Zgodba bo govorila o osemnajst letni punci, ki se je iz podeželja preselila v mesto Los Angeles, ko je sledila svojim sanjam.

Znašla se bo v čisto novem okolju, za katerega najprej misli, da je kakor raj. a kmalu se zave, da ni vse tako lepo kakor se zdi. Ko ji ukradejo denar, se vmeša v življenje štirih fantov, Jaxa, Jaya, Matthewa in Leona, ki delajo v znanem rock baru Caribberan Rum. Ker potrebuje denar, sprejme delo natakarice v Caribbean Rumu, kjer splete tesne vezi z štirimi prijatelji.

Soočena je z mnogimi težavami, ljubezenskimi in denarnimi. Ji bo uspelo uresničiti sanje?
___________________________________________________________________________

TAMMY HUNTER (AMY)
Kaj praviš? boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. december 2014
tnext
20. december 2014
next! <3 začetek dober, nadljevanje še boljše, konec najlepšiin najboljši špri tebi pa bo ziher tak
23. december 2014
ohh tenkju haha... danes dam en DOLG next, I promise!!
25. december 2014
Ja dj ga čimprej no! <3
29. december 2014
u124383
u124383
Next
29. december 2014
*
Končno se je odločila za usodni korak. Odšla je od doma.
Ko je sedela na avtobusu, so mlado dekle prevevali otožni spomini na dom. Rodila se je v družino rančarjev. Imela je dva starejša brata, mamo in očeta in babico. Skupaj so živeli ne veliki posesti z sto konji in nekaj kravami. Kar dobro so služili. Ampak ona je bila nadarjena. Njen glas je bil čist in imela je odličen posluh, dobro je plesala in klavir je bil njen najboljši prijatelj, poleg konja Larryja, poleg risalnega bloka in svinčnika, poleg gramofona in omare plošč, ter njenega zvezka za pisanje pesmi. Ampak kaj ti pomaga biti nadarjen in lep, če se rodiš v družino rančarjev in je vse kar zahtevajo od tebe to, da znaš kuhati, jahati in čistiti ter hraniti živali.
Vse se je spremenilo nekega dne, ko je bila stara dvanajst let in je sodelovala na podeželskem tekmovanju v preskakovanju nižjih ovir in terenskem jahanju. Osvojila je drugo mesto, a vseeno je do nje prišel britansko govoreči gospod Barnes. Oče in mati sta bila poleg, ko je rekel, da je nadarjena za jezdenje, da vodi konja z posebno milino in odločnostjo, z katero se lahko ponaša le malo ljudi. Rekel je, da je jezdenje v njeni krvi. To je njeno družino presenetilo, a z Britancem so sklenili dogovor, da si bodo pisal o mojem napredku še eno leto, potem pa bi se odločili ali naj me pošljejo v Evropo, ali na Jahalno akademijo v Londonu ali na Dunajsko jahalno šolo, kjer bi se dresure učila na odličnih konjih-Lipicancih. To jo je tako prevzelo, da je takoj po odhodu z tekmovanja z očetom šla v trgovino, kjer so kupili dresurno sedlo in nekaj pripomočkov.
Starša sta bila ponosna, da bo njuna deklica znan jahač, a z Britanskim gospodom so zgubili stik. Pisal jim je pismo šele leta 1977, ko je bila njuna hči stara štirinajst let. Rekel je, da se je pogodil z Dunajsko šolo. Čez eno leto bi odšla, starša pa bi ji morala pošiljati velike količine denarja. Kajti šolanje je bilo drago. A čez eno leto je ranč zajel požar. Oče je poskušal rešiti svoja sinova, a nazadnje se je nanj zvrnil goreč tram, mati pa je ostala ujeta v svoji sobi. Sinova Michael in Kristjan sta preživela, prav tako njuna hči in babica. Michaela in Krisa je socialna služba poslala k stricu v Kanado, hčerko Tamaro pa so pustili pri babici, ki je imela manjše stanovanje v Tennesseeju. Konji so preživeli vsi, saj je požar pustošil po bivalnem delu, ne po hlevih. Tako da jih je babica Rhonda prodala skupaj z posestjo in kravami. Denarja ni bilo veliko, polovica pa se je tako ali tako razdelila med Michaela in Kristjana. z ostankom Tamara ni mogla iti na Dunaj....
*
02. januar 2015
next! <3 mogoče pa se bo ponudla priložnost, da bo kdj šla na Dunaj in da bo zaslovela po svetu joj škoda za to nesrečo. -.- še dobr, da so preživeli v požaru!

+ daljše nexte hočm! nujno!
02. januar 2015
joj ubogi oni
next
02. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani