Hej

Že kar nekaj časa nisem nič objavila, ker ni bilo časa in ne preveč volje. Ampak zdaj že nekaj časa pišem zgodbico o Niallu in sem se odločila, da jo objavim. Najprej naj vam povem, da ostali fantje iz 1D niso vključeni. So samo omenjeni včasih. Nisem oboževalka od 1D, ampak samo od Nialla, zato tudi pišem samo o njemu. Njegove pesmi so mi res pri srcu in za mene imajo poseben pomen. Upam, da vam bo všeč.
In pa seveda je zgodbica posvečena Iris, Nives, Kseniji in Tjaši, ker jim jo redno pošiljam in jim je všeč. Zaradi njih sploh imam voljo do pisanja te zgodbice.

~Acacia Wenley~


1.

~Acacia Wenley~

''Si prepričana, da je pametno, da greš sama na čisto drug konec svet? Še vedno lahko zamenjaš karto in si jo kupim še jaz, da grem s teboj.'' Je rekla mama čisto zaskrbljena, medtem ko sem jaz že živčno gledala naokoli, da ne bi zamudila letala za najboljše mesto na svetu, New York.
''Daj no mama saj sem stara devetnajst let, znam sama poskrbeti za sebe in še Vanessa bo tam. Delili si bova sobo. Pa še Thomas bo tam ves čas. Kaj bi lahko šlo narobe?'' sem jo poskušala pomiriti.
''Ja to že. Ampak v razredu boš popolnoma sama.'' Je rekla in zavzdihnila.
''To naj te ne skrbi, saj veš, da pravzaprav ne grem tja zaradi sklepanja prijateljstev, saj imam Vanesso in Thomasa.'' Sem rekla.
''Le glej, da te ne bo Thomas razočaral.'' Je rekla in zasmejala sem se ter jo objela.
''Preveč te skrbi mami ampak vse bo v redu.'' Sem rekla. Močno me je stisnila k sebi.
''Ko prispeš me takoj pokliči čeprav bo pri nas noč, na to se ne oziraj.'' Je rekla. Pokimala sem, potem pa sem pogledala še svojo tri leta mlajšo sestro Ario, ki je imela nasmešek na obrazu. Bila je navdušena, da grem študirat v New York, to so tudi njene sanje. Ampak za razliko od mene, ki me veseli glasba, njo veseli moda in želi postati manekenka in modna oblikovalka.
''Če srečaš Caro ali Gigi se obvezno slikaj z njima!'' mi je ukazala. Zasmejala sem se.
''Moraš mi poslati slike od njiju, saj veš, da jaz nisem ravno poznavalka slavnih ljudi.'' Sem rekla.
''Bom. Ampak nekega dne boš tudi ti slavna. Že zdaj igraš kitaro in poješ kot profesionalka.'' Je rekla. Zasmejala sem se in jo objela.
''Včasih preveč fantaziraš.'' Sem se pošalila.
Pogledala sem še svojega eno leto mlajšega brata Aarona, ki je bil čisto zatopljen v telefon. Pomahala sem mu pred očmi in pogledal me je.
''Pusti zdaj to punco, sestra ti odhaja v New York za veliko časa.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Oh ja saj res na letališču smo.'' Je zmedeno rekel. Bil je zelo zaljubljen. Vsi smo se zasmejali in objela sem ga.
''Pogrešal te bom Acacia.'' Je rekel.
''Tudi jaz tebe. Ampak leto bo hitro minilo in ves čas bomo na skypu.'' Sem rekla. Pokimal je.
''Potniki za New York prosim da greste proti izhodu....'' se je zaslišalo na zvočniku. Globoko sem vdihnila in pogledala mamo.
''To je torej to.'' Sem rekla. Pokimala je s solzami v očeh.
''Pazi na sebe.'' Je rekla.
Še sama sem dobila solzne oči. To je bilo prvič, da sem od svoje družine šla za tako dolgo. Ampak samo sledila sem svojim sanjam. In vedela sem, da bo minilo zelo hitro in bom spet na Irskem z mamo, bratom in sestro. Sem se pa zelo veselila, da končno grem. Na glasbeno akademijo sem poslala posnetek kako igram na kitaro in pojem. Sprejeli so me. No, medtem ko sedim na letalu se vam lahko predstavim. Sem Acacia Wenley. Stara sem devetnajst let in prihajam z Irske, natančneje iz glavnega mesta, Dublina. Imam rjave lase, malo skodrane in sežejo mi malo čez ramena. Imam tudi rjave oči in moja koža je srednje temna. Kot ste že opazili, je moje življenje glasba. Spremlja me že od malega. Ko sem prvič videla kitaro na televiziji sem jo želela imeti in ko mi jo je mama res kupila sem bila najsrečnejša na svetu. Kot ste ugotovili živim z mamo, bratom in sestro. Očeta nimam, no mama je rekla da nas je zapustil takoj po rojstvu Arie. Ne spomnim se ga, ker sem bila takrat stara tri leta. Mama nas je vzgojila popolnoma sama in mislim, da ji je dobro uspelo. Imam fanta Thomasa, ki je eno leto starejši od mene. Spoznala sva se v srednji šoli v Dublinu. Skupaj sva že tri leta. Ampak on je od mene starejši eno leto in prav tako glasbenik. Šel je študirat v New York prej kot jaz. Eno leto sva imela zvezo na daljavo in potem ni prišel domov niti poleti. Komaj sem čakala da ga vidim. Podobno je bilo z najboljšo prijateljico Vanesso, ki tam študira solopetje, saj je neverjetno dobra pevka. Tudi ona je od mene starejša eno leto. Dogovorjeni sva bili, da si bova v študentskem domu delili sobo in res sem se veselila tega. Veselila sem se novega začetka, novega življenja. Bila sem pripravljena na nove dogodivščine.
12. januar 2018
u230027
u230027
super začetek. pa še daljši je od večine drugih zgodb. to mi je všeč. čimprej Next
12. januar 2018
u198831
u198831
zaka mam občutek...da bo tja pršla...in ugotovila...da jo njena najboljša prijateljica vara s fantom
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
dej še danes prosim *__*
14. januar 2018
Evo tukaj je nov Next. Upam da vam bo všeč

2.

~Acacia Wenley~

Vožnja z letalom je bila res dolga. Še nikoli se nisem peljala tako daleč z letalom. Večkrat sem želela na obisk k Vanessi in Thomasu, ampak letalska karta je bila predraga. Zelo sem se veselila, da objamem in poljubim Thomasa. Nisem ga videla že od zimskih počitnic in to me je ubijalo. Ampak vedno je bil tako prikupen, vedno mi je napisal sporočilo za dobro jutro, čeprav pri meni takrat že ni bilo več jutro. Večkrat mi je kaj zaigral na kitaro prek skypa in vedno znova sem se topila, ko sem ga poslušala in gledala. Ko sem prispela na letališče v New York, sem takoj iskala Thomasa, saj mi je obljubil, da me bo počakal na letališču, da se ne izgubim.
''Acacia!'' sem zaslišala v množici ljudi. Bil je njegov glas. Stal je tam ob strani. Popoln, kot vedno. Imel je oblečeno modro majico s kratkimi rokavi in temno modre oprijete kavbojke. Imel je velik nasmešek na obrazu. Takoj sem odložila prtljago in se mu vrgla v objem. Močno me je stisnil k sebi, potem pa me je še poljubil.
''Tako sem te pogrešala.'' Sem rekla.
''In jaz tebe.'' Je rekel in me še enkrat poljubil na ustnice, potem pa se mi je nasmehnil.
''Zelo si lepa, prelepa.'' Mi je rekel in me pogledal od glave do pet.
''Ti pa še lepši.'' Sem rekla in se mu zasanjano nasmehnila.
Vzel je moj kovček in jaz sem vzela torbico. Prijel me je za roko in me pogledal.
''Pridi, greva. Vanessa te že čaka.'' Je rekel in pokimala sem. Šla sva ven na parkirišče. Čeprav sva še bila na letališču, sem bila čisto navdušena da sem v New Yorku. Še tisto ogromno parkirišče tam mi je bilo všeč. Thomas me je samo opazoval, kako sem z nasmeškom opazovala okolico. Prišla sva do nekega avta, ki ga je najel za tisti čas ko je v New Yorku.
''Evo izvoli moja gospodična.'' Je rekel in mi odprl vrata.
''Hvala dragi moj.'' Sem rekla in se zasmejala ter ga poljubila na ustnice. Sedla sem v avto in zaprl je vrata ter še sam sedel na voznikov sedež. Odpeljala sva se. Med vožnjo sem bila čisto tiho, saj sem opazovala mesto. New York je bil v živo še lepši kot na sliki. Za trenutek sem že pomislila, da sanjam. Ko sva se pripeljala pred ogromno stavbo, sem začudeno gledala.
''Tukaj bom živela?'' sem ga vprašala.
''Ja, akademija pa je samo čez cesto.'' Je rekel in obrnila sem se ter zagledala svojo akademijo, o kateri sem sanjala celo življenje. Parkiral je na ogromnem parkirišču pred študentskim domom. Izstopila sva in gledala sem naokoli. Zasmejal se je. Prišel je do mene in me od zadaj objel ter me poljubil na vrat.
''Kar navadi se, to je zdaj tvoje novo življenje, tvoj novi dom.'' Je rekel. Globoko sem vdihnila in pokimala.
''Res je in res sem vesela da sem tukaj. Še bolj pa, da sem tukaj s teboj.'' Sem rekla in se obrnila k njemu ter ga poljubila. Nekaj sekund sva se tam poljubljala, potem pa naju je prekinilo kašljanje. Takoj sem vedela, da je to Vanessa.
''O moj bog, Vanessa!'' sem zavpila. Nazadnje sem jo videla pred enim mesecem in res sem jo pogrešala. Objela sem jo in ona je objela mene.
''Končno si tukaj Acacia. Končno bom imela normalno cimro.'' Je rekla in se zasmejala. ''Saj ne ješ ščurkov kajne?'' se je pošalila. Prejšnje leto je imela cimro, ki je jedla ščurke za večerjo. Bila je prepričana, da jo bodo rešili vsega slabega.
''Mogoče bom pa spremenila prehrano, zdaj ko sem prišla v New York.'' Sem rekla in vsi trije smo se zasmejali.
''No Thomas, zdaj Acacio prevzamem jaz, da ji pokažem sobo. Se bosta kasneje lahko posilila.'' Je rekla in se zasmejala. Pogledala sem Thomasa, ki me je objel.
''Se vidiva kasneje. Komaj že čakam, da te bom spet imel samo za sebe.'' Mi je zašepetal na uho. Nasmehnila sem se mu in pokimala. Poljubil me je in šel je. Z Vanesso sva ostali sami.
''Ogromno ti imam za pokazati, boš videla kako super je tukaj. Edina slaba stvar je, da ne bova imeli svoje kuhinje, da bi lahko kuhali tiste najine značilne jedi, ki se zdijo drugim ogabne.'' Je rekla in zasmejala sem se. ''Ampak to, da greš jesti ven s študentskimi boni, sploh ni tako slabo.'' Je rekla. ''Tukaj okoli je ogromno dobrih restavracij.'' Je še dodala. Nasmehnila sem se in pokimala. Pomagala mi je s kovčkom in odpravili sva se noter, do dvigala ter v peto nadstropje. Ustavili sva se pri vratih, na katerih je bila napisana številka 108.
''Evo dobrodošla doma.'' Je rekla in odprla je vrata. Vstopili sva. Zagledala sem manjšo sobo. Noter sta bili dve postelji in dve pisalni mizi ter omari, ter manjši kavč. Bila je skromna soba, ampak res mi je bila všeč. Podobna je bila moji.
''Ti je všeč?'' me je vprašala.
''Ja, zelo. Podobna je moji.'' Sem rekla.
''Ni ravno velika, ampak glede na to, da ni tako draga najemnina je kar v redu. Jaz sem se že navadila.'' Je rekla. Pokimala sem in sedla na posteljo. Vzela sem torbico in ven potegnila mobilni telefon. Mami sem napisala sporočilo, da sem prispela in da jo pokličem, ko bo pri njih dan. Odložila sem ga na nočno omarico. Ven sem vzela še sliko v okvirju, na kateri smo bili jaz, mama, Aaron in Aria. Tudi to sem dala na nočno omarico. Vanessa je to opazila in nasmehnila se je.
''Kako so kaj?'' je vprašala.
''Super, ampak najbrž me bodo pogrešali kot jaz njih.'' Sem rekla.
''To verjamem, ampak saj se boste navadili.'' Je rekla. Pokimala sem. Vzela sem svojo kitaro in jo položila na posteljo. Zelo sem se že veselila, da grem na kakšno predavanje.
''Saj res, nekaj ti moram povedati.'' Je rekla.
''Saj veš, da tukaj ko povem, da sem z Irske me vsaj vpraša če poznam Nialla Horana, kajne?'' je vprašala. Pokimala sem, saj mi je to že velikokrat povedala.
''No in zdaj Niall pravzaprav pride na to šolo in tukaj bo stanoval. Pravi, da ima dovolj slave in medijev. Naredil je izpite, da je končal srednjo šolo in zdaj bo tukaj. Najbrž bo tvoj sošolec.'' Je navdušeno povedala.
Čudno sem jo pogledala. Niall je hodil na isto srednjo šolo kot jaz ampak potem je ni končal. V četrtem letniku jo je pustil zaradi skupine, h kateri se je pridružil in so potem postali slavni. Ampak nikoli se nisem preveč ozirala na to, nikoli se nisva pogovarjala. Samo vedela sem kdo je.
''On že ve.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Si greva ogledat še malo okolico?'' me je vprašala.
''Ja, z veseljem.'' Sem navdušeno rekla.
23. januar 2018
Next
23. januar 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeext
25. januar 2018
Evo za vas imam nov Next

3.

~Acacia Wenley~

''Tukaj je ta ogromni prostor. Naj bi bil čitalnica, ampak redko kdo tukaj samo bere. Študenti se tukaj družijo, ko je šola zaprta.'' Je rekla Vanessa, ko sva prišli v ogromen prostor. Študentski dom mi je bil zelo všeč. Bil je v bolj starinskem stilu, kar mi je bilo všeč, saj nisem bila preveč ljubiteljica nekih modernih stvari. Vanessa se je naenkrat ustavila. Samo na široko je gledala.
''Kaj pa je?'' sem jo vprašala.
''Niall je tam, poglej.'' Je rekla in s prstom pokazala naravnost. Zagledala sem Nialla. Stal je z nekim papirjem v roki in pogovarjal se je z nekim moškim srednjih let. Nekaj sta se smejala. Njegov smeh se je slišal daleč naokoli. Še vedno ima takšen smeh kot v srednji šoli. Zasmejala sem se, ko sem ga poslušala.
''Ne smej se mu, opazil bo.'' Me je opozorila.
''Če je pa njegov smeh tako smešen.'' Sem rekla v smehu in čudno me je pogledala.
''Poglej njegovo zadnjico. Čudovita je.'' Je rekla in čudno sem pogledala njegovo zadnjico. Oblečene je imel temno modre oprijete kavbojke in njegova zadnjica se je res dobro videla.
''Pretiravaš.'' Sem rekla Vanessi.
''Ne pa ne.'' Je rekla in se zasmejala.
''Pa saj če je slaven, normalno da je njegova zadnjica popolna.'' Sem rekla in skomignila z rameni. Še vedno sva ga gledali. Ampak saj nisva bili edini, vse punce ki so bile tam so strmele vanj, on pa se za to ni preveč zanimal.
''Si ti pravkar priznala da je njegova zadnjica popolna? Acacia presenečaš me. New York očitno vpliva na tebe.'' Se je pošalila in grdo sem jo pogledala. Dregnila sem jo v ramo in zadaj se je oglasil Thomas.
''Čigava zadnjica je popolna?'' je vprašal.
Vanessa se je začela smejati kot nora, jaz pa sem jo grdo pogledala in se obrnila k Thomasu.
''Tvoja seveda.'' Sem rekla in ga poljubila na ustnice. Pogledal je naravnost in tudi on opazil Nialla.
''Kako se je spremenil, ni več tako sramežljiv.'' Je rekel in se zasmejal. Niall je v srednji šoli res bil bolj sramežljiv.
''In rjavi lasje ga naredijo bolj odraslega.'' Je rekla Vanessa, ki ga je še vedno opazovala.
''Kaj če bi ga šli pozdravit? Mogoče pa se me bo še spomnil, da sva enkrat skupaj nastopala na prireditvi.'' Je predlagal Thomas.
''Ja tudi jaz bi ga šla.'' Je rekla Vanessa.
Zavzdihnila sem. Nisem hotela tja in ga nadlegovati.
''Pa ne nadlegujta ga že prvi dan. Komaj je prišel. In slavni se najbrž nikogar ne spomnijo kar tako.'' Sem rekla.
''Joj Acacia kako si prijazna.'' Je rekla Vanessa, Thomas pa se je zasmejal in me objel od zadaj.
''Danes gremo na žur kajne?'' je vprašal.
''Kakšen žur?'' sem začudeno vprašala.
''Žur študentov. Prvi dan ga imamo tukaj vedno. Zunaj pred stavbo. Najbrž bo tudi Niall kaj zapel.'' Je rekla Vanessa.
''Odgovora ne, ne sprejemam.'' Je rekel Thomas in me poljubil.
''Prav pa gremo.'' Sem rekla in se jima nasmehnila. Pogledala sem v Niallovo smer in tistega moškega ki je bil z njim ni bilo več tam. Niall je bral nekaj na tistem papirju, potem pa je pogledal v našo smer. Samo jaz sem ga gledala. Hitro sem umaknila pogled in se obrnila k Vanessi, ki je pisala nek sms na telefonu. Mimo so nenadoma prišli neki fantje in dve punci. Ustavili so se ko so zagledali Thomasa in Vanesso.
''Poglej poglej kdo je tukaj. Nam jo boš zdaj končno predstavil?'' se je oglasil eden izmed njih. Thomas se je zasmejal in pokimal.
''Acacia to so Dylan, Austin in Mike ter Hanna in Emily.'' Mi jih je predstavil. ''In to je moja punca Acacia.'' Je predstavil še mene.
''Me veseli, dobrodošla v New Yorku.'' Je rekla Hanna. Pogledala sem jo od glave do pet. Njen stil oblačenja mi je bil všeč, saj je bil črn. Lase je imela rdeče in v nosu pirsing. Emily me je samo pogledala in ni rekla nič. Samo nasmehnila se je. Fantje pa so mi vsak posebej dali roko.
''Stari kar zavidam ti, da imaš takšno punco.'' Je rekel Austin.
''Vem ampak je ne dam.'' Je rekel Thomas in položil je roko na moj hrbet.
''Se vidimo na žuru kajne?'' je vprašala Hanna.
''Ja seveda. Lahko se uredimo skupaj.'' Je predlagala Vanessa.
''Jaz sem za.'' Je rekla Hanna navdušeno.
''Jaz tudi.'' Je rekla Emily. Sem že mislila, da ne zna govoriti. Še njo sem pogledala. Bila je tipična blondinka s popolno postavo in mejkapom. ''Upam, da me bo Niall opazil. Baje so mu všeč blondinke.'' Je rekla in vsi smo se zasmejali.
''Mislim, da so mu bolj rjavolaske.'' Je rekla Vanessa.
''Kaj pa če so mu rdečelaske?'' je vprašala Hanna. In takrat smo ugotovile, da je Niall ravno šel mimo nas. Šlo mu je na smeh.
''O moj bog zakaj niste bile tiho?'' je zastokala Emily. Fantje so se smejali kot nori.
''Pa saj če te on ne bo opazil, veš da te jaz vedno.'' Je rekel Dylan in se ji približal.
''Daj nehaj kako si nagnusen.'' Mu je zabrusila.
''Auč.'' Je rekel in spet smo se vsi začeli smejat.
''No potem pa me punce gremo. Se vidimo.'' Je rekla Hanna. Vse tri so že začele hodit po hodniku, jaz pa sem še stopila k Thomasu.
''Se vidiva.'' Sem mu rekla. Nasmehnil se mi je in me poljubil na čelo.
''Te že pogrešam, čeprav še nisi šla.'' Je rekel. Zasmejala sem se in sledila puncam po hodniku do sobe.
26. januar 2018
Next
26. januar 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeext
28. januar 2018
Hej. Za vas imam nov Next

4.

~Acacia Wenley~

Ko smo prišle s Hanno, Emily in Vanesso v sobo, sem sedla na posteljo in odprla svoj kovček.
''Kaj naj oblečem?'' sem vprašala.
''Nekaj kar bo Thomasu všeč.'' Je rekla Vanessa in se zasmejala.
''Pa saj Thomasu je všeč tudi če oblečem pulover in kavbojke.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Ampak danes ne boš. Niti slučajno ne smeš na žur iti v kavbojkah in puloverju, to je prepovedano.'' Je rekla Hanna in Emily je pokimala.
''Kaj če bi se midve šli preoblečt in se potem dobimo tukaj?'' je predlagala Emily. ''Res želim biti lepa za Nialla.'' Je še dodala zasanjano.
''Bom danes poslušala samo ime Niall?'' sem zagodrnjala.
''Ja.'' So rekle vse tri hkrati.
Zasmejala sem se in se prijela za glavo. Začela sem brskati po kovčku, medtem ko sta Emily in Hanna že zapustili sobo. Ven sem potegnila črno kratko čipkasto obleko. Vanessa je stopila pred mene in bila je navdušena.
''Zelo lepa je. Tako bo Niall videl, da imaš tudi ti popolno rit.'' Je rekla in grdo sem jo pogledala.
''Samo Thomasovo mnenje mi je pomembno.'' Sem jo opozorila.
''Samo šalim se.'' Je rekla in nekaj časa sem jo resno gledala, potem pa sem se še sama začela smejat. Preoblekli sva se in počesala sem si lase in jih pustila, da so mi prosto padali. Skupaj sva se naličili in ko sva se pogledali v ogledalo, sva bili navdušeni. Še slikali sva se in potem sta prišli še Emily in Hanna. Hanna je prav tako imela črno obleko, podobno kot jaz, Emily pa neko rdečo z zelo globokim dekoltejem in bila je tako oprijeta, da mi sploh ni bilo jasno kako je lahko dihala.
''Gremo?'' je vprašala Hanna.
''Ja, gremo.'' Je rekla Vanessa.
Odpravile smo se ven. Pri vratih so nas čakali Thomas, Austin, Dylan in Mike.
''Wow kakšne mačke.'' Se je oglasil Mike.
Thomas je prišel do mene in me prijel za roko.
''Prečudovita si.'' Je rekel in me objel.
''Tudi ti.'' Sem rekla, ko sem opazila kako lepo je urejen.
Nasmehnil se mi je in odpravili smo se ven, zadaj za študentski dom, kjer je bil postavljen ogromen oder in DJ je že vrtel glasbo, ki ni bila ravno po mojem okusu. Nisem marala nabijanja. Raje sem imela, da je kakšen bend v živo igral. Austin nam je prinesel pijačo. Bila je vodka. Vsi so že plesali, samo jaz sem stala tam kot kip. Thomas me je objel od zadaj.
''Sprosti se Acacia, saj vem da ni glasba po tvojem okusu.'' Mi je rekel na uho. Zasmejala sem se in pokimala. Poljubil me je in roke sem ovila okoli njegovega vratu.
''Bo Niall sploh igral?'' je vprašala Emily.
''Vsi govorijo, da je zavrnil ponudbo. Noče.'' Je rekel Mike.
''Zakaj pa?'' je vprašala Hanna.
''Noče pozornosti.'' Je rekel Austin.
''Kako čudno.'' Je rekla Vanessa.
Nekaj časa sem jih še poslušala, potem pa sem spregovorila. Razumela sem Nialla, čeprav sama nikoli nisem bila slavna. Očitno so mediji preveč pritiskali na njega.
''Mu že tako paše.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Tam je.'' Je navdušeno rekla Emily. Niall je res stal nekaj metrov stran od nas. V roki je imel pivo in gledal je DJ-a na odru. Vsi so ga gledali, njemu pa je bilo vseeno. Zanimala ga je samo glasba.
''Držite pesti za mene, do njega grem.'' Je rekla Emily in vsi smo jo začudeno pogledali. Preden bi jo lahko kdo ustavil, je že šla do njega. Dala mu je roko in Niall se ji je nasmehnil. Začela sta se pogovarjati, potem pa ga je očitno vprašala če bi plesal, ker sta začela plesati. Emily se mu je nevarno približevala. Moje gledanje je zmotil Thomas, ki me je potegnil k sebi v objem. Spil je vodko, potem pa je odložil kozarec.
''Ta glasba je res preveč glasna. Greva notri? Rad bi bil malo sam s teboj.'' Je predlagal in jaz sem se strinjala. Prijel me je za roko, da se ne bi izgubila v množici ljudi in odpravila sva se v dom.
''Ti bom pokazal mojo sobo.'' Je rekel navdušeno in pokimala sem.
Sledila sem mu po hodniku do sobe in ko sva vstopila je takoj zaklenil vrata ter se mi približal in me strastno poljubil.
''Tako zelo sem te pogrešal.'' Je rekel.
''Tudi jaz sem tebe.'' Sem rekla in začel me je slačit, kar mi ni bilo preveč všeč, da je takoj začel s tem. Mislila sem, da se bova najprej malo pogovarjala.
''Thomas nehaj.'' Sem rekla in se malo odmaknila.
''Kaj pa je? Saj me imaš rada in me hočeš kot jaz tebe. Dolgo sem čakal na to.'' Je rekel. Bil je malo pijan in to me je motilo.
''ja ampak ne še takoj.'' Sem rekla.
''Vedno delava tako kot hočeš ti. Zdaj bova pa tako kot hočem jaz.'' Je rekel. Spet me je hotel slečt.
''Bolje bo če greš spat.'' Sem rekla in hitro sem odklenila vrata ter stekla ven in jih zaprla za seboj. Na srečo ni prišel za menoj. Ampak šele takrat sem opazila, da se je luč na hodniku ugasnila.
''Sranje.'' Sem rekla sama sebi naglas. Po steni sem začela tipati, da bi našla gumb za luč, ampak nikjer ga ni bilo. Nenadoma sem se z rokami dotaknila nekoga. Očitno se je prestrašil, jaz pa tudi.
29. januar 2018
Next
29. januar 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeext
to je zihr Niall in bo to ljubwzwn na prvi pogled
29. januar 2018
Tukaj je nov Next

5.

~Acacia Wenley~

''Oprosti, nisem te hotel prestrašiti samo luč iščem.'' Je rekel moški glas. In ta glas mi je bil malo znan, nisem vedela kdo je. Mogoče kdo od Thomasovih prijateljev.
''Je že v redu, tudi jaz iščem luč.'' Sem rekla.
''Kaj pa delaš tukaj, če so vsi na žuru?'' je vprašal.
''Ni mi bilo zanimivo, takšne glasbe ne maram.'' Sem odvrnila. Nisem hotela razlagati podrobnosti glede Thomasa.
''Potem pa skupaj poiščiva luč.'' Je rekel in s svojo roko je poiskal mojo. Prijel me je za njo. Njegov dotik je bil prijeten. Malo celo nežen. ''Pazi, da ne padeš. Raje se me drži.'' Je še dodal. Nekaj časa sva hodila po hodniku, ampak brez uspeha.
''Je tvoja soba v tem nadstropju?'' je vprašal.
''Ne, v naslednjem.'' Sem rekla.
''Tudi moja. Poiščiva stopnice.'' Je rekel in jaz sem se strinjala. Ko sva uspela priti do stopnic se je ustavil. Počasi sva hodila gor, da ne bi kdo padel. Uspelo nama je priti na vrh in tam spet ni bilo nobene luči.
''Veš na pamet kje je tvoja soba?'' je vprašal.
''Ja, tretja po vrsti je.'' Sem rekla.
''Moja je pa šesta. Potem pa najboljše da kar preštejeva vrata.'' Je rekel in strinjala sem se. Njegov glas je res bilo tako prijetno poslušati in njegov naglas je bil irski, ali pa se mi je samo zdelo. Prišla sem do tretjih vrat in hitro vstopila ter prižgala luč.
''Končno svetloba.'' Sem rekla. ''Hvala ti.'' Sem rekla in se obrnila ter pogledala po hodniku. Ni ga več bilo. ''Pa nič.'' Sem rekla in skomignila z rameni. Zaprla sem vrata in stopila k oknu. Vsi so skakali kot nori. Zagrnila sem zavese in sedla na posteljo. Vzela sem svoj prenosnik in ko sem ga prižgala, sem že dobila obvestilo na skypu. Aaron mi je napisal če še ne spim.
''Kaj za vraga pa ti delaš pokonci ob petih zjutraj?'' sem mu napisala.
''Ne morem spati, itak pa bi moral čez eno uro vstat.'' Je odpisal.
Pritisnila sem na tipko 'klic'. Poklicala sem ga na videoklicu. Po nekaj sekundah se je oglasil. Ležal je v postelji in ko me je opazil se je nasmehnil.
''Si šla na študentski žur?'' me je vprašal.
''Kako pa ti to veš?'' sem začudeno vprašala.
''Le zakaj bi drugače bila tako urejena.'' Je rekel in se zasmejal.
''To imaš prav.'' Sem rekla, ko sem se spomnila, da imam na sebi črno čipkasto obleko.
''In kje imaš svojega dragega?'' je vprašal.
''Premajhen si še, da bi ti to razlagala.'' Sem rekla.
Nekaj časa me je gledal, potem pa se je začel smejati kot zmešan.
''Seksal sem prvič pri šestnajstih, ti pa pri sedemnajstih in zdaj mi boš rekla, da sem premajhen ker sem eno leto mlajši?'' je rekel v smehu.
''Aaron!'' sem zavpila. ''Raje mi povej če mama in Aria spita.'' Sem rekla.
''Ja seveda spita. Vsi te pogrešamo.'' Je rekel.
''Tudi jaz vas. Pojdi zdaj še spat za eno uro.'' Sem rekla.
''No prav. Ti pa se vrni k svojemu dragemu ampak ne seksajta predolgo, prvi dan šole imaš jutri.'' Je rekel in mi pokazal jezik. Pokazala sem mu sredinca in prekinila. Kako nor je včasih moj mlajši brat. Šla sem v kopalnico in se umila ter se oblekla v pižamo. Medtem sem razmišljala o Thomasu. Nikoli še ni bil tako vsiljiv. Ampak mislila sem, da je to najbrž zaradi alkohola, ker je spil veliko vodke. Potem pa sem se spomnila še na tega neznanca, kako prijazen je bil in mi je pomagal do sobe. Mogoče bi se mu morala zahvaliti, saj mi je povedal, da je v sobi 111. Počasi sem zaspala in sploh nisem slišala kdaj je Vanessa prišla nazaj. Zbudila me je budilka. Zelo sem se veselila, da grem na akademijo.
''Dobro jutro.'' Sem rekla Vanessi, ki je začudeno gledala na uro.
''Zakaj pa si vstala tako hitro?'' se je začudila.
''Nočem zamuditi že prvi dan.'' Sem rekla.
''Jaz zamujam vsak dan.'' Je rekla in zasmejala sem se.
''Ampak ker je prvi dan, bom tudi jaz vstala tako hitro, da ne boš šla sama.'' Je rekla. Hvaležno sem jo pogledala, medtem ko sem si oblačila črne kavbojke in pulover sive barve z napisom hungry. Ta pulover mi je kupila Aria za rojstni dan, ker je rekla, da je pravi za mene saj sem ves čas lačna. V naši družini sem jaz pojedla vedno največ.
''Si lačna?'' me je vprašala in se zasmejala.
''Kdaj pa nisem.'' Sem rekla.
''Pred šolo je mini pekarna in prodajajo odlične rogljičke.'' Je rekla.
''Super, šli bova. Še prej pa moram do Thomasa.'' Sem rekla.
''Saj res. Kam sta izginila?'' je vprašala.
''V njegovo sobo.'' Sem rekla. Zasmejala se je.
''Thomasa ne boš dobila tako hitro s postelje. Ga bo že Austin zbudil, on je njegov cimer.'' Je rekla.
''Upam, da res.'' Sem rekla. Zasmejala se je in pokimala. Do konca sva se uredili in šli sva ven na hodnik. Pogledala sem proti sobi 111. Vrata so bila zaprta. Z Vanesso sva šli do dvigala in ven proti glasbeni akademiji. Navdušeno sem gledala šolo, ko sem hodila proti njej. Šli sva do pekarne in si vzeli rogljičke, potem pa sva šli noter. Na hodniku sta stali Emily in Hanna.
''Hej.'' Sta naju pozdravili.
''Hej. Kako sta spali?'' je rekla Vanessa.
''Jaz super, Emily pa ne.'' Je rekla Hanna in zasmejala se je. Emily jo je grdo pogledala.
''Zakaj?'' sem vprašala in pogledala Emily.
''Niall me je zavrnil.'' Je rekla čisto resna.
''Če pa se mu ponujaš že prvi dan.'' Je rekla Vanessa in zmajala je z glavo.
''Vsi, ki ste v prvem letniku se oglasite v tajništvu čimprej.'' Se je oglasila neka ženska na zvočniku.
''To si ti.'' Je rekla Vanessa. ''Tajništvo je tam, na desni strani.'' Mi je pokazala.
''Prav. Se vidimo.'' Sem rekla in se jim nasmehnila. Odpravila sem se k vratom in potrkala ter vstopila.
''Nočem nobenih privilegijev, hočem biti navaden študent kot vsi ostali.'' Sem zaslišala znan glas. Stal je tam pred mizo in se pogovarjala z žensko ki naj bi bila tajnica. Njegov glas je bil takšen kot tisti včeraj zvečer. Ampak to je bil glas Nialla Horana. Niall se je obrnil, ko je slišal, da sem vstopila.
''Želite?'' je vprašala tajnica.
Nehala sem gledati Nialla in jo pogledala. Ostala sem brez besed. Niall me je še vedno gledal.
''Jaz... Prišla sem ker ste rekli, da vsi ki smo v prvem letniku moramo priti.'' Sem hitro rekla. Pokimala je.
''Samo malo počakajte tukaj, nekaj boste podpisali. Grem iskat.'' Je rekla in vstala. Šla je ven. Z Niallom sva ostala sama. Še vedno me je gledal in jaz si nisem mogla pomagati, še sama sem ga pogledala. Nasmehnil se je.
''Se mi samo zdi ali se midva nekako poznava?'' je vprašal.
Začudeno sem pogledala. Potem pa sem odkimala.
''Mislim, da ne.'' Sem rekla. Nisem želela, da ve da sem jaz tista ki ni našla luči v temi.
''Jaz pa mislim, da se. Vsaj na videz.'' Je rekel. ''Videl sem te že. Ali pa slišal.'' Je rekel in se še enkrat nasmehnil. Oblečeno je imel črno srajco in kavbojke. Živčno sem se ugriznila v ustnico.
''Si tudi ti nova?'' me je vprašal.
''Sem ja.'' Sem odgovorila.
''Svoje ime mi prosim povejte.'' Je rekla tajnica, ko je prišla noter z nekimi papirji. Super, Niall bo vedel moje ime.
''Acacia Wenley.'' Sem rekla. Opazila sem kako je Niall postal zamišljen.
''Samo tukaj podpišite. Dobrodošli pri nas, želim vam veliko uspeha.'' Je prijazno rekla.
''Hvala.'' Sem rekla in podpisala. Šla sem ven iz pisarne in zdelo se mi je, da Niall gleda za menoj.
31. januar 2018
Next + nova bralka.
31. januar 2018
Next
31. januar 2018
Evo za vas že imam nov Next. Upam da vam bo všeč

6.

~Acacia Wenley~

Z očmi sem iskala učilnico, ki sem jo imela na seznamu predmetov. Ko sem jo našla, sem se ustavila, še enkrat globoko vdihnila, potem pa sem vstopila. Noter so že bili moji sošolci. No večinoma so bili že vsi. Sedla sem v tretjo klop, da ne bi bila tako zelo opazna že prvi dan. Iz torbice sem vzela učbenik in ga dala na mizo. Ven sem vzela še beležko in pisalo. Udobno sem se namestila na stolu in čakala, da bo prišla profesorica. Svojo kitaro sem potisnila pod mizo, da se ne bi kdo spotaknil čez njo. Zazvonilo je in takrat je v razred prišel Niall. Opazovala sem ga kako je gledal kam bi šel sedet. Vse sošolke so najbrž upale da bo šel h kateri izmed njih. Na koncu je prišel do mene. Pogoltnila sem slino in ga pogledala.
''Hej. Je tukaj prosto?'' je prijazno rekel. Pokimala sem in mu namignila, da lahko prisede.
Sedel je in si pripravil stvari. Zagledala sem njegovo čudovito črno kitaro. Skoraj so mi oči padle z jamic. Niall je to opazil in se je nasmehnil.
''Bila je očetova in zdaj je moja.'' Je rekel. Pokimala sem in se nasmehnila. Njegove modre oči so me opazovale in res je deloval prijazno. Nekaj časa je bil tiho, potem pa je spet spregovoril.
''Torej ime ti je Acacia Wenley?'' je vprašal. Zapomnil si je moje ime.
''Ja res je.'' Sem odgovorila.
''Jaz sem Niall.'' Je rekel in mi dal roko. Zasmejala sem se.
''To pa že vem.'' Sem rekla. Še sam se je zasmejal.
''Verjetno ne bom nikoli dočakal, da bi spoznal osebo, ki ne bi vedela mojega imena.'' Je rekel.
''V današnjih časih res težko.'' Sem rekla.
''Si res prepričana, da se ne poznava? Tako znana se mi zdiš.'' Je rekel. Jaz pa sem odkimala. Potem pa sem se le odločila, da mu malo pomagam.
''Hodil si na glasbeno gimnazijo v Dublinu in jaz tudi. Ko si bil ti v četrtem letniku, sem jaz bila v prvem.'' Sem rekla.
''Aha zdaj pa mi je jasno. Nisva se nikoli pogovarjala ampak vedel sem kdo si.'' Je rekel navdušeno. Izbuljila sem oči.
''Ti si vedel kdo sem jaz?'' sem vprašala.
''Ja kaj pa je tu tako nenavadnega?'' je vprašal in se zasmejal. ''Dober spomin imam.'' Je še dodal. ''Si ti bila včeraj tista v temi?'' je vprašal.
Nekaj časa sem premišljevala.
''Ne vem o čem govoriš.'' Sem rekla in odkimala. Nasmehnil se je, potem pa se je obrnil naprej, ker je prišla v razred profesorica. Imeli smo predavanje nasplošno o glasbi in z navdušenjem sem poslušala ter si zapisovala vse kar sem uspela. Niall se je trudil, ampak je profesorica govorila prehitro. Šlo mi je na smeh, ko sem ga gledala kako je bil čisto zgubljen. Pogledal je moje zapiske.
''Kako ti to uspe?'' je potiho vprašal.
''Še sama ne vem.'' Sem odvrnila in skomignila z rameni. ''Saj ti lahko posodim in si skopiraš.'' Sem rekla in hvaležno me je pogledal.
''Kakšno vprašanje Horan in Wenley?'' naju je zmotila profesorica.
Spogledala sva se.
''Ne.'' Sva rekla oba hkrati in obema je šlo na smeh. Spet je nadaljevala in Niall me je pogledal.
''Skoraj bi jo vprašal če je navita.'' Je rekel in oba sva se zasmejala. Grdo naju je pogledala in zresnila sva se. Spet sem se posvetila pisanju.
Ko je zazvonilo sem hitro pospravila stvari v torbico in si jo dala na ramo ter prijela svojo kitaro. Niall je naredil isto. Šla sem ven iz učilnice in gledala na seznam, kam moram iti. Ob sebi sem zagledala Nialla. Pogledal me je in se mi nasmehnil. Tudi sama sem se mu nasmehnila.
''Prvi dan je res težko.'' Je zamišljeno rekel.
''Ja, res je.'' Sem odvrnila. Nenadoma sem začutila, da me je od zadaj nekdo objel. Obrnila sem se in zagledala sem Thomasa, ki se mi je nasmehnil in me poljubil. Bil je malo zaspan.
''Dobro jutro moja študentka.'' Je rekel.
''Dobro jutro.'' Sem ga pozdravila. ''Mudi se mi.'' Sem rekla.
''Saj vem, tudi meni. Ampak rad bi se ti opravičil, včeraj sem bil kreten.'' Je rekel in me objel. ''Mi oprostiš?'' me je vprašal. Skoraj je že šel na kolena in zasmejala sem se. Bil je res prikupen.
''Seveda ti oprostim.'' Sem rekla. Poljubila sem ga na ustnice in nekaj sekund sva se tam poljubljala. Potem pa sem zagledala Nialla, ki je še vedno bil tam in je gledal na seznam. Ko je opazil, da ga gledam, naju je pogledal. Oči so se mu na široko odprle.
''Thomas Kendrick?'' se je začudil.
''Se me še spomniš?'' je vprašal Thomas.
Niall se je zasmejal z njegovim značilnim smehom in šlo mi je na smeh.
''Seveda se spomnim, kako se ne bi. Skupaj sva prebila led, ko sva oba imela tremo pred nastopanjem.'' Je navdušeno rekel Niall.
''Ja res je. Zelo si se spremenil.'' Mu je rekel Thomas, Niall pa se je nasmehnil.
''Saj ti tudi.'' Je rekel Niall. Samo opazovala sem ju kako sta se pogovarjala. Potem pa je zazvonilo in Thomas me je hitro poljubil, potem pa je stekel v svoj razred. Jaz in Niall pa tudi. Spet sem sedla v tretjo klop in Niall poleg mene.
''Saj te ne moti če sedim tukaj?'' me je vprašal.
''Ne sploh ne.'' Sem rekla in si pripravila stvari.
V učilnico je prišel profesor srednjih let in se postavil pred tablo.
''Ker je to vaš prvi dan, bi rad slišal kaj znate, da vas bom potem lahko usmerjal.'' Je rekel. ''Če imate napisano kakšno svojo pesem, bi res rad slišal.'' Je še dodal. Vsi po vrsti smo morali iti pred tablo in zaigrati eno pesem na kitaro. Bila sem malo živčna ampak v glavi sem si ves čas govorila, da zmorem. Niall je bil na vrsti pred menoj. Vzel je svojo kitaro in nekaj zaigral. Pesem je bila bolj počasna in res lepa. Vsi smo kar obstali, ko smo ga poslušali. Ko je nehal igrati, je pogledal profesorja, ki mu je zaploskal.
''Katera pesem je to? Zdi se mi znana.'' Je rekel.
''Moja pesem This Town, ki sem jo izdal kakšne tri mesece nazaj.'' Je rekel Niall.
''Super je. Drži se tega stila. Bolj ti pristaja kot One Direction.'' Je rekel profesor. Niall ga je hvaležno pogledal, potem pa je prišel nazaj sedet. Profesor me je pogledal in mi namignil naj pridem. Globoko sem vdihnila, potem pa sem vstala in šla pred tablo. Zaprla sem oči in se spomnila na pesem, ki sem jo napisala ko sem izvedela, da sem sprejeta na akademijo. Začela sem igrati. Pesem je bila počasna in melodija mi je bila zelo všeč. Ko sem nehala igrati, sem bila še vedno v svojem svetu. Začeli so mi ploskati. Opazila sem Nialla, kako navdušeno me je gledal s svojimi modrimi očmi in nasmeškom na obrazu.
''Je to tvoja pesem?'' me je vprašal profesor.
''Ja.'' Sem odgovorila.
''Kako pa je naslov?'' je vprašal.
''Pravzaprav še nima naslova.'' Sem rekla.
Nasmehnil se je in pokimal.
''Tvoje igranje je neverjetno, zelo vesel sem, da si med nami.'' Je rekel.
''Hvala.'' Sem rekla in se nasmehnila. Bila sem ponosna sama na sebe. Hitro sem pospravila kitaro in sedla nazaj poleg Nialla.
''Igraš bolje kot jaz.'' Mi je rekel.
''To pa zagotovo ne.'' Sem rekla in se zasmejala.
01. februar 2018
Next
01. februar 2018
u198831
u198831
neeeeeeext
01. februar 2018
Next
01. februar 2018
Evo ga

7.

~Acacia Wenley~

Zazvonilo je in bil je čas za malico. Končno, saj sem bila že zelo lačna. Hitro sem pospravila kitaro in druge stvari. Medtem ko sem pospravljala, Nialla že ni bilo več. Šla sem ven iz učilnice in iskala sem kakšen znan obraz, torej Thomasa ali Vanesso. Zazvonil mi je telefon in zagledala sem Thomasovo sporočilo. Nasmehnila sem se.
''Pridi ven, te čakam. :*''
Hitro sem stekla ven in tam je res stal Thomas, naslonjen je bil na svoj avto in v roki je imel vrtnico. Na obrazu je imel nasmešek. Stekla sem do njega in mu skočila v objem.
''Izvoli vrtnica za tebe.'' Je rekel in mi jo dal. Vzela sem jo in ga zasanjano pogledala.
''S čim sem si pa to zaslužila?'' sem ga vprašala.
''Preprosto obožujem te.'' Je rekel in me poljubil. ''Pridi zdaj, greva na malico. Vsi so že tam. Zdaj boš videla kje je najboljša hrana v New Yorku.'' Je rekel. Zasmejala sem se in pokimala. Sedla sva v avto in se odpeljala nekaj ulic stran. Parkirala sva pri neki ogromni restavraciji in na vrhu je bil velik napis GOOD KITCHEN. Torej je to dobra kuhinja.
''Pridi, greva. Zagotovo si že lačna, kot vedno.'' Je rekel in se zasmejal. ''Tukaj si lahko vzameš sama koliko hočeš.'' Je rekel.
''Super.'' Sem rekla in zasmejala sva se.
Prijel me je za roko in šla sva noter.
''Tukaj!'' sem zaslišala Vanesso. Za mizo pri oknu so bili že vsi zbrani. Emily, Hanna in Vanessa ter Mike, Dylan in Austin. Sedla sva poleg njih in Vanessa se je takoj obrnila k meni.
''Veš da že cela šola ve kdo si?'' me je vprašala.
''Zakaj?'' sem se začudila.
''Ker si prva oseba na šoli, ki se je spoprijateljila z Niallom.'' Je rekla Emily.
Čudno sem jih pogledala in skomignila z rameni.
''Saj nisva ravno postala prijatelja, samo prijazen je do mene.'' Sem rekla in se zasmejala. ''Kaj če bi pustili Nialla in bi šli po hrano?'' sem predlagala. Vsi so se strinjali.
''Vidite kako je pametna, zato pa jo imam tako rad.'' Je rekel Thomas in mi pomežiknil. Zasmejala sem se in vstala. Šli smo do hrane in na krožnik sem si dala dva dunajska zrezka, tri tortilje z omako, en hamburger, dve porciji pomfrija in en sendvič.
''Si pa lačna.'' Sem zaslišala poleg sebe Niallov glas.
Pogledala sem naokoli in nikogar ni bilo več. Vsi so bili že za mizo ker so si vzeli veliko manj hrane kot jaz. Pogledala sem Nialla in se zasmejala. Tudi on je imel toliko hrane na pladnju.
''Ti tudi.'' Sem rekla. Oba sva se nekaj časa smejala.
''Če pa je tukaj vse tako dobro in bi umrl, če ne bi vse probal.'' Je rekel.
''To imaš popolnoma prav.'' Sem rekla in se zasmejala.
''No, dober tek.'' Je rekel.
''Enako.'' Sem odgovorila in se vrnila nazaj za mizo. Vsi so me gledali.
''Kaj?'' sem vprašala.
''Nista prijatelja?'' je vprašala Hanna.
''Sam je za mizo, kaj če ga povabimo zraven?'' je predlagal Thomas.
''Ja!'' so vse tri punce rekle. Zasmejala sem se, saj so bile že res smešne. Vse tri so bile zatreskane vanj kot druge punce na šoli, njemu pa je bilo vseeno.
''Niall bi se nam pridružil?!'' je zavpil Thomas čez celo restavracijo.
Niall nas je pogledal.
''Z veseljem!'' je zavpil nazaj. Vzel je svojo hrano in prišel je do nas. Sedel je zraven Thomasa.
''Niall to so Vanessa, Hanna, Austin, Dylan in Mike. Emily že najbrž poznaš, mojo punco Acacio pa tudi.'' Je rekel Thomas. Niall je pokimal in me pogledal.
''Tvoja punca je odlična kitaristka. Boljša kot jaz.'' Je rekel.
''To se pa popolnoma strinjam.'' Je rekel Thomas in nasmehnila sem se ter se posvetila hrani.
''Niall kako to, da si še nisi našel kakšne punce tukaj? Vsaka te hoče.'' Je rekel Mike. ''Zavidam ti.'' Je še dodal.
Niall se je zasmejal.
''Dovolj mi je že, da me ženske samo izkoriščajo. Rad bi že našel kakšno resno.'' Je rekel zamišljeno.
''Tudi jaz imam rada resne zveze.'' Se je takoj oglasila Emily. Niall jo je pogledal in nič ni rekel.
''Najboljšo zvezo imata Acacia in Thomas. Če sta preživela zvezo na daljavo lahko preživita vse.'' Je rekla Vanessa in oba s Thomasom sva se zasmejala.
''Sta res imela zvezo na daljavo?'' je vprašal Niall in me pogledal.
''Nekaj časa ja.'' Sem rekla in pogledala Thomasa.
Nekaj časa smo v tišini jedli. Ko so vsi že pojedli do konca, sva jaz in Niall še vedno jedla in ko sem pojedla še tisti sendvič, sem ugotovila da sem še vedno lačna. Vstala sem in vsi so me pogledali.
''Jaz sem še vedno lačna.'' Sem rekla.
''Jaz tudi.'' Je rekel Niall in prav tako vstal.
Šla sva do pulta in opazila sem kako vsi še vedno strmijo v naju, saj niso mogli verjeti da sva še vedno lačna. In jaz nisem mogla verjeti, da sem našla prijatelja, ki je pojedel tako veliko kot jaz.
02. februar 2018
Next
02. februar 2018
Next
02. februar 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeext *__*
dej prosim nextej çim prej...preden jest ostanem brez elektrike...in nexta ne bom vidla dva tedna
02. februar 2018
Hej. Evo nov Next

8.

~Acacia Wenley~

Naslednje ure pri pouku, niso bile tako dolge, saj so bile zanimive in Niall mi je ves čas krajšal te ure. Vanessa pa mi je pošiljala sporočila kako ne zdrži več zraven Emily. Ves čas ji je govorila o Niallu in ona tega ni hotela prenašati. Niallu sem nekaj sporočil celo pokazala, ker ga je zanimalo kaj mi je tako smešno. Samo nasmehnil se je. Ni ga zanimalo, če se ženske mečejo za njim. Sploh ni bil podoben slavnemu človeku. Ko je zazvonilo in je bilo konec pouka, sem hitro vstala in pospravila stvari. Spomnila sem se, da Niall še ne ve, da sem se jaz pogovarjala z njim v temi. Nisem hotela da izve, da sem jaz v sobi 108. Hitro sem stekla iz učilnice in ven proti študentskemu domu. Vstopila sem in šla na dvigalo v upanju, da Niall ni za menoj.
''Si pa hitra.'' Mi je rekel. Ugotovila sem, da je z menoj na dvigalu. O moj bog. Skoraj me je zadela kap.
''Oprosti, nisem te hotel prestrašit.'' Je rekel. Zasmejala sem se.
''Je že v redu. Zamišljena sem bila.'' Sem rekla.
''Razumem. Greš v sobo?'' me je vprašal. ''Ne mislim, da te vabim v mojo sobo, sprašujem če greš v svojo.'' Se je popravil. Oba sva se zasmejala in pokimala sem.
''Ja v svojo sobo grem. Malo sem utrujena.'' Sem odgovorila.
Prispela sva v najino nadstropje in živčno sem pogoltnila slino ter globoko vdihnila. Čakala sem da on izstopi prvi. Izstopil je in me pogledal. Še sama sem izstopila in šel je do svoje sobe, jaz pa do svoje. Nažalost je pogledal nazaj in me opazil, kako odklepam vrata sobe 108. Prišel je do vrat.
''Torej sva se midva včeraj v temi pogovarjala.'' Je rekel in se začel smejati z njegovim značilnim smehom.
''Ja najbrž.'' Sem rekla in se še sama zasmejala, saj je njegov smeh bil neverjetno smešen.
''Saj se mi je zdelo.'' Je rekel. Očitno sva si zelo podobna.'' Je rekel in zasmejala sva se. Pokimala sem.
''No, se vidiva kasneje.'' Je rekel in se mi še nasmehnil, potem pa je šel. Hitro sem vstopila v sobo in si oddahnila. Ni imel slabega mnenja o meni, ko je izvedel, da sem jaz tista ki ni našla luči prejšnji večer. Sedla sem na posteljo in zraven položila svoj prenosnik. Odprla sem skype in poklicala Ario, ki je bila dosegljiva. Čez nekaj sekund se je že oglasila in zraven je bila mama. Obe sta bili presrečni.
''Kakšen je bil prvi dan?'' je vprašala mama.
''Super.'' Sem rekla navdušeno.
''Si že videla Caro ali Gigi?'' me je vprašala Aria.
Zasmejala sem se in odkimala.
''Ne Aria. Sem pa videla Nialla Horana, moj sošolec je.'' Sem ji povedala. Saj je včasih rada poslušala One Direction, ko je bila mlajša. Izbuljila je oči. Ni mogla verjeti.
''Hecaš se kajne?'' je vprašala.
''Ne ne hecam se. Res je.'' Sem rekla.
''O moj bog!'' je zacvilila, mama pa jo je samo čudno pogledala, potem pa se je zasmejala.
''Aria bo res morala postati slavna.'' Je rekla.
''Nekega dne bo.'' Sem rekla in se nasmehnila. ''Kje pa je Aaron?'' sem vprašala.
''Na zmenku.'' Je rekla Aria in se zasmejala. ''V kino je šel.'' Je še dodala.
''Kako lepo, bratec odrašča.'' Sem rekla in vse tri smo se zasmejale.
''Se slišimo še kasneje. Prav?'' sem rekla.
''Prav.'' Sta rekli obe hkrati.
''Rada vaju imam.'' Sem rekla in prekinila. Zelo sem pogrešala svojo družino. Vse bi naredila, da bi jih lahko kmalu videla, ampak zaradi našega finančnega stanja jih ne bom videla celo šolsko leto. Nekaj časa sem razmišljala, potem pa sem se spomnila, da bi lahko v popoldanskem času in med vikendi delala kje blizu šole, da bi zaslužila dovolj denarja in bi lahko plačala karte Arii, Aaronu in mami, ki si zelo želijo videti New York. Lahko bi bili skupaj za božič in novo leto. Z nasmeškom na obrazu, sem začela brskati po spletu, če bi našla kje kakšen oglas za službo. Kmalu je prišla Vanessa. Izmučena se je vrgla na posteljo.
''Končno doma.'' Je rekla.
''Je bilo res tako hudo poslušati Emily?'' sem vprašala.
''Ja, meni in Hanni je popolnoma pokvarila interes za Nialla.'' Je rekla.
''Saj mogoče je bil pa to njen interes.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Mogoče, da bi ga imela za sebe.'' Je rekla.
Nenadoma se je oglasil nek čuden zvonec, ki ga še nisem slišala.
05. februar 2018
Next
05. februar 2018
Next
05. februar 2018
tukaj je nov Next

9.

~Acacia Wenley~

''Kaj je to?'' sem vprašala.
Vanessa je skočila pokonci.
''To je alarm za požar. Hitro greva!'' je zavpila.
''Kaj? Požar?'' sem začela spraševati.
''Ja! Greva!'' je rekla in me potegnila za seboj. Ampak sem se jaz ustavila. Želela sem vzeti svoj mobilni telefon, v primeru da bi vse zgorelo, da bi se lahko slišala z Ario, Aaronom in mamo.
''Ti pojdi, jaz pridem.'' Sem rekla.
Vanessa me je čudno pogledala.
''Si prepričana?'' je vprašala.
''Ja.'' Sem rekla. Nisem je več videla. Odhitela je po hodniku, jaz pa sem hitro šla v sobo po svoj telefon in ko sem izstopila iz sobe, sem tam zagledala Nialla. Bil je malo prestrašen, kot jaz.
''Je to požar?'' je vprašal.
''Ja. Ti ni nihče povedal?'' sem vprašala.
''Sam sem v sobi.'' Je odvrnil.
''Zakaj pa to?'' sem vprašala.
''Tako sem hotel, ker bi potem mojemu cimru kdo težil zaradi mene in...Čakaj Acacia zakaj ti to razlagam če pa gori? Greva!'' je zavpil in me nenadoma močno prijel za roko. Stekla sva do dvigala in Niall je pritisnil na gumb. Živčno sva čakala.
''Kje je tako dolgo?'' sem vprašala.
''Ne vem, ponavadi vedno pride.'' Je rekel in živčno je gledal okoli.
Prijela sem se za glavo, ko sem dojela kaj počneva.
''Če je požar je treba uporabiti stopnice.'' Sem rekla.
''Oh ja saj res.'' Je rekel.
Stekla sva po stopnicah dol in Niall me je še vedno stiskal za roko in jaz njega. Res sem našla prijatelja, ki mi je podoben. Oba sva bila tako neumna, da sva čakala na dvigalo, v stavbi pa je gorelo. Ko sva stekla dol, sva takoj šla ven, kjer so vsi bili zbrani. Vanessa, Hanna in Emily so stale ob robu in takoj sva šla do njih. Z očmi sem iskala Thomasa.
''Na srečo je bil lažen alarm. Preizkusili so nas kako hitri bi bili če bi res bil požar.'' Je rekla Vanessa.
Oddahnila sem si, ampak še vedno sem iskala Thomasa. Pojavil se je za menoj, skupaj z Austinom.
''Si v redu?'' me je vprašal in me objel.
''Ja, ampak prestrašila sem se.'' Sem rekla in ga še sama objela.
''Jaz sem se tudi zelo prestrašila.'' Je rekla Emily in približala se je Niallu.
''Pomembno je, da požar ni bil resničen.'' Ji je rekel, ona pa je pokimala in se mu nasmehnila. Nasmeh ji je vrnil.
Nekaj časa smo zunaj stali, potem pa so nam rekli, da se lahko vrnemo v naše sobe. Thomasa sem prijela za roko in pogledal me je.
''Se dobiva zvečer?'' sem ga vprašala.
''Pravzaprav je spet študentski žur. Prvi teden se to dogaja ves čas in sem mislil če bi šla z menoj.'' Je rekel. Nisem imela volje spet iti ven. Želela sem naslednji dan pri pouku biti zbrana.
''Ti kar pojdi, jaz pa bom malo vadila. Ni mi do nekih žurov.'' Sem rekla.
''Si prepričana? Ne bi rad da si sama, ampak o teh žurih se s fanti pogovarjamo že pol leta. Letos je boljše kot lani.'' Je rekel.
''Ja seveda kar pojdi.'' Sem rekla in se mu nasmehnila.
''Res ne boš šla?'' je vprašala Vanessa.
''Res.'' Sem rekla.
''Niall ti boš šel?'' ga je vprašala Emily. Niall je nekaj časa premišljeval.
''Ne vem še. Mogoče pridem malo pogledat.'' Je rekel.
''Greva skupaj.'' Je predlagala Emily.
''Lahko.'' Je rekel in Emily je bila čisto navdušena.
Šli smo vsak v svojo sobo. Medtem ko so se vsi pripravljali na še en študentski žur, sem jaz sedela na postelji in igrala na kitaro. Pisala sem neko novo pesem. Za razliko od ostalih je ta bila bolj živahna. Nenadoma sem postala zelo lačna. Nisem želela iti jest v gnečo pred študentski dom, ampak sem se odločila, da se sprehodim do centra New Yorka in si tam vzamem kakšen dober ameriški hamburger. Šla sem ven in začela hoditi po ulici. Glasba je bila zelo glasna, da mi je v ušesih kar odmevalo. Hitro sem v ušesa vtaknila svoje slušalke in začela predvajati starejše rock pesmi, ki sem jih oboževala. Bilo je malo mrzlo, zato sem si zaprla gumbe na plašču. Nenadoma se je ob meni ustavil črn avto s temnimi stekli. Malo sem se prestrašila, saj je bila že tema. Odprlo se je okno in zagledala sem Nialla. Zasmejal se je, ko je videl kako sem presenečena.
''Kam pa ti tako pozno?'' me je vprašal.
''Lačna sem.'' Sem rekla. Zasmejal se je.
''Nisi edina. Kam pa greš?'' me je vprašal.
''Do mesta na hamburger.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Ne boš verjela, jaz tudi. Pridi, greva skupaj.'' Je predlagal. Bila sem mu zelo hvaležna, saj sem skoraj zmrznila. Hitro sem sedla v avto in dala slušalke z ušes. Odpeljala sva se.
07. februar 2018
Next
07. februar 2018
Next
07. februar 2018
10.

~Acacia Wenley~

Med vožnjo sva ves čas poslušala glasbo. Imel je približno takšen okus kot jaz. Tudi on je imel najraje starejšo rock glasbo. Neverjetno je bilo kako podobna sva si bila. Parkirala sva na parkirišču, ki je bil malo oddaljen od tiste restavracije, saj je bila čisto v centru New Yorka. Izstopila sva in Niall je zaklenil avto. Vsi ljudje ki so takrat stali na parkirišču, so naju gledali. No pravzaprav, gledali so njega. Niall pa se na to sploh ni oziral.
''Kako zdržiš ves ta pritisk?'' sem ga vprašala.
''Kakšen pritisk?'' je vprašal in me pogledal.
''Nisi opazil, kako te vsi gledajo?'' sem vprašala. Zasmejal se je in dal je roke v žep ter skomignil z rameni.
''Sem se navadil. Sploh se več ne oziram. Če kdo pride do mene in mi reče za avtogram ali sliko, seveda privolim. Drugače pa mi je vseeno če me kdo gleda. Ne maram več toliko biti v središču pozornosti.'' Je rekel. Pokimala sem in se nasmehnila. Prispela sva do restavracije, kjer naj bi imeli dobre hamburgerje. Sedla sva za mizo v kotu. Niall jo je izbral. Tako ni bil vsem preveč na očeh. Ampak seveda so ga še vseeno vsi gledali. Ena punca se je opogumila in je prišla do njega.
''Niall bi se mi podpisal na dekolte?'' je vprašala.
Niall jo je čudno pogledal.
''Lahko samo na papir.'' Je rekel.
''Kaj pa na modrček?'' je vprašala.
''Lahko na roko.'' Je rekel.
''No prav.'' Je rekla zasanjano in mu potisnila roko. Podpisal se ji je in hvaležno ga je pogledala.
''Nikoli več si ne bom umila roke, prisežem!'' je zavpila. Šla je nazaj za svojo mizo, jaz pa sem se smejala.
''Kaj?'' je vprašal Niall.
''Imaš pa zanimive oboževalke.'' Sem rekla. Pokimal je.
''Nekatere so res neverjetne.'' Je rekel. ''Pri One Direction mi je bilo to všeč. Zdaj pa me je minilo.'' Je še dodal. ''Vse bi me rade samo zaradi slave.'' Je rekel in se prijel za glavo.
''Kaj pa Emily?'' sem vprašala.
''Emily me je danes poljubila, zato sem šel z zabave prej.'' Je rekel. Zasmejala sem se.
''Si se prestrašil?'' sem vprašala.
''Ja malo res. Prehiteva. Saj je zelo simpatična ampak jaz bi rad šel počasi.'' Je rekel. ''Povabil jo bom na pravi zmenek, ne pa da se vse začne na nekem žuru pod vplivom alkohola.'' Je rekel in zavzdihnil.
''Povabil jo boš na zmenek? To je super.'' Sem rekla in se nasmehnila.
Natakar nama je prinesel hamburgerje in pijačo. Pojedla sva vse in potem naročila še enkrat dve porciji. Bilo je res odično in zelo sem se najedla, Niall pa tudi. Vmes sem nekajkrat pogledala na telefon, da bi videla če mi je Thomas kaj pisal ampak mi ni. Tudi Vanessa ne. Nenadoma so se odprla vrata restavracije in noter so vstopili vsi. Vanessa, Thomas, Hanna, Dylan, Austin, Emily in Mike. Z Niallom sva samo debelo pogledala in oni tudi, ko so naju opazili.
''Kaj pa vidva tukaj sama?'' je takoj vprašal Austin.
''Na hamburger sva šla.'' Sem rekla in pogledala Thomasa, ki je komaj stal na nogah. Vsi so bili precej pijani.
''Ste se pijani peljali do sem?'' je vprašal Niall.
''Saj nismo pijani.'' Je rekla Emily in nenadoma je sedla Niallu na krilo.
''Kaj pa delate tu?'' sem vprašala in vstala ter stopila do Thomasa.
''Jest smo prišli ker je tam hrana zanič.'' Mi je rekel in me začel poljubljat.
''In zakaj sta vidva tukaj sama? Saj menda ne varaš Thomasa z njim kajne?'' je vprašal Dylan.
''Kaj?!'' sva vprašala oba z Niallom hkrati.
''Samo prijatelja sva postala.'' Je rekel Niall.
''Res?'' me je vprašal Thomas.
''Ja. Res misliš, da bi te prevarala?'' sem vprašala.
''Saj vem, da ne.'' Je rekel in me zgrabil za zadnjico. Bilo mi je malo neprijetno ampak raje se nisem upirala. Saj je bil moj fant.
''Jaz bom raje šel. Ne vem če spadam v vašo družbo.'' Je rekel Niall.
''Če jo osvajaš potem mogoče res ne.'' Je rekel Mike.
''Mike!'' je rekla Emily in ga grdo pogledala.
''Ne skrbi Emily, saj se bova še slišala.'' Ji je rekel in jo postavil na noge, potem pa je še sam vstal.
''Uživaj v pisanju pesmi.'' Je sarkastično rekel Dylan.
Niall je jezno stisnil pest, potem pa je šel ven. Zavila sem z očmi in jezno pogledala Dylana in Mika.
''Res sta bedaka.'' Sem jima zabrusila. ''Tudi jaz bom raje šla.'' Sem rekla in poljubila Thomasa.
''Vidiš raje bo šla z njim kot pa da bi bla tukaj s teboj.'' Je rekel Mike.
Takrat pa sem se razjezila. Zgrabila sem Mika in ga močno klofnila, tako da mu je z nosa pritekla kri. Debelo sem ga pogledala in potem svojo roko. Nisem si mislila, da sem zmožna narediti kaj takega.
''Bravo punca jaz sem na tvoji strani. Končno je ta bedak dobil svoje.'' Je rekla Hanna in se zasmejala, Vanessa pa tudi.
''Presenečaš me Acacia.'' Je rekla Vanessa.
Nasmehnila sem se, potem pa sem pogledala Thomasa.
''Verjetno bo bolje če greva oba.'' Je rekel in me prijel za roko, ter me zvlekel ven iz restavracije.
''Zakaj si to naredila?'' me je vprašal.
''Ker si je to zaslužil. Žali nekoga ki ga sploh ne pozna.'' Sem rekla.
''Kaj pa če te Niall res osvaja? Kaj če imata Mike in Dylan prav?'' je vprašal.
''Preden ste vi prišli, mi je rekel, da mu je všeč Emily. Poleg tega pa sta vidva prijatelja. Res misliš da bi hotel mene?'' sem se razjezila.
''Emily? Zakaj pa Emily?'' je vprašal.
''Ne vem zakaj Emily, niti me ne zanima. Niall je v tem dnevu postal samo moj prijatelj. Tebe ljubim Thomas, nikogar drugega.'' Sem rekla. Potegnil me je k sebi v objem.
''Saj vem, oprosti. Tudi jaz te ljubim Acacia.'' Je rekel in me poljubil. Z roko v roki sva se odpravila proti njegovemu avtu. Hotel je vstopit, a sem ga ustavila.
''Mislim, da je bolj pametno če vozim jaz. Ti si pil.'' Sem rekla. Zasmejal se je in mi dal ključe. Odpeljala sva se nazaj do študentskega doma.
09. februar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani