u151961
u151961
Ellow c:
Uspeel mi jeeeee:'D Upam, da vam bo kul haha:'D To je torej preference s Harryem, kašne želje za naprej?:'D Drugače pa uživite in se opravičujem zaradi useh napak:*
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

*Zgodba v angleščini*
https://1dsexualfrustrations.tumblr.com/post/73146317150/rulers

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

*Zgodba v slovenščini*
(Klikniiii:*)

"Gospodična (T/I), rada bi vas videla v priporu danes popoldne. Tudi vas gospodič Styles."
Bila sem prebujena iz mojega sanjarjenja s sestro Fay, ki mi je dodeljevala pripor in mimogrede je bil tudi Harry, problematičen fant, ki je sedel zadaj v razredu zgodovine. Interno sem zavzdihnila ob misli, da bom morala dve uri preživeti z njim in nuno. Tve boleči, dolgi uri ničesar ampak strmenja v steno in prevrednotenje svojega življenja. Ja, Harry je bil privlačen, ampak bil je sinonim za groznega študenta. Imel je dobre ocene, ne razumite me narobe, ampak bil je tak kreten in večinoma vsi okrog njega, postal bi blazen preden bi ugotovil kako to, da ga še niso vrgli iz šole.
Sčasoma se je pouk končal in pospravila sem svoje knjige stran, molila da moj pripor ne bi bil tako slab. Bog očitno ni bil na moji strani, saj je v isti sekundi kot je zvonilo, Harry Styles začel hoditi do sprednjega dela prostora, kjer sem sedela, in počil svojo rit ravno poleg mene. Tokrat sem zavzdihnila na glas in nagnila glavo proti zadnji strani stola.
"Oh, ne bodi tako razburjena, babe, pripor ni tako slab," se je zarežal in jaz sem prhnila.
Zavil je z očmi in se obrnil nazaj, da je strmel v sestro Fay, poskušal jo je ustrahovati. Bil je neuspešen, seveda zato ker bi njene zle oči premagale katerokoli razjarjeno mamo in našla sem celotno situacijo ekstremno smešno. Nisem si upala smejati, čeprav, kaj bi lahko pingvini storili s temi vladarji je bilo izven kakršnih koli obliki telesnega kaznovanja. Označila sem ga kot obliko mučenja, tako kot vsi ostali ki so bili kadarkoli dotaknjeni od njih.
"Vama lahko zaupam, da ne bosta uničila učilnice medtem, ko grem ocenit papirje v sosednji sobi?" Pogledala je naravnost v Harrya, ko je to rekla. Osorno je pokimal in sestra je odšla, zaprla je vrata za sabo. V isti sekundi so se vrata zaprla je Harry iz svojega stola stopil pred mojo mizo.
"Kaj hočeš?" sem ga vprašala skrajno nesramno; nisem bila navdušena nad ljudmi, ko vdirajo v moj zasebni prostor brez dovoljenja, zlasti nad ljudmi kot je on.
"Torej le govoriš."
"Ja, in kaj hočeš?"
"Oh, ljubica," sklonil se je dol, da so bile njegove oči v isti višini z mojimi. "Hočem tebe."
Zakašljala sem z vzdihom. Ne morem zanikati da je bila privlačen, hudiča, kdor bi rekel, da o njem ni razmišljal na 'unholy' način je l a ž n i v e c.
"In stavim," nagnil se je, da je šepetal v moje uho. "Da si me tudi ti želiš, kajne, ljubica?"
V svoji glavi sem hitro razmislila kako slaba odločitev bi bila, in ugotovila sem da ne bi škodilo. Pa kaj, če je nesramen, to ne pomeni da ga ne bi mogla pofukati. Nisem neka kurba, ampak vsi na tej šoli vejo, da nisem bila ravno "čista", zato ne bi mislili nič če bi šla beseda okoli.
"Prekleto res." sem se nasmehnila in pogledala nazaj k njemu.
Po pravici povedano, sem že razmišljala o njem in kaj bi mi lahko storil. Bilo je nekaj govoric, ki so govorile da je neverjetne v postelji, pa naj bom prekleta če sem rekla da nisem spustila svojih misli 'na pašo'.
"Ooh, še preklinja, kakšno poredno dekle. Dame ne bi smele tako govoriti."
Prhnila sem ob njegovi izjavi. Vsi so mislili, da sem tako nedolžna in me obravnavali do tega standarda, ampak realnost je, da sem kar dosti preklinjala, več pila in imela krajše živce kot kdorkoli na svetu. Lahko zelo dobro odigram pred pingvini.
"Mislim, da bi morala biti kaznovana, se ti ne zdi?"
"Odvisno kaj imaš v mislih," nadela sem si srčkan, nedolžen glas. Čez leta sem se naučila, da bolj nedolžno kot se pretvarjaš, boljši je seks.
"In to, babe, je zame za vedeti in zate za izvedeti."
Naslednja stvar, ki sem se je zavedla je bila, da sem bila povlečena s stola in postavljena na priključeno mizo. Harryeva roka je takoj našla pot gor po mojim groznem šolskem karirastem krilu in njegove ustnice so se pritisnile ob moje v vroč poljub. Njegove ustnice so bile takšne, kot sem si jih predstavljala, mehke, vendar trdne, in imele so okus po mintu, najverjetneje zaradi njegove zobne paste. Našla sem svoje roke v njegovih kodrastih laseh in rahlo sem jih potegnila ter s tem izvabila stok globoko iz njegovega grla, tako da sem skoraj prišla ob njegovem zvoku.
Njegove ustnice so se prestavila in začel je poljubljati po mojem vratu navzdol, ko je njegova roka zlezla gor po mojem stegnu.
"Izgleda, kot da nekdo noče zapravljati časa," sem podražila.
"Imava le kakšno uro zato moram biti hiter kot je le možno, doll."
Posmrkala sem ko me je zopet poljubil, njegova roka je končno našla pot mimo mojega spodnjega perila in med 'gube'.
"Prekleto, baby, premočena si."
Ničesar nisem rekla, le zahlipala sem ob občutku njegovih slavnih prstov znotraj mene. Prijela sem njegova ramena ko je dodal še en prst in začel rahlo masirati moj klitoris s palcem.
"Fuck, Mr. Styles," sem se podzavestno odločila preizkusti svoj skrivnostni 'kink' z njim in očitno je delovalo, saj je zastokal in čutila sem njegovo rastočo erekcijo pritisnjeno ob moje koleno, ki je visel čez rob mize. Vedno sem želela imeti vročega učitelja, s katerim bi bila v skritem razmerju, čeprav to ni bilo nezakonito, zaradi mojih let, bilo pa je zelo nemoralno in zgrešeno v večini obratov.
"Prekleto, še enkrat me tako pokliči pa te bom moral vzeti tukaj in zdaj."
"No, Mr. Styles, pridi pome."
Naenkrat je polnost njegovih prstov v meni izginila in moje krilo je bilo potegnjeno gor do mojih prsti. Slišala sem zaponko na hlačah in zadrgo, ki jo je potegnil dol. Pogledala sem dol in, čez njegove boksarke videla ogromno dolžino. Nisem mogla zanikati, da je bil ogromen, ampak ni bil prevelik.
"Zakaj se ne obrneš za Mr. Stylesa, prav babe?"
Pokimala sem z glavo strmela v njegovo mednožje in zdrsnila z mize, se sklonila čez njo in prijela zadnjo stran stola. Čutila sem njegovo roko drseti po mojem desnem stegnu in oster zvok na levi strani moje zadnjice. Obrnila sem glavo in videla, da ima ravnilo v rokah. Ne me udaril dovolj močno, da bi me poškodoval, ampak ravno prav da mi je povzročil okusen užitek.
"Bog, Mr. Styles," sem zastokala.
Njegovo roko sem čutila kot klofuto okoli mojih ust in sklonil se je dol, da je šepetal v moje uho.
"Ne bodiva preglasna, nočeva da Sestra pride noter in naju ustavi zdaj, kajne? Iti k spovedi ni tako zabavno kot se sliši.
Pokimala sem, ko sem gledala kako je njegova roka pokrivala moja usta in mi ovirala sposobnost govora.
"Pridna punca, si pripravljena?"
Zopet sem pokimala in odstranil je roko, me opozoril naj ne govorim. Zdrsnil je s svojo roko čez mojo zadnjico in potegnil spodnjice do kolen. Za trenutek sem čutila njegove roke, da so zapustile moje telo, in predvidevala da se je tudi sam osvobodil omejitev. Začutila sem ponovni udarec ravnila, ki je bil dan na mizo pod mano. Harry je zgrabil moje boke in čutila sem ga dražiti s svojo glavico. Obupno sem poskušala zadržati svoje hlipanje, ko je segel dol, za masiranje mojega klitorisa, in je opustil kar je počel prej. Nato je zdrsnil vame in izpustila sem vzdih olajšanja. Zdrsnil je popolnoma noter in zahlipala sem pod mojih dihom, ob občutku njega, ki me je raztezal.
"Bog, baby, tako si tesna. Kdaj si bila zadnjič pravilno/zadovoljivo pofukana?"
"Minilo je že predolgo."
"Dobro, zdaj sem jaz vse česar se boš mogla spominjati." S tem se je potegnil ven dokler ni bila v meni le njegova glavica in potem se je zabil nazaj vame, zaradi česa se je miza prestavila naprej, in moj dih je naraščal ko me je njegov tič napolnil. Nekaj časa se je težko zabijal vame, preden je upočasnil, me pripeljal bližje do moje sprostitve. Čutila sem svoje stene, kako se pritiskajo okoli njega, in imel je težje delo, da je prišel popolnoma vame. Prijem na stolu se je utesnil in moji členki so se pobarvali belo, ko sem poskušala zadrževati jok ob užitku, ki se je razširjal po mojem telesu, ko je zabijal glavico v mojo g-točko. Sopla sem, ko jo je zadel in lahko sem čutila njegov nasmeh ko se je sklonil in mi dal težak poljub na moj vrat. Lahko sem čutila izjemno hitro se približevati vrhuncu in bila sem osupla da me je pripeljal do vrhunca tako hitro. Običajno me je bilo zelo težko zadovoljiti, ampak vrgel je vse v vetru ko se je začel zopet zabijati vame, premikati mizo nekoliko bolj z vsakim potiskom. Moji boki so se nehote začeli premikat ob njegovih v tekočem gibanju in slišala sem ga zastokati, globoko v njegovem grlu edini zvok, ki je prišel v tem času.
"Si na tabletkah, babe?" je vprašal.
"Ja." Uspelo mi je v sabi odgovoriti, ko sem ga čutili potisniti še nekajkrat, preden ga je zajel vrhunec. Še vedno je potiskal vame in njegovi gibi so spodbudili moj ograzem. Ugriznila sem ustnico ob evforičnem občutku mojega vrhunca, ki je zajel moje celotno telo, poskušala sem da nisem kričala.
Ko sem prišla, se je Harry potegnil ven in se oblekel v svoje šolske hlače. Bila sem izrabljena da bi kaj storila zato sem sem zgrudila na mizo in poskušala ujeti sapo. Začutila sem njegove roke na mojih kolenih. Dvignila sem glavo in ga videla, ko je vlekel moje spodnjice po mojih nogat, jih umeščati med moje boke kot so bile pred najinimi 'dejavnostmi'. Zdrsnil je z rokami okoli mojega pasu in me obrnil okoli, v sedeči položaj.
"Imam srce, veš," je rekel, ko je videl presenečenje na mojem obrazu.
"Vem- Samo-"
"V redu je, nisi pričakovala 'troublemakerja' ki skrbi za dekleta ki jih pofuka, ko konča z njimi, ampak nisem totalen kreten."
Obrnila sem svojo glavo na stran, poskušala skriti zadrego. Mislim, kaj pravijo o predpostavkih je bilo res, ampak naredila sem rit iz sebe.
"Rad bi storil to še enkrat," je zašepetal v moje uho.
"Jasna stvar, sweetheart," sem rekla, ko sem ga pogledala nazaj gor ko je moje igriva stran prišla nazaj, hitro prikrivala mojo zadrego. Harry se je nasmehnil in sedel nazaj v njegov stol. Zdrsnila sem nazaj v moj stol, potem ko sem ga postavila v 'pravilno lokacijo', ravno pravi čas, saj je Sestra Fey prišla nazaj.
"Vidva lahko gresta," je rekla, očitno pripravljena da naju zapusti. Smehljala sem se sama sebi, ko sem vzela mojo torbo in odšla iz sove, Harry mi je sledil ven. Preden bi lakho šla v svoj avto, me je Harry potisnil ob vrata. Sklonil se je dol in in me začel poljubljati po vratu, uspelo mu je me vzburiti še enkrat.
"To bi rad storil še enkrat, (T/I)," je zašepetal v moje uho preden je poljubljal čez mojo čeljust, preskočil moje ustnice in začel delati isto na drugi strani obraza.
"Tudi jaz," sem priznala brez obotavljanja ali obžalovanja.
Končno me je poljubil na ustnice, poljub je bil slajši kot tisti v razredu. Njegove mehke ustnice z okusom mete, so se gladko premikale po mojih in čutila njegov jezik, ki me je prosil, da odprem usta. Upoštevala sem ga in najina jezika sta plesala skupaj. Spustila sem knjige in zgrabila ovratnik njegove majice, ga približala k sebi. Slišala sem padec knjig, ki so padle poleg mene in njegove roke so zgrabile moj ozek pas, ter potisnil najine boke skupaj. Prekinila sem poljub, boleče potrebovala zrak. Ko sem ponovno pridobila sapo sem čutila Harrya ki se je sklonil in znova pobral njegove knjige. Vzel je pisalo in papir in nekaj načečkal nanj, nisem mogla prebrati od zgoraj navzdol.
"Tukaj," mi je izročil papir in vzela sem ga. "je moj naslov, se dobiva tam jutri popoldne." Pogledala sem nazaj k njemu in ga videla se smehljati.
Brez odziva sem se sklonila in pobrala svoje knjige, slišala sem ga 'zarenčati' ko je njegova roka udarila mojo rit. Hitro sem se postavila nazaj in začela hoditi proti avtu, obrnila sem se zadnji trenutek in mu namenila predrzen nasmešek, ki se je ujemal z njegovim. Sedla sem v avto in se odpeljala, pustila Harrya v njegovi domišljiji o tem kaj bo prišlo naslednji dan.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Traraaaa:'D Za začetek bol blagi preferenci tak ko sem že rekla:') Kašna želja za naslednjega?
09. februar 2014
neext nujno
09. februar 2014
OMG OMG *OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*
Umrla, dejansko
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!
09. februar 2014
neeext
a loh enga z Liamom pliss????
09. februar 2014
u147628
u147628
Omfggggg
Hočem sex z liamom v letalu....TROJČKAAAAA torej harry in liam al pa niall in liam al pa louis in liam al pa zayn in liam!!! Samo liaaam more bittt
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxttt
09. februar 2014
Neeeeeeext
09. februar 2014
u155895
u155895
Neext+jst bi tut en trojcek z liamom
09. februar 2014
niall horan haha drgač pa ful dobr prevajaš
09. februar 2014
o fakinf šit a se ti zavedaš kok je to popouno? asdfghjkkl resno umrla sem ko sm to brala *___* pa jaaa z liamom pa niallom
09. februar 2014
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa awesomeeeeeeeeeeeeeeeee<3
- naslednji bi lahko bil z Liamom *o?
- neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
09. februar 2014
asdfghjkl!!!! to je faking prfekt!! nexteej!!! in dej engla fulllllllllllllllll horny z niallom al pa nekom next!!!
09. februar 2014
liam liam liam liam liam hahah njegovih enajst incev haha
09. februar 2014
Waaaaa *__* neeeeext!!
Niall?
09. februar 2014
u151961
u151961
Wow hvala za takšn odziu spet haha:'D
Ok naslednji pol z Liamom pa Niallom trojček?:'D
10. februar 2014
ja loh=)
10. februar 2014
u147628
u147628
Jeeeej
10. februar 2014
u164267
u164267
next nujno !!!!!!!!!!!!!!!!
10. februar 2014
neeeeeeeeeext
10. februar 2014
neeeext
10. februar 2014
neeeext
10. februar 2014
u120926
u120926
.................... umrla ................... sem ......................... fak, no ...................................... GIVE ME NEXT!!!!!
10. februar 2014
Enga z niallom Plisssssssssssssssssssssssssss
11. februar 2014
neext
12. februar 2014
neeeext
16. februar 2014
u28319
u28319
Eeej:3 Bi mogoče brala nov dirty imagine? Hvala, če boš:$
http://www.igre123.com/forum/tema/one-direction-dirty-imagine/68029/
17. februar 2014
neeeeext*_*
17. februar 2014
neeext!
18. februar 2014
u151961
u151961
USPEL MI JE PREVEST NOV PREFERENCE!:'D <3
http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-niam-threesome/68330/
22. februar 2014
Nekssst
01. marec 2014
u151961
u151961
WOHOOOO I made it!:'D
Novi preference z Niallom preveden:* http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-high/69648/
04. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg