~Ashley~
Heyy!Ime mi je Ashley Black.Stara sem 17 hodim v 2. letnik gimnazije.Imam temno rjave skodrane lase.Imam mlajši sestri Hallie in Annie,ki sta dvojčici in sta stari 12.Mam vse kar si želim razen fanta.Všeč mi je Luke moj sošolc.No sej v osnovni šoli sm mela fanta ampak sm ga pustila ker me je varou in na koncu je ostau brez punc ker je varou tut tisto s katero je varou mene in smo ga vse tri pustile.Z mami in očijem živimo v Utahu.Imam štiri bff-Alexis,Elisa,Rebecca in Christina.
.Z Eliso,Christino,Alexis in Rebecco plešemo hip hop.Imamo tudi svojo glasbeno skupino.Imenujemo se:The ARCEA!To ime smo se zmisnle ker nismo mele idej in smo dale kr začetnce svojih imen.Vse počnemo skupaj.Še sreča da so nas vse sprejeli na isto gimnazijo.Skupaj smo že od prvega razreda in če bi nas ločili bi bile depresivne.IN VSE OBOŽUJEMO ONE DIRECTION!Men je najbolj všeč ZAYN!Tok je luštkan in ko on poje se skoraj stopim.
Evo še ena moja slikca
tahu~Alexis~
Hlelou!Jst sm Alexis Adams in sm stara 17-Hodim v 2. letnik gimnazije.Mam enga starejšiga brata Micka.Z najino mami živimo v Utahu.Imam štiri bff Ashley,Rebecca,Christina in Elisa.Skupaj plešemo hip hop.Čist čist vse počnemo skupej.Še one direction polslušamo skupi.Aja skor bi pozabla.Mamo tut glasbeno skupino The ARCEA!Vse naravnost lovamo one direction!Men je najbolj všeč nihče drug kt Harry.
ŠE MOJA SLIKCA
~Elisa~
Ojj!Jst sm Elisa Cox.Stara sem 17 in sem edinka .Imam štiri bff Rebecca,Christina,Ashley,Alexis.Vse delamo skupej.Ko smo ble majhne smo si delile peskovnik čeprav je bil velik približno pol metra na vsaki strani.Skupej se zgražamo nad kkšnimi važičkami...Me smo res bff!Skupej tut hodmo na plesne.Plešemo hip hop.In mamo tut glasbeno skupino The ARCEA!Obožujemo 1D!Men je najbl všeč Niall.
ŠE MOJA SLIKA PA BO!
~Rebecca~
Živjooooo!!Jst sm Rebecca Travis.Stara sem 17.Imam tri brate.Timothya,Brada in Maxa.Imam štiri bff-Christina,Ashley,Elisa in Alexis.Vse smo nore na 1D!Skupaj plešemo hip hop in imamo lasbeno skupino The ARCEA!In enkrat smo si ena drugi za rojstni dan kuple majico z napisom I ♥ 1D.Men osebno je najljubši Liam!Tok lep glas.Pa tok je luštkan z uno svojo irokezco da se kr stopiš!
ENA IZ MED MOJIH STOTIH SLIKC AMPAK NAJLEPŠA
~Christina~
Haii!Jst sm Christina Petterson.Stara sem 17.Imam mlajšiga brata Andya , ki mi neprestano teži.Mam pa tut šteri bff-Rebecco,Eliso,Alexis in Ashley.Smo nerazdružljive.Skupaj plešemo hip hop in imamo glasbeno skupino The ARCEA!Vse imamo tok rade one direction da ne morem opisat.Men je najlepši in najboljši glas ima Louis.
NO DAM VAM ENO SLIKCO DA SE BOSTE NAJEDL LEPOTE~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A boš bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. oktober 2012
next
08. oktober 2012
Next, please.
08. oktober 2012
Preden začnem pisat bom nardila en intervju z puncami.Vsem petim sem zastavila ta vprašanja:
1.Katera barva ti je najljubša?(lahko tudi dve)
2.Katera žival ti je najljubša?
3.Kaj delaš v skupini The ARCEA?

in tuki so odgovori od vsake:

Ashley:
1. Vijolčna in svetlo gumi modra♥
2.Mucaaa!
3:Igram električno kitaro in pojem!

Alexis:
1.Svetlo rozaa in roza oranžna!
2.Konji!!
3.Pojem!

Elisa:
1.Temno modraaa in belaaaa!♥
2.Pingooo
3.Igram električn klavir in pojem!

Rebecca:

1.Črna in temno rdeča♥
2.Kužaa!
3.Igram bobne in pojem.

Christina:

1.Oranžna in rumenaa♥
2.Skobčevka♥
3.Pojem!

No punce hvalaza tale intervju!
Zdej pa vsaka dobi eno darilo od mene

Ashley
Tale oblekca ti bo zlo všeč
Alexis

tale obleka je kot ustvarjena zateeElisa
Tele hlače so zate lih narjene =)

Rebecca
Tejle čevlji te bodo povišal =)(ja to je par)

Christina

Tale torbica bo pasala zraven tvoje najljubše oblekceupam da ste zadovolne z darili
09. oktober 2012
next
09. oktober 2012
next
27. oktober 2012
next
27. oktober 2012
NEXT
27. oktober 2012
u104781
u104781
next!
12. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg