Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Tole zgodbo bova pisali z mojo BFF Ɠяєуѕ Aηαтσму<3. Gre se o dveh puncah, ki poslušata 5SOS in vse se di lepo in prav. Žal pa se v zasebnem življenju soočata z različnimi preizkušnjami in težavami. Punci sta najboljši prijateljici, ampak se tudi njuno prijateljsvo znajde na preizkušnji. Ali je njuno prijateljstvo dovolj močno, da bo prebrodilo ta problem?
((Ɠяєуѕ Aηαтσму<3 je ime Katniss Guard, meni, *_Cocacoli_* pa je ime Clara Smith))
Katniss Guard in Clara Smith:

(Levo Katniss, deso Clara)
15. februar 2016
Next smile
15. februar 2016
Next
15. februar 2016
u201358
u201358
Hej!
Moje ime je Katniss Guard. Stara sem 18 let, in obiskujem gimnazijo v Sydneyu. Ja, to so osnovni podatki, ki naj bi jih poznal že otrok. Imam zelene oči, in dolge rjave lase, ki si jih najraje spletem v kito. V šoli sem odličnjakinja, in že od nekdaj se ukvarjam z glasbo. Glasba je moje življenje. Moja najboljša prijateljica je Clara. Clara več kot polovico svojega časa preživi pri meni, ali pa jaz pri njej. Ko sva pri meni se največkrat igrava z mojo mlajšo sestrico Marie. Stara je 7 let, in ima srčno bolezen. Ne vemo koliko časa bo še živela, zato se trudimo biti z njo čim več časa. Moja starša sta bogataša, in sta zelo pomembna v družbi, zato moram iti z njima na vsak pomemben dogodek. Imam tudi mačko, Rose. Je črne barve, in skrivam jo v moji sobi, saj je moj oče alergičen na mačjo dlako. Tako skoraj vsakič kiha. No, pa grem nazaj do Clare. Spoznali sva se v vrcu, in po enmu mesecu postale najboljše prijateljice. Clara ima super karakter. Pa, saj vam bo ona povedala.
Jaz:

Marie:
-

Oče:

Mami:
[img] https://www.google.si/imgres?imgurl=https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/79/590x/sandra-436162.jpg&imgrefurl=https://www.express.co.uk/celebrity-news/436162/Sandra-Bullock-My-mother-raised-me-not-to-depend-on-a-man-for-anything&h=350&w=590&tbnid=NZle4LVi5Oo78M:&docid=cY9E7Lj70wVfnM&ei=xbzBVvryO4qb6AS
15. februar 2016
u196558
u196558
Next
15. februar 2016
Next
15. februar 2016
Ojla!
Moje ime je Clara Smith in stara sem 17 let in pol. Ja Katniss je pol leta starejša od mene. Imam blond lase in sinje modre oči navadno namazane z maskaro. Moji mami je ime Brigitte, očetu John, mlajši sestrici, ki se dobro razume z Katnissino mlajšo sestrico pa je ime Katie. Imam tudi maltežana Rollyja, ki je najbolj cute bitje na svetu EVER! Moja starša sta poslovneža in skoraj vsak vikend mi uničita zaradi poslovnih zabav. boxing
Rada poslušam 5SOS, tako kot Katiss. S Katsy (Katiss) sva BFF že od vrca in ne mislim je zapustiti niti v sanjah!
Jaz:

Katie:

Mami:

Oči:

Moj Rolly: https://www.dogbreedinfo.com/images8/MALTESE_03_Gizmo_playing_10.JPG
15. februar 2016
Next
15. februar 2016
Okej. Prvi Next bo jutr.
15. februar 2016
Next
15. februar 2016
u206425
u206425
Next
novaa bralka
15. februar 2016
Next!! ful dobro pišeta smile
15. februar 2016
Next Next Next
15. februar 2016
Next
15. februar 2016
Next

15. februar 2016
u195269
u195269
Next super
15. februar 2016
u206425
u206425
Next
ful dobr
15. februar 2016
Nexttt
Ful dobr
15. februar 2016
u201358
u201358
Hej!
Ful hvala za tok nextov *0*
~~~~~~``~~~~~~~
Stopim v Marieno sobo. Še zmeraj spi. Tako ljubka je, in skoraj ne morem verjeti, da je tako zelo bolna. Moja mala sestrica. Solza mi kane na lica. Obrišem si jo, saj nočem da se prebudi in me vidi jokati. Potiho sem odšla do svoje sobe, in napisala Clari sporočilo.
C-Clara, J-jaz
J: hej, greva v kavarno??
C: Seveda. Je kaj narobe.
J: Ne, nič. Se vidiva. Aja, v kavarni Na vogalu, ob 10:00.
C: Ok, se vidiva.
Preoblekla sem se v džins srajco, in kavbojke. Postavila sem se pred ogledalo in se naličila. Ne maram se ličiti, ampak ker je oče politik se moram, saj mi pravi, da se moram v javnosti primerno obnašati, in se obleči. Obula sem si črne all starke, in odšla v kavarno. Na ulici vedno zbujam pozornost, še posebej paparacev. Zdi se jim da je zelo zanimivo letati za hčerko slavnega politika. Ha ha ha. Meni se to ne zdi nič zabavno. Kaj kmalu sem pri kavarni. K meni pride natakarica, in me vpraša kaj bom. Odločila sem se za capucino, francoski rogljiček, in pomarančni sok. Natakarica odide, in za svojim hrbtom zaslišim korake. Sunkovito se obrnem, saj mislim da so novinarji. Pa niso. Clara je. Vstanem, ter jo objamem. Vsede se, in povem ji novico o Marie. »Njeno zdravje se je poslabšalo. Če bo šlo tako naprej bo v 3 mesecih mrtva.« rečem Clari. Ta me sočutno pogleda, in me objame. Malo manjka da ne spustim solze. Nikoli se ne jokam, razen ko se gre za Marie. Ona je moje sonce(poleg Clare) seveda. Clara mi pove šalo, in začnem se smejati. Obožujem njen smisel za humor. Nenadoma se spomnim, kaj mi je včeraj rekel oči. »Clara danes ima moj oči spet nek, ples oziroma prireditev. Prideš?« jo z upanjem vprašam. Ne maram sama hoditi na take dogodke. Oče me nekako poskuša speljati v posel, kar mi ni preveč všeč, saj mene zanima glasba. Po zajtrku bom morala iti v trgovino po obleko. Oči mi je naročil nekaj elagantnega. Ker bo ples to pomeni obleko do tal, z ne preglobokim izrezom.
1) Mnenja??
2) Kritike??
3) Teorije??
4) Next??
16. februar 2016
u204209
u204209
Next
16. februar 2016
Next!! smile
16. februar 2016
u204208
u204208
Next ful dober

+ nova bralka
16. februar 2016
Next
16. februar 2016
Nova bralka Next!
16. februar 2016
~Eko, bom še jaz nextala~
Ležala sem na postelji in razmišljala o tem, kako bo Katiss prenesla Marieino smrt. Tudi jaz bom zelo žalostna. Na trenutke se mi zdi, da imam Marie raje kot Katissini starši. Pa brez zamere Katiss. Takrat mi je zapiskal telefon in dojela sem, da mi je Katsy napisala, če se dobiva v kavarni. Seveda sem napisala 'Jap čap' in čez sekundo še: 'Ali je kaj narobe?' Odpisala mi je, da mi vse pove v kavarni. Ker Katsy zaupam najbolj od vseh sem ji seveda poslala smeška, ki kima. Iz oranžne trenerke in debelega rožnatega puloverja popackanega od Nutelle, sem se preoblekla v to:
http://cdn.zenstvena.com/wp-content/uploads/2014/10/modne-kombinacije-za-zimu-2014-2015-4.jpg in se počesala.
~V kavarni~
Z Katsy sva se usedli za mizo, kjer vedno sediva samo midve.
Katsy je naročila njeno najljubšo kombinacijo, jaz pa tudi in sicer kavo z mlekom, kozarec vode in kot čokoladne torte s smetano.
Kmalu nama je natakarica prinesla kar sva naročili, povem pa je Katiss spregovorila.
»Veš da se je Mariino stanje poslabšalo in najbrž bo v roku treh mesecev mrtva.«
»Žal mi je Katsy, vedi pa, da ti bom vedno stala ob strani in da bom žalostna tako kot ti.« nato pa sem še dodala. »Sploh pa veva, da se bo to slej ko prej zgodilo. Oprosi. Še enkrat«
»Vem Cly. Vem oprosti.«
Nasmehnila sem se ji, povem pa jo vprašala.
»Hej, kaj lahko storim, da se boš bolje počutila?«
»Pojdi z mano na očetovo zabavo.« je prhnila Katsy
»Uh, oprosti, danes ne morem, tudi moj oče ima zabavo, lahko pa pohitiva v shoping, in po možnosti uideva paparacem.« sem se zasmejala
»Haha, v redu.«
»No pa pojdiva.« sem dejala, položila deset evrov na mizo, prijela Katiss za roko in jo odvlekla v shoping.
~V shopingu~
»Ej tale obleka in teli čevlji so lepi!« sem dejala in pokazala na to:
http://shrani.najdi.si/?2z/yd/3RQikKf0/lala.png
Next?
16. februar 2016
Next
16. februar 2016
Next!! smile
16. februar 2016
u208710
u208710
nextt
super duper piseta samo mam eno pripombo, pac da nebi dajali slike v linku-ce gre, hvala
16. februar 2016
v redu. Samo mudilo se mi je...
16. februar 2016
u208710
u208710
jaja sej pac sej sem rekla ce gre
16. februar 2016
tema je zaklenjena