Heeeej guys :* torej, kot sem vam oblubla, prišeu je nou preveden kratki horny preference : )
nisem ga prevedla sama, pomagala mi je Pia in večino je tak ona prevedla, ker jas nisem mela časa (šola-.-), in morem vam povedat da odlično prevaja hah ..
** tale preference prvo preberite: https://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualrustrations-to-punish-you/55961/1

*** SOOO, Let's begin !!!!!!!!
**** zgodba v angleščini: https://1dsexualfrustrations.tumblr.com/post/39193774084/truth-or-dare
***** Zgodba v slovenščini ;**
07. junij 2013
***** Zgodba v slovenščini *****
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Odložila sem svojo peto pločevinka piva. «Če te ne bi poznala bolje« sem se trudila z besedami «Bi mislila, da me poskušaš napiti, Haz«
Moj najboljši prijatelj se je nasmehnil z jamicami v licih, obstoječ na drugem koncu postelje. »Če bi bilo to res (T/I)« je stisnil svoje lastno pivo »Potem tudi sam ne bi pil toliko. Daleč preveč sem pijan, da bi lahko izkoristil koga«

Zasmejala sem se, ko sem tresknila na pol prazno pločevinko na rob postelje. On pa je raztegnil svoje rame pred sabo dokler se ni slišalo poka zraven njegovih ramen. Bila je še ena noč, tako navadna, kot je lahko bila. Danes sva gledala Ghostbusters že dvakrat, napokana od kokic in tako blizu nevarni luknji v Harryevem nujno potrebnem alkoholnem skladišču. Ed Sheeranov album, ki sva ga poslušala je odvrtel zadnjo pesem približno pred sedemnajstimi minutami, ampak nobeden od naju ni slišal tišine.

Igrivo sem ropotala s svojimi stopali proti Harryjevimi nekaj časa. Gledala sva drug drugega z različnih koncev postelje, kjer sva sedela. Njegovi kodri so bili bolj nagnjeni na eno stran, kot ponavadi, lasje so bili pri konicah svetlejši. Svojo glavo sem premaknila proti steni in vrgla v zrak. Zraven tega v zrak vrgla tudi malino. Harry je potrkal še močneje z mojo nogo. 

»Si ravnokar onesnažila zrak (T/I) ?«

«Mogoče…..Dolgčas mi je«

»Meni tudi« je zastokal Harry.

Pogledala sem ga za sekundo »Kaj pa želiš početi?«

»Ne vem…«

Med smejanjem sem rekla »jaz tudi ne«

Harry se je zasmejal »Kaj pa resnica ali izziv?« Premaknil se je bližje in me gledal toliko časa, dokler nisem ugotovila, da misli resno.

»Resnica ali izziv?« sem posmehovalno rekla »Kaj praviš …NE?«

»Oh, daj no, zakaj ne?«

»Zato« zavila sem z očmi »To je neumna igra in samo dva sva« Pogledala sem po sobi, v vsak kot. Poskušala sem zatreti alkohol, ki je prišel v mojo glavo, vendar mi ni uspelo. 

»Ni neumna, saj bo zabavno« je nasprotoval Harry. Njegove oči so zamežikale pred mojimi, dokler se mu nisem nehala upirati.

»V redu« sem zamomljala »Izzivam te, da tečeš do poštnega nabiralnika in nazaj gol. «

Harry je povzdignil obrvi »če hočeš gledati (T/I) bi lahko samo rekla…«

Zavila sem z očmi »Samo naredi izziv, boš?«

Zasmejal se je, preden je vstal s postelje. Vzravnano je stopil na preprogo in se vsake toliko časa zamajal. 

»Razen, če si preveč pijan« zasmejala sem.

»vredu sem« je rekel z smaragdom v svojih temnih očeh, kjer se je videlo kako plava pivo. Obrnila sem se stran, da se je lahko slekel. Potegnil je rob svoje majice, tako, da jo je lahko slekel. Gledala sem njegovo telo, počutila sem se slabo, ker se je moral sleči že pri prvem izzivu. Gledala sem njegove prsi, zagledana v njegove six-peke. Na njegovem telesu se je pojavljala senca, od nočne lučke, ki je bila zraven postelje. Njegovo godrnjanje se je slišalo, ko je odpenjal zadrgo. Na hitro me je pogledal, ko je odpenjal svoje hlače. 

»Ne kukaj kako velik je moj prijatelj (T/I)« je rekel šaljivo »Saj sem ga že videla« Rdečica je zajela moja lica, ko je slekel še svoje boksarice.

Nikoli nisem videla Harrya golega, samo enkrat njegovo rit, ko je hitro smuknil pod tuš. Na hitro sem premerila dolžino in bila zelo presenečena, kako velik je. Večji, kot če bi ugibala in sem. 
»Si vesel, da me vidiš, Haz?« sem ga zbadala, njegov trd prijateljček pa se mu je postavil do trebuha. 

»Kaj naj rečem?« Brcnil je svoje boksarice stran in z obema rokama pograbil svoje bogastvo in uspelo mu ga je prekriti »Nisi grda (T/I)«

Oddrsal je mino vrat in odšel. Slišala sem ga hoditi po stopnicah in njegov značilen smeh, ki je odmeval po stopnišču. Tekla sem do okenske police in gledala Harrya, kako je tekel. Senzorske luči, ki so pred sprednjimi vrati so začele utripati, ko je tekel do poštnega nabiralnika in nazaj. Slišala sem ga, ko je hodil po stopnicah gor in se hitro umaknil k postelji, ko je vstopil. Ko je našel svoje boksarice se je hitro oblekel, nekoliko brez sape. 

»Kako sem izgledal?« Stresel je svoje lase, preden je oblekel svojo majico. Pogoltnila sem slino in izjavila nekaj med »vredu« in »odlično«. Smuknil je nazaj v posteljo, brez da bi si potrudil obleči svoje kavbojke nazaj gor. Namestil se je in vzel preostanek svojega piva. Opazovala sem vsak njegov korak, ko je popil prvi požirek. 

»Zgleda, kot da sem zdaj jaz na vrsti (T/I) « zasmejal se je, ko je odmaknil pločevinko od svojih ustnic »Torej, izziv ali resnica?«

»Resnica…« sem zamomljala. 

»Pričakovano« Harry je zavil z očmi in se smejal.

»Kar glej« sem branila sama sebe in zagrabila blazino zraven mene. Slabo sem namerila, ampak sem ga vseeno zadela. Sklonil se je, ko je odložil svoje pivo in se nažgan naslonil nazaj na posteljo.

»je že vredu« se je zasmejal in še enkrat odložil pivo »Samo, da razmislim za sekundo..« njegove oči so srečale moje »vredu, že imam. Si bila kdaj zaljubljena vame?«

Bila sem šokirana, saj takega vprašanja nisem pričakovala. Pričakovala sem vprašanje, kot s koliki fanti sem bila ali kakšno spodnje perilo nosim.
»Hm« Pomislila sem za trenutek. Premaknil se je bližje meni in prekrižal noge, »ja, Harry, bila sem« sem odgovorila po resnici. 

Zasmejal se je »Res? Kdaj?«

»No, imel si svoje vprašanje, Haz. Zdaj sem jaz na vrsti in ker si imel nazadnje izziv, je na vrsti resnica«

»Vredu« zavrtel je svojo glavo, naslonil je glavo na eno stran. Tudi sama sem se pomaknila bližje, dokler se najina kolena niso dotaknila. Razprla sem svoje ustnice »Si bil kdaj zaljubljen vame?«

Sploh ni okleval »ja«

»To je bilo hitro…« zasmejala sem se in povzdignila svoje obrvi. Harry je pretegnil svoja ramena in spet segel po pivu. »Sem jaz na vrsti?« povzdignil je eno obrv, preden je končal.

“Jp.”

»Vredu, zdaj je na vrsti izziv…« zabobnal je s prsti po svojem stegnu in pogledal po sobi »izzivam te, da me poljubiš« je rekel počasi.

»Počakaj malo, kaj?«

»Izzivam te….da me poljubiš« je enostavno ponovil. Sama pa sem nezaupljivo zajecljala, zaradi njegove samozavesti v očeh.

»Hm, vredu« sem požrla. Naslonil se je nazaj in odložil svoje pivo, preden mi je namenil predrzen pogled. Sama sem omahovala, ko sem ugotavljala, kam položiti moje roke. Čez nekaj časa je zavil z očmi in moje roke položil na vsako stran njegovega vročega obraza. Hitro sem se sklonila do njegovih ustnic, se odmaknila in zardela. 

»Kaj? Ne, to je bilo bedno (T/I). To sploh ne šteje kot poljub…« se je pritožil »Daj no. Vem, da me lahko poljubiš boljše kot to. Izzivam te, DA ME POLJUBIŠ«

Njegova avtoriteta me je presenetila, zato sem se predala. »OK« sem rekla.

Tokrat sem to storila veliko hitreje, prijela sem njegov obraz in svoje ustnice položila na njegove. Moje telo se je streslo ob dotiku, moj jezik se je dotaknil njegovih ustnic in prosil za vstop. Ostro je zastokal in razprl svoje ustnice, moj jezik je zdrsel proti koncu njegovega grla. Okusila sem lahko okus po pivu v njegovem grlu, njegov okus se je mešal z mojim. Z konicami mojih prstov sem potegnila konice njegovih kodrov, preden sem z dlanmi zdrsela čez vse njegove kodre. Stiskala in kodrala sem jih v pesti. Glavo sem obrnila v eno stran in svoje ustnice pritisnila še močneje k njegovim. Nagnila sem se nazaj in ga še enkrat poljubila, tokrat močneje kot prvič. Čutila sem njegov jezik, kako se je drgnil ob mojega, grobo. Poljub je trajal sekundo dlje preden sem se odmaknila in se namestila nazaj na posteljo.

»Tako,«obliznila sem si ustnice, »en pravi poljub. Srečen?«

Harry si je obrisal ustnice z hrbtom svoje dlani, preden mi je dovolil videti svoj nasmeh ki se mu je igral na ustnicah, »Srečen,« je zamrmral tiho.

»V redu, jaz sem na vrsti,« grizla sem si ustnico, »izzivam te, da mi poveš, če ti je bil poljub všeč ali ne.«

»Resno?«

»Ja.«

»Okej, je bil...«

»Kaj ti je bil?«

»Poljub mi je bil všeč..« se mi je Harry rahlo nasmehnil, njegove ustnice rahlo narazen.

»Dobro, po tem..« sem rekla užaljeno. Nisem vedela kaj naj pričakujem. »Torej, verjetno si ti na vrsti.«

»Okej..« pomislil je za trenutek, »zdaj imaš resnico, kajne? Samo naj pomislim.. ok, tukaj je ena zate. Katera je tvoja najljubša seks pozicija?«

»Jaz.. «čutila sem kako me je oblivala rdečica od mojega ovratnika proti licu, rdeča in goreča, »Jaz nimam.. uhm .. nimam je, Haz.« poskušala sem zakriti rdečico.

Harry je rahlo priprl oči, in nagnil glavo na stran, »nimaš ene, ker se je ne moreš spomniti ali.. čakaj (T/I), si .. si še devica?«

»Uhm .. nekako,« sem odgovorila ponižno, »Mislim enkrat sem poskusila z Jackom Leesom za približno deset sekund lansko pomlad, ampak mislim da ne šteje.« priklonila sem glavo, nenadoma očarana nad zasnovo posteljnine na Harryjevi postelji.

»Hej, kakšno grozeče štetje je to?« sem rekla hitro, obupana, da hitro spremenim zadevo. Nisem mogla pogledati gor, zato sem glavo nagnila na stran proti mojemu ramenu in potegnila nekaj pramenov stran od ostalih las.

»Tega zagotovo ne bi ugotovil..« je Harry izdihnil, »Oprosti, nisem .. nisem hotel da mi poveš. To je samo .. misliš, si že poskusila ostale stvari?«

»Veš,« sem skomignila živčno z rameni, »poljubljanje in podobno, je že .. je že v redu.« nestrpno sem dvignila pogled in razrešena videla Harryja, kako se je smehljal kot da bi razumel cel svet okoli naju. »jaz sem na vrsti.«

»Jp,« se je zasmejal.

»V redu, zdaj imaš resnico..« sem hitro pomežiknila, »ti je mar, za to da nisem izkušena?«

»Kaj? Ne.« Harry je pritisnil svojo dlan na mojo kožo, preden me je z dlanmi prijel okoli kolena in nežno stisnil, »(T/I) zakaj bi mene kdaj skrbelo glede tega? Ti si tako veliko več kot to babe,.. tako veliko več.«

»Okej,« sem zavzdihnila in čez njega segla po moje pivo. Naredila sem dolg požirek in pivo položila nazaj na svoje mesto, »ti si na vrsti.«

»V redu, (T/I),« ozrl se je proti meni, »izzivam te, da mi.. izzivam te, da mi pustiš da se te dotaknem.«

»Kaj? Kje?«

Pogledal je proti mojim bokom, pogled mu je ostal na robu mojih hlač. Z ustnicami sem oblikovala besedo 'oh' ko se je približal, njegove oči niso bile nikoli na istem mestu, in njegovi prsti nikoli dolgo prepletali. Hitro sem pogoltnila slino, ko je odgovoril. »Tukaj..« je nežno zamomljal.

»Zakaj?«

»Zato ker,..« najine oči so se srečale, »ker se igrava resnico ali izziv. Tako to gre.«

»No, kaj če rečem ne?«

»Po tem se te nebom več dotaknil..«

Vzdihnila sem, »Kaj pa če rečem ja?«

Harry se mi je nasmehnil tako, da sem lahko videla njegove bele zobe. Hitro se je naslonil name in ujel moje ustnice, preden je s svojimi velikimi dlanmi prijel moja ramena in me rahlo in nežno potisnil dol na žimnico. Pustila sem se mu. Premikal se je počasi, s svojimi dlanmi me je prijel za kolena in mi nežno razprl noge.

Polizal si je ustnice preden je moj jezik sesal in nežno stiskal, moja koža je bila v roza barvi. Svoje palce je ovil okoli mojih kratkih hlač, da bi jih potegnil dol. Moje hlačke so prišle z njimi.

»Prav,« sem nizko izdihnila, zavedajoča se kako gola sem bila pred njim. Enkrat me je poljubil v notranjosti mojih stegen, preden si je začel ustvarjati vzorec kože z ustnicami. Našel je pot do mojih kolen in pritiskal čiste poljube na mojo kožo, medtem ko je lizal vedno bolj gor, dokler se ni namestil med mojimi nogami. Z eno roko je prijel v notranjosti mojega stegna blizu mednožja, in vrgel mojo nogo čez njegov hrbet.

Nezaupno me je pogledal. Malo sem se zahihitala in se mu nasmehnila, preden sem zaprla oči ko je polizal mojo mokroto. »Precej si mokra, veš?« je tiho zamrmral.

Še nekajkrat je z jezikom odšel ta mimo, vendar vsakič globje. Zavzdihnila sem, ko se je z jezikom dotaknil mojega ščegetavčka. 

Obliznila sem si ustnico, ko ga je začel drgniti s svojimi zobmi. »(T/I)« je zašepetal, njegove ustnice so bila nad mojim mednožjem. »izzivam te, da uživaš v tem«

»Nuh uh« sem željno rekla, ko sem s svojimi prsti šla skozi njegove kodre. »jaz sem na vsrti, Haz. Izzivam te, da uporabiš svoje prste…«

Zasmejal se je in spet ponesle svoje ustnice k mojemu ščegetavčku ter me nežno poljubil. Svoja dva prsta je ponesel k mojemu ’vhodu’ in me dražil nekaj časa. Nežno je pritisnil z blazincami in me naredil še bolj mokro. »Na vrsti si za resnico, babe« je glasno pogoltnil in si omehčal ustnice »ti je to všeč?«

»Mhm« zaprla sem svoje oči in zamomljala. Vame je zaril svoja dva prsta obrnjena navzgor. Malo je pritisnil, preden jih je vzel ven in me spet dražil. Njegovo sapo se začutila na svojem stegnu, potem pa je nežno začel grizljati mojo kožo, kar je povzročilo moje vzdihovanje. 

»Shit…..ja……Haz…« močneje sem ga prijela za kodre «resnica zate, ne? Ti je všeč to? Ti je všeč, da prodiraš vame s prsti?«

Spet je dihal zraven mojih občutljivih delov kože »ja, babe« je zamomljal, me spet začel vroče poljubljal gor in dol. 

Vzdignila sem, urkivila svoj hrbet, ko sem dobila ta občutek v svojem telesu. »Haz….« sem zamomljala in močno zaprla svoj oči. »mislim, da mi bo prišlo…«

Spet je šel nižje in prisesal svoje ustnice na moje stegno in vtikal svoje prste vame vsake par sekund. Na pol pori jih je obrnil navzgor. S svojimi prsti je šel okoli, čedalje bolj sem bila mokra. Prstov na nogi nisem več čutila, v mojih očeh pa je bila neka posebna iskrica. Pustila sem mu, da se je bližal in me dražil. Spet sem se vzdihnila napreden sem padla nazaj. Lahko sem slišala njegovo težko dihanje, ko je premikal bližje k meni. Nekajkrat sem pomežiknila, preden sem lahko spet normalno gledala. 

»ti si na vrsti za izziv, ne?« sem zastokala »izzivam te, da ti pride tako kot je ravnokar meni…«

Harry se je odmaknil stran od mojih razprtih nog in se ulegel nazaj na posteljo. Obliznil je svoje prste, katere je imel prej v meni. »izzivam te, da to narediš samo, če hočeš« je zamomljal. 

»želim« sem rekla proti njemu »samo ne zasovraži me, če sem grozna v tem« svoje kratke hlače sme navlekla nase, ko sem se približevala k njegovemu premoženju. S svojimi nogami sem razprla njegove. V istem času si je slekel svojo majico. 

Alkohol v meni je pospešil bitje mojega srca. To je bil najmanjši problem, ko sem bila med njegovima nogama. Ulegel se je nazaj in me gledal. Svoje prste sem dala pod njegove boksarice in začutila njegovo kožo in jih vlekla dol, dokler njegov prijatelj ni bil prost. Pokazalo se je njegovo premoženje, sama pa sem le gledala. 

»ali boš gledala celo noč ali…« se je zasmejal Harry in vrgle svojo glavo nazaj. 

»oprosti« ugriznila sem se v ustnico «ampak….wow«

»je že vredu, babe. Ampak še prej nekaj sledi…..« njegove oči so našle moje. Hitro se je ulegel in me nežno porinil nazaj. Njegove roke so našle moj obraz in pritisnil je svoje ustnice ob moje. Poljub sem mu vrnila in porinila svoj jezik v njegova usta. Lahko sem okusila sladkobo, alkohol,ki je še vedno ostal in tudi del mene. 
Svoje jezik je vzdignil gor in ga porinil za mojimi zobmi, preden ga je spet spustil. Obdržala sem svoj položaj in položila glavo dol k njegovim razprtim nogam, toplim na dotik. 

Zavzdihnil je,ko sem z roko šla višje in ga prijela. Obliznila sem drugo roko in jo položila zraven prve, potem pa z obema začela drsati po njegovi koži. 

»Shit (T/I)« zaprl je svoje oči in stisnil svoje ustnice »resnica, si želiš uporabiti svoja usta?« zasmejala sem se in šla nazaj dol ter nadaljevala. Prijela sem ga z usti in ga sesala nekaj časa. Jezik sem ovila pri njegovem koncu, preden sem v usta vzela skoraj celega njegovega prijatelja. To je vse, kar sem lahko naredila. Uprl se je nazaj. Njegove roke so masirale moje lasišče in z prsti je božal moje lase. Začel je vzdihovati. 

Odmaknila sem se, preden sem ga spustila in ga spet povlekla. Čutila sem kako vroče mi je v lica. Vlekla sem ga gor in dol, igrala sem se in svoje prste pomikala čedalje višje. Na koncu sem nežno stisnila njegova jajca. Spet sem ga spustila iz mojih ust in ga dala v roke. 

»resnica ali izziv, Haz, ti je to všeč?«

»O, ja….ja, shit….shit, ja, fuck, to je odlično, babe, ne nehaj« oči je močno stisnil skupaj. Njegove ustnice so bile odprte. Še nekajkrat sem ga povlekla, preden je začel izločati toplo tekočino. 

»Fuck, babe« je zagodrnjal leže. S prsti sem obrisala konico njegovega prijatelja in prste ponesla k svojim ustim. Premaknila sem se za toliko, da sta bila najina obraza na isti višini. Svoj palec sem dala v usta in močno potegnila. Nekaj časa me je zmedeno gledal, preden je bruhnil v smeh. Svojo roko je položil na svoje prsi. Usedel se je in svojih oči ni odmaknil od mojih. Tudi sama sem sedla nazaj, dokler nisva bila oba dva s prekrižanimi nogami nasproti drug drugega. 

»resnica ali izziv, (T/I), ali želiš končati to kar počneva?« je vprašal brez sape. Odkimala sem z glavo, sam pa se je nasmehnil. svojo roko je položil na moje lice in me še enkrat poljubil. Segla sem proti njemu, ko sem vzdihnila. Gledal me je očaran, ko sem se nagnila nazaj. 
»Pridi sem potem« je zašepetal, sama pa sem se nagnila nazaj. Tudi sam je storil isto, stisnil se je ob mene. Svoje ustnice je položil na moj vrat, potisnil mojo glavo nazaj. Razprl je svoje ustnice pod delom moje kože in začel sesati ter za sabo puščati sledi, ki jih je naredil.

Razmaknil je moje noge in se tja naselil z eno roko, druga pa je potovala po mojem stegnu in začela dvigovati mojo majico. Pomagal mi jo je sleči čez glavo in jo zabrisal čez sobo. Dol je potegnil del mojega modrca, da je lahko prijel mojo bradavičko. Modrec sme dala nazaj in odmaknila njegovo roko. Zastokala sem, ko je v roke vzel še drugo in jo stisnil. Malo sem se uprla, potem pa je moje mednožje pritisnilo k njegovemu. Čutila sem kako njegov velik prijatelj draži mojo kožo. Prijel me je za boke in obadva sva spuščala zvoke, zaradi užitka. »izzivam te, da prodreš vame, Haz« sme rekla in se zavedala, da ne bom več dolgo zdržala. On se je naslonil in se zasmejal. 

»sprašujem se, ali se lahko primerjam z Jackom Leese« je rekel. Obrnila sem svoje oči in jih zaprla, ko sem njegovega prijatelja začutila pri mojem ’vhodu’. »Hey, babe, ali lahko sežeš k predalu?« je kar naenkrat rekel, pomignil je tja, pomignil na stran, kjer je bila ena izmed mojih rok. Ugriznila sem se v ustnico, se dotaknila ročke in odprla predal. 

»vredu« je rekel Harry »zraven iPhona in kriket žoge, boš začutila nekaj majhnega in ravnega in kvadratnega. Lahko vzameš to, babe?«

Mojo roko sem nekajkrat premaknila, napreden sem to našla in ga zagrabila med dvema prsta. Kondom sem prijela za roko in mu ga dala. 

»pravilno razmišljaš« ugriznila sem v svojo ustnico ko je odprl paket s svojimi zobmi in si z eno roko nataknil kondom. Na hitro je poljubil moje ustnice, ko se je približal. Zastokala sem in dvignila svoj hrbet. Malo je vstopil in oba dva sva izpustila vzdih užitka. 

»Fuck, tesna si, babe. Čuti se neverjetno« je rekel, svoje ustnice pomikal po koži na mojem ramenu. Cel je prodrl vame, potem pa ga premaknil in to storil še enkrat. »oh, bog..« sem rekla med lovljenjem sape. 

Začel se je gibat hitreje, svoje prste je ovil okrog mojih bokov in se me trdneje prijel vsakič, ko je prodrl vame. Z boki se je začel še hitreje premikati. Svoje dlani sem ovila okrog njegovih bicepsov, rahlo sem ga dregnila preden sva se prekotalila in sem bila jaz na vrhu. Vsedla sem se na njegovo dolžino in se udobno namestila, začela sem se premikati gor in dol.
»Resnica ali izziv?« pogoltnila sem slino, »ti je to všeč ali naj grem hitreje?«

Vrgel je svojo glavo nazaj, jaz sem držala konice njegovih kodrov preden me je posadil še močneje na njegovo dolžino. »Hitreje, babe« je zastokal, »Hitreje zame, babe...«

Pospešila sem hitrost, stokala glede na to kako dober je bil občutek, užitek tako kot če bi bila žival v meni in bi se hotela rešiti mojega telesa. »Sranje, sranje, sranje...« sem sopela z visokim glasom.

Harry me je z svojimi dlanmi prijel za prsi in me pogledal, lovil je moj pogled. Rahlo je stisnil moje prsne bradavice, preden je z svojimi dlanmi potoval do mojega trebuha in ga stisnil, nato do bokov. Dosegel je svoje jajce in naju prevrnil okoli, prodiral vame močno tako kot je lahko. Vame je prodiral izredno globoko, zdelo se mi je kot da so moji zidovi utripali okrog njegove dolžine v meni. Čutila sem, kako je 'kljuval' v meni, me trgal narazen.

»Izzivam te, da ti pride..« je izdihnil pri luknji na mojem vratu, nekaj centimetrov pod mojim ušesom. Poljubljal me je vedno bolj gor, dokler je lahko. »Izzivam te.« je spet zamrmral, njegov dih je žgečkal mojo kožo.

»Fuck,« tesno sem zaprla oči. Čutila sem, kako je užitek preplavil moje telo, poskusila sem ga zadržati za sekundo ampak sem na koncu popustila. Glavo sem vrgla nazaj ko mi je prišlo, in se prijela za odejo pod mano kot na pol stopljen sladoled.
»Sranje, babe« je Harry zastokal, njemu je prišlo sekundo pozneje. Čutila sem, kako je trzal znotraj mene preden je svojo dolžino izvlekel iz mene vrgel kondom proč. Vlegel se je zraven mene, cel zadihan. Slišala sem ga pogoltniti slino, da je lahko vdihnil sekundo za mano. »Resnica ali izziv, Haz?« sem dahnila, ko sem lahko.
»Resnica,« je zamomljal nazaj.
»Kako dolgo bo trajalo, preden bova spet to počela?« čutila sem, kako je zasmrkal zraven mene, premišljujoč o isti stvari kot jaz v tem trenutku.
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
The end :*
07. junij 2013
u128524
u128524
OOOOOMMMMMFFFFFFGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
07. junij 2013
Neeext
07. junij 2013
u126497
u126497
Omfgomfgomfg !!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextt !!!!
07. junij 2013
u122996
u122996
OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG! KUK HUDOOO! *___*
07. junij 2013
O-M-F-G!! *.* nexttt
07. junij 2013
neeeeeeeeeeext
07. junij 2013
u114292
u114292
next.!
07. junij 2013
u132397
u132397
neeeext!!!
07. junij 2013
Neeext
07. junij 2013
u121843
u121843
OMC,!!! Waw! Kuk je pa to carsko no *__*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext!
08. junij 2013
Neeeext ! *-*
08. junij 2013
u76594
u76594
neextt omg
08. junij 2013
next!!!!!
08. junij 2013
nnnneexxttt
08. junij 2013
u137477
u137477
omg Neext*ww*
08. junij 2013
u120926
u120926
Omfg noro+next
08. junij 2013
u126408
u126408
nextttt o m g
08. junij 2013
u138909
u138909
O.O next!!!!
08. junij 2013
neeext
08. junij 2013
NEEEEEEEEEEEEXT!! *________________*
08. junij 2013
u117133
u117133
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. junij 2013
u27814
u27814
omgg Neext!
09. junij 2013
neeeeeeeext!
09. junij 2013
neeext
09. junij 2013
neeeeeeeeeeext!!!!
11. junij 2013
u128524
u128524
●hello
●sorry, ker oglašujem
●bi bila pikica pa brala?
http://www.igre123.com/forum/tema/dark-shadows-at-midnight-in-gt-one-direction-ff/56555/
●hvala, če boš
●še enkrat sorry za oglaševanje
●by by
11. junij 2013
Fak<3<3<3<3 nextttttt
11. junij 2013
kdaj bo next?
14. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani