Hej. Kako ste? No jaz in moja prijateljica Petra sva se odločili da bova skupaj združili moči in napisali eno zgodbo. Res upava da vam bo všeč. Meni osebno bo zelo ker bo govorila o surfanju. Ta šport mi je zelo všeč od nekdaj, ampak žal še nisem imela možnosti da bi probala to sama. Upam da bom nekega dne lahko. Res občudujem surferje, sploh Bethany Hamilton, ki surfa z eno roko in je še vedno tako dobra kot je bila. Lepo poletje vam želiva jaz in Petra.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Miranda Hamilton~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

''O moj bog nee zakaj se je to zgodilo ravno tebi ljubezen moja?'' sem zastokala in pokliknila pred svojo surfersko desko ki je padla iz omare. Ivy se je smejala kot nora. ''Ti se kar smej, ta deska je moje življenje. Dobila sem jo od očeta lani ker mi je prejšnjo morski pes uničil.'' rečem in pospravim desko. ''Morski pes? Saj se hecaš ti kajne?'' je vprašala čisto panična. ''Ja morski pes.'' ''Aaaaaaaaaaaaaaaaa'' je zakričala in se skrila pod posteljo. ''Em..Ivy? Haloo.'' sem rekla in se prijela za glavo. ''Dekleti večerja je na mizi.'' je vzkliknila mama iz terase. ''Oh jaz sem tako grozno lačna da bom pojedla še tvoje.'' rečem, Ivy pa me jezno pogleda. Tekli sva na teraso k mami in začeli jesti. ''Ko bosta prišli na Havaje me obvezno pokliči na skypu Miranda. Saj veš da me vedno skrbi.'' je rekla mama. ''Mama skoraj 18 sem stara lepo te prosim no.'' zagodrnjam, ona pa me poboža po laseh. ''Vedno boš moja mala punčka.'' reče. ''Kako ganljivo.'' je rekla Ivy in položila roko na srce. Zmajala sem z glavo in jedla naprej. Med mojim prehranjevanjem se vam bom predstavila ker imam čas saj vedno zelo dolgo jem. Sem Miranda Hamilton. Stara sem 17 let in sem Havajčanka. Živim v Los Angelesu ker se je mama preselila sem ko sem bila stara 10 let saj sta se z očetom ločila. Imam še enega starejšega brata Nicka, ki živi pri očetu. Star je 20 let. Včasih zelo pogrešam njega in očeta ampak sem se navadila. Vsako poletje grem na Havaje in cele dneve surfam saj mi je to res užitek. Rada bi se preselila na Havaje zaradi surfanja ampak nočem pustit mame same. Imam najboljšo prijateljico Ivy, ki mi je kot sestra. Najraje jo imam in cele dneve preživljava skupaj. Kar pa se tiče fantov. Imela sem 2 fanta, potem pa sem spoznala njega, lani poleti. Ko se je z družino preselil na Havaje. Ime mu je Ian. Ampak pustimo zdaj njega. Res se ga ne bi želela spet spominjat ker je največji kreten. Lepi kreten, najbolj se bojim kaj bo ko ga bom spet srečala.
***************************************************
Evo to je nekaj z moje strani. Sledi Petrin del. Kakšnega komentarja bi bili zagotovo veseli. c:
09. julij 2013
Neext
09. julij 2013
u141559
u141559
neekšt!

+sem misnla da ne bo dobr,pa je.
09. julij 2013
Neeeeeeext
09. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. julij 2013
u85929
u85929
neeeext
09. julij 2013
i love it <3
neext!!
09. julij 2013
neeeext

nikalovainesinoinpetrinozgodbico<33
09. julij 2013
next
09. julij 2013
Neeext
10. julij 2013
u137348
u137348
neeeeeeeeeeext
10. julij 2013
Helooo bitchezz. Petra bo zdaj nextala tu;* Uživite! Poljubaaac <3333
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆

» Uff ne morem več!« sem zastokala in odložila vilico na rob krožnika. » Ti ne moreš več?« je rekla in me čudno pogledala. » Jesti, sem mislila.« in Mirandi se je nekaj zataknilo. » Ajaaa.« je rekla in se začela tepsti po pljučih. » Si, okey?.. čakaj na kaj si pa ti pomislila?« sem rekla in se začela režati. Še predenj bi ona to lahko izdavila sva se obe zarežali in se začeli krohotati. Nisva nehali, ker nisva mogli. Stekla sem do balkonskih vrat in jih začela odpirati. Kljuka se nikakor ni hotela upogniti saj od smeha nisem imela dovolj moči v rokah da bi jih dejansko odprla. Zdrsnila sem do tal in se še vedno režala. » ti jaz odprem?« je vprašala Amandina mami in pokimala sem. Amanda se je držala za kovinsko, vijugasto ograjo in v smehu je imela pomešane solze. Lasje so se ji lepili na obraz in izgledala je kot tranzvestit. Končno so se odprla vrata balkona in vame je bušnil hladno topel veter. Nekaj časa sem kar ležala tam pred vrati nato pa me je Amanda pobrala. » Budalleeee!« sem se zadrla in jo z eno roko objela čez rame. Prestopili sva prag in se usedli na mehek kavč. » ČAKAJ!« sem se kar na enkrat zadrla in Amanda me je čudno pogledala. » Ju3 letiva na Havaje, kajne?« sem rekla in pokimala je. » In jaz še vedno nisem končala s..« » Andrew-jem.« me je dopolnila Amanda in pokimala sem. » Amm pustila ga bom prek sporočila.« sem brezskrbno rekla in začela iskati telefon. » Grem stavit, da si ga ne upaš pustiti pred njegovimi prijatelji.« je rekla in se nesramno zarežala. Če še nisem omenila je skoraj vsaka stvar, ki jo narediva povezana s stavo. Nore sva na stave. Samo manjši problem je. Če stave ne narediš sem dolžna oz. mi je dolžna nekaj. Kar koli si že spomnimo. » Tega ne morem. Ima se za kralja sveta. Seveda jaz pa sem kraljica...kakorkoli totalno bi ga ponižala.« sem rekla in zavzdihnila. » PA TE IMAM!« sem se zadrla ko sem zagledala svoj telefon. Začela sem ga vrteti po rokah in skrbno sem opazovala kaj bo izrekla Amanda » NEKDO SI PA NEKAJ NE UPAA. REEEVVAAA! LUUZERKA!« je začela in mi kazati veliki L na čelu. » Prav, prav!!« sem rekla in jezno pograbila torbico. » A-a! Dokaz hočem.« je rekla že ko sem bila na poti proti vratom. » Dobiš.« sem rekla in ji pomahala. Usedla sem se v svoj avto in se odpeljala. Danes ima Andrew kockanje s prijatelji v igralnici. Ah mogoče se mi malo smili. Ali pa tudi ne. Vsi moški so isti. No naj se vam predstavim.
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆

Sem Ivy Mc' Grant. Živim v L.A. in končala sem s srednjo zdravstveno šolo ter še z neko prakso v bolnišnici. Čeprav sem kot neka burja in sem malo tu malo tam rada pomagam ljudi. Drugače pa mi roko na srce nikoli ne bo treba zares delati. Podedovala sem milijone zaradi smrti dedka. Edini pametni v družini. Starša pa živita na drugem koncu L.A-ja tako da se ne srečamo ravno pogostokart. Na svetu sem že 19 let in izredno rada izkoriščam pripadnike moškega spola. Sama pravim da je ljubezen za bedake, tako da se še nisem zares zaljubila. Nisem športni tip, vendar se pa zato zanimam za modo. Sovražim kako se ljudje posiljujejo s to ogabno oranžno barvo, ki je iz mode to poletje.
Status: forever alone having fun life
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆
...v igralnici...
*Andrew
» Stari ni tisto tvoja punca?« je vprašal Mark in otresel svoj cigaret v pepelnik. » Taakkooo je vrooča!« je dodal Kevin. » seveda, da ne. Kaj bi on lahko počela tu?« sem rekel in se zarežal. » Ona nič ne naredi če ji jaz ne rečem. Verjemite kot neki cucek je. Brez mene gre še na wc težko!« sem rekel in se zarežal. KO pa sem pogledal druge so bili bolj kot ne resni. » Erm, ona je.« je rekel Mike. » PA SE JE Z VAMI VSEMI ZMEŠ-«
*Ivy
» Živijo, ljubček!« sem rekla in mu na lice pritisnila poljub. Obrisala sem svoj odtenek rdeče barve na njegovem licu in se zravnala. » Kaj pa ti tu?« je rekel in na telefonu sem pritisnila gumb za snemanje. » Sem ti že kdaj povedala kako vroča, lepa in huda je tvoja bivša?« sem rekla in pogledala njegovega prijatelja. Ni slab vam povem. » Katera?« je rekel in se začudil vprašanju. » JAZ, seveda.« sem rekla in se zasmejala. » Kaj za vrag-« je začel in vstal iz stola. Videla sem posmehljive poglede njegovih prijateljev, ki so le-te skrivali. » Bay bay.« sem rekla in mu po zraku poslala poljub. Obhodila sem mizo in začela korakati proti izhodu. » In Kevin..« sem še zaklicala in se obrnila. » Lepa majica.« sem z usti oblikovala besedo in mu pomahala. Pomahal je nazaj in se nasmejal. No ob pogledu na jeznega, maminega ljubčka Andrew-a se je nehal. Kam sem sploh gledala ko sem se odločila biti z njim. Saj se poljublja kot polž. Ewww. Ah tako ali tako sem sedaj končala s to moro + opravila sem s stavo.
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆

a) Kako se vam zdi?
b) teorije za naprej. plllloooosim napišite kaaj, ker nama pomaga <33
10. julij 2013
Neeeeeeeext
10. julij 2013
u137348
u137348
Hahah Popolno. Kraljica haha
11. julij 2013
Hahahhahahhahhahaha petraaa umiram tu ahahahahahahahhahahahah
teorijo bi? ja js ti povem. šle bote na hvaaje in surfale in bo tam ivy ene par fantov izkoriščala pol bo pa enga najdla ko... aj weird je tole sploh ne ber hahahhah
11. julij 2013
next
11. julij 2013
nnnnnnext vidve pišeta..........................popovno
12. julij 2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Miranda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bila sem res zelo navdušena saj gre Ivy prvič z mano. Lahko bova hodili na nočne zabave saj je ona polnoletna. Samo uživali bova. Ker je bila ura 1 zjutraj sem se odpravila spat. Sanjala sem o surfanju. Moji ljubezni. Naenkrat sem se zbudila ker je nekaj priletelo vame. Odprla sem oči in zagledala Ivy. Vrgla se je k meni na posteljo. ''Plaža kliče!'' je zavpila tako glasno da sem si mogla prekriti ušesa. ''Se lahko malo manj dereš? Ne vidiš da se še zbujam?'' sem zastokala s hripajočim zaspanim glasom. ''Oprosti ampak res sem vesela. Pazi zdaj to.'' je rekla in začela brskat po torbici in ven je vzela telefon. Takoj sem vedela v čem je stvar. Pokazala mi je posnetek kako je pustila Andrewa. Prisežem da sem se skoraj polulala od smeha. ''In Kevin lepa majica.'' sem ponovila in se smejala kot nora. ''Saj ni imel res lepe majice kajne? Kevin ima stil kot žirafa.'' rečem v smehu, ona pa pokima. ''To govoriš zato ker si mu bila všeč in si ga po pomoti enkrat zgrabila za rit.'' je rekla in mi pokazala jezik. ''Hej tisto je bilo po pomoti in da ti povem, on nima riti, on ima skalo in on nima dveh ritnic ampak eno ritasto skalo.'' rečem in jo grdo pogledam. Nekaj sekund sva bili tiho, potem pa sva se spet začeli smejati kot nori. ''Dekleti čas je za odhod.'' nenadoma reče mama pri vratih. Pohiteli sva in obe sva s kovčki pristali na tleh pred hišo. Včasih sva se obnašali preveč otročje za najina leta ampak nama je bilo smešno. ''Sporoči mi na skype ko boš prišla tja, veš da me bo skrbelo.'' reče mama in me objame. ''Bom. Pogrešala te bom.'' sem rekla in jo še močneje objela. ''Kako ganljivo.'' reče Ivy taxistu, ki si jo je ogledoval. Sedli sva v taxi in odpeljal naju je na letališče.
*************************************************************
Se opravičujem ker tako dolgo nisem nextala. Fant je bil pri meni in nisem uspela. Hvala vsem za lepe komentarje, res ceniva to s Petro.
18. julij 2013
Neeeeeeeext
18. julij 2013
nnnnext pa hitro
18. julij 2013
Evo vaaam <333 Najrajš;*
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆
IVY!
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆

♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆

Na letališču se je gnetlo okrog bilijon ljudi, ki so vsi z enim ali tisti nori z dvema prerivali do ogromne svetleče table, ker so napisani odhodi. Če so oni z dvema kovčkoma nori kaj sem šele jaz s petimi? Okey nevermid. » Lahko bi se ozrli na karte!« sem se začela dreti, saj so odhodi napisani na belem listku papirja, ki ga imaš poleg karte. A ne, dajmo se raje prerivat do nezavesti. » ČE KDO POHODI MOJE VERSACE-IJEVE ČEVLJE, BOM POKLICALA VARNOSTNIKE, ŽIVALI ENE!« sem se drla medtem ko sem se prerivala skozi gručo ljudi, ki so neotesano strmeli vame in v Mirando. » Kaj ko bi se malo utišala? Da ne bodo tebe kam odpeljali..« je z nizkim in resnim tonom začela govoriti, ko sem jo prekinila. » Poglej let imava čez oh..3 minutke IN KAKO SE BOŠ PRERINILA DO TJA?« sem se zadrla in končno je le spregledala kako resna je situacija. » Če zamudiva ta let greva lahko na drugega!« me je začela miriti med tem ko sem ravno nekega dedka rinila s poti. » Ja sveda. Niti v sanjah me ne spraviš v drugi razred!« sem odločno rekla in znorela nad starčkom » GOSPOD SE LAHKO ŽE KONČNO PREMAKNETE? ALI NAJ NAJAMEM BULDOŽERJA DA VAS ON?« ponižno se je odmaknil in gospa poleg njega, verjetno njegova žena me je ošvrknila s pogledom. » Sploh nevem kako si naredila prvi razred..« pogovor z Mirando se je nadaljeval. » Mislim 2 letalski razred, rastresenka!« sem posmehljivo rekla in jo butnila v ramo. » POTNIKI ZA PRVI RAZRED 'HAWAII', ZADNJI POZIV NA LET!« je oznanila gospa zočnik. » ZADNJI POZIV?« sem se zadrla in sedaj sje bil čas za resno ukrepanje. » Okey delala se bom, da sem omedlela tako da se bodo vsi umaknili, okey?« sem rekla in Miranda je zmedeno pokimala. » Ti pa naredi paniko!« sem še dodala » Kaj če bi jo raje ti? Ti znaš veliko bolje..« je rekla in zavila sem z očmi. » Okey, samo vrži se že na tla!« sem ukazala » KAKO ČE PA NI NITI ENEGA KVADRATNEDA DECIMETRA PROSTORA!?!?« šit zamudile bova. » ODMAKNITE SE PRIJATELJICA POTREBUJE ZRAK. DOBILA JE NAPAD PANIKE! ČE NOČETE DA VAS HISTERIČNO NAPADE SE ODMAKNITEEEE!« sem se začela dreti in naredila se je lepa, prosta potka, do gospe, ki nama je pregledala karto ter zaželela » Prijeten let, gospodični!« » Ziher bo prijeten s to zmešanko!« je dodala Miranda in se oddahnila. Prišli sva do pregledovalca kovčkov in vsega, nakar je do mene pristopil nek varnostnik. » Gospodična s seboj lahko vzamete samo en kovček, in osebno prtljago!« je mirno rekel in se nasmehnil.. » K-K-KAAAJ?« sem se zadrla in prijela za glavo. Miranda je že bila na drugi strani skupaj s svojim kovčkom jaz pa na drugi strani hočem prešvercati 5. » Okey se lahko kako dogovoriva?« sem rekla in podkupljivo me je pogledal. » Me hočete podkupiti?« je rekel in me resno pogledal. » Okey pa nič.« sem rekla užaljeno ko sem ugotovila, da dejansko iz te moke ne bo kruha. » Ne saj nisem rekel ne!« je rekel in začudeno sem pogledala. » RESNO? OO MOG OBOŽUJEM TE!« sem rekla in ga objela. V roke sem mu podala dokaj zajetno količino denarja, verjetno tolikšna njegova cela mesečna plača ni. Mirno sem stopila do gospoda, ki me je premeril z nekakšno dolgo kovinsko palico s senzorjem.. nekaj glede tega, da nimaš s sabo orožja ali kaj že.
» PIIIIP!« je zapiskala in mislila sem, da bom ponorela. Gre lahko še huje? » Gospodična vas lahko pretipam?« je rekel nek varnostnik in zavila sem z očmi. » PROSIM?« sem začela delati dramo » Here we go again..« sem zaslišala Mirando, ki je crkavala od vsega tega. » Veste gospod to je zagotovo piskalo zaradi mojega nedrčka.« sem podala pojasnilo in zasvetile so se mu oči. » Bi lahko pokazali?« je rekel in jaz sem svoje (oči) izbuljila. » Kaj se dogaja? Gospodična zastoj povzročate!« je prišel in kričal name nek mlad sexy varnostnik. » Lahko grem z vami če hočete!« sem rekla in se perverzno nasmejala. Miranda se je z roko mahnila po čelu in samo čakala, kdaj me bodo spustili naprej. » ne bo potrebe, pojdite naprej!« je rekel » Ampak saj me res lahk.-« » ZDAJ PA GREVA!« se je zadrla Miranda me prijela pod roko in odkorakali sva na letalo. » Uff udobno!« sem pisknila ko sem se usedla na svoj stol in se razkomotila. » Se vidiva na Havajih!« je pripomnila Miranda in si v ušesa vtaknila slušalke!
20. julij 2013
neeeeexttt! *__* wauu kok dobr pišeš. Svetovno res
20. julij 2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Miranda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Valovi, sonce, surfanje..Vse to sem imela v glavi. Ampak še vedno nisem mogla verjeti da bi Ivy pokazala nedrček varnostniku. ''Pripnite si varnostne pasove. Ponavljam pripnite si varnostne pasove saj bomo čez nekaj minut pristali na letališču Hawaii.'' se je zaslišal po zvočniku ženski cvileči glas. ''Še malo in najino poletje bo popolno Miranda. Veš kako sem vesela da si me vzela s sabo. Obožujem te.'' je rekla Ivy in me močno objela ter mi pritisnila poljub na lice. ''Oprosti ampak ne morem dihat.'' sem zastokala in spustila me je. Zasmejali sva se in se še enkrat objeli. Ivy res močno objema. Ko smo pristali na letališču sva pograbili najino prtljago, ki jo je bilo OGROMNO! Ivy je imela pet kovčkov jaz pa enega. Vedno sem nesla s sabo bolj malo oblačil ker sem zelo rada šla v svojo najljubšo trgovino na Havajih in si kupila kaj lepega. Naenkrat me je nekdo objel od zadaj. ''Pusti me kreten če ne bom poklicala....'' ''Mene?'' je vprašal Nick in stopil pred mene. Umiral je od smeha. ''Ni smešno! Veš kako panična sem bila da me bo kdo posilil ali kaj podobnega!'' sem zakričala. ''Miranda!'' je vzkliknil oče ter prihitel do mene in me objel. ''Pogrešala sem vaju oba.'' sem rekla in vsi trije smo se objeli. Ivy je samo stala in opazovala....Nicka?! ''Ivy to sta moj oče in moj brat Nick, Nick in oče to je moja najboljša prijateljica Ivy. Starejša je od mene dve leti zato bova lahko hodili na zabave.'' rečem ponosno. ''Lepo te je spoznati Ivy. Zdaj pa gremo. Sigurno sta lačni zato bomo šli v Mirandino najljubšo restavracijo.'' reče oče in me objame. ''Daj da vama pomagam s kovčki.'' se je ponudil Nick in takoj šel do Ivy ter vzel tri kovčke. ''Oh hvala.'' je rekla, on pa ji je pomežiknil. Ni se spremenil. Še vedno rad flirta. Moj oče ima kabriolet zato sva z Ivy sedeli zadaj. No pravzaprav sva stali.
22. julij 2013
Neeeeeeeext popolno pišeta
22. julij 2013
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆
IVY!
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆

» Tukaj smo princesi!« je prijazno pristavil Brandon (Mirandin oče) ter nama odprl vrata kabrioleta. » Hwala!« sem prijazno rekla in stopila iz avtomobila. Brandon in Miranda sta skrbno vodila našo skupinico na poti do naše mize medtem ko sva se mi2 z Nickom držala v ozadju. » Surfaš?« je kot strela z jasnega vprašal Nick in se mi nasmejal. Sorodna duša ampak malo preveč očitno flirta. Jaz to počnem bolj 'skrivno'. » Ne.« zavzdihnil je. Okey Ivy nekaj še dodaj, da ne bo tako razočarano strmel. » Ampak se bom naučila. Miranda me bo!« sem navdušeno rekla in zaploskala.
» Lahko te jaz!« je rekel in mi prijazno odmaknil stol od mize da sem se lahko vsedla. » SUPER BI BILO!« sem navdušeno rekla, ko sem zagledala Mirandin kisel obraz. Ravno v tistem trenutku je do nas prišla natakarica. » Vodo bi!« sem rekla in se nasmehnila. Pod mizo sem vščipnila Mirando in zdrznila se je. » kaj ti je?« sem vprašala med tem ko sta bila Brandon in Nick zatopljena v pogovor. » Vidiš tistega pri šanku?« je vprašala in pokimala sem. » Čakaj tistega v tisti čudni rožasti srajci?« sem rekla in zavila je z očmi ter pokimala. » On je moj bivši« zavzdihnila je. » Prijatelja?« sem vprašala in odkimala je. » Prasec?« sem rekla in skomignila je z rameni. » On je zares potreben..« sem naglas razmišljala in Miranda je izbuljila oči » Kakšnega modnega nasveta sem mislila no..« razumno je pokimala in se zasmejala. » Izvolite!« natakarica je prišla nazaj in mi podala kozarec vode. » Ugh preveč klora!« sem rekla in vodo zlila v visoko lončnico podobno pomanjšani palmi. » Lahko tvojo coca-colo?« sem vprašala Mirando in pokimala je. Sprehodila sem se do šanka s coca-colo v roki. Pred mene se je ravno postavil Mirandin bivši. Erm zakaj bi se mu umikala? Sem pomislila in hodila naravnost brez da bi se odmaknila in mu naredila prosto pot. Zaletela sva se in kokakola je prijetno stekla po njegovi modni kršitvi: srajci z rožami. » PAZI MALO!« sem se zadrla in načela novo dramo » Isto bi lahko jaz rekel tebi!« je kriknil in se začel brisati. » Na tvojem mestu bi srajco vrgla samo še v smeti!« sem svetovala in prebledel je. » Saj jo lahko očistim!« zavzdihnila sem. » Očitiš jo lahko kokakole ne pa tega grdega vzorca!« začudeno me je pogledal in se naslonil nazaj na šank. Naredila sem obrat na petah in smeje odkorakala nazaj k mizi.
24. julij 2013~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Miranda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zakaj zakaj zakaaj?! Zakaj ga srečam ravno zdaj? To mi bo pokvarilo celoten dopust. ''Zakaj si to naredila?'' je vprašal Nick in pogledal Ivy, ki je umirala od smeha. ''Zato ker je prasec.'' odvrne Ivy. ''Aha razumem. Miranda bi rada da jo Ian spet opazi. Ni problema. Hej Ian spravi se sem!'' je zavpil Nick, jaz pa sem se prijela za glavo. Ian je prišel do naše mize. ''Živjo Nick, gospod Hamilton, Miranda ter nekdo ki me je polil s coca-colo.'' je rekel Ian in se nasmehnil. Ugh sovražim ta njegov nasmeh ki me spravlja ob pamet. ''Jaz grem na stranišče.'' je rekel oče. ''Jaz tudi.'' je rekel Nick in oče ga je debelo pogledal. ''Sem dovolj star da lahko grem na stranišče sam.'' je rekel oče in z Ivy sva se začeli smejat kot zmešani. ''Hej, tudi mene tišči.'' je zastokal Nick in šla sta na stranišče. Ian je prisedel in njegove oči so bile usmerjene vame. ''Miranda mi ne boš predstavila svojo prijateljico?'' je vprašal Ian. ''To je Ivy, Ivy to je Ian.'' rečem in zavijem z očmi. ''O moj bog kako lepi fantje so za tisto mizo. Miranda zaželi mi srečo.'' reče Ivy in vstane. Z Ianom sva jo opazovala kako je šla do njihove mize in ji je iz rok padla denarnica. Eden izmed fantov ji jo je pobral. ''Kako dolgo boš tukaj Miranda?'' me je vprašal Ian. ''Dovolj dolgo da bom mogla gledat tebe.'' odvrnem. ''Če se še vedno spominjaš lanskega poletja..Nisem bil pripravljen na zvezo na daljavo. Res oprosti.'' reče. ''Ja nisi bil pripravljen in si zato takoj drugi dan stekel po tolažbo k Hannah.'' sem rekla in zavzdihnila. ''S Hannah nisem imel nič.'' reče in prekriža roke. ''Veš kaj? Ne bom nasedla spet tvojim trapastim zgodbam. Še nekaj, delaj se da me ne poznaš.'' rečem in vstanem, tudi on je vstal in me prijel za roko. ''Mogoče pa bi res lahko imel kaj s Hannah!'' je zakričal. Zmajala sem z glavo in vzela desko za surfanje. ''In samo toliko da veš, tudi jaz te ne poznam več! In to mislim resno!'' je zavpil za mano, a jaz sem že slekla obleko da sem bila v kopalkah in se zagnala v morje. Spet sem surfala. To je bil največji užitek.
25. julij 2013
neext
25. julij 2013
neeeext
nova bralka
25. julij 2013
neeeeeeeeeeeext
25. julij 2013
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆
IVY!
♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆♆
http://data.whicdn.com/images/70018131/large.jpg
»Ooo bog kako sem nerodna..« igranje je res nekaj v čemer uživam. Hahah in najboljši del je ko mi vedno nasedejo. » Nisi. Vsakemu se lahko zgodi!« njegov nasmeh je bil tako najlepši. Ne morem verjeti, da so tudi v tako od središča zemlje oddaljenih krajih tako lepi fantje. » Kevin!« podal mi je roko ravno tako kot jaz svojo. Nežno mi jo poljubil dlan in mislila sem da se bom začela režati od osladnosti. Okey to ni kul. » Mislim, da moram iti..« obrnila sem se a me je zaustavil. Okey še diši po osladnosti. Mislim da bom bruhala. » Nisi še povedala imena..« zavzdihnila sem. Niti za Orlanda Blooma mu ne povem kako mi je ime… pogledala sem na prižgan tv, ki je vrtel serijo »Obalna straža«. Uu glej Pamela Anderson. » PAMELA!« sem se zadrla in mu segla v roko nato pa oddirjala nazaj do mize. » Veselilo me je..« njegov glas in pocukranost sta me zmrazila. Ja tebe je lahko veselilo mene pa vse prej kot to. » Kako je šlo?« je rekel Ian in čudno sem ga pogledala. Razgledala sem se naokrog če je po slučaju kje Miranda, a je ni bilo. » Kujat se je šla!« je mirno rekel in čudno sem ga pogledala. » Misliš, surfat?« zavil je z očmi in prikimal. » Ti bom dala kujati se..« pff. Stekla sem na bližnjo plažo in začela mahati vsem surferjem v vodi. Je tam eden padel v vodo? SE BO UTOPIL? Ahh ne je že zunaj.
28. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg