Zdraooo *w*
Tak kot sem rekla, prišla je nova pohotna kratka zgodbica (okej to se čudno sliši haha) samo da jo tokrat prevajam sama. Tisti dve prevajalki ki sta rekli, da bi prevajali z mano se nič ne 'oglasita', oz. Pia se je zbrisala, Nadje pa ni nič gor .. tak da, konec filozofiranja haha $

Aja pa da ne pozabim, prvo preberite to zgodbico :
* http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualrustrations-to-punish-you/55961/1
Ko preberete tisto (To Punish You), preberite to :
* http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualrustrations-truth-or-dare/56406/1

Tak da, ko preberete oni dve lahko začnete s toto haha .. in z mano je danes nekaj narobe, kr nekaj si ga bluzim tak da tukaj mate, uživajte ob branju!

*** Story in english: http://1dsexualfrustrations.tumblr.com/post/36974503456/the-doctor-will-see-you-now
*** Hopu you enjoy it <3 Thank you for taking your time and reading my translated short horny story, love you all :*

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nisem se mogla ustaviti pred tolčenjem mojim podplatov ob tla pred ginekološko ordinacijo; oster zvok mojih baletnih nog je bila edina stvar, ki me je ustavljala pred šprintom čez izhod. To ni bil ravno moj najljubši prostor za biti, ampak nisem bila nora. Vedela sem, da je nekaj narobe … tam spodaj. In da ne bi prišla, bi bilo približno tako uporabno kot dati joške na moškega. (okej to nisem glih vedla kak naj prevedem, se opravičujem)
Da vse povem odkrito, da sem padla v to stvar za … pridobivanje vzpodbudila v najslabših krajih in ob najslabših časih. Bilo je noro. Lahko bi preprosto sedela v službi in bi mi prišlo, kot vročičen in montažen ogenj, kot da bi mi vezal vozle v trebuhu, občutek, kot da bi mi lahko prišlo vsako sekundo. In ljudje te vedno sprašujejo razna vprašanja, ko si začneš gristi jezik da bi preprečil stokanje v javnosti.
''Gospodična (T/I/P)'' je sestra zaklicala, vidno prijetna ženska z 'divjo vršavo' sivo frizuro, in češnjevo rdečimi licami obeh staneh nosu.
''Jap'' vstala sem se, več kot pripravljena da opravim s tem in da se to kmalu konča. Sestra me je vodila do bleščečo bele sobe, ki se je 'kopala' v soncu od odbijajočega paviljona zunaj ordinacije. Skoraj sem omedlela, ko sem videla ležeči stol na katerem sem mogla ležat.
Naročila mi je, naj se preoblečem v tanko papirnato obleko in se udobno namestim, kar sem seveda storila ... z nekaj težavami. V stremena za noge je bilo najtežje, zato sem se stremenom v celoti izognila, noge sem držala tesno skupaj in prisiljevala moj um, da ne bi šla tja dol.
Legla sem na stol, ožela roke skupaj in se poigravala z prsti, nato sem jih zvila v lepljiv vozel. Nekaj v sobi je bilo strašno, kar me je vrglo iz tira. Grizla sem si ustnico, ko so se vrata odprla. 'Pust' človek, za katerega sem lahko predvidevala da je zdravnik je stopil v ordinacijo. Njegovi lasje so bili lepi, kodri čokoladne barve v popolnem neredu, njegove oči v zeleni barvi, ki so me našle skoraj v trenutku. S svojimi zgornjimi sprednjimi zobmi sem se še bolj ugriznila v svojo spodnjo ustnico. Moški ginekolog? Čakaj malo. Zagotovo, pa so bila nekakšna pravila proti temu. Človek je bil dobesedno plačan gledati neskončno 'parado' napol golih žensk. Jebiga.
''Živjo, jaz sem dr. Harry Styles, lahko me kličeš Harry,'' je rekel, stopil noter in vljudno zaprl vrata za seboj.
V eni roki je držal neke papirje, v drugi pa pisalo. Naslednji izdih, ki sem ga izpustila je prišel ven hitreje kot vsi ostali. Vijugast občutek med mojimi nogami me je naredil nervozno. Ne, ne tukaj. Ne zdaj. Tam sem čutila toploto, 'ojačitev' mojih udov. <Samo ne glej ga v oči>, sem si mislila neprepričljivo, poskušala sem preprečiti tisto za kar sem vedela da prihaja.
''Zdaj (T/I)'' malo se je namrdnil ko je prebral moje ime, ''Kaj se zdi da je problem?''
''Um..'' sem nenadoma zajeclala, iskala pravo besedo, ''preo .. preobčutljivost.''
''V redu..'' je strogo pokimal in hitro nekaj napisal na papir, ''To je v spolnem vidiku? Ali je boleče, v kakršnem koli vidiku?'' Harry je za trenutek ostal na istem mestu, za trenutek me je radovedno opazoval z zoženim pogledom.
''Spolno,'' sem zamrmrala, osramočena katerega koli razloga.
''Prav torej,'' Harry se je naslonil na nekakšno naslonjalo, ''Slučajno kaj še povečuje občutek, ste opazili kaj takega?''
''Kar .. kar pride ..'' sem pohitela z besedami, ''Že najmanjši dotik ali videz in že si ne morem pomagati. Vedno sem vzburjena in vem, da to ni normalno. Spraševala sem se, če slučajno obstaja, veste, kakšna magična tableta ali kaj podobnega, da bi lahko samo 'tresknila' z mojimi petkami in puuf, vse bi bilo normalno..''
''Puf,'' njegove rožnate ustnice so se ločile ob besedi. Nasmehnil se mi je, preden je odkorakal nazaj in zapisal nekaj na papir. ''Ni tako enostavno (T/I) .. Naj ti povem naravnost, želiš si, da bi bila manj vzburjena?'' Nasmeh mu je ostal na obrazu, ''zdaj, ti si prva glede tega.'' je dodal tiho.
''Jaz .. samo'' poskušala sem zveneti ogorčeno, ''To vpliva na moje življenje, okej?''
''Vidim,'' pogladil je svoje 'značilnosti' in me pogledal naravnost v oči, ''No, kolikor mi je znano, ni zdravila za - se opravičujem mojemu izrazu - pohotnost.'' čutila sem rdečico na moji koži kako je rasla ob njegovih besedah, ''Naredil bom majhne test in bova videla kako bo šlo.'' odložil je papirje in dvignil veliko roko.
''Zdaj, zaprite oči,'' je naročil, ''in mi povejte če ne boste čutili ničesar.'' Čutila sem nekaj prstov bobnati po mojih nogah.
''Ste čutili to?'' je zamrmral.
''Ja,'' sem zamrmrala nazaj. Z vitkimi in dolgimi prsti je zdrnil do okrogle kosti mojega gležnja, in pobobnal nekajkrat okoli okrogle kože. (tisto pri gležnju na zunanji strani če veste kaj mislim)
''To tudi?''
''Ja.''
Z prsti je potolkel po mojem kolenu, ''Kaj pa tole?''
''Jap.''
Ukrivljenost njegove roke je nežno 'božala' moje stegno, z prsti je bobnal čez mojo kožo. Rahlo je pritisnil navznoter, ter nežno stisnil.
''In tole?'' njegove oči so zaplapolale, ko sem jaz odprla moje.
''Ja,'' sem zašepetala, moja usta rahlo narazen. Spet je pogledal dol in s prsti rahlo pobobnal pod robom moje tanke papirnatne obleke. Tam je rahlo 'obdrgnil' dva prsta, blizu mojega vhoda, ki je puščal, toliko za informacijo. (bla je 'mokra' haha)
''Čutiš tole?'' je zamrmral, njegovo čelo je bilo rahlo zgubano zaradi koncentracije.
''Uh, huh..'' poskušala sem ne stokati.
''V redu,'' zravnal se je, njegove roke so šle zraven, ''Dobro, vaši kognitivni odzivi se zdijo normalni. Jaz bom samo preveril tam spodaj in se prepričal, da ni nobenih notranjih problemov, prav?''
Počakal je, da sem razširila noge za njega, z nogami sem se spotikala ko sem jih poskušala vstavit v tista grozna stremena. Nataknil si je medicinske rokavice, in z elastiko udaril ob koncu zapestja. Pogled sem usmerila po celi sobi, ko je svojo glavo približal mojemu mednožju. Iskal je moj vhod in svoj pogled zaklenil tam. Čutila sem njegovo vročo sapo pri mojem ščegetavčku v nekaj pičlih sekundah. Uporabila sem svoj trud pred tem, da mi ne bi prišlo ravno takrat in tam, grabila sem ročaj stola in se trudila sprostiti napetost nekje drugje v mojem telesu.
Orokavičen prst je pritisnil na mojo 'režo' in ga obdržal tam; pospešeno sem dihala, vedela sem da moje dihanje 'skače'. Živčno sem se trudila, da ne bi naredila kakšnega zvoka. Majhno cviljenje je v vsakem primeru prišlo iz mojih ust, ko je s prsti obdrgnil ob moje mednožje, hotel v moj vhod z pinceto.
''Sranje,'' sem zasopla, moje prsi so se začele hitreje in težje dvigati in spuščati. Zavedati sem se začela, kako neredno je bilo moje dihanje. Z boki sem se uprla proti njemu, njegove ustnice so se obdrgnile ob moj ščegetavček, ni bil povsem pripravljen na to, kaj sem mu naredila.
Z glavo je ostal med mojimi nogami za trenutek, verjetno pretresen. Nora bolnica ga je prisilila, da ji je dal mouthjob. Ne, da bi me nujno zanimalo. Zastokala sem ob spominu na občutek njegovih ustnic, kako 'debele' in mehke so bile.
Spet sem uprla boke proti njemu, tokrat je dal poljub ko je naredil kontakt z mojim mednožjem. Samega sebe je še bolj 'pokopal' vame, z svojim jezikom je brisal mojo 'režo', lačno je lizal mojo mokroto, hotel je še več.
''Mmmm, hmm..'' sem zastokala, prikimavala sem mu naj nadaljuje. Njegove ustnice so našle moj klitoris in ga obkrožile, njegov jezik me je okušal, ostal je na istem mestu. Svoje roke sem hitro in grobo premaknila na njegove kodre, prste sem zataknila za njih in ga potegnile še bolj proti mojemu mednožju. Z prsti se je oprijel mojih bokov tik pod robom obleke, ki sem jo imela oblečeno, stisnil me je za njih in s tem povzročil še glasnejše stokanje ki je prihajalo iz mojega grla. Vedela sem, da mi bo kmalu prišlo, ta občutek v meni se je gradil in gradil z vsakim dotikom. Poljubil je moj klitoris in se nato preselil proti mojemu vhodu, z jezikom je kar prodrl vame in jezik usmeril navzgor.
''Sranje,'' sem zastokala, moja sprostitev (pač da ji bo prišlo) je bila neizbežna, tako kot vedno. Njegov jezik je plesal okoli mojega klitorisa v obliki številke 8, svoje ustnice je še bolj prisesal ob mojo muco in me izločal iz mojega uma v celoti.
''Oh bog,'' sem zastokala, končno sem doživela orgazem. Sprostila sem svoje telo nazaj na stol ko mi je prišlo. Harry se je umaknil izven mojega mednožja in si z rokavom svojega belega plašča obrisal ustnice. Njegovi kodri so bili malo bolj razmršeni kot prej, zahvala gre mojim poželjivim prstom. Ko je vstal, se je del mene začel zavedat kaj sem ravnokar storila.
''Um,'' Ugriznila sem se v ustnico, in spet prekrižala moje noge tako, da vsaj nebi strmel.
''No,'' Harry je ujel svojo sapo, ''Interno, se zdite v redu. Ni bilo okvirnih povzročevalcev za biološki razlog za vaše občutljivo stanje.''
''Okej,'' sem zamrmrala, ''Oprosti .. Predvidevam da nisi navajen, da ti tole delajo tvoje pacientke..''
''Ne,'' Harry se je nasmehnil, njegove oči so našle moje, ''ne da se pritožujem. Tako dolgo kot si ... pacientka .. '' njegove besede so zvenele nevarno, oči so se mu zožale, ''Ne vidim nobenega razloga za ..'' nehal je govoriti, gledal me je naravnost čudovito.
V nekaj sekundah je bila moja tanka papirnata obleka na tleh. Samo v pinki nedrcu sem ga srečala ne pol poti čez sobo. Njegove ustnice so našle moje, moji prsti so se trdno oklepali njegove ledeno modre kravate in ga tiščali še bolj k sebi. Svoj jezik je porinil v moje grlo, in vzel eno mojo dlan in jo položil na njegovo izboklino v hlačah, drgnil se je z mano, da bi mi pokazal kakšen tempo je hotel. Odprla sem mu gumb na hlačah in zraven zadrgo. Njegove veke so zaplapolale ko jih je zaprl, ko sem jaz pokleknila. Sranje. Nisem bila edina, ki je imela težave z vzburjenjem.
Skozi njegove boksarice sem lahko videla kakšna je njegova dolžina. Z palcema sem prijela njegove boksarice ob strani in jih potegnila proti gležnjem, vzela sem njegovo dolžino v usta ko sem lahko. Naslonil se je na mizo za paciente za podporo, ko je svoje boke zabijal v moj obraz. Njegove dolžine sem vzela kolikor sem lahko, moja lica so bila rahlo votla ko je svojo dolžino uprl vame. Zastokal je, ko sem polizala njegova 'jajca', po njegovi dolžini sem ga dražila rahlo z mojimi zobmi vse nazaj do vrha. Pogoltnila sem slino in in vzela njegovo dolžino spet v moj usta. Povem lahko, da je bil že blizu orgazma, glede na njegovo stokanje in po načinu kako je njegova dolžina trzala na vsaki strani mojih lic.
Ni trajalo dolgo preden me je prijel za brado in me potegnil navzgor, prisilil me je da sem spustila njegovo dolžino iz ust. Vstal me je gor in me enkrat poljubil.
''Ne še,'' je zamrmral in me prijel za moje mednožje. Močno je stisnil in si prislužil še večje stokanje. Z nekaj poguma - ki ne vem kje sem ga dobila - sem se odmaknila od njega in se obrnila. Moje dlani sem potisnila v usnje na stolu na katerem sem ležala in mu nastavila svojo zadnjico, ampak nisem bila dovolj močna da bi obrnila glavo in bi preverila njegov izraz. Slišala sem, da si je slekel hlače in se sezul preden je stopil do mene.Z svojimi blazinicami prstov je prijel moje boke.
''Mislim, da to ni običajnen termin, tako kot so vsi ostali.'' sem se rahlo nasmehnila in zbrala dovolj moči da sem obrnila svojo glavo in ga pogledala.
''Tako kot sem rekel..'' še bolj me je stisnil za boke, ''Ne moti me.''
Počasi je vstopil vame, ''Ohh..'' sem zastokala ob občutku kako dobro se je zdelo, glede na to kako hitro je našel mojo šibko točko. Hotela sem ga še globje v sebi, njegova dolžina je drsela mimo mojih 'sten' (okej to se čudno sliši haha) kot da ne bi bilo nič. Grobo se je zapičil vame, mogla sem se prilagoditi njegovemu debelemu in velikemu prijateljčku.
''Ti je všeč to?'' Naslonil se je name od zadaj in prislonil svoje ustnice nevarno blizu mojemu vratu, ''Ti je všeč vedeti, da bi lahko kdorkoli vstopil v sobo in videl naju, kako fukava?''
''Oh .. ugh..'' začel je močno prodirati vame, potiskati me na robu stola, ''Sranje .. oh, Harry .. fuck .. ne nehaj, ne nehaj, prekleto ne nehaj!'' Glasnost mojega glasu je hitro rasla, in bila sem prepričana da je nekdo zagotovo imel možnost da naju je slišal. Harry je sikal nekaj časa proti moji koži preden me je prijel za ramena in je začel stokati na glas. Užitek me je preplavil, bil je boljši kot kadarkoli drugega kar sem kdaj čutila. Ko je užitek šel skozi moje telo, sem skoraj dobila solze v očeh. Glavo sem nagnila navzdol da so lasje leteli po zraku, ko sem si močno grizla spodnjo ustnico.
''Oh..'' je Harry rekel, ''Si rada jebana ob stolu, huh?''
''Uh.. huh,'' sem zastokala, saj nisem mogla reči ničesar drugega. Slišala sem premik stola ko se je Harry še enkrat zelo močno zapičil vame, stol se je še kar naprej premikal z najino aktivnostjo.
''Ti bo prišlo okoli mojega tiča (T/I)?''
''Ja,'' sem glasno zasopla, in pustila užitku da je preplavil vse moje čute, nisem mogla več držati. Z svojo zadnjico sem nekajkrat - brezciljo - zanihala nazaj. Kmalu je tudi Harry doživel orgazem, po nekaj mučnih in tihih sekundah, ampak se ni potegnil ven. Stal je na istem mestu za trenutek, še vedno se je držal blizu mene in lovil svojo sapo.
Čez trenutek se je potegnil ven. Vzel je svoje boksarice in hlače, ter se oblekel, ponovno zapel gumb in zadro preden me je poljubil na ramo.
''Kako se počutite zdaj, (T/I)?'' je vprašal, nemogoče spet strokoven.
''Bolje,'' sem zasopla ko sem dosegla mojo obleko v koncu sobe, ''mislim, da sem našla mojo čarobno tabletko.''
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
So, this is the end ;* Thank you for your attention! <333333
Anja loves ya' :3
02. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeextt

to pa je zdravnik
lahko kakšen del,ko je Zayn not ??hvala,če bošš
02. julij 2013
u121843
u121843
Omg Harry zdravnik x''D
Hahaha wau! Kje si se ti naučila tko dobr prevajat?
Omg *o* Perfect ;*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. julij 2013
u76594
u76594
omg neeexttt
02. julij 2013
u73962
u73962
hahahaha,kira odbra
next!!!!!!!
02. julij 2013
u90139
u90139
Next!
02. julij 2013
neeeeeeeeeext
02. julij 2013
u117133
u117133
hahaha neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. julij 2013
u118203
u118203
''Si rada jebana ob stolu, huh?'' omg umiram hahahhahahahha
02. julij 2013
u130737
u130737
Hahahahahah našla je svojo čarobno tabletko ahah
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
02. julij 2013
u128524
u128524
Harry, pa zdravnik. Ahahaha. Vic tisočletja.... :-P

Neeeeeeeeeeeext
02. julij 2013
Neeeext
02. julij 2013
u27814
u27814
Neeext
03. julij 2013
hahaha
next
03. julij 2013
u138909
u138909
neeeext ful dobr
03. julij 2013
next!
03. julij 2013
NEEEEEEEEEEEXT!!! omg! jst sem obsedena! hahaha
03. julij 2013
u126497
u126497
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext hahaha zakon
03. julij 2013
huh, next!!!
03. julij 2013
hahaha vesela sem da vam je všeč trudim se prevajat najboljše kolko gre, in verjemite da je kar težko haha .. če ma kera kako vprašanje me lahko tu vpraša, pa če bi kera hotla prevajat zraven mene lahko :*
Sтуℓєѕ•ƒσяєνєя google prevajalnik pomaga pri prevajanju haha $
ʟσʟʟıρσρ.* bom poiskala eno na tvojo željo ;*
03. julij 2013
Hahahahahah omfc
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. julij 2013
u122289
u122289
omfg! a mam lahko tut jz tega ginekologa? usak dan bi bla pr njeeem! ahahahaha...
neext!
03. julij 2013
Next
03. julij 2013
u138223
u138223
OMFG UBIJAM ZA TAKEGA GINEKOLOGA....... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!
03. julij 2013
jaz bi prebrala eno o niallu,ker si ga najlažje predstavljam kak fuka .
hahhahaha v glavnem d-best prevajalka si.
nneeeeeeeeexxtttt
03. julij 2013
neeext
03. julij 2013
tnxx :*
03. julij 2013
u121843
u121843
Haha ja sam google ne more pol tko dobr prevest kt ti ;*
03. julij 2013
ѕтуℓєѕ вιтcн okej, torej naslednji bo o Zaynu (Zayn girls where are youu?) po tistem bo pa o Niallu (Niall girls jeeaah) okej? če ma katera kako željo, mi lahko reče, ker jas mam okrog 20 totih kratkih horny preferencov in jih bom verjetno vse prevedla med počitnicami, tak da veste da tole ni zadnji haha *w* pa hvala haha sam mislim da ne glih <3
dιrecтιoɴer* pa mi bo pomagala pri prevajanju ker se je javla da bi lahko pomaga, če hoče pa lahko pride še katera zraven <3
Sтуℓєѕ•ƒσяєνєя jah sej to je res ja, pa gugl tak nea vreju prevede, jas vbistvu če keri stavek čisto razumem ga prevedem brez prevajalnika, če ne pa pač grem na gugl prevajalnik pa nekak skup sestavim stavke in pač prevedem haha ;*
~ In ja punce niste edine ki bi ubijale za takega ginekologa haha, mene definitivno nebi blo strah it k njemu, šκяıłłex.∞ pa sma tak že dve da bi ble vsaki dan tam haha ..
~~ novi link od prevedene zgodbice pride bom prilepla sem, in na prejšnji dve okej? see ya' <33333
03. julij 2013
u118203
u118203
a je lahk kšn preference z usmi al pa sam harryjem,pč k si še devica,pa še nisi polnoletna?
hwala če boš
03. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani