u151961
u151961
Ellow everybody:'D
Verjetn ste kašno tako temo že zasledile, js sem se sam odločla, da bom nadaljevala in prevedla še kašn dirty preference iz tumblrja od enih horny pisatlc hahaha:'D Pač ja, ti preferenci so resno ful hudo hurny tak, da jaa -branje na lastno odgovornost in priporočam čimdlje od staršev hh:'D Za začetek je tu Louisov horny preference:'D Se opravičujem zarad useh napak:'P Hope you like it:*
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
*Zgodba v angleščini*
https://1dsexualfrustrations.tumblr.com/post/72150589646/the-pact
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
*Zgodba v slovenščini*
(la click:'D)

"Shit," sem zaslišal (T/I) glas od zgoraj. Cel dan sem delal in po navadi, ko sem prišel domov je delala večerjo ali je naročila pico, ker so edina hrana, ki jo zna pravilno skuhati testenine. Stanovanje sva si delila odkar jo je zapustil bivši fant, ampak to je bilo že pred leti. Prijatelja sva že dolgo časa, zato sva se navadila živeti skupaj.
"To je pa čudno," sem zagodrnjal ko sem zaprl vrata za sabo. Šel sem v kuhinjo, mogoče je večerjo naredila že prej, ampak edina stvar tam je bil navaden nered posode v pomivalnem koritu.
"Oh, fuck," sem znova zaslišal; njen glas zveni smešno. Stekel sem po stopnicah da bi preveril kako je z njo, ampak sem podvomil v svojo odločitev, ko sem držal kljuko od vrat. Uho sem prislonil ob vrata. Nenehni vzdihi in kletvice so prihajale iz njenih ust. Stokala je. Mogoče je imela fanta pri sebi, ampak bil je le njen glas.
Mislim... Ne, to ne more biti. Ona... Ona ne more masturbirati. To je nemogoče.
Slišal sem jo tiho poklicati moje ime in začutil sem, da so moje kavbojke postajale tesnejše. Fuck, zdaj si želim odpreti vrata. Predstavljal sem si seks z (T/I) mogoče celo preden se je vselila, ampak ko se je vselila sem je bilo mučno. Nosi le te kratke hlačke in včasih ne nosi modrčka. Videl sem njene tangice in otroške punčke v pralnici, ampak zaradi tega si želim stokati njeno ime. Prijel sem svojega tiča čez hlače in ugotovil, da je bil trd. To je tako zelo narobe; moja prijateljica je ampak tako težko je, da ne bi razmišljal o njej. (T/I) telo je ena najbolj čudovitih in hkrati mučnih stvari, ko sem živel z njo, vsak centimeter njenega telesa je zame kot zaklad, in tako močno si jo želim.
Še nekajkrat je zastokala, moje ime je vsake toliko časa zapustilo njene ustnice; nisem opazil, da sem si masiral mojega prijateljčka. Najbližje, ko jo bom pofukal je tako, da bom stal na drugi strani vrat medtem ko masturbira. Kako patetično. Ampak predstavljal sem si njeno golo telo, kako leži na trebuhu in si drgne klitoris, medtem ko njena druga roka vleče blazino in cvili ob njo.
Pomotoma sem potisnil kljuko - moja roka je bila tam ves čas - in vrata so se sunkovito odprla, hitro sem se rešil iz zadrege, pretvarjal sem se kot, da je bilo naključje. "(T/I)! Mislil sem da si..." in tudi ko sem se popolnoma zavedel kaj se je dogajalo, moje oči še vedno niso mogle verjeti, ampak tukaj je bila. Zdaj je sedela, prekrivala se je z blazino, njene gole noge na vsaki strani so jo izdajale; kar precej očitno je bilo kaj je počela.
"Louis" Začela je grabiti po odejah, da bi se bolj prikrila. "Nisem te slišala prihajati," se je ugriznila v ustnico in popolnoma je zardela. Bila je za umret, ko so se njena lička obarvala rdeče. Njena lepota bo moj konec, še posebno zdaj ko sem jo videl takšno.
"Oprosti ker sem vstopil ko si..." Bil sem malo pred tem da zardim; in zdi se mi da tudi sem, ko sem se spomnil kako trd sem bil, zato sem si svojo majico potegnil rahlo dol, mogoče ne bo opazila.
"Ne, v redu je," je odvrnila. Nasmehnil sem se, poskušal zadržati smeh za vsem tem. Seksualna napetost je plesala z nerodnostjo v sobi. Smejala se je preden sem se jaz, in nato sem še sam planil v smeh.
Smejala sva se kot majhna idiota in ugriznil sem se v ustnico, ko sem držal kljuko preden sem zaprl vrata. "Še enkrat, oprosti" Obliznil sem si ustnice, ampak zaradi njenega glasu sem se obrnil nazaj proti njej.
"Louis," me je poklicala in spomnil sem se tona njenega glasu na drugi strani vrat. Bog, počutim se kot da me bo njeno stokanje mojega imena preganjalo v mislih. "Lagala sem."
Namrščil sem se: "Kaj misliš s tem?"
"Slišala sem te prej... Tvoja stopala so se pokazala pred mojimi vrati," se je nasmehnila in široko sem odprl oči.
Fuck.
Poskušal sem zjecljati razumljiv stavek, ampak je nadaljevala z govorjenjem. "Nisi tako dober v pokrivanju svojih sledi," se je hihitala. Poskušal sem, da ne bi izgubil sape, ko so se moje mišice napele. "Razmišljala sem o tebi in za tretjo roko v tvojih hlačah mislim, da me tudi ti maraš..."
"Kam greva s tem?" sem vbočil svojo obrv, s predrznim nasmehom na mojem obrazu.
"Mislila sem, da boš po tem drkal v svoji sobi, medtem ko se jaz sama zadovoljujem naprej" - ustavila se je - "Zakaj torej ne ostaneš in ne narediš tega tukaj?"
Pogoltnil sem, nisem izbrisal nasmeha iz mojega obraza ampak vedel sem, da je nekaj na tem. "Kje je trik?" Resnično, to je bilo prelepo da bi bilo res.
"To je le enkratno. Ampak ti se odloči," se je še naprej igrala z občutki mojega penisa. Ne morem reči ne. To bi bila smiselna stvar ampak preveč sem šibek; tako zelo si jo želim.
Nasmehnil sem se in ji odgovoril s slačenjem mojih oblačil. "Poredno dekle," sem odgovoril, ko sem stopil iz svojih kavbojk, oba sva bila presenečena kako je moj trd tič štrlel ven. Naslonil sem se in nežno prijel njeno brado, da bi jo poljubil, ampak me je v sekundi ustavila."Brez poljubljanja, Love," mi je pomežiknila. Bog, kako draži. "Zdaj, vzemi svoje boksarke dol," je (T/I) zahtevala. Postajala je agresivna in moj nasmeh je bil očiten dokaz, da mi je všeč. Potegnil sem pas navzdol in medtem je ona vrgla blazino na druga stran sobe. Zamrznil sem, gledal v njo popolnoma gola je pred mano; njene bradavičke so bile rdečkaste, in z zardelim obrazom je pokrila del svojih prsi. Videl sem njeno jedro, lahko sem videl, da voska skoraj celo stvar, ampak imela je res majhen zvitek njenih sramnih dlak, ki je izgledal čudovito na njej, res je izgledala naravno.
Njeno hihitanje me je prebudilo. "Kapljaš, Lou." Pogledal sem dol na mojo erekcijo, ki je udarjala ob mojo kožo; glavica je bila svetla zaradi mojih tekočin, ki so kapljale ven.
"Takoj nazaj k tebi," sem zasmrkal, ko sem gledal njeno mokroto, ki je kukala iz ustnic njene rožnate muce. Počasi sem začel masirati kožo mojega tiča, delal sem rahle poteze.
Legla je na posteljo in se mi smehljala, njena desna roka je dražila njeno režo in leva je bila za njeno glavo, v udobnem položaju. Njene noge so se popolnoma odprle pred mano in začela je drgniti njen klitoris. Stok je pobegnil iz njenih ustnic in vrgla je glavo nazaj, uživala je v užitku preden sem vpadel noter. Uporabil sem svoj palec za masiranje konico mojega tiča, čutil sem da postajam trd z vsakim gibom, ki ga je storila in z vsakim cviležem, ki ga je izpustila. Pograbil sem svoja jajca, se nežno igral z njimi medtem ko sem užival v predstavi; (T/I) je drgnila hitreje in rahlo se je nagnila, kazala svoje prsi na ogled. Hotel sem se jih dotakniti, jih čutiti, biti razlog zakaj je tako vzburjena.
"Louis," je tiho zastokala. Fuck. To me je hitro odpeljalo do roba, drgnila je v najvišji hitrosti. Hotel sem, da stoka moje ime; seve ne bi bilo prvič, da bi se zadovoljeval, šepetal (T/I) in jo videti tako; ampak to je bilo le v mojih mislim tokrat pa je prekleto resnično. Res se je dogajalo.
"Bog, (T/I) ..." sem zagodrnjal, drgnil sem se hitreje in si domišljal njene ustnice ovite okoli mene. Prekleto, res se počutim blizu. Ampak prehitro je. Hotel sem stisniti svoje oči skupaj, da bi zadržal, ampak nisem hotel zamuditi niti sekunde (T/I). Bila je zelo zagreta. Vlekla je svoje lase in si grizla ustnico ko si je njena dva prsta potisnila vase. Rdečica se je pojavila na njenem obrazu in se razširila po njenem vratu do vratnih kosti. Moje telo je hotelo poljubiti njen vrat in jo napolniti, ampak ostati moram tukaj. Če sem mislil, da je gledati jo v mini hlačkah in brez modrčka mučenje, je bilo nič v primerjavi s tem.
Gledal sem jo glasno stokati, ko je vbočila hrbet; mislil sem, da je bila blizu, ampak njeni prsti se niso ustavili. "Fuck ja, Louis." Nisem mogel gledati tega brez trzanja. Moram zadržati.
Zagodrnjal sem in nehote začel premikati boke naprej in nazaj, ko sem drkal. Začutil sem znoj, ki mi je tekel po vratu proti hrbtu. "Oh fuck," moje ustnice so poudarile zadnjo besedo ko sem se stresel; nisem mogel več zdržati in brez da bi opazil, sem prišel. Zaprl sem oči, ko sem še vedno božal moj trd penis. Pogledal sem (T/I), medtem ko so se moji prsti zakopali v moje lase. Nekaj kapljic moje tekočine je pristalo na njenem trebuhu, medtem ko si je masirala prsi.
"To je bilo zabavno," se je zarežala. Bog, bila je čudovita. Usedla se je in na hitro pogledala proti mojim prsim. "Najin pakt je zapečaten, okej?"
"Okej," sem se ji predrzno nasmehnil in jo poljubil na čelo. Vzel sem svoja oblačila in zapustil njeno sobo.
Po tem nisem mogel nehati razmišljati o vsaki njeni podrobnosti, ki sem jo videl. Njenih češnjevih bradavičk, krivulja njenih bokov, kako lahko rahlo vidiš njen kolk, če se uleže... Vse. Dnevi so leteli mimo in nisem mogel spati; predvsem zaradi tega, ker je bilo moja soba dobesedno poleg (T/I), in edina stvar med najinimi posteljami je bila stena. Še vedno sem jo lahko slišal po najinem "paktu"; stokati skoraj vsako noč in tu pa tam klicati moje ime in postajal sem jezen. Mislim o tem, da bi se zadovoljeval ko jo slišim, ampak ni tako dobro kot tisto kar sva imela zadnjič.
To je bedno.
Pretvarjala sva se kot da se ni nič zgodilo, ampak me je dosti dražila. Nehala je nositi spodnje perilo, ko sem doma in se začela tuširati z odprtimi vrati. Ta mala prasica. Iz tega ne bo prišla tako lahko.
Po dolgem tednu, ko sem gledal v strop, sem razmišljal kaj se je zdelo narobe. Bila je moja dobra prijateljica, ampak te misli so bile slabše. Njen obraz... Zelo zardi, ko je blizu. Dvigne boke, ko hoče več. To so stvari, ki jih ne bi smel vedeti, ampak jih in zdaj sem preklet. Že dolgo nisem imel punce; nazadnje, ko sem imel nekaj akcije, ki ni bila s pomočjo moje roke je bilo mesece nazaj, z enonočno avanturo. Pogosto je čutiti neustavljivo željo do polnosti, biti blizu vagine in imeti to izjemno 'stvar' z njo, ampak tokrat je bilo nekaj drugače. Bila je ona. Bila je (T/I). In točno sem vedel kaj sem hotel.
Zaprl sem vrata in prvič v zadnjih sedmih dneh so bila vrata njene kopalnice zaprta, ko se je prhala. Sedel sem na robu postelje pred kopalniškimi vrat; moj obraz skoraj brez čustev, razen napete brade, ampak znotraj si jo samo želim nesmiselno pofukati takoj ko jo vidim.
Ko je prišla izpod tuša, so bili njeni lasje zaviti v majhno brisačo, večja pa je pokrivala njen trup, njene sanjske noge so se še vedno videle in trudil sem se obdržati svoje oči na njenih.
"Kaj dogaja, Tommo?" je mimogrede vprašala, ko si je vrtela svoje lase v brisači, da bi jih osušila.
"Hočet te videti priti," nisem niti vprašal, bil sem enostaven.
"Kaj?"
"Rekel sem, da te hočem videti priti." Sprostil sem čeljust in strmel v tiste čudovite, otroške oči, ki so mi prišle do živega. "Videl si me priti prejšnji teden. Zakaj ne bi prekinila pakta? Naj te vidim, ko ti pride," sem rekel kot, da ne bi bilo nič, ampak še vedno odločen, prevladujoč. Najprej mi ni odgovorila, samo stala je tam za trenutek, dokler si ni odstranila najprej brisačo iz glave, nato pa počasi še drugo, z erotičnim nasmeškom na obrazu. Strmel sem v njeno podobo. Prekleto, še bolje je kot se spomnim. Iz njenih prsi je še vedno kapljalo zaradi prhe, njene bradavičke so bile kot majhni gumbi. Njeni boki so ostali popolni, kot vedno, njena rit je bila neverjetna, bila je tako mamljiva, in zadnje, edina razlika je bila da je bila tokrat lepo povoskana.
"Užival boš v tem," je rekla, ko je zasmrkala, medtem ko je njena roka potovala po njenem trebuhu, da bi se dotaknila sebe.
"Prekleto, da bom." Zgrabil sem njeno roko in jo potegnil bližje. Poljubil sem jo, kot da bi bilo moje življenje odvisno od tega; njene ustnice so bile kot droga. Imela je okusen par ustnic in polizal sem spodnjo, da bi me spustila noter. Njena usta so se okusila, kot sem si predstavljal, ampak njej jezik se je boril z mojim. Ko sem zmagal, je zastokala v moja usta in pograbil sem priložnost, da sem stisnil njeno rit. Udaril sem jo enkrat, samo zato ker je izgledalo, kot da prosijo za šeškanje.
"To je zato, ker si me cel teden dražila," sem jo še enkrat udaril in zastokala je v moj vrat, ko da bi tam skrivala svoj obraz. Slekel sem si majico in hlače, skoraj nisem prekinil najinega intenzivnega poljuba. Grobo sem jo vrgel na posteljo in dražil njeno režo z mojimi prsti. Čutil sem jo kako mokra je; to sem lahko počel sam v sanjah, in zdaj je kot v nebesih. Dve prsta sem potisnil v njeno toplo nožnico; bil sem obupan da bi jo sam zadovoljil. Poskušal sem zavihati prste vsakič, ko sem dosegel globoko mesto v njej, moja tehnika je imela čudovito reakcijo na njo. Vsak skot, ki je prišel iz nje je bil najlepši in najbolj erotičen zvok na svetu. Stokala je moje ime, cvilila zame, da bi ji nehal dražiti z mojimi prsti. "Louis, samo-" nikoli ni dokončala stavka, ker je začela bočiti svoj in si potegnila dol svoje lase. Postajal sem trd z vsakim potegom, ki ga je naredila odejam.
Spustil sem se na kolena in potegnil njene noge bližje k meni. Začel sem poljubljati njej klitoris in potiskati njene noge od strani do strani. Skoraj pripel sem jo na posteljo, ko sem začel delati naključne figure z mojim jezikom.
"Tako dobrega okusa si," sem zastokal, ne da bi ločil svoja usta od njene muce. Vibracije mojih besed, so zmrazile (T/I) in zopet je zastokala moje ime. Pripela je svoje boke in porival sem jo z mojimi prsti. Slika njenega zadovoljevanja pred mano mi je švignila skozi misli; njeni prsti so šli ven in noter tako kot delam jaz ravnokar. Fuck, bila je tako vroča. Sesal sem vsak delček njenega spola in počutil sem se, kot da pre-cum kaplja iz mojega tiča. Zakaj je tako prekleto nepremagljiva? Kako za vraga to počne?
"Oh, Lou!" Objela je mojo glavo s svojimi nogami in njeni boki so se začeli krčiti. Čutil sem sladke sokove njene muce, ki so kapljali čez moje ustnice. Polizal sem jih in počasi dražil njen klitoris, ko sem zlezel nanjo. "Srečen?" je izdihnila, njen orgazem jo je prevzel s tako milino, da je bilo kot predstava zame.
"Več kot to." Poljubil sem luknjico med njenimi prsi in frcnil eno od njenih bradavičk, zaslužil sem si cvilež in njenih ustnic. "To ti je všeč, ne (T/I)?" sem ji pomežiknil in potegnila je moj obraz do njenega. Spet sem jo poljubil, tokrat sem pustil njenemu jeziku, da je zmagal. Začel sem poljubljati njen vrat in nezavedno sem drgnil svojega prijateljčka zoper njene mokrote in njenega toplega jedra. Oba sva zastokala skoraj v sinhronizaciji, občutek je bil preveč neverjeten.
"Louis," je zašepetala v moje uho, ko je kopala svoje prste v mojih laseh. "Hočem, da me pofukaš," je končala. Dvignil sem svoj obraz od njene kože in gledal njene oči napolnjene s čisto željo.
"Mislil sem da ne boš nikoli vprašala," sem se zarežal in prodrl vanjo, gledal vsako mišico njenega telesa, ki se je spreminjala vsako sekundo. Njena usta so naredila majhno "o" figuro in njene oči so se stisnile tako tesno, kot da moji prsti prej niso storili ničesar. Njene 'stene' so ovijale mojega tiča ko sem se poskušal premikati kolikor hitro sem se lahko, bilo je prekleto tesno.
"Oh bog, Louis!" njene prste je preselila dol po mojem vratu do hrbta, da bi začela delati oznake po moji koži, ko je zastokala, njeno telo se je streslo v užitku.
Njeni stoki in moje godrnjanje so se mešali v sobi; hočem sem jo slišati glasnejšo. "Tako si tesna, dolgo že nisi bila pofukana tako dobro, ne (T/I)?" Zacvilila je kot ja in čutil sem njene stene stiskati ampak ni bila blizu vrhunca, bil je le rahel premik. Skoraj sem se počutil, da bom prišel ko je to storila. "Fuck, (T/I) naredi to še enkrat" sem zagodrnjal ko sem začel potiskati hitreje, s težjim gibanjem, šel bolj globoko vanjo. Skoraj je zadrževala krike. "Louis!" moje ime je bila nova njena najljubša beseda; bila jo je navajena uporabljati med vsakim stokom in prekletstvom besed.
Zopet sem čutil jo stisniti. "Shit!" prisežem "(T/I) Jaz- Fuck- Prišel bom," sem dahnil.
"Masiraj moj klitoris, Louis," sem je zahahljala, njen glas je zvenel kot da je težko dihala in vedela je, da je prav tako blizu. Svoj palec sem dal na njen klitoris in začel delati različne vzorce. Skoraj sem polil svojo tekočino znotraj nje, ampak je zakričala in njene stene so me objele še zadnjič; to je bilo dovolj da sem doživel intenziven vrhunec.
"Oh fuck..." stisnil sem oči in trznil. Zamrznil sem, ko sem jo napolnil in ona je premikala svoje boke z vsakim krčem. Njene oči so srečale moji in počil sem glavo na njenem vratu; bil sem utrujen. "Zabaval sem se med kršenjem pakta," sem se nasmehnil.
"Tudi jaz," se je zarežala. Legel sem poleg nje ko se je stisnila k mojim prsim. "Naredil si me, da sem se počutila tako dobro, Lou."
Nasmehnil sem se, fantazija je ravno postala resničnost. "To morava ponoviti."
Pogledala je k meni, rahlo presenečena. "Misliš zdaj ali na splošno?""Na splošno." Vzel sem njeno roko. Upal sem, da ne bo zavrnila moje ponudbe. Dala mi je drzen nasmešek na njenem obrazu, ko se je premaknila dol. "Velja," mi je dala hiter poljub na ustnice. "Ampak pojdiva za drugo rundo." Izginila je med odejami med mojimi nogami. "Fuck," je ušel iz mojih ustnic ko sem čutil njene ustnice okoli mojega prijateljčka.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

The end hahahha:'D Tale je biu še tak bol mil preference al kak naj rečem hahaha:'D Maste kašne želje za naslednjega? c: Jas mam sicer u mislih Harryevega če se strinjate?:*
29. januar 2014
Aaaaaa Omgggg ful dobr ahahah ja dej od harryja al pa od zaynaa prosim
29. januar 2014
u120926
u120926
fuck........ damn... ful dober prevod... NEXT!!!
29. januar 2014
super prevajaš hh *o*

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
29. januar 2014
Neext!!!
29. januar 2014
Omg, gurl. I can't *OOOOOOOOOOOOOOOOOO*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
30. januar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeext
30. januar 2014
neext
30. januar 2014
neeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxtttttttttttt
30. januar 2014
Neeeext *o*
30. januar 2014
Lahko Harry, Al pa niall
31. januar 2014
neeeeeeeeext
31. januar 2014
u151961
u151961
Wow hvala za taki odziv:'D
Izbiram med Harryevimi preferenci tak da jaa c: <3
31. januar 2014
neeeext*o*
01. februar 2014
Ja harry al pa niall
01. februar 2014
hihi^^
lohka bi tut kaj od Zayna ;D
01. februar 2014
next
04. februar 2014
u164267
u164267
next
04. februar 2014
harry al pa niall
next
06. februar 2014
next
06. februar 2014
u151961
u151961
PUNCEEE:'D
Novi preference preveden:*
http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-rulers/67768/
09. februar 2014
Wauu :-O
09. februar 2014
neeeeeeeext
10. februar 2014
u151961
u151961
USPEL MI JE PREVEST NOV PREFERENCE!:'D <3
http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-niam-threesome/68330/
22. februar 2014
Nekst !
Haha..popouno ! <3
28. februar 2014
u151961
u151961
WOHOOOO I made it!:'D
Novi preference z Niallom preveden:* http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-high/69648/
04. april 2014
Next!
27. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg