u147559
u147559
Nekoč je živel dritonki je bil jokica stokica in se je za vsak drek cmizdriv poli pa je zgruntau da se mora še bol cmizdrit kr je cmizdru dec.
ko je zrastu je spoznal skupino kukih že no skupino 1D in njih je želel sremeniti u jokice stokice in polulane otročičke uspelo mu je postali so taki:
harry:zain:luis:pa še nevem ker:pa še edn pa tut nevem katerusi so bli taki idioti take jokice pa taki poscanci in k so mel nastop so moral nost plenice da se nico poscal in pel so :
UEEEEEEEEEEEEE UUUUUUUEEEEEEEEe ue polulanec polulau sm seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oči polučlau sm seeeeeeeeeeeeeeeeeepomagej mi¨!
punce ne jokat seeeeeeeeeeeeeee mi ssmo lustni dojenckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiđ
jupi bloskajte!!!!!!!!!
potem pa so se punce odločile............
next???????????
08. avgust 2013
nxt
08. avgust 2013
u147559
u147559
ok
potlej so se punce odočile da jih bodo posvojile ker so bli luštni ti polulanci polulani smotani in slinasti!!!!!
posvojile so jih in potlej so mele čist use poscano in pusrano ot teh dreko pekov bljak!!!
driton se je poroču z eno od njih in dubu 1000000000000000 dnarja sam je ta dnar zapravu k si je rt z nim brisou pol pa so cukri 1D bli tko pocukrane jokice in napisal so novo pesm!!
JEJ JEJ up si polulau sem se u hlač hlač daj mamice previte me ja tu previte me previte me posrite me dajt e no poscani smo ueee ue ue ue ue ue ue ue ue mi poscani smo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ubogi cukri 1DREKtejšn
potem pa so jih poskusl spremenit u odrasle in ni jim uspelo no punce so postale:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vendar to je kmalu bilo kul ker so si to želele samo da bodo zdej punce za nimi norele"!!!!!!!!!11
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cela šola bo norela cela šola punc no vsaj učitlce nm bodo 5 dale čeprou fušamo no upam da smo glas in spomin podedovale!
izdale so album:

dojenčki pa

(poslušite to ta 2 kr je prva bedna)
in zasloveli so dojenčki omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ali nextam???????
08. avgust 2013
Ne!
08. avgust 2013
u147559
u147559
ok nextam:
in zasloveli so dojenčki
!
čas je bil da zaslovijo po čisto celem svetu!!!!!!!111
jej dojenčki začnite peti!!!!!!!!!11
in tko je skori konc
08. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani