med hojo do letala ves čas stiskal k sebi. Bil je presrečen, da grem z njim. Odločila sem se, da mu vse povem ko bova v sobi sama, ko bo pravi trenutek. Ko smo šli na letalo, sva sedla na samo v en kot. Lydia pa ni vedela kam bi sedla.
''Pridi sem.'' Sem rekla in takoj je prišla do naju in prisedla. Rick nas je sumljivo opazoval, ampak ni rekel nič. Evan pa je bral neko knjigo. Lydia je bila čisto tiho in poskušala je zaspati.
''Kam sploh gremo najprej?'' sem vprašala.
''San Francisco.'' Je odvrnil Niall.
In to mi je bilo zelo všeč, saj sem si vedno želela obiskati to mesto.
''Tam so snemali Full House.'' Sem navdušeno rekla, Niall pa se je zasmejal.
''Ti si to gledala?'' me je vprašal.
''Seveda sem. Vsak dan sem imela to na sporedu.'' Sem mu povedala. Potem pa se je še bolj smejal in me stisnil k sebi.
''Sploh ne veš kako si me osrečila s tem, da greš z menoj.'' Je rekel. Ni se mogel odlepiti od mene.
''Če si pa ves moj svet.'' Sem mu rekla.
''Ti si pa moj.'' Je rekel. Spet me je poljubil. Dolga vožnja nas je še čakala, zato sva potem oba objeta zaspala. Zbudil nas je Evan, ko smo začeli pristajati v San Francisco. In ko smo pristali, smo izstopili.
''Si pripravljena na nove dogodivščine?'' me je vprašal Niall.
''Seveda.'' Sem rekla in prijel me je za roko, ko sva hodila proti izhodu iz letališča.
14. december 2018
neext
14. december 2018
u198831
u198831
neeeeeeext *__*
15. december 2018
evo nov Next

81.

-Acacia Wenley-

Ko smo prispeli v hotel, so tudi tam bile Niallove oboževalke in Niall se jim je na kratko posvetil. Rick in Evan sta pregledovala neke papirje, jaz pa sem stopila k Lydii.
''Razmišljala sem…Mogoče je bolje, da mu ne poveš zdaj ko je na turneji. To ga lahko psihično uniči.'' Je rekla. In nekaj časa sem razmišljala. Saj je imela prav. Ampak ne bi smelo biti skrivnosti med nama z Niallom.
''Bom še premislila.'' Sem rekla in pokimala je. ''Ampak tega kretena bom uničila.'' Sem rekla in grdo pogledala proti Ricku, ki je nekaj razlagal Evanu.
Ko je Niall vsem oboževalkam dal avtograme in se slikal z njimi, je prišel nazaj do mene in me prijel za roko.
''Greva v sobo?'' me je vprašal. Pokimala sem.
''Se vidiva kasneje.'' Sem rekla Lydii, ki je pokimala. Z Niallom sva šla do recepcije po ključ od sobe. In medtem ko sva bila na dvigalu, se je obrnil k meni.
''Se z Lydio zdaj resnično spet razumeta?'' me je vprašal. Pokimala sem.
''Sva se pogovorili in vse je v redu.'' Sem rekla.
''O čem pa je tako nujno želela govoriti?'' me je vprašal. In nisem vedela kaj naj mu rečem. Bolje je, da mu ne povem. Vsaj ne še. Dokler nimam dokazov proti Ricku.
''Ravno o tem, da je naredila narobe ko te je osvajala. Žal ji je.'' Sem rekla. No saj to je na nek način bilo res, le da Niall še ne ve, da je vpleten Rick.
''Potem pa super. Sicer pa veš, da me zanimaš samo ti.'' Je rekel in me stisnil k sebi. Še sama sem ga močno objela. Vedela sem, da če bi Niall vedel resnico, bi me ustavil pri tem da Ricka uničim. Ampak jaz sem bila odločena, da bo Rick za vse to plačal. Z Niallom sva vstopila v najino sobo, ki je bila čudovita in imela je čudovit razgled.
''Woooow.'' Sem se začudila, on pa se je zasmejal.
''Jaz sem že bil tukaj. Z One Direction.'' Je rekel navdušeno. ''In ravno v tej sobi.'' Je še rekel in se zasmejal.
''Res je lepa. In že skoraj preveč moderna za mene.'' Sem rekla.
''Ti si zaslužiš vse najlepše stvari.'' Je rekel in prišel je do mene ter me od zadaj objel, da sva skupaj občudovala razgled. Nekaj časa sva bila tam v tišini, potem pa naju je prekinil nihče drug kot Rick.
''Niall, žal moraš na tonsko probo, ker bojo oboževalci lahko šli v dvorano malo prej, da ne bo prerivanja.'' Je rekel.
Niall je pogledal njega in nato mene.
''Ti boš pela z menoj spet, kajne?'' me je vprašal.
Nisem vedela kaj naj rečem. Ampak vedela sem, da bo to jezilo Ricka in želela sem spet biti na odru z njim. Tako da sem se v trenutku odločila, da privolim.
''Bom. Ampak če je možno ne bi prišla še zdaj tja. Me bo Lydia uredila kar tukaj in potem lahko tam še tebe.'' Sem rekla. Pokimal je.
''Evan bo tudi ostal tukaj, tako da pridite skupaj.'' Je rekel Rick, kot da smo vsi njegovi služabniki. Samo pokimala sem in ga nisem niti pogledala. Niall je stopil pred mene in me poljubil na čelo.
''Zelo sem vesel, da si tukaj.'' Je navdušeno rekel.
''Jaz tudi.'' Sem rekla in ga še sama poljubila.
Šel je skupaj z Rickom, človekom ki ga sovražim. Nekaj minut sem počakala in razmišljala kaj naj naredim. Kje sploh naj začnem? In na pamet mi je prišlo, da preiščem Rickovo sobo. Ampak nisem vedela kako dobiti ključ njegove sobe. Šla sem ven in pogledala po hodniku. Nikogar ni bilo. Šla sem do sobe od Lydie. Odprla mi je vrata in vstopila sem ter zaklenila vrata.
''Načrt imam. Uničila bom Ricka. Mi boš pomagala?'' sem jo vprašala. Prestrašeno me je pogledala.
''Sploh veš kako vpliven človek je on?'' me je vprašala. Jaz pa sem pokimala.
''Tudi Niall je. Ampak preden Niall to izve, moram imeti dokaze za to kakšen človek je.'' Sem rekla. Pokimala je.
''In kje bova začeli?'' me je vprašala.
''Samo povej, mi boš res pomagala?'' sem jo vprašala. Globoko je vdihnila.
''Bom.'' Je odvrnila.
''Preiskali mu bova sobo.'' Sem rekla.
''Kaaaj? Kako bova to naredili? Kaj če se vrne ravno takrat?'' je začela panično spraševati.
''Na tonsko probo sta šla z Niallom. Edini problem je Evan, ampak najbrž bo ves čas v svoji sobi.'' Sem rekla. Pokimala je.
''Kako bova pa prišli do ključa?'' me je vprašala.
''Se bova že nečesa domislili. Greva.'' Sem rekla. In sledila mi je ven na hodnik. Tam je ravno bila neka ženska oblečena v uniformo. Predvidevala sem, da je bila sobarica. Lydii sem namignila, da mi sledi.
''Oprostite, vas lahko nekaj prosim?'' sem jo vprašala.
Pogledala me je in pokimala.
''Povejte.'' Je rekla.
''Imate vi ključe od vseh sob?'' sem jo vprašala.
''Imam ja. Menjujem posteljnino in brisače.'' Je rekla.
''No…Imam en problem. Saj veste, da je v hotelu tudi Niall Horan kajne? Njegov menedžer Rick je šel z njim na tonsko probo in jaz grem tja malo kasneje. Prosil me je, da mu prinesem neke stvari, ki jih je pozabil.'' Sem začela govoriti, v upanju, da mi bo verjela.
''Tega običajno ne bi smela, ampak naj vam bo. Vem, da ste Niallova punca in moja hčerka ga obožuje.'' Je rekla. Nasmehnila sem se. Pokazala sem, v katero sobo bi šla in dala mi je ključ.
''Hvala vam. Ko najdem vse kar potrebuje, vam ga prinesem.'' Sem rekla in pokimala je. Hitro sem namignila Lydii naj pride in vstopili sva v Rickovo sobo. Komaj je prišel v hotel pa je imel že vse razmetano.
''Kje bova začeli?'' me je vprašala.
''Išči čim več kakšnih papirjev.'' Sem rekla.
In začeli sva iskati, v upanju da bova kaj našli. Občutek sem imela, da Rick poleg tega, da je posiljevalec, skriva še ogromno stvari.
''Kaj za vraga počneta?'' sva nenadoma zaslišali Evanov glas.
17. december 2018
neext
17. december 2018
u198831
u198831
neeeeeeeext
in zdej bo preobrat...in bota Evanu povedale ka delata...in jima bo še on pomagal iskat
17. december 2018
nov Next

82.

-Acacia Wenley-

Z Lydio sva se spogledali. Nisva vedeli kaj naj mu rečeva.
''No? Bo kakšen odgovor?'' naju je spet vprašal.
Spet nisva rekli nič. Preveč sem bila šokirana, da bi lahko karkoli rekla in prepričana sem bila, da bova v težavah zaradi tega. Evan je nekaj časa čakal, potem pa je zaklenil vrata. Obe sva postali panični.
''Evan kaj počneš? Zakaj zaklepaš?'' sem začela spraševati. Nič ni rekel. Preveril je če je zaklenjeno, potem pa se je obrnil k nama.
''Vem kaj počneta. Uničiti ga hočeta.'' Je rekel.
Pogledala sem Lydio, ki je prestrašeno sedela v kotu. Rick ji je pustil posledice, saj prej ni bila takšna. Nisem vedela kaj naj naredim.
''No….Pravzaprav….'' sem začela govoriti, a me je prekinil.
''Če želita karkoli izvedeti o njemu, moramo poiskati njegov dnevnik, v katerega si zapisuje popolnoma vse.'' Je rekel. Presenečeno sem ga pogledala, Lydia pa tudi. To je opazil.
''Ne glejta me tako. Vem kaj ti je naredil, Lydia. In tudi meni gre že pošteno na živce. Vem, da nekaj skriva. Posvojil me je, ko sem bil star 10 let, ko mi je umrla mama. In življenje z njim ni tako rožnato. Kljub temu, da sva ogromno zaslužila s tem, da sva zdaj Niallova menedžerja.'' Je rekel. ''Ampak ta človek je do uspeha prišel na nepošten način.'' Je še dodal.
''Torej nama boš pomagal?'' sem se začudila.
Pokimal je.
''Mislim, da je čas, da se razkrijejo njegove globoke temačne skrivnosti.'' Je rekel. Bila sem zelo presenečena. Ampak njegova pomoč bo prišla prav. On Ricka dobro pozna. Sicer si nisem mislila, da je takšna starostna razlika med Evanom in Rickom, ker Rick izgleda precej mlad za svoja leta. Evan je nekaj časa iskal po sobi, midve pa tudi. In našel je neko črno beležko.
''To je to.'' Je rekel Evan.
''Njegov dnevnik?'' sem vprašala.
''Sta prepričana, da je to pametno? Kaj če izve?'' je panično rekla Lydia.
''Je pametno. Jaz bom naredila vse, da zaščitim Nialla.'' Sem rekla. Evan se je strinjal.
''Ampak ni pametno, da že zdaj opazi, da smo to brali. Gremo ga nekam skopirat in njemu vrnimo original. Mi pa bomo imeli kopije.'' Je rekel Evan. Prav je imel. In čez nekaj minut smo že šli do bližnje papirnice, kjer so delali kopije papirjev. Živčno smo čakali, da dobimo kopije in ko smo jih končno dobili, smo šli nazaj v hotel. Tam mi je zazvonil telefon. Bil je Niall.
''Hej.'' Sem ga pozdravila.
''Hej. Kdaj prideš?'' me je vprašal. Popolnoma sem pozabila, da bom nastopala z njim.
''Kmalu pridem, samo uredim se še.'' Sem rekla.
''Prav. Se vidiva.'' Je rekel. Prekinila sva in medtem je Evan že pospravil Rickov dnevnik nazaj v njegovo sobo.
''Kopije bom pospravil jaz. Jutri ima Niall nek intervju. Nekaj si bom zmislil, da ne bom šel z njim in Rickom, mi pa bomo medtem pregledali vse kar je pisal.'' Je rekel Evan. ''Zdaj pa najbolje, da počasi gremo. Da ne bo kdo kaj posumil.'' Je še dodal. Nisem mogla verjeti, da nama res pomaga.
''Jaz se morem še uredit.'' Sem rekla.
''Vaju bom počakal in potem gremo.'' Je rekel.
Z Lydio sva šli v njeno sobo in hitro me je začela ličiti.
''Očitno Evanu ni vseeno, da me je Rick posilil in me prisilil v splav…'' je rekla Lydia.
''Očitno…'' sem rekla zamišljeno. ''Ampak jaz ne vem kako dolgo bom lahko to skrivala Niallu.'' Sem rekla.
''Saj vem. Ampak najbrž je bolje tako. Počakaj še malo preden mu poveš.'' Je rekla. Pokimala sem.
''Jutri moramo prebrati dnevnik.'' Sem rekla. ''tako bomo vedeli najbrž vse.'' Sem še dodala.
Ko me je naličila, sem si hitro oblekla najlonke, črne usnjene kratke hlače. Črno oprijeto majico z dekoltejem in choker verižico. Zraven sem obula kar črne allstarke. Hitro smo se odpeljali do dvorane, kjer je bil koncert.
20. december 2018
neext
20. december 2018
upam da bota evan pa lydia skupi na koncu
Next
21. december 2018
Next
22. december 2018
evo Next

83.

-Acacia Wenley-

In med potjo smo bili čisto tiho. Da nas ne bi šofer slišal in slučajno povedal Ricku, ker se ne bi dobro končalo. No saj za Ricka se to res ne bo dobro končalo. Ko smo prispeli tja, je bilo tam že ogromno Niallovih oboževalcev in predvsem oboževalk. Na srečo nas niso prepoznali, ker smo imeli avto z zatemnjenimi okni. Odpeljali smo se v parkirno hišo pod dvorano in hitro šli v dvigalo, ki nas je odpeljali v backstage. Seveda so nas pri tem spremljali tudi varnostniki, kot vedno.
''Ste le prišli.'' Je rekel Rick in nas kot vedno, grdo pogledal.
''Si mislil, da nas ne bo? Prehitro si se razveselil.'' Sem mu zabrusila. Zdaj ko vem kakšen je v resnici, sem dobila pogum, da mu rečem vse kar mislim.
''Ah saj sem vedel, da boš prišla. Ves čas mu visiš za vratom.'' Je rekel in se hinavsko nasmehnil. Potem pa je pogledal Lydio. ''Niall te čaka, da ga urediš.'' Ji je rekel. Lydia je samo pokimala in šla je skozi vrata, na katerih je pisalo Niallovo ime. Tudi jaz sem hotela iti, a me je Rick ustavil.
''Kam pa ti greš?'' me je vprašal.
''K Niallu.'' Sem rekla.
''Pusti, da ga v miru uredi. Ti imaš svojo garderobo.'' Mi je zabrusil, jaz pa sem prekrižala roke.
''Tudi če nama boš dal ločeni garderobi, naju ne boš ločil.'' Sem rekla in se še sama hinavsko nasmehnila.
''Od kdaj si ti tako pogumna?'' me je vprašal. ''Saj veš, da te lahko uničim?'' je še dodal. Je že začel z grožnjami.
''Pa saj veš, da te Niall lahko odpusti, če izve, kako se pogovarjaš z menoj?'' sem mu rekla jezno.
''Dovolj je, bom jaz Acacio pospremil do garderobe.'' Je rekel Evan Ricku in mi namignil naj mu sledim. Šla sva v garderobo, na kateri je pisalo moje ime. Evan je hitro zaprl vrata.
''Nima smisla, da se kregaš z njim. On je res marsičesa sposoben.'' Je rekel. Pokimala sem.
''Saj imaš prav, ampak zelo sem jezna, da je Niall v njegovi bližini.'' Sem rekla in zavzdihnila.
''Saj bomo jutri zjutraj videli kako in kaj.'' Je rekel. ''Zdaj se raje osredotoči na nastop z Niallom.'' Je rekel. Pokimala sem in se poskusila nasmehniti.
''Pa le niti takšen bedak kot on.'' Sem se pošalila, on pa se je zasmejal.
''Verjemi, da nisem. Mogoče kdaj dam takšen vtis, ampak to samo zaradi Ricka, ki ni bil vedno prijazen do mene. Nikoli pa se nisem strinjal s tem, da te želi ločit od Nialla.'' Mi je razložil. Obrnila sem se k njemu.
''Kaj je sploh njegov problem s tem, da ima Niall mene?'' sem vprašala.
Najin pogovor je prekinil Niall, ki je vstopil v garderobo. Očitno mu je Lydia že uredila frizuro. Bil je prečudovit. Imel je črne kavbojke in sivo majico s kratkimi rokavi. Nasmehnila sem se mu in prišel je do mene ter me objel in poljubil.
''Kako si lepa.'' Je rekel.
''Ti pa še lepši.'' Sem rekla.
''Vaju bom pustil sama.'' Je rekel Evan. Šel je ven in ostala sva sama. Niall je bil nekaj časa tiho.
''Od kdaj pa je on tako prijazen?'' se je začudil.
''Ne vem, to se sprašujem tudi jaz.'' Sem se zlagala in ob tem sem se počutila grozno. Nekaj časa sva bila tam in se poljubljala, ko pa je že hotel dati roko pod moje spodnje hlačke, naju je seveda zmotil Rick.
''Niall na oder moraš.'' Je rekel.
''Že?'' se je začudil Niall. Rick je pokimal. Niall se je obrnil k meni in me še enkrat poljubil.
''Se vidiva na odru.'' Je rekel in mi pomežiknil. In že ga ni bilo več. Ko je šel na oder, sem sama vzela kitaro in še enkrat ponovila najino pesem, saj jo zdaj nekaj časa nisem pela in me je bilo strah, da sem pozabila besedilo. Ampak na srečo nisem.
''Acacia na vrsti si.'' Sem zaslišala Evana.
Odložila sem kitaro in mu sledila ven, po hodniku, ki je vodil proti odru. Vsa ekipa, ki je bila tam, me je opazovala. No, saj tega sem bila navajena. Stekla sem na oder k Niallu, ki me je objel. In slišala sem kričanje oboževalcev, nekateri so celo vpili moje ime in jaz sem jim z nasmeškom na obrazu pomahala. Začeli so igrati najino pesem in nastopati z Niallom je bilo seveda čudovito. Takrat sem pozabila na vse težave. Spet sem ga ves čas gledala v oči. Kot takrat, ko sva prvič nastopala skupaj in sem imela tremo. Nikoli ne bom pozabila tega. Zaradi njega zdaj več te treme nimam. Pomagal mi je. Zaradi njega sem to kar sem. Ljubim ga in rešila ga bom pred Rickom, pa tudi če bom za to tvegala svoje življenje.
22. december 2018
neext
22. december 2018
vsem vam želim vesel božič tu pa mate za božično darilo en Next

84.

-Acacia Wenley-

Po koncertu so Nialla spet povabili na neko zabavo in zraven tudi mene, ampak jaz sem rekla, da mi ni do tega, da sem utrujena. In tudi Niall je tako rekel. Odpravili smo se nazaj v hotel.
''Samo tebe in posteljo ter hrano še potrebujem.'' Je rekel Niall, ko sva hodila po hodniku. Zasmejala sem se in pokimala.
''Tukaj sem, imaš me.'' Sem rekla in še on se je zasmejal.
''Ej, Acacia. Imaš minutko?'' sem nenadoma zaslišala Evanov glas. Pogledala sem Nialla in potem njega.
''Zakaj pa ti potrebuješ Acacio?'' se je začudil Niall.
''Rad bi….Ji ponudil da izda svojo pesem.'' Je rekel Evan in skoraj so mi oči padle z jamic.
''Tebi je pa res za verjeti ja.'' Je Niall sarkastično rekel.
''Marsikateri glasbeni producent želi priti do nje.'' Je odvrnil Evan.
''Se boš pogovorila z njim?'' me je vprašal Niall, ker se najbrž ni želel kregati z Evanom. Skomignila sem z rameni in pokimala.
''Te počakam v sobi.'' Je rekel in pritisnil je svoje ustnice na moje čelo, potem pa je šel v sobo.
''Kaj je bilo to?'' sem potiho vprašala Evana.
''Saj to je res, lahko bi izdala svojo pesem.'' Je rekel, jaz pa sem odkimala.
''Ljudje me poznajo zaradi Nialla in jaz tega ne bom izkoriščala.'' Sem rekla. Ker sem to mislila resno.
''Prav no… Samo hotel sem ti povedati, da se dobimo jutri ob devetih v sobi od Lydie. Rick gre z Niallom. Tako, da ga ne bo.'' Je rekel.
''In to mi nisi mogel napisati?'' sem vprašala in se prijela za glavo.
''Je bilo bolje, da sem ti povedal osebno.'' Je rekel, jaz pa sem zmajala z glavo.
''Prav, pridem.'' Sem rekla in šla sem v sobo k Niallu. Bil je v spodnjicah in sedel je na postelji ter nekaj tipkal po telefonu. Ko me je zagledal je telefon odložil in me pogledal.
''Kaj sta se zmenila?'' me je vprašal.
''Ne bom posnela nobene pesmi. Ljudje me poznajo zaradi tebe in jaz tega ne bom izkoriščala.'' Sem rekla, on pa se je nasmehnil. Prišel je do mene in me potegnil k sebi v objem.
''Joj Acacia, ti si preveč prijazna.'' Je rekel. ''Ampak prelep glas imaš in nekega dne ga boš mogla predstavit svetu.'' Je rekel in mi pomežiknil.
''Nisem pripravljena na to.'' Sem rekla. Potem pa nisem mogla več čakat in sem ga strastno poljubila. Začutila sem kako se mu oblika spodaj spreminja in šlo mi je na smeh, tako da sem ga po pomoti ugriznila v spodnjo ustnico med poljubljanjem. In še preden bi se lahko zavedala, sem bila že brez oblačil tam pred njim. Potisnil me je na posteljo in me začel poljubljati po celem telesu. Začel je pri ustnicah, potem je nadaljeval po vratu in po mojih prsih, ki so bile zaradi njega zelo napete. Potrebovala sem ga. Potrebovala sem njegovo telo. Medtem je njegova roka že bila pri mojem mednožju. Masiral me je, potem pa je vtaknil prste noter in občutek je bil tako dober. Globoko sem dihala in imela sem občutek, kot da bom vsak čas doživela orgazem. Z ustnicami je potem šel vedno nižje in ustavil se je tam, na sredini. Začel je uporabljati svoj čudovit jezik. Sploh ne morem z besedami opisati tega užitka. In ko sem bila že tik pred orgazmom se je ustavil, jaz pa sem ga grdo pogledala. Zasmejal se je.
''Ne skrbi, saj ti bo prišlo.'' Je nagajivo rekel. In preden bi se zavedala, je že bil v meni. Vzdihovala sem kot nora in bilo mi je popolnoma vseeno če naju kdo sliši. Vsak seks z njim je bil nekaj posebnega. Nič drugega ne potrebujem, samo njega. In ko sva oba doživela svoj vrhunec, sva izmučena obležala na postelji objeta. Nenadoma mi je zazvonil telefon. Vanessa me je klicala in to na video klicu. Skoraj me je zadela kap.
''Kje je moja majica?'' sem panično vprašala, Niall pa se je začel smejati. Hitro sem zgrabila eno majico in bila je ravno Niallova. Oblekla sem si jo in se oglasila. Niall se je še vedno smejal. Zagledala sem Vanesso, ki je sedela za mizo. Imela je večji trebuh kot takrat, ko sva se slišali nazadnje.
''Je to Niallov smeh?'' je najprej vprašala.
''Ja, čigav pa.'' Sem rekla in se še sama zasmejala.
''Živjo Niall!'' je zavpila Vanessa.
''Hej!'' jo je pozdravil Niall. Ampak seveda se ni prikazal pred kamero, ker je bil popolnoma gol.
''Si šla na turnejo z njim nazaj?'' me je vprašala.
''Ja. Če pa ne morem brez njega.'' Sem rekla. Saj to je bilo res. Ampak nisem ji mogla povedati točnega razloga.
''In kako je kaj mala Vanessa ali mali Austin?'' sem vprašala.
''Super. Raste. In sama sva. Austin je šel v trgovino po kumarice in čokolado.'' Je navdušeno rekla.
''Kakšna dobra kombinacija.'' Sem rekla in začeli sva se smejati. Nisem bila pozorna kaj počne Niall in nenadoma sem začutila njegov jezik pri svojem mednožju. O moj bog. To mi dela zanalašč. In nisem mu mogla reči naj neha, ker bi Vanessa takoj vedela o čem se gre.
''In kako je v San Franciscu?'' me je vprašala.
''Em….Super..Je…'' sem zamomljala, saj sem bila spet skoraj pred orgazmom. Hotela sem Nialla potisniti stran, a ga nisem mogla ker sem v eni roki držala telefon, za drugo roko pa me je držal on.
''Če ne bi bila noseča, bi prišla tja.'' Je rekla Vanessa.
''Saj….Vem….Ja….'' sem spet zamomljala.
''Acacia? Si v redu? Čudno govoriš.'' Je rekla.
''Slab signal!'' sem se zlagala in hitro prekinila. ''Niall!'' sem zavpila, a se ni ustavil, šlo pa mu je na smeh. In kmalu za tem sem doživela še en orgazem.
''Zloben si!'' sem zavpila ko je prišel nazaj gor k meni. Umiral je od smeha, jaz pa sem imela občutek, kot da še vedno doživljam orgazem. In pod vplivom tega orgazma sem tudi zaspala v Niallovem objemu.
25. december 2018
neext
25. december 2018
Next
25. december 2018
Kak sta kjut
Next
25. december 2018
u198831
u198831
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
27. december 2018
evo nov Next

85.

-Acacia Wenley-

Zjutraj ob pol devetih naju je zbudila budilka. Niall je čisto jezen vstal in zazehal, jaz pa sem ga opazovala, ko je popolnoma gol hodil po sobi in si iskal oblačila.
''Ti boš še spala?'' me je vprašal, medtem ko si je oblačil spodnjice.
''Čisto malo še. Par minut.'' Sem rekla in zazehala. Zasmejal se je in pokimal. Ko se je do konca oblekel in uredil, je prišel do mene in se sklonil do mojega obraza. Poljubil me je.
''Potem pa se vidiva v času kosila. Prav?'' je rekel in mi pomežiknil.
''Čakaj… Danes smo še tukaj?'' sem ga vprašala. Nasmehnil se je in pokimal.
''Jutri je tukaj še en koncert, potem pa gremo naprej.'' Je rekel.
''Oh super, potem danes ni treba pakirat.'' Sem rekla in oba sva se zasmejala.
''No, se vidiva. Ljubim te.'' Je rekel.
''In jaz tebe.'' Sem rekla in šel je. Za nekaj minut sem še zadremala, potem pa sem vstala in si hitro oblekla hlače in majico. Odprla sem vrata sobe in ravno v tistem trenutku je iz svoje sobe stopil tudi Evan. Namignil mi je, da greva k Lydii. Vstopila sva in ona je sedela na postelji ter se držala za trebuh.
''Si v redu?'' sem jo vprašala, saj je bila čisto bleda.
''Malo me boli želodec, saj me še bo nekaj časa.'' Je rekla in skomignila z rameni.
''Ta prasec…..'' je jezno rekel Evan.
''No gremo zdaj raje pregledati tisto preden se Rick vrne. Je sigurno šel z Niallom?'' je rekla Lydia.
''Ja šel je.'' Je rekel Evan.
Evan je na mizo dal kopije Rickovega dnevnika in začeli smo. Vsak je imel svojo kopijo. Odprla sem na prvo stran dnevnika. In začela sem brati.
''Moje maščevanje se začenja. Maščeval se bom ženski, ki jo ljubim. Vedno sem jo ljubil in vedno jo bom ljubil. Ampak ta ljubezen se je spremenila v sovraštvo. Maura Gallagher bo plačala za to, da me je zavrnila. Vse sem ji bil pripravljen dati, popolnoma vse. Še na lepotno operacijo sem šel, da bi me končno imela rada, pa ni hotela niti slišati za mene. Zato jo bom udaril, kjer jo najbolj boli. Pri njenemu sinu Niallu Horanu. Lahko bi začel s starejšim sinom, ampak bom šel kar k mlajšemu, ker je bolj uspešen. Uničil ga bom in najbolj bo pri tem trpela ona. Maura se še ne zaveda, da se je Hunter Dunt spremenil v njenega najhujšega sovražnika, Ricka Hendersona.''
Kopije dnevnika so mi padle z rok. Nisem mogla verjeti. Rick se hoče Niallovi mami maščevati za to, da ga je zavrnila.
''Acacia? Si v redu?'' me je začel spraševati Evan.
Srce mi je razbijalo kot noro. Mislila sem, da me bo zadela kap. Ko sta tudi onadva to prebrala, sta bila prav tako šokirana.
''Ta človek ni normalen!'' je zavpil Evan. ''Meni pa je rekel, da si je spremenil ime ker mu pač Hunter Dunt ni bilo všeč ker so ga vsi klicali Dunt in se norčevali. Zato je tudi meni dal priimek Henderson ko sem bil star petnajst let.'' Je rekel in se prijel za glavo.
''Bomo sploh lahko nadaljevali?'' je vprašala Lydia.
''Moramo!'' sem zavpila in spet začela brati. Poskusila sem se pomiriti, ampak ni šlo. Vzeli smo kopije in spet začeli brati.
''In trapasti Evan sploh ne ve, da mi pravzaprav pomaga pri maščevanju. Ne vem kaj sem razmišljal, ko sem ga naredil z njegovo mamo. Ker si nikoli nisem želel imeti otrok, sploh pa ne takšnega bedaka kot je on. Ampak zdaj je kar je. Vsaj neka korist bo od njega. Ko bo čas, se ga bom že znebil, preden odkrije, da je moj sin. Tako kot sem se znebil tudi njegove mame, ko mi je šla že pošteno na živce. Nisem je ubil, samo pripravil sem jo k temu, da je zaradi mene storila samomor in potem sem pač 10 letnega mulca moral posvojiti jaz. No, ne posvojiti. Pač je potem ostal meni. Ampak on misli, da sem ga posvojil.''
O moj bog. Evan je pravzaprav Rickov sin. Evan je postal čisto bled in ni mogel verjeti. Iz sebe ni mogel spraviti niti besede.
''Evan?'' sem vprašala.
''O moj bog omedlel bo!'' je zavpila Lydia.
In Evan je res omedlel. Obležal je na tleh.
''Poskusiva ga spraviti na posteljo.'' Je Lydia rekla panično. In res sva to naredili. Uspelo nama ga je spraviti na posteljo in nekako je prišel k sebi. Zmedeno je pogledal na okoli.
''Evan si v redu?'' ga je vprašala.
''Ne vem…Sem prav prebral?'' je začel spraševati.
''Pomiri se zdaj, omotičen si še.'' Sem rekla.
Ampak ni naju ubogal, takoj je vstal in se prijel za glavo.
''Celo moje življenje je bila ena velika laž. Prisežem da mu bo žal za vse kar je naredil!'' je zavpil čisto jezen.
''Evan!'' je zavpila Lydia. Poskusila ga je pomiriti tako da ga je nenadoma objela. In tisti objem, je bil nekako prisrčen. Evan ji je objem vrnil. Močno jo je stisnil k sebi in nekaj časa sta se objemala, medtem ko sem se jaz trudila še kaj prebrati. Ampak vse skupaj me je preveč šokiralo. Spomnila sem se na Nialla.
''Mislim, da je čas…Da tudi Niall izve…'' sem rekla zamišljeno. Pogledala sta me in se nehala objemati.
''Ne bom rekel, da je pametno…Ne bom pa tudi rekel da ni pametno. Tako, da se odloči kdaj mu boš povedala. Jaz samo vem, da ga bom ubil!'' je jezno rekel Evan.
''Poskusimo najti še kaj, potem pa se bomo pogovorili…'' je predlagala Lydia. Z Evanom sva se strinjala. Čeprav je bilo zelo težko brati še naprej. Ta človek je grozen.
''Oh sranje!'' je zavpila Lydia, ko je nekaj prebrala.
28. december 2018
neext
29. december 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani