Heloou;* no torej, kot sem rekla, prevedla sem Niallov horny preference, tak kot sem oblubla ta je ful horny ampak res FUL FUL horny, in da vam nebom zdaj več gušla je tu preveden preference

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

In ja, tu so še preferenci ki sem jih do zdaj prevedla, za tiste ko še ne veste ..

1.* https://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualrustrations-to-punish-you/55961/

2.* https://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualrustrations-truth-or-dare/56406/

3* https://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-the-doctor-will-see-you-now/57781/

4.* https://www.igre123.com/forum/tema/dirty-zayn-malik-imagine/59170/

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

*Zgodba v angleščini; https://1dsexualfrustrations.tumblr.com/post/36786455612/the-c-word *

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
*OPOZORILO!!!!!!!!!!!*
*NEKATERE SLIKE SO ZA +18 HAHAHAHA*
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

https://media.tumblr.com/tumblr_me8a7fZFKa1qdc61z.png

*ZGODBA V SLOVENŠČINI*

Niall se je zapodil vame, spravil v sendvič med njegovo trdo erekcijo in žimnico. »Oh bog, pogrešal sem te cel teden, babe,« je zastokal v moj vrat, grizel določene predele kože z svojimi zobmi, sesal in vlekel, ter žgečkal s svojim jezikom.

»Samo zapustil bom band,« je dahnil, »Sploh mi ni mar. Dokler te lahko jebem vsako sekundo vsakega dneva,« z roko je potoval vedno nižje po sprednji strani kavbojk. Čutil je okrog z radovednimi prsti in smuknil pod rob, prijel me je za mednožje in me dražil, »Splačalo se bo.«

»Mmmm Niall...« sem zastokala pod njim, »Kdo bo moj 'sugar daddy' potem?«

Zasmejal se je med mojo ramo in vratom, premaknil pramene las, ki so bili tam. Svoje roke sem položila na njegov hrbet, praskala z dolgimi nohti v obliki lune čez njegove mišice, ki so bile pod njegovo kožo. Začel je drgniti moje mednožje, na moje stegno je za nekaj časa poravnal svojo sprednjo stran kavbojk. Njegova prosta roka se je 'pasla' na mojih prsih z dolgim palcem, potoval je mimo mojega modrčka in prestavil roko na eno stran mojih bokov. Grizla sem si ustnico in povlekla blazino čez mojo glavo.

https://24.media.tumblr.com/tumblr_m8ogaaBz581rdg1jyo1_500.gif

Njegove ustnice so našle dele vratu, zaradi katerih sem začela stokat. Obkrožil je nekaj znamenj z svojim jezikom, navlažil kožo dovolj, da ko je obrusil konico svojega nosa ob mene je drsel gladko po mojem vratu.

»Sploh se ti ne sanja, kako trd sem zate, baby...« je rekel, dvignil glavo in me pogledal. Stisnil je moje mednožje z celo dlanjo, raztegnil šive na robu mojih kavbojk s svojim zapestjem. »Kako močno si te želim med vajami, težko je, baby..,« njegovo hihitanje je lebdelo nad mojo kožo, »Kaj mi delaš, sploh se ne morem skoncentrirati, tako sem trd zate..« z roko sem zdrsnila proti njegovemu tilniku in se dvignila, pritisnila moje ustnice ob njegove.

»Utihni in me pofukaj..« sem zamrmrala pod njim. Zapodila sva se drug v drugega, z sebe vlekla kavbojke medtem ko je Niall stegnil roko proti nočni omarici za kondom.

»Ah, damn..« je zasopel, zavedajoč se, da nama jih je zmanjkalo.

»Damn, um.. saj lahko- «

»Ne daj no,« se je Niall zasmejal in me pocukal za roko, zvalil z postelje v prepotenem kupu z njim vred. Zapel si je kavbojke in oblekel majico, obul čevlje in vzel jakno. Gledal je za jopico, premetaval stvari v mene, ko je našel eno zmečkano jopico na tleh pri košari za perilo. Hitro sem si jo oblekla in jo malo uredila, da je zgledala dobro na meni. Stopil je proti meni in mi zapel kavbojke, lačno poljubljal moje čelo.

»Kaj pa če naju kdo vidi?« me je zaskrbelo, premetavala sem kapuco nad mojo glavo, ko sva hodila proti lekarni.

»Takšna skrbnica, (T/I),« je zasmrkal, počil po zadnjici in me porinil noter.

»Bolje zate, da je bil to tvoj prst, Niall,« sem zamrmrala, ko je hodil pred mano, oči je imel na visečih znakih nad prehodih. Zavrtel se je na mestu in mi pomežiknil.

https://24.media.tumblr.com/tumblr_me0v7fSAMT1r8q6ewo1_500.gif

»Ti si smešno dekle, (T/I),« se je nasmehnil in še hitreje stopil do hodnika v katerem so bili kondomi. Oprezno sem mu sledila, med prsti sem vrtela vrvice od jopice ko sem šla za njim.

»Okej..« je Niall začel, sprehajal se je gor in dol po hodniku. »Katere želiš? Kaj posebnega? Trojanski? Z jagodnim okusom? Oooo, rebrasti..« stopil je za mano, in držal moje boke v svojih rokah, zibljajoče. »Za njen užitek,« mi je nevarno zašepetal v uho preden me je prijel za ušesno mešico. Tresla sem se, bila sem bolj mokra kot prej na sredini lekarne.

»Samo vzemi tole,« sem zamrmrala, zadrževala vesel izraz, ki se je hotel prikazati na mojem obrazu. Stopila sem na prste in izbrala en zavojček kondomov po naključju.

»Babe, jaz sem veliko prevelik za tele,« se je Niall zasmejal in mi vzel zavojček iz rok. Položil jih je nazaj na svoje mesto, in segel po zavojčku za večjo velikost. Položil jih je v mojo odprto dlan z nasmehom, »v redu babe, zdaj lahko greva.«

Odšla sva, obkrožila sva kotiček samo, da bi se pretihotapila skupini mladih, hihitajočih se oboževalcev. Nazaj sem zavila z očmi ob njihovih skupno široko-odprtimi očmi in cviljenjem, »Niall Horan, O moj bog, woow, hej, Nial!«

»Oh.. hej,« Niall se je jecljaje nasmehnil. Potegnila sem ga za rokav, obupno poskušala skriti zavojček kondomov za njegovim hrbtom.

»Kaj pa je tole?« Vprašala je ena izmed mlajših oboževalcev, kazajoč na zavojček kondomov. Pogledala sem bolj dol in se končno zavedla kaj je videla. Pogledala sem v tla in besno zardela.

»Um.. samo obliži ...« je Niall nerodno rekel, »ja, samo nekaj obližev.. oprostite družba. Malo se nama mudi.. « zahvalil se jim je, me prijel za roko in odvlekel za pult, vrata so zaloputnila za nama.

»Morava priti domov..« mi je zarenčal v uho, »ali pa te bom pofukal kar pred kioskom.«

Vse kar sem lahko naredila je bilo da sem Niallu sledila. Svojo roko je držal na mojem hrbtu ko je plačal za kondome. Zahvalil se je prodajalcu in naju pohitel ven in do avta. (nevem kak naj drugač prevedem, sori)

»Babe ..« je zastokal ko sva se peljala po avtocesti, s svojo roko sem mu delala ravne linije na stegnih. Začutila sem, da se je hitrost avta rahlo zvišala, »ne delaj mi tega.. «

Zahihitala sem se na sovoznikovem sedežu. Njegovi členki so bili beli kot stena, roko je naslonil čez volan. Zapeljal je čez stop znak ko se je semafor prižgal rdeče.

»Se ti sploh sanja, koliko prometnih kršitev delaš s tem ko me dražiš?« Škatlico kondomov je ponesel k ustnicam in jo rahlo vgriznil na robu škatlice, z drugo roko je vozil avto.

https://media.tumblr.com/tumblr_mc62j5Spzm1ry6wqf.gif

S svojimi prsti sem bobnala od njegovega stegna proti njegovemu mednožju. Preden je lahko ugovarjal, sem mu potegnila dol zadrgo in odpela gumb. Z roko sem potovala znotraj njegovih boksaric, prijela sem ga za njegovo dolžino, občutno topla v moji dlani. Dvignil je svoje boke in nato zdrsnil nazaj v sovoznikov sedež. »Sranje, (T/I)« Niall je skoraj zavil z ceste, dihal je globoko.

»Oči na cesto, Niall« sem zamrmrala, drsela z dlanjo gor in dol po njegovi dolžini. Dosegla sem glavico in jo obkrožila s prstom, potovala sem nazaj proti začetku njegove dolžine. Oplazila sem 'kožico' z mojimi nohti, zaslužila sem si stok, ki je prihajal iz Niallovih ust.

»Fuck,« je zastokal, spet nerodno premaknil na sedežu. Naslonila sem se nazaj na sedež avtomobila, smejala sem se mu ko sem pumpala gor in dol. Z svojo roko sem zdrsnila pod rob mojih hlačk, postajala sem vedno bolj mokra ob pogledu na Niallov resen obraz. Prijela sem se za mednožje in z dlanjo drgnila trdo in metodično. Prevzemal me je užitek ko sem videla Niallove oči v 'vogalih' ko me je oplazil z pogledom, našla sem ščegetavček in pritisnila navznoter. Niall je obrnil pogled proti meni, in oči so mu padle na mojo roko katero sem zakopala v svoje kavbojke.

»Fuck it,« je zastokal in parkiral avto na strani ceste. Raztrgal je paketek kondomov in vzel enega. Zavojček je pretrgal s svojimi zobmi in se prevrnil do mene.

»Zadnji sedeži,« je ukazal in požrl slino. Moja roka je spustila njegovo premoženje, slekla sem si 'kapuco', odpela modrček, ko sem plezala čez sedeže da bi se vlegla na usnjeno notranjost njegovega '4WD'. Strgal je srajco z sebe in naredil isto kot jaz, dokler ni lebdel nad mano. Naslonil se je name in me grobo poljubil, tekmovala sva dokler ni razprl mojih ustnic z jezikom in ga porinil v moje grlo. (jezik, da nebo pomote haha) Zapičil se je vame, ugriznil me je da bi zadušil moj krik.

https://24.media.tumblr.com/tumblr_me7yern9XL1rxaaaqo1_500.gif

»Daj mi te seksi noge,« je zasopel nad mano. Z svojimi 'lačnimi' rokami mi je slekel kavbojke. S palcem sem si odstranila tudi hlačke. Dvignil se je proti meni, ulovila sem njegove ustnice, povlekla sem njegovo spodnjo ustnico po tem ko sem mu dala en majhen poljub.

https://25.media.tumblr.com/tumblr_mbhykj4S191rxvy9io1_500.gif

Zagodrnjal mi je v odgovor, potisnil me je proti tlom (v avtu) in me položil tako da je imel moj vhod dostopen. »Bog, potrebujem te..« je zastokal. Z svojimi rokami je prijel moja stegna in mi dvignil noge, udarila sem ob vrata avtomobila. Ukrivila sem kolena ko so mu roke zdrsnile na mojo zadnjico, stisnil me je za zadnjico dokler njegovi nohti niso oplazili moje kože. Polizal je moj vhod, preden je začel sesati, vleči in iskati pot do mojega ščegetavčka. Glasno sem sopela, stokala za njega, dvignila sem boke in prosila za še.

https://24.media.tumblr.com/tumblr_md270dnhoD1rh1hlao1_500.gif

S svojimi prsti me je dražil pri mojem vhodu, 'brisal' mojo mokroto gor in dol z nežnim dotikom. Dotaknil se me je s svojimi ustnicami, delal je kroge s svojimi popolnimi ustnicami. Vrgla sem glavo nazaj proti obloženim vratom avtomobila.

»Niall!« dvignila sem roko nad glavo proti oknu in jo stisnila v pest. Dvignil je glavo in režajoče prijel svojo dolžino. (režal se je vglaunem) S svojo 'glavico' je potoval gor in dol po mojem vhodu. Iz užitka sem potisnila roko nazaj, pare so se začele nabirati na oknih avtomobila, tako da so se okna čisto zameglila.

»Sranje, Niall!« sem glasno zasopla, ko se je s celo svojo dolžino zapičil vame. Zastokala sem ob občutku njegovega prijateljčka v meni. Zastokal je, sedel in dvignil mene zraven njega. Najine noge so se spravile v popoln nered. Sedla sem na njegovega tiča, skakala gor in dol na njem. Padel je nazaj na sedežu avtomobila, in prekrivajoče sem se gibala od zgoraj. Prepletla sva prste, moje prsi so skakale z vsakim skokom navzdol na njegove boke, njegova dolžina je prodirala vame.

https://24.media.tumblr.com/tumblr_lzromze7gY1rpjwgro1_500.gif

»Prišlo mi bo,« sem zajamrala, se sklonila da sem ga lahko poljubila na njegove ustnice, in okusila stokanje, ki je prihajalo iz njegovega grla. Zabrundal je med poljubom, njegov tič je bil še vedno v meni. Z rokami sem se oklepala ročaja nad oknom avtomobila, trdno držala moje oči zaprte in lovila sapo glasno in z visokim glasom. »Ja, ja, ja,« sem stokala. Prijel me je za prsi, stiskal in je moje prsne bradavičke z svojimi prsti. Polizal si je spodnjo ustnico, njegova dolžina se mi je popolno prilegala. Rahlo sem se vlegla nanj, moje trde bradavičke so naredile stik z njegovim golim telesom ko se je z rokami pomaknil do moje zadnjice. Spet sem zasopla, ležala na njem.

»Ohhhhhh,« je Niall zasikal, »lahko zdržiš, babe?«

»Ne vem,« sem zajamrala z sledovi mojih ust na njegovih prsih, s poljubi sem si delala pot do njegove ključnice. S svojimi dlanmi je zajel mojo zadnjico in me stisnil.

»Lahko zdržiš zame, punca, lahko zdržiš,« je zamrmral med mojimi težkimi vdihi. Dvignila sem se in se potem spet zaletela nazaj v njegove boke. Trdno sem zaprla svoje oči, orgazem v meni se je vedno bolj gradil. Potrkala sem na avtomobilsko okno, ga udarila s pestjo. Orgazem mi je prihajal tako kot tovorni vlak. Prijel me je za roke in me presenetil, potisnil me je nazaj na sedež avtomobila. Z hrbtom sem udarila ob usnje. Njegovo dolžino je potegnil iz mene in se drugače 'nastavil' nad mano.

»Ljubim te,« je dahnil in me hitro poljubil. Njegova 'glavica' je našla moj 'moker' vhod in vame se je zapičil še enkrat, dolgo in globoko. Svoj palec in kazalec je pritisnil na moj ščegetavček in moje telo se je streslo, ko sem doživela orgazem. Nekajkrat je še potisnil vame, površno in hitro preden je tudi on doživel orgazem. Izvlekel se je iz mene in se naslonila na avtomobilska vrata nasproti mene. Oprezno sem dvignila svoje telo in pogledala proti njemu. Svoje noge je položil na obeh straneh mojih nog, in z rokami pokril obraz, majhen nasmeh je bil na njegovem obrazu.

»Fuck, babe« pogledal je proti meni, znoj se je še vedno bleščal na njegovem čelu.

»To je eden od načinov, kako dati,« sem zasopla z veselim izrazom na obrazu, ležala sem dokler nisem ujela sape.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Konec haha *_*
- rada bi da pač se razpišete, povete vaše mnenje, tista ki se bo najbol razpisala o VSEH do zdaj prevedenih zgodbicah, dobi naslednjo zgodbico posvečeno .. aja pa napišite še mi za koga bi rade da prevedem naslednji preference ;*
07. september 2013
hahaha,jaz bi se tak razpisala pa se preveč režim .
jaz sem toto že prej brala v angleščini in sem se tudi takrat režala .daj še enega z niallom!
v glavnem full dobro prevajaš
07. september 2013
nneeexxttt
07. september 2013
u130737
u130737
OMG TO JE NEKI NAJBOLJŠGA! *OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*
Pač meni je fhoolj všeč, da prevajaš take imagine (al kako bi temu rekla x'D) - nasploh prevajaš fantastično. Ne da se opisat z besedami. Pač, potegne te noter HAHAHAH x'D Anyway, megafantastičnofenomenalnopopolnoperfektnosupernajboljše prevajaš in pišeš :3 Komi čakam na nasledn del :'DDD
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!
07. september 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeeeeeeext!!
07. september 2013
omg *_____________________________________________________________*
to
je
toooooooook
asdfghjkl
*______*
popolno
prevajaš
res!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!
07. september 2013
gajgfdhksbgge neeeeeeeeeeeeeeext *o*
07. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. september 2013
Omg kk je zakon!!!!
Resno..waaaw ..prevajas res prfektno in use je res top!!
Daj plisss enega z Louisom
In neeeeeeeeeeeeeext
07. september 2013
Neeext
07. september 2013
Neeeeeeeext <3333
08. september 2013
ashskjfkhfkjrhti x'd
res prevajaš perfektno ajde dej pejt pisat next model še dons x'd
neeeeeeeext
08. september 2013
u73962
u73962
neeext
08. september 2013
nexttttttttt
08. september 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext. :'''3 Omajgad, res ful dobr prevajaš, hvala ti :"D tut zbiraš dobre, ker kr neki tm jih je bednih... Nasledn next dj kkšnga z tour bus-om, ker men so te najbl ušeč, hahah. :"D
08. september 2013
next
08. september 2013
u151043
u151043
Omfg :$$$$$$$$$ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT !!!!!!!!! Liama za naslednjic, plis? :33
09. september 2013
u151961
u151961
Wow haha;D
Nujno morš prevest še kašnega ker umiraam omg haha;D
21. september 2013
neeeeeeeeeext
21. september 2013
u151489
u151489
next
21. september 2013
Neeeext!!<3
25. september 2013
lahko malo bolj oglašujete prosim? hvala, in ja naslednji je z Liamom morem prvo najt enega fajnega hoho, sicer pa nevem kdaj bo ker z fantom mama v soboto en mesec (ni dosti sam nekaj je ne haha) in me cel vikend nebo doma pa šola je in sej bom vidla kak bo ;*
25. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
29. september 2013
kva je fina le piš še tko naprej pa ne se pstit zafrkavat ka tu je niki najbuljšga
neeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxtttttttttttt
04. oktober 2013
neext
04. oktober 2013
u118203
u118203
O.M.G je use kar lahka rečm..... PA TO JE FANTASTIČNO! PER-FECT!! res najbolš prevajaš. Še jst ne bi mogla tok dobr. res,sm ful vesela,da si se to odločla prevajat. ne da ne znam angleško,sam pač.. lažji je če je u slovenščini. tko da prevajaš res fantastično,perfeltno,popolno,najbolš. Čimprej preved novi del. aja,pa awwww.! čestitke za obletnico (čeprov je šele en mesec,hehe) Lepo praznuj,pa resss nexxtt čimprej. čeprov je šola na prvm mestu ane ..
04. oktober 2013
*-*
13. oktober 2013
fulll je dobr da o revajaš, ker he res laži če berš v sllovebščini in full dobr prevajaš in use *________________________________________________________________*
tak da ja....
*_____________________________________________________________________*
10. november 2013
u120926
u120926
...................................................................................................

20. januar 2014
u151961
u151961
PUNCE JAS SEM SE ODLOČILA PREVAJAT PREFERENCE NAPREJ!
Tak da če ma kera željo pogledat:
http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-the-pact/67266/
29. januar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani