u131120
u131120
Živjo. (:
Odločila sem se, da bom začela prevajati Larry stylinson fanfic - 99 Days Without You. Četudi podpiraš Elounor, bi bila zelo vesela, če bi prebrala. Seveda pa si pred vsakim branjem pripravi paket robčkov in.. prijetno branje ti želim.
Aja, to je napisano v obliki dnevnika in vse skupaj pripoveduje Louis.
Trailer:

This is gonna be sad. Very sad.
__________________________________________________
Dragi Harry,
Minila sta že dva tedna odkar si odšel. S tem se ne bojujem dobro. Fantje so me celo poslali k terapevtki, da bi te mi pomagala pozabiti. Ampak ne morem pozabiti. Ti si vse, o čemur razmišljam. O tvoji glavi polni kodrov, o tvojem nasmehu, ki razsvetli sobo, o tvojih zelenih očeh, ki jih tako zelo ljubim. Nemogoče te je pozabiti. Nočem te pozabiti.
Seveda so fantje zaskrbljeni o meni, še sam sem zaskrbljen. Tudi moja terapevtka je zaskrbljena in zato mi je dala ta dnevnik, da bom lahko zapisoval vse moje občutke, misli. Ta dnevnik ji bom moral dati vsak teden za prebrati, in počutim se tako čudno. Večina mojih misli se vrtijo okoli tebe, zato ugibam zakaj si ga želi prebrati. Ker se hoče prepričati, da stvari prenašam dobro.
Ampak, če sem iskren jih ne, in ja prepričan sem, da bo to prebrala. In resnica mora priti na plano prej ali slej, kajne? Nikoli mi ni povedala kaj natančno moram napisati, ampak samo to, da moram pisati. Zato pišem tebi. Upam, da te ne moti. Hočem, da veš kako prenašam vso to reč.
Povedal ti bom kako mi je tukaj, brez tebe. Kako se počutim ves dan. Vsak dan bo napisan tu, na listu. Začenjam z prvim dnevom; kako si zapustil ta svet.

PRVI DAN.
Zbudil sem se, tako kot vsako jutro. V pričakovanju, da bom našel svoje razmršene kodre, poleg mene. Ampak, ko sem se obrnil je bila postelja prazna in tebe ni bilo nikjer. Misli sem odgnal stran in si dopovedoval, da si samo kuhal zajtrk ali se tuširal. Vendar pomanjkanje hrupa po stanovanju me je odvrnila in opravičujem se, ampak nisem posvečal pozornosti temu. Moral bi vedeti. Moral bi te ustaviti.
Ko sem se končno ločil od postelje, me je tišina v stanovanju začela nervirati. In takrat me je začela grabiti panika. Brez glave sem hodil po stanovanju in te iskal. Moja kolena so postajala šibkejša za vsak korak, ki sem ga storil.
Rekel bi, da sem končno padel na kolena, v trenutku ko sem te našel. Jokal sem. Zelo, v bistvu. Moje oči so začele polniti solze in moje srce je umiralo ob pogledu nate. Ne krivim te. Nikoli te nisem. Krivim samo samega sebe.
Nikoli nebom zmožen pozabiti tega dne ali izbrisati podobo tvojega mrzlega, negibljivega telesa, ki je ležalo na tleh. Ta slika me lovi cel dan in celo noč.
Edino kar sem znal je to, da sem poklical reševalce. Čez nekaj minut so bili v stanovanju, nosili so te stran od mene. Nisem se mogel premakniti, prav tako Niall, Zayn in Liam, s katerimi sem pozneje odšel v bolnišnico po tem, ko sem jih poklical. Liam je vozil, medtem ko sem jaz na zadnjem sedežu, tiho jokal.
Nisem hotel verjeti.
__________________________________________________________
Yes, I'm crying too.
12. julij 2013
u144638
u144638
neeeext *___*
12. julij 2013
u140056
u140056
next
12. julij 2013
neeeeeeeext
12. julij 2013
u122991
u122991
Neeeeeeeeeeext! :''c
12. julij 2013
neeeeeeeext
12. julij 2013
Next:c
12. julij 2013
u131120
u131120
Uh, hvala ker berete.
_________________________________________________________
DRUGI DAN.
Tvoja družina je bila tam. Vsi smo bili tam. Objel sem tvojo mamo, poskušal sem jo potolažiti, ko je jokala, medtem, ko sem komaj kontroliral svoje solze. Ostali fantje so poskrbeli za Gemmo, katera je začela kričati in razbijati in zavrniti spoznanje na to, da njenega brata ni več med nami. Solze in žalost sta lebdeli med vsemi nami.
Vsi smo gledali po stranskem tiru, kako si bil odstranjen z postelje in kako so te odnesli stran na dolgih nosilih. Tanka bela pločevina te je pokrivala, zato, še zadnjič nisem mogel videti tvojega obraza.
Zavrnil sem spoznanje, da te ni več. Še vedno ga zavračam.
Saj prideš nazaj, kajne? Upam, da. Vsi so že nekako zjebani. Pogrešam stvari, ki so potekale tako kot prej, veš? Zdaj se komaj še smehljam. Pogrešam tvoj nasmeh.

TRETJI DAN.
Tišina. To je edina beseda, s katero lahko opišem ta dan. No, dejansko je vsak dan tak. Padla tišina. Ni bilo besed za povedati, in še vedno jih ni.
Fantje in jaz smo sedeli na Liamovem kavču, solze so polzele dol po naših licih, ko smo se zavedali, da nismo več One Direction. Ni bilo One Direction, brez tebe, in še vedno ni.
Tako, da ta dan smo zapravili na naše lastne bedne misli in spraševanju, kaj storiti zdaj, ko te ni več.

ČETRTI DAN.
Danes sem našel tvoje zapiske. Seznanjeni pogled tvoje pisave, me je popeljal v solze. Nisem jih hotel deliti z nikomer.
Anne me je obiskala ta dan. Mislim da je bila sreda, vendar nisem prepričan. Nisem se mogel zbrati. Ponavadi sva bila na vajah ta dan, ampak zdaj novice so ušle po vsem twitterju. Nisem hotel biti na spletu ali gledati televizije. Edina stvar, ki je bila prevdvajana so bile ugotovitve, zakaj te ni več. Ampak jaz sem edini vedel odgovor, zato nisem hotel slišati nobene druge teorije.
Naše oboževalke te pogrešajo. Medtem, ko sem hodil po ulicah, sem gledal njihove solzne oči, objemale so me in mi izrekale sožalje. Rekle so, da si bil neverjeten in neverjetna oseba, ki si ni zaslužila oditi tako hitro. Strinjam se z njimi.
Zakaj si nas zapustil? No, vem zakaj. Ampak ne morem samo zviti glave okrog tega.
Na koncu sem pokazal tvoji mami, tvoje zapiske. Vem, da si hotel, da dosežejo samo moje oči, ampak bilo bi prav, da ji pokažem. Jokala je, Haz. Ogromno je jokala. Počutim se kot, da vsa krivda leži na meni in teža na mojih ramenih postaja vsakič večja.

PETI DAN.
Začeli smo se pripravljati na tvoj odhod. Ne vem, če je bilo malce prezgodaj ali prepozno za pogreb, vendar nihče si tako ali tako ni želel tega. Nihče ni hotel sprejeti dejstva, da si zares odšel.
___________________________________________________
<3 mogoče je kej narobe prevedeno.
13. julij 2013
u144638
u144638
OMG *__* neeeeeeext na keri strani to najdeš pošlješ link na zs? ;D
13. julij 2013
Omg,next:c
13. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
13. julij 2013
Nexxtttt
13. julij 2013
u117133
u117133
omg neeeeeeeeeeeeext :"(
13. julij 2013
next
13. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
13. julij 2013
neeeeeeeeext
13. julij 2013
u140056
u140056
next
13. julij 2013
neext+nova bralkaa
13. julij 2013
ko sem gledala trailer sem skoraj jokat začelaa
13. julij 2013
u144121
u144121
Next + nova bralka.
Amazing :c
13. julij 2013
u144638
u144638
Omg, jst sm tud trailer pogledala in........................................
13. julij 2013
u59329
u59329
jočem
neeeext!! +nova bralka
13. julij 2013
u131120
u131120
________________________________________________________
ŠESTI DAN.
Danes sem pokazal fantom tvoje zapiske. No, nisem jim zares pokazal. Pustil sem jih na kuhinjskem pultu in Zayn je šel mimo. Prikorakal je v dnevno sobo z solzami, ki so polzele po njegovem licu in začel kričati name.
Vpil je name, ker jim nisem povedal. Vpil je name, ker sem sebičen. In za vse je krivil mene. Niall in Liam sta ga poskušala pomiriti. Ampak jaz ga nisem krivil, ker se je razsrdil name. Tudi sam sem bil jezen nase.
SEDMI DAN.
Teden brez tebe v mojem življenju, se zdi kot večnost, in cel dan sem gledal stare X Faktor videoposnetke in intervjuje od naju, in pretvarjal sem se, da si poleg mene.
DAY 8-12.
Odločil sem se, da napišem te dneve v en velik list, zato ker se ni zgodilo pretirano veliko te dni. Zayn še vedno noče govoriti z mano in nisem jezen nanj. Niall in Liam sta poskušala po najboljših močeh govoriti z mano, ampak sem se odtujil. Nisem govoril z nikomer, razen s tabo, seveda. Ampak ti nisi res z mano in to jih je začelo skrbeti.
DAY 13.
Verjetno bom moral reči, da smo po devetem dnevu končali urejanje pogreba. Štiri dni pozneje sem stal odet v črno, poleg črne luknje, katera je bila izkopana v tla. Tam boš prisiljen ostati za večno.
Nisem odprl krste. Vsi smo vedeli kako močno si sovražil, da so te ljudje videli takrat ko nisi bil dostojen. Vsi smo se strinjali, da bi bilo morda najbolje tako in če sem iskren, nisem hotel pogledati tvojega obraza, vedoč, da tvoje trepalnice ne bodo več plapotale in jaz ne bom več mogel pogledati v tvoje zelene oči.
Ta dan sem spet jokal. Jebemti, jokal sem vsak dan, odkar si odšel. Ampak ta dan, je bilo veliko huje. Ko so te položili v notranjost luknje, sem jih skoraj ustavil, vendar so me Liam, Zayn in Niall zadržali. Padel sem na kolena in iz oči so mi začele teči solze. Nisem bil zmožen ostati močen, na tvojem pogrebu in tako zelo mi je žal.
Moraš biti razočaran nad menoj. Vem, da si vedno mislil, da sem močen. Ampak to je samo takrat, ko sem s tabo. Zdaj si izginil in ne vem kaj naj naredim s sabo.
Trajalo je dolgo in objel sem vsakega člana tvoje družine, jecljaje in mrmrajoče sem se opravičeval. Z Gemmo in Anne sem se zadržal najdlje in skupaj smo hlipali in jokali vsakemu drugemu v ramena. Gemmo sem potegnil na stran in nekaj časa strmel vanjo. Povedal sem ji, da sta si zelo podobna. Tako je lepa, Harry. In obljubim, da bom poskrbel zanjo.
Obljubim, da bom poskrbel tudi za tvojo mamo. Vedno mi je bila kot druga mama. Ko sem jo objel mi je nekaj zašepetala v uho in tega nebom nikoli pozabil in upam, da mi ni lagala.
“Ljubil te je, veš.” je zašepetala in pokazala majhen nasmeh na obrazu. Odšla je stran, preden sem lahko odgovoril, zapustila me je brez besed in zopet sem se zlomil. Liam me je moral odnesti ven do avta, jaz pa sem se upiral. Nisem te hotel zapustiti._________________________________________________
Ma' feels. </3
13. julij 2013
next
13. julij 2013
u144121
u144121
Neeeeeeeext :' (
13. julij 2013
u144638
u144638
neeeext
13. julij 2013
u117133
u117133
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
gash jokam kot za stavo
13. julij 2013
u140056
u140056
next
13. julij 2013
Feeelssss......nexxxt
13. julij 2013
neeeeext
13. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani