Aloha : )
No torej jas sem se odločla, da bom začela prevajat nekatere kratke horny zgodbice HAHA.. prevajala bom iz tumblrja, ko ena odlična pisateljica napiše en kratek preference, in verjemite mi, te zgodbe so FUUL HORNY :*

?Kaj sploh je preference?
To je pač nekakšna zgodbica, ko se napiše (T/I) kar pomeni (Tvoje/ime), da si lažje predstavljamo kako bi bilo če bi se to zgodilo nam.

~ Zaj pa da nebom filozofirala pa malo sem pa tja, tukaj je link od te preference v angleščini, jas pa jo bom lepo prevedla v slovenščino.

!!! se že vnaprej opravičujem, če ne bo glih vreju prevedeno !!!

** http://1dsexualfrustrations.tumblr.com/post/44916080002/to-punish-you

Boš prebral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. maj 2013
neeeeeeext!!!!

hahah super da si se to spomnla
27. maj 2013
u132397
u132397
Neext!!
27. maj 2013
u124282
u124282
to sm jz v angleščini napisala....to je res fucking horny
next
27. maj 2013
u124282
u124282
* prebrala
27. maj 2013
next
27. maj 2013
next
27. maj 2013
Nexttt
27. maj 2013
hohho neext
27. maj 2013
O ful supr da boš to prevajala
Neeeeext
27. maj 2013
u128524
u128524
Neeeeext!!
27. maj 2013
u80842
u80842
hehehehehe komaj čakam
Neeeeeeext!!!!
27. maj 2013
alo.. next
27. maj 2013
u126497
u126497
I thing this is gonna be interesting xP
Neeeeeeeeeeexxt !!
27. maj 2013
u120926
u120926
Piši
27. maj 2013
u27814
u27814
Neext!
28. maj 2013
NAPIŠ! KEJ! NUJNO!
28. maj 2013
u120491
u120491
nexttt
28. maj 2013
u118203
u118203
nextt!
28. maj 2013
u57082
u57082
Neeext.!!!
28. maj 2013
evo, tukaj je cel del naslednji teden pride novi, tak da kar glejte še to stran po tem ker bom objavla link od naslednjega okej? in res sem ga težko prevedla, ker je to tak hudo horny in ja haha :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
''Tako si mrtva..'' je zagodrnjal, in se mi začel približevat ko sem sedela na robu kavča in se smejala čez ramo. Kaj hitro me je z odprtimi, velikimi dlanmi dosegel. Konice njegovih prstov so razburjeno prijele rob majice, ki sem jo imela oblečeno. Noge sem hitro potegnila ven izpod obrabljenega, dve številki prevelikega roba.

''Je res tako?'' zaprla sem oči, ko je z rokama potoval po mojem ovratniku, dražil je mojo kožo dokler ni prišel do mojih prsi in jih nežno stisnil.

''Tvoja zadnjica stavi da je..'' je nagajivo izrekel te besede blizu mojega ušesa, njegov dih me je prisilil da so se moje mišice napele. Umaknil se je in ločil najina telesa. Dvignil me je in držal dovolj blizu, da sem svoje noge lahko ovila okrog njegovega pasu. ''Imam te, babe..'' je zaječal, njegove ogromne dlani so poiskale mojo zadnjico in jo stisnile, ''ne bom ti pustil pasti..'' je rekel in stopil nekaj korakov nazaj, vesel izraz se je igral na njegovem obrazu. ''Čeprav bi bila to dovolj velika kazen, za to kar si mi storila prej pod tušem..''

''Všeč ti je bilo..'' popravila sem si lase za uho in ga sprva poljubila na ušesno mečico, in začela sesati medtem ko me je nesel v spalnico. Njegov vdih in izdih sta se hitro izmenjavala z vsakim stokom ki je prišel iz njegove grla. Oči je imel trdno zaprte, ko je brcnil v vrata od spalnice da so se široko odprla. Položil me je dol na žimnico. ''Brez skrbi, ne bom te kaznoval,'' se mi je mirno in široko nasmehnil.

''Dobro,'' z eno nogo sem ga privila bližje k sebi ko sem stala na robu postelje. Prevrnil me je in se s svojo težo rahlo naslonil name. Njegova dolžina je bila blizu mojega stegna, dovolj vroča da bi jo lahko potisnil kamorkoli v golo kožo, kjer bi se naredil dostopnega.

''Kako se počutiš, babe?'' z svojimi ustnicami je našel mojo šibko točko, pričel sesati in prinašati vijolično barvo na točko kjer je sesal. Zastokala sem pod njim, svoje telo je premikal vključno z svojimi ustnicami, ki so delale oznake po mojem grlu. Hitro se je sklonil proti moji ključnici in začel sesati, svoje ustnice je pripel na mojo kožo in zelo močno sesal. ''Louis,'' sem zasopela in razširila svoje noge pod njim.

''Zate je Mr. Tomlinson'' je zagodrnjal proti meni, plastične gumbe na srajci je hitro odpel in se rokami približal robu mojih hlačk. Z svojim jezikom je obkrožil moj popek, palec na njegovi roki je silil v moje hlačke. ''Torej,'' je dahnil, ''kdo ti je rekel, da si lahko oblečeš te?''

''Ni-nihče..'' sem zasopela in se borila z njim.

''Zgleda, da te bom mogel navsezadnje le kaznovati..'' je pomežiknil in se odtrgal stran od mene. Hitro sem izdihnila zrak iz sebe, ko sem poslušala zvok v kopalnici preden je stopil ven. Grizla sem si spodnjo ustnico, ko je položil svojo roko na moj trebuh in srajco odprl še bolj.

''Zdaj, draga..'' pogledala sem proti njemu in v levi roki zagledala vibrator, v desni pa štiri svilene kravate.

''Ne, ne, ne Louis..'' sem zastokala in se poskušala vstati. Potisnil me je navzdol, da sem spet ležala na žimnici. Z eno roko me je držal, z drugo pa potoval po mojem telesu. Zaslišala sem pisk, in vedno glasnejše vibriranje, ki je prihajalo od vibratorja saj ga je Louis prižgal. Pokleknil je ob rob postelje med mojimi nogami, moje spodnje hlačke je potegnil dol do gležnjev in z vibratorjem nežno podrsal po mojem stegnu, kar je povzročilo da sem kar poskočila.

''Bolje, da ostaneš na miru, babe..'' njegove oči so zapustile moje, ko je prijel vsako roko in me tako privezal na posteljo. Razširil je moja kolena in me privezal še pri gležnjih. Začutila sem mravljince, ko me je poljubil v notranjosti mojih stegen, puščal je slinaste sledi na moji koži, ''precej mokro zame, babe'' je rekel in dvignil obrvi, ter izdihnil hladen zrak točno v moje mednožje. Kar zatresla sem se in pri tem rahlo zacvilila. ''Lou, prosim .. ne draži .. prosim, žal mi je za to kar sem ti storila prej .. jaz, oh bog, Lou ..''

Polizal je mojo mokroto, in me okušal. Polizal je bolj gor, njegov jezik me je igrivo jezil. Od užitka me je vrglo gor, zastokala sem in ga tako prosila da to stori še enkrat. Oči sem imela trdno zaprte, dokler ni pospešil. Svoj jezik je potisnil v moj vhod, in spet prižgal vibrator. Vibrator je potisnil proti mojemu klitorisu in ga potiskal vedno bolj dol. ''Lou..'' sem zastokala glasno, in boke začela premikati v vrtincu. Prepognil se je in me spodaj polizal, tik preden je vame potisnil dva prsta in začel umirjeno potiskati noter in ven. ''Kako se ti zdi tole, srček?'' je zastokal blizu mojega vhoda, in z zaprtimi usti rahlo pobrisal po notranjosti mojih stegen. Iz mene je potisnil konico vibratorja in nastavil na nižjo stopnjo, ter z njim podrsal po mojem trebuhu. Kaj kmalu je vibrator spet potisnil na moj klitoris in ukrivil svoje prste gor, da je našel mojo šibko točno.

''Ja, ja ..!'' uprla sem se gor proti njemu, ''sranje, Lou .. mislim, da bom..'' oči sem imela trdno zaprte, ''prišlo mi bo..''

''Veš kaj ..'' je Louis zagodrnjal, z očmi me je gledal in vedel da sem videla kako se je bežno nasmehnil, '' ne morem verjeti, da sem pozabil..'' vesel izraz se je igral na njegovem obrazu ko se je odtrgal stran od mene. Poskušala sem se vsesti kolikor sem se lahko, šokirana v obraz.

''Kaj za vraga počneš? Ti .. ti..'' sem uspela spraviti iz sebe. Nasmehnil se je in s svojim kolenom potolkel po mojem. Iz mene je vzel vibrator in ga rahlo požvečil v ustih, njegove temne oči so iskale moje, ko se je sklonil nazaj dol proti moji muci in vibrator namestil v moj vhod. Tako dolgo je nastavljal vibrator dokler nisem glasno sopela in imela oči trdno zaprte.

''Imam intervju v živo, babe ..'' je zamrmral v bližini mojega levega boka, ''ja, na Tv je.. in mogel bom teči, da bom prišel do tja da ga ne bom zamudil …'' z vsako besedo me je nežno, počasi dregnil ob boku. Zastokala sem in se poskušala rešit privez. Hitro sem se napela, vozli v mojem trebuhu so se podvojili ko je vibrator v meni ritmično vibriral.

''Prosim, ne delaj tega..'' sem zasopela ter gledala za njim ''Lou, prosim ne delaj tega, to tako draži .. bog .. prosim ne ..''

''Je že vredu, draga ..'' se je nasmehnil in me potisnil nazaj na posteljo. Malo se je še zibal na petah, nato pa se obrnil in prižgal TV na vrhu predalnika. Prestavil je nekaj kanalov, preden je našel tistega pravega. Poskušala sem se obrniti na stran, užitek se je povečeval in povečeval, vibrator v meni me je dražil, moji boki so bili čisto otopeli.

''Vrnil se bom kasneje, draga..'' se je nasmehnil, vzel svojo jakno in čevlje, ''Ne imej se preveč zabavno brez mene..'' je pomežiknil in odšel iz sobe. Spet sem stresla kravate, ampak so bila premočno zavezana.

''Louis, prisežem pri Bogu..'' sem sopela, ''če ne prideš sem nazaj zdaj..''slišala sem, kako so vhodna vrata zaloputnila. Čisto frustrirana, sem glavo naslonila nazaj, in se poskušala zadrževat stran od sopenja. Z očmi sem rahlo zamežikala, naslonila sem se nazaj na žimnico in se umirjala pred vibriranjem vibratorja.

''Samo ne misli o tem..'' sem zagodrnjala, ''samo ne pomisli o tem (T/I), samo ne misli o tem..''

V mojih mislih so se pojavile podobe z njegovimi razmršenimi lasmi med mojimi nogami, in njegovim palcem kako ga je potiskal ven in noter tako kot vedno. ''Sranje!'' sem zastokala in se uprla gor, vibrator je zdrsel še bolj globoko vame, hitro sem dihala, edina zvoka ki ju nisem mogla prezreti, sta bila zvoka vibratorja in televizije. Trajalo je 15 minut, da so oznanili One Direction in jih pospremili na oder. Zastokala sem, ko se je Louis pojavil, vesel izraz se je igral na njegovem obrazu, ko je se usedel na svoj sedež.

''Torej, kako ste fantje?'' je vprašala novinarka in se zraven smejala. Vsi so prikimali, iz njih pa so prišli odgovori, kot ''dobro, ja dobro..'' in ''Gre super, hvala.''

''Zdaj, Louis ..'' novinarka se je obrnila k njemu, začela sem še bolj sopeti ko sem videla njegov obraz na ekranu, moj vrhunec je izginil vsakič ko sem ga že skoraj dosegla, ''še vedno si skupaj z (T/I), kajne?''

Pred odgovorom se je popraskal po tilniku, ''Jap, seveda sem.''

''In kako je z njo?'' Nasmehnil se je, na drugo stran proti kameri saj je vedel da ga gledam, da sem privezana na njegovo posteljo, sem čisto zasopla in se zvijam od užitka, ki je v meni le naraščal.

''Ona je .. z njo je zelo dobro v tem trenutku..'' nasmejal se je, in spustil pogled preden je svoje oči usmeril v kamero. ''V tem trenutku je malo zvezana, malo vibrira, res ji gre dobro .. hvala za vprašanje.''

Zastokala sem, ko sem ga videla na zaslonu, vedno težje sem dihala, ''Prekleto Louis..'' še enkrat sem se zavila, zavedajoča se tega kje trenutno sem. Preostalega intervjuja sploh nisem spremljala, vsaj dokler ga ni bilo konec. Skoraj nisem čutila spodnjega dela telesa, sopihala sem vsakih nekaj sekund, Louisova roka pri moji glavi, čez mojo vročo kožo prepojeno z znojem in kurjo kožo. Poskušala sem razmisliti, kako dolgo bi Lou potreboval, da bi prišel domov, vendar sekundo kasneje, so vhodna vrata močno in glasno zaloputnila in padla sem prosto nazaj na žimnico. Poslušala sem korake po stopnicah, nato pa je vse utihnilo. Kar naenkrat pa so se vrata spalnice široko in hitro odprla.

''Točno tam, kjer sem te pustil.'' je zamrmral, naslonjen na podboj vrat.

''Louis prosim ..'' sem zastokala, ga prosila, '' samo vstopi vame, prosim … potrebujem te v sebi.''

''Je to res tako?'' stopil je en korak bližje, ''ti je žal za to, da si me zjutraj med tuširanjem dražila?''

''Ja, ja..'' sem glasno sopela, zvijala sem se, samo da bi prišla bližje do njega, roke so mi skoraj zdrsnila iz kravat.

''Potem pa mislim, da si bila že dovolj kaznovana.'' sezul si je čevlje, odpel hlače in jih vrgel s sebe. Majico je vrgel čez glavo, in počasi začel hoditi proti meni v črnih Calvin Klein spodnjih 'boksaricah'. Vibrator je potegnil iz mene, ga izklopil in pričel tresti sem in tja. Naslonil se je čez mene, njegovo mednožje je bilo zelo blizu mojega otopelega mednožja.

''Prosim..'' sem ga šibko prosila.

''Ker si vprašala tako lepo..'' je zašepetal, z eno roko je zdrsnil proti svojemu mednožju in si slekel perilo in se nato hitro, močno zapičil vame. Glasno sem zastokala od užitka, in sopela pod njim. Z rokami je iz mojih bokov zdrsnil na komolce in me držal tam kjer sem bila privezana. Z hrbtom se je dvignil in svoje boke začel vrteti in še močneje suvati v moj vhod. ''Kako je to, babe?'' je zarenčal in pričel delati oznake, grizel je mojo kožo z zobmi. Naredil je oznake, ki jih je že prej in ki jih je še nameraval.

''Ja, ja, ja..'' moj glas je postajal vedno glasnejši.

''Ti je fajn? Je to to kar si čakala? Sranje, babe .. tako si tesna, mislim, da sem te malo popustil tam..''

''Sranje, Lou ..'' oči sem tesno zaprla, težko sem sopihala pod njim, njegovi boki so kar naprej trčili v moje, od užitka me je potegnilo gor a me je Lou takoj potisnil nazaj dol, moje telo je postajalo vedno šibkejše, nisem mogla storiti nič več z mojimi omejitvami.

''Povej mi, da boš prišla zame, babe..'' ujel je moj pogled in me gledal naravnost v oči, ''povej mi, da ti bo prišlo zaradi mene, lepotica..''

''Meni bo..'' užitek je preplavil celo moje telo, moje vrhunec že čisto blizu, ''meni bo ..'' oči sem tesno zaprla, ko je moj vrhunec končno prišel, ''prišlo..'' besedo sem šibko izrekla. Zgrudila sem na žimnico pod njim. Še enkrat je sunil vame, ko je tudi njemu prišlo. Svoje premoženje je izvlekel iz mene. Malo se je zasmejal in mi odvezal roke. Zapestje je ponesel k svojim ustom in me nežno poljubil na tisti del na katerem sem bila privezana. Isto je naredil z gležnji.

''Saj te nisem poškodoval, kajne?'' od zadaj se mi je približal in me nato obrnil proti sebi. Zasmejala sem se, in držala njegovo roko okoli mene, ''Ne Lou, nisi .. jaz sem v redu..''

''Dobro, ker te ljubim.'' je rekel in me obrnil na hrbet, da je bil lahko naslonjen na svoj komolec in me gledal. ''Oh, kdo ti je tole naredil, babe?'' je rekel in se z konicami svojih prstov dotaknil oznak na mojih prsih.

''Utihni..'' sem zagodrnjala in sem zasmejala, ko me je potegnil k sebi in poiskal svojo pot do mojih ustnic.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TOREJ, this is the end :* naslednji teden al pa mogoče že kar toti, bom šla prevest en nov kratek angleški horny preference, tak da mejte nareto da vas bo obveščalo ko bo kdo kaj objavil na tej strani <3
28. maj 2013
aaa!!! omfg to je zakon!!! dobr da si se odločla to prevajat!!! jst te ljubm (ne dobesedno)!!! nextttt
28. maj 2013
u70873
u70873
nexttttttttttttttttttttt
28. maj 2013
neeext
28. maj 2013
u73868
u73868
Aaaaaa!!Omfg!!Kok je to dobr!!
NEXT!!!!!!!
28. maj 2013
u76594
u76594
omgg neexttt
28. maj 2013
u128524
u128524
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
28. maj 2013
u124282
u124282
next
28. maj 2013
Neeext
28. maj 2013
u121843
u121843
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
+Nova Bralka *__*
28. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani