hello, it's me
to je moja nova zgodba, upam da vam bo všeč
~
"Stari, kako gre?" je vprašal Kaleb in Lukasa prijateljsko objel.

"Odlično. Imaš tisto, za kar sem te prosil?" je vprašal Lukas in ga potrepljal po hrbtu. Kalebu se je na obrazu narisal majhen nasmešek.

"Seveda, kdaj pa nisem imel?" se je zasmejal. Lukasu je pomignil, naj mu sledi in odšla sta proti majhni klubski mizici, okoli katere so bili zbrani njuni prijatelji.

Glasba je bila zelo glasna, klub pa nabito poln. Vsepovsod je bilo polno cigaretnega dima in komaj se je še dalo dihati. Ljudje so pijani plesali in se zvijali ob ritmu glasbe.

Kaleb je Lukasu na skrivaj v roko dal majhno škatlico in nasmehnila sta se drug drugemu.

Lukas je vedel, da bi starši bili razočarani, če bi izvedeli, da se ob vikendih ne uči pri Brentu, kot je vedno govoril. A kljub vsemu, so cele vikende žurirali v istem klubu. Brentu vsak petek da veliko vsoto denarja, da molči o tem in da trdi, da sta skupaj ter delata za šolo.

"Lukas, ti bi se moral učiti z Brentom," je sarkastično pripomnila Melanie in se naslonila na Ryana, ki jo je objel.

Lukas je zavil z očmi in se usedel na kavč zraven nje. Kaleb mu je podal majhen kozarec z rdečo tekočino, zraven pa prižgal cigareto.

"Kako gre z Arino?" je naenkrat vprašala Melanie in se obrnila proti Lukasu, ki je nejevoljno zavil z očmi.

"Sploh je ne omenjaj," je zagodrnjal, kozarec pa postavil na mizo. Glasno se je zasmejala in popila požirek piva iz Ryanovega kozarca. Glede na njegove rdeče oči, je bilo že očitno, da je zadet.

"Še pred enim tednom si se hvalil, da lahko osvojiš vsako," je rekla in posmehovalno našobila ustnice. Lukas jo je grdo pogledal.

"Niti je nočem. Poleg tega se oblači, kot da se bo vsak čas odpravila v samostan," je rekel z gnusom. Cela druščina se je zasmejala, nekateri pa so pokimali z glavo.

Melanie se je samo posmehovalno nasmehnila in si popravila lase.

"500," je naenkrat pripomnil Taylor, pogled pa je preusmeril v Lukasa.

"500, kaj?" je Lukas zmedeno vprašal.

"500$, če ti jo uspe osvojiti še preden se preseli nazaj v New York," je izzival Taylor.

Vsi so se obrnili proti Lukasu, ki je razmišljajoče gledal v steno.

"1000$," je pripomnil Jack, ki je sedel na drugi strani mize. Lukas je vse sumljivo premeril s pogledom in spil požirek piva iz Taylorjevega kozarca.

"Kaj bom z denarjem?" je vprašal čez nekaj časa.

"Lukas, ne bodi neumen. S tem, ko jo boš izigral, boš pridobil na popularnosti. Vsa šola te bo častila. Mislim.. bolj kot te že. Jaz dodam še 1000$, skupaj je 2000$," je rekla Melanie in se naslonila proti Lukasu, da sta si bila že nevarno blizu.

"Vse skupaj je samo bedna stava, se bojiš? Ko bo odšla, tako ali tako ne bosta imela več stikov pa še mastno lahko zaslužiš," je dodal Taylor.

Lukas je nekaj časa strmel v Taylorja. Prepletal je prste in rahlo našobil ustnice. Vsa druščina je čakala na njegov odgovor in postala je čudna tišina. Slišala se je le glasba in kriki drugih ljudi, ki niso vedeli, kaj se dogaja za to mizo.

"Kakšni so še pogoji?" je na koncu vprašal in se zlobno nasmehnil.

"Zahtevamo dokaze. Dan pred njenim odhodom se spet dobimo tu in nam dokažeš, da si jo zares osvojil," je zadovoljno odgovoril Taylor.

"Mačji kašelj," se je zasmejal Lukas. S Taylorjem sta si podala desnici.

"In kako ti bo uspelo, da se bo tako hitro zaljubila vate?" je radovedno vprašal Nate. Lukas se je lahkotno nasmehnil.

"Preprosto. Odhaja v treh tednih, torej imam 21 dni časa, da se zaljubi vame."
12. julij 2016
u186827
u186827
Next
14. julij 2016
u193768
u193768
Next
14. julij 2016
huh, tole sem videla šele zdaj, ampak je faking popouno!
Next in to takoj!
21. julij 2019
u234305
u234305
In potem vidiš moje klubsko življenje: raje umrem, kot da grem tja. No, v bistvu ne. Ne bi še rada umrla, ampak no, saj veš, kaj mislim.

Tole je nekaj drugačnega! Z veseljem bom spremljala napisano. Privabila me je predvsem tista stava, ki bo najbrž odločilno vplivala na razplet dogodkov.

En velik debel (najedla sem se makaronov) Next!
25. julij 2019
Next
26. julij 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani