99 dni se zdi kot večnost, ko izgubiš osebo, ki jo imaš rad.
*pripoveduje Louis*

Dragi Harry,
Že 2 tedna je od tedaj, ko si umrl. S tem se ne bojujem dobro. Fantje, so me celo poslali h terapistki, da bi mi pomagala pozabiti to veliko izgubo. Ampak ne morem pozabiti! Ti si vse, o čemur razmišljam. O tvoji glavi, obroženimi z čudovitimi kodri, kako s svojim nasmehom posvetliš celo sobo, o tvojih zelenih očeh...ki jih imam tako zelo rad. Ne moreš te pozabiti. NOČEM te pozabiti.
Seveda so fantje zaskrbljeni o meni, še sam sem zaskrbljen o sebi. Tudi moj terapistka je zaskrbljena, zato mi je tudi dala tale dnevnik, da bom lahko vanj zapisoval vse moje misli, čustva, pomisleke..kako te imam rad... Dati ji ga moram vsak teden, da ga bo prebrala..in prav čudno se počutim da ji bom ga bom dal. Čudno je, da bo brala vse moje najskrivnejše skrivnosti. Večina vseh misli se giblje okoli tebe, in mislim da ga prav zato hoče prebrati...da bi se prepričala da vse prenašam dobro.
Ampak..ne prenašam dobro in kar precej strah me je da bo tole brala. Ampak resnica mora priti na dan prej ali slej, kajne? Nikoli mi ni specifično rekla, kaj naj pišem..ampak samo da MORAM pisati. Zato pišem tebi. Upam da ti je prav. Hočem da veš, kako sem prenašal vso to stvar.
Povedal ti bom, kako mi je..zdaj, ko tebe ni več zraven. Kako se počutim cel dan...vse bo zapisano. Začel pa bom z 1. DNEVOM, dnevom ki ga poznamo tudi kot dan, ko si zapustil ta svet.
Next?
23. junij 2012
u90248
u90248
next
24. junij 2012
1. dan
Zbudil sem se točno tako kot vsako jutro, pričakoval tvoje kodre zraven sebe. Ko pa sem se obrnil...je bila postelja prazna in nikjer te ni bilo videt. Najprej se sploh nisem obremenjeval, rekel sem si, da samo pripravljaš zajtrk ali pa se tuširaš. Ampak tišina v hiši bi me morala bolj skrbeti, jebemti! Moral bi vedeti! Vsaj slutiti! Moral bi te zautstaviti.
Ko sem končno vstal iz postelje me je tišina v stanovanju začela nervirati..takrat me je že začela grabiti panika. Kot brez glave sem hodil po stanovnju, te iskal..in moja kolena so bila z vsakim korakom šibkejša. začela so se šibiti.
Mislim da bi lahko rekel, da sem končno padel na kolena, ko sem te našel. Jokal sem. Zelo v bistvu. Moje oči so polnile solze in moje srce je umiralo ob pogledu nate. Ne krivim te. Nikoli te nisem. Krivim samega sebe!
Nikoli ne bom zmožen pozabiti tega dne ali izbrisati podobo tvojega mrzlega negibljivega telesa, ki je ležal na tleh. Ta slika me lovi cel dan in celo noč.
Naredil sem edino stvar, ki sem jo znal. Poklical sem rešilce. V stanovanje so prišli za nekaj minut.
Odnesli so te stran od me. Nisem se bil zmožen premikat. Pravtako tudi ne Liam, Niall in Zayn s katerimi sem odšel v bolnišnico po tem ko sem jih poklical. Liam nas je peljal..takoj za rešilcem, medtem ko sem jaz tiho jokal na zadnjih sedežih.
Nisem hotel verjeti.

Next?
26. junij 2012
Next!
26. junij 2012
u90248
u90248
next
27. junij 2012
u40060
u40060
Next!
29. junij 2012
neeeeeexttttt
10. september 2012
to je na internetu ista zgodba sam da je u angleščini. 99days without you.
06. december 2012
neext
07. december 2012
neeeeext
18. januar 2013
Sori ampak na igrah je ze en ta fanfic. Samo naslov je angleski
31. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani