Ravno sem se pogovarjala z mojo bff Majo, ko se je mama začela dret : "SARAAAAAAAA!!!! Tvoj brat je prišel!!!" Moj brat ( Arni ) živi v Londonu, ker je šel tja študirat. zdaj hodi domov vsak petek. Kot da se mi ga da prenašat... "Jaaa, že pridem.. hh Maja, morem it, Arni je prišel. Mogoče mi je prinesel kaj iz Londona... Ja, kupuje mi pa, ni kaj ! Šla sem dol in Arni mi je rekel :"Zdravo Sara! No se spomniš ko si rekla da hočeš met Superman majco ? No... " Iz vrečke je potegnil ravno takšno majco kot sem si želela :

"oh hvala !!! " sem zakričala.. Pa ja, kao da me bo to pomirilo glede dejstva, da živi v istem kraju kot One Direction... No pa tudi on jih še ni srečal... huh, malo me je presenetilo, ko je mama začela govorit :" No Sara, ker imaš jutri tvoj 17 rojstni dan...Že vemo kaj bo tvoje darilo..."
19. maj 2012
neeeexttt!!!!!!
19. maj 2012
Še slikce : Jas :

Maja :

Arni :

19. maj 2012
še 2 nexta :')
19. maj 2012
next : P uhh kok je lepi haha Nathan Sykes ne ? : )
19. maj 2012
next c:
19. maj 2012
Next!!
19. maj 2012
"No in za darilo dobiš, da lahko za 1 mesec greš z Arnijem v London!!!!!!!" kaj, jas, am... London? "Aaaaaa!!! čakte a me hecate ?? " pogledala sem Arnija, mamo in ateja, Arni je odgovoril : "Ne, čisto resno, z mano greš !!! No ,če hočeš ... " prikimala sem "seveda hočeeeemmm!!!! " Takrat je na vrata pozvonila Maja, hitro sem ji šla odpret in se ji vrgla v objem "Majaaaaaa... Ti sploh ne veš kak sem jas happy!!!!" Maja je začudeno gledala po sobi in odgovorila : "ammm, hmmm... ja zakaj? :'o aja kaj so ti povedali za darilo ?? :')" Prikimala sem, nato pa pustila Majo da je šla k Arniju. Aja pozabla sem povedat, da Arni in Maja hodita... pa sej je nekako cute... Če se imata rada... hotela sem it v svojo sobo, a se mi je Arni prek Majine rame zadrl : "Ne pozabi jutri spakirat!!!! Lahko že kr danes!" Halo ljudje, v LONDON grem, kako naj pozabim spakirat ?? Šla sem malo na skype, fb, twitter... a se ni nikjer nič pametnega dogajalo... zato sem se odločla, da bom poklicala mojo drugo bff Lilly , da grema ven. Vprašala sem jo kam bi šli, ker je dolgčas in dala je najbolj noro idejo....
19. maj 2012
neext
19. maj 2012
Lilly :

19. maj 2012
Next!!!
19. maj 2012
u92310
u92310
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. maj 2012
Neeeeext.!
19. maj 2012
neexxtttt!!!!
19. maj 2012
"bungee jumping??!!!!!!!" sem se zadrla v telefon. "Pa kaj je s tabo :'D ? " Lilly mi je mirno odgovorila: "Ja pač tisti tvoj..." Prekinla sem jo:"To je blo že davnoooo!! Kaj pa kakšen sladoled?" Lilly ni bila tako zadovoljna z odgovorom, a je vseeno odgovorila:"Ja okeeej... Se vidima čez 5 minut?" "Okej!" Sem rekla in prekinla. Hitro sem si na sebe navlekla eno majico in All starke, ter odšla. Lilly še ni bilo tam, zato sem se malo vsedla na klopco. Ampak kmalu za tem je prišla. Kupli sma sladoled in se šli vsest na travo v bližnjem parku. Nekaj časa sma bili tiho , nato pa je Lilly začela:"...Ti...Če boš mogoče spoznala ... Pravim MOGOČE..." Vedla sem kaj hoče povedat, zato sem jo prekinla:"Ja, seveda ti bom zrihtala podpise od 1D in sliko od njih, ČE jih spoznam. Mislim, moj brat je tak že skor cele 3 mesce,pa jih še ni videl!!" In tako se je nadaljeval pogovor o tem kako srečo IMAM jas in kako srečo BOM imela pa take. Kmalu je bilo že zelo pozno, zato sem odšla domou. Šla sem naravnost v mojo sobo in se vrgla v mojo postlo. Koga briga, pač sem bla oblečena. Imela sem najbolj nenavadne sanje...
20. maj 2012
Next!!
20. maj 2012
neext ;3
20. maj 2012
neexttt!!!!!!!!!
20. maj 2012
neeext
20. maj 2012
Neeext.!
20. maj 2012
u63958
u63958
neext
20. maj 2012
Hvala vsem ki nextate ! :')
-----------------------------------------------------------------------------------
... Bili smo na letalu in je pol kr naenkrat vse izginilo, jas sem pa bila na sredi puščave z vsemi člani iz One Direction. Niall je iskal hrano, Harry je nekaj mrmral:"I think.... I think..." Louis se je smejal Harryju, Zayn se je gledal v ogledalo, Liam pa je Zaynu nekaj modroval. Kr nekaj, vam povem! Zbudla sem se in šla na zajtrk. To sobotno popoldne sem peživela nekakšno tako kot vsako : Malo televizije, muzike, fb, twitter,... Le da sem mogla še spakirat in vedno me je spremljal tisti filing : Ludiii, v London grem !!! Malo je manjkalo, da bi zakričala. Ta sobota se mi je zeeloooo vlekla! Zvečer sem še na hitro pogledala, če imam vse, nato pa sem šla lepo spat.
Zbudila sem se vsa navdušena, kar skočla sem z postelje!! Pa še vtrgalo se mi je : sama z sabo sem govorila v angleščini :'). Vžgala sem si svoj laptop in dala na ful pesmi našega razreda (remix) :
a me je kmalu utišala mama... ona je zelo rada spala x'D. Dopoldne mi je hitro minlo a sem bila vedno bolj neučakana. Končno je prišla prava ura. Na letališče sta me pospremili Maja in Lilly, pa tudi moje druge prijateljice. 1. sem šla na letalo a me nič ni bilo strah. Tam smo čakali eno uro, nato pa sma šla z Arnijem na letalo. Komaj sem čakala, da bomo vzleteli... In ko smo... tega filinga ne moreš opisat! haha. Čez 2 uri sem bila v Londonu. V LONDONU!!!! Začela sem se dret bratu :"V LONDONU SEMMMM... Nemorem verjeeeett!!!" Bila sem v Londonu ja... Ampak, ker sem to jaz, ni šlo vse lepo skozi, brez zapletov....
21. maj 2012
aja pa kaj naj pišem v angleščini al slovenščini ko bom pisala pogovore z Angleži ?
21. maj 2012
neeeeeeeeeeeeeeeext... karok. štekam oboje
21. maj 2012
Next!!
21. maj 2012
Neeeeeext.!!!
21. maj 2012
u63958
u63958
men je useen
neext
21. maj 2012
next
21. maj 2012
hihi next...
21. maj 2012
u82346
u82346
neeext
21. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani

Spletna stran uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo boljše storitve. Z uporabo portala se strinjate, da jih lahko uporabljamo.
Ali dovolite našim partnerjem, da bodo zbirali podatke in uporabljali piškotke za prilagajanje in personalizacijo oglasov?

Več o tem