u165300
u165300
Ja kaj naj rečem sem pač preveč carska za v šolo. Ime mi je Cara Diff in hodim v šolo. V srednjo če sem natančna. Če sem pa še bolj hodim v Persor high Doma smo vsi vredu. Mama klasična, oče klasičen, brat klasičen in jaz klasično srednješolsko dekle. Pač ja seveda hodim v šolo vsak dan in ne špricam, učim, delam domače naloge(ja seveda). Res da ni tako kot v filmu Mean girls je pa čudn. Učilnice so temne in za en drek, ker je hišnik praktično z eno nogo v grobu in ne razume menjanja žarnic. Naše stopnice so strme in šola je visoka k nevem kaj. Tepejo se ljudje, spogledujejo, otipavajo. Vsaj jaz in moji frendi smo “n
ormalni”. Pa bom mal vpisala moje frende.
Sarah- vegeterijanka, ni bff ampak ji vse zaupam
Alfie- tak šarmanten pobič, punce se lepijo nanj, priznam da sem rada v njegovi družbi
Kyla- bff, preveč je mahnjena na konje ampak tok ful prjazna
Meg- “nerd” ni piflarka ubistvu je ampak ni, pač rada se uči pa vse zna
Calvin- bff, moj exič(pač prejšni fant), ma sva bla en mesec skupi pol sva ugotovila da sva bla itak prijatelsko ne pa ljubezensko (bla sva Carvin)
Lee(Sarahin fant)- vegeterijanc, tak bol hippy bi ga opisala (Leesar sta onadva+moja ideja)
In vsi smo stari 16 let

In šola se seveda kakor vsako leto začne. No vstopamo v drugi letnik in nismo več začetniki. Torej je ponedeljek in seveda razredna ura. Razredničarka je učiteljica angle. In vsedemo se na mesta. Vsi moji frendi in jaz smo v istem razredu. Razen Lee on je v 2.d mi pa v 2.b. Vsi enaki, ker se med počitnicami niso nič spremenili. No seveda se vsedem zraven Meg, da bom lahko prepisala kaj. Angla mi sicer gre zeeeeloo vredu, ampak za vsak slučaj. No ko se vsi lepo, prijazno pozdravimo v naš razred kot vedno na začetku vsakega tedna pride ravnatelj ter pove novice (nimamo zvočnikov ker smo zastareli). In itak se vsi začnemo pogovorjat. Saj ta naš ravnatelj je kot iz luknje. Vedno ima belo srajco, ribiški brezrokavnik in črno baretko. Po šoli pa hodi z njegovo šalco z francosko zastavo. Francoz je. No pove nam o tem da je šola in da se naj trudimo blablahblah. Ko končno pove začnemo še glasneje govorit. On gre vmes že ven, ko pa se v razred prikrade učiteljica. Čist nova stara “coprnica”. Fak je beseda ki se rodi v naših glavah in en na ves glas zakliče PI*KA. Seveda dobi ukor al neki tazga. No učitlca je stara, suha, visoka k žirafa in oblač se kot hipi. Sej nimam nič proti hipijem, še posebi proti Leesarju. Predstavi se nam ta “vzvišena gospa” in ime ji je Olga Lezber. Super mamo že vzdevk Lezba no haha sej nimam nič proti lezbam. Sam je pa domisln ej'ga. To smo mi domislne glavce te šole. Let's be happy. Ja, no učitlca je tud grozn stroga in te stvari in vsi mormo sedet naravnost, se ne gledat, dvigat roke, bit čist tiho, in najhuje opazi če imaš slušalke!! Vsi imamo slušalke in poslušamo svoje komade. Vsen nam je kaj samo da. Od a do ž. Klasiko ali pop, metallico al pa govejo, sam da je. Torej učitlca nam vzame slušalke in eni so bli čist razkurjeni in so preklinjal in to. Tud men ni tok lahko, te slušalke sem si jaz kupila z mojim privarčevanim denarjem. Moje male modre slušalkice, bodo zdej gnile v Olginem predalu. In jasno sem videla na drugih obrazih, da tudi oni mislijo tako.

→Driiiiinnn, to je zvonec in lahko imamo odmor, torej vzamem torbo poiščem frende in gremo na hodnik. Tam pa...

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Okej rabim neki nextov recimo 8-10 prosim. Vam pa ne morem zagotovit da bo 3x na teden. 2x maksimum. Let's comment.
05. junij 2014
u159129
u159129
neeeeext
05. junij 2014
u165300
u165300
okej dam samo še slikco Care druge si pa sami predstavljate(a challenge for u)okej mogoče drugič dam slikce od drugih, vam mal popustim
05. junij 2014
u159129
u159129
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. junij 2014
u151299
u151299
neext
07. junij 2014
neext *-*
07. junij 2014
u165300
u165300
še 7 nextov pa objavim. mam že napisan
07. junij 2014
neeeeeeeeext
09. junij 2014
u165300
u165300
okej no next gre zdej ..

Driiiiinnn, to je zvonec in lahko imamo odmor, torej vzamem torbo poiščem frende in gremo na hodnik. Tam pa omg vidim najbolj sexy človeka ever. Temno rjavi lasje, lepe oči, mišice omg omg. Ker pa pač gledam v OMG SEXY LEPOTCA se zaletim v enega bednega prvošolca(no ok luškan ampak noup). Padem na tla on pa samo mimo, za njim pa vrsta mladih punc. Seveda mi Kyla pomaga “Cara si ok, hahah veš kok glupo si padla”, “hhaah” sem rekla “zato pa te mam, da me poberaš po šolskih hodnikih”. “hahhaha” se zasmejeva in greva do kopalnic, da si poravim frizuro, umijem roke, sranje pač. Ko opravim ženske stvari, se zazibljeva do izhoda in ko se ozrem nazaj če sem kaj pozabila, opazim da je v eni izmed kabin kri na tleh in notri neka punca. “Kyla, počak poglej tja” ji pokažem wc. Obedve se tiho in zaskrbljeno prikradeva do kabine. “Cara ustavi se, kaj če je Bloody Mary” mi reče, jaz pa odločno potrkam in ko začnem govoriti moj glas postaja krhek in ne močen. “Si vredu? Kri je pod tabo” ji rečem. Ona pa nama razloži da je prvi letnik in ima menstro, ter da je pozabila vložke. Midve ji pod vrati dava vložke in svet je čist happy. Ko je ona še notri v wc-ju jo vprašam kako ji je ime in nama reče da je Emma. “Ah, Emma hey” ji reče Kyla in greva ven. “Kdo sploh je Emma? Jo poznaš?” jo vprašam “Aha Emma je rekla? Haha sem mislila da je rekla Enna in da je iz moje prejšne šole, eno leto mlajša”.

Driiinnniinn spet zazvoni zvonec in hitro stečeva do matematike. Isti profesor sedi za mizo in šili svojo kredo v upanju, da bo zmagal na loteriji in da bo zapustil to šolo. Kot vedno nas on posede, butast red ma. Piflarji nazaj, mi pa naprej. In tko vsi sodelujemo(ja seveda haha). Vzamem svoj zvezek in ga pošljem v krog da mi sošolci kaj narišejo. To smo naredili že lansko leto, na začetku in vsi sodelujemo. Profesor pa je itak zatopljen v reševanje srečke, tako da nas ne vidi nas “bistrih glavc”. Ko reši prvo vrsto po 20min opazi da smo mi že čisto nemirni in da so se nekateri že presedli, eni pa sedimo na mizah. “Dovoljjjjjjjj!!!” zavpije na nas mi pa se usedemo nazaj. “V še enih naslednjih 20min nam da domače naloge za 5 strani v zvezku. In ko konča z mučenjem nas pošlje ven in mi dobimo pet min več odmora jess! Piflarji se spravjo na domačo, mi drugi pa se začnemo igrat resnico ali resnica quiet version. Ampak ubistvu sploh ne začnemo, ker nam postane dolgčas že med iskanjem flaše. “Pa drugič” pribije Max in me pogleda “bomo drugič pa izive še mel” in spet me pogleda. “Ne bit vame Max” si v glavi govorim “ne bit, ne bit, neee!!”. Biologija se začenja... Nč ni zanimivga. Novi hrčki, nova želva aja in nova učilnica. Stoli so rdeči in mi se vsedemo na njih. Kar je najboljše vrtljivi sooo!! Najboljši trenutek mojga življenja(pajade haha) se dogaja zdej, vrtenje v šolih zraven mojih bf-jov. Haha ja.

→Konec pouka za danes oznani zvonec, z hreščečim glasom. Vsi gremo proti izhodu tam pa vidim...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
next??
11. junij 2014
u170966
u170966
next
11. junij 2014
u159129
u159129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. junij 2014
u165300
u165300
okej next za vaju dve k bereta

Konec pouka za danes oznani zvonec, z hreščečim glasom. Vsi gremo proti izhodu tam pa vidim Leeja z drugo punco. Takoj se odločim da jima bom sledila. “Mami mi je rekla da moram dons prej domov, da za bratca poskrbim” sem se izgovorilla. “Tvoj brat je star 22 let, Cara” me opomni Calvin. “Ja ampak je bolan, čaw” jim otročje rečem. Torej hodim za Leejem in tisto baburo. Ubistvu je dost lušna. Da ostanem zakrita si lase povežem z ruto v čop, in si na glavo dam mamina sončna očala. Na majici si naredim majhen vozel in jo potegnem bolj gor. Hlače pa si odviham, da postanejo daljše kratke hlače. Torej zdaj zamaskirana ženska lovi dva človeka in zbira podatke. Nič čudnega(haha). Kmalu zavijeta v neko restavracijo. Še jaz vstopim not. Lee in baba se usedeta za mizo ob oknu jaz pa za Leejem hrbtno. Poslušam njun pogovor. Kmalu do mene prihiti 23 letni natakar z blond lasmi in z mišicami. Vpraša me kaj bom pila in kaj bom jedla in rečem mu samo da bom vodo to je to. On se z svojim sexy nasmehom, premakne do Leeja in punce. Lee naroči ”Dan, reberca in lazanjo prosim”, odgovori Lee. Jaz pa dalje poslušam. Pogovarjata se momljavo in nič ne razumem, zato pa do mene pride natakar, prinese vodo in prtiček z številko. Ter mi zašepeta “pokliči”. Jaz pa se njemu ”zasedena, sori” zlažem. Seveda nisem zasedena(forever alone), sam 16 letnica z 23 letnikom pa ne bom. Sam izkorišču bi me. Se mi zdi. Natakar prinese meso k mizi Leeja in ugotovim da ni vegi, ampak je tak kot jaz, je meso! On je zase naročil rebra in lazanjo za babo. Pa Lee je bil vedno z Sarah, ni imel skrivnosti z njo. Zdej pa je meso in jo vara. Dovolj mi je, zato stopim do njune mize in rečem “Zakaj varaš Sarah in ji lažeš a Lee? Zakaj pojasni zakaj!” mu zabrusim. “Saj je ne varam to je Emma moja sestrična, danes prvič na šoli, meso pa res jem in ji ne povej!”, Emma aha mogoče je to ta z wc-ja. “Joj oprosti za Emmo, za meso pa Sarah jaz ne bom povedala ti ji boš, tvoja punca je”. “Vem Cara vem sem ji hotel jutri”. “Aha ok super. Res sori Emma za to, ti bom kdaj razkazala šolo in to. Pa uživajata še naprej. Haha oprostita haha čaw” rečem, plačam in stečem ven iz restavracije. Na poti do avtobusne postaje, mi začenja postajati žal, saj sem zamudila kino z frendi.

→Vsedem se na klopco ter čakam bus. Končno pride in ko vstopim, na busu vidim...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
next? koga Cara vidi na busu?
16. junij 2014
u159129
u159129
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext, pojma nimam, zato pa NEXTEJ!
16. junij 2014
u176297
u176297
neeeeeeeeexttttt zloo dobr
19. julij 2014
neeeeexttt
19. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg