Tole zgodbico sem začela pisati že ko so 1D šele nastali, vendar sem se šele zdaj odločila da jo objavim. Če vam bo všeč objavim še ostale dele. Drugače pa je mišljena kot več "sezon". Uživajte!
*************************************************************************************************************************
1.DEL
Vsa zgodba se začne z letom na letalu. Naš razred je zadel potovanje v London, za 14 dni!!!! Seveda smo vsi prepričali starše za dovoljenje in tako smo šli v London.

*JANJA*
Sedim na letalu in komaj čakam, da prispemo, čeprav je zelo težko ostati buden. K temu veliko pripomore tudi to, da je to moj prvi let. Poleg tega smo imeli let že ob sedmih zjutraj, ne me spraševat zakaj, ker še sama ne vem. Vem samo to, da me budno ohranja kava,, ki si jo je ravnokar naročila moja BFF Ela. Ta vonj kave je prav veličasten, veličasten pa je tudi pogled čez oblake.
Ela me pocuka za rokav, saj stevardesa nekaj želi. Zanima jo, če bi kaj spila, pojedla,... Zmedeno odkimam, čeprav vem, da bi bilo dobro, da bi kaj spravila vase. A sem preprosto preveč vznemirjena. Ela je vedno bolj zgovorna in mi vseeno naroči en rogljiček z marmelado. Joj, kako jo imam rada! Vedno zna dobro poskrbeti zase, zame, ter še za cel avion ljudi hkrati, če bi bilo treba- seveda. Obožujem to, da vedno prav odreagira na sleherno situacijo, mogoče malo pretiravam, a vseeno. Vedno me pomiri in poskrbi zame, če vidi, da sama ne utegnem. Pogledam jo v njene rjave oči in se ji nasmehnem. Tudi to je enkratno. Ta občutek, ta telepatija med nama. Včasih se brez besed sporazumevava (kot zdajle) ali pa nadaljujeva stavke druga drugi. Ni dolgo trajalo, da so naju na šoli razglasili za rit in hlače. Obožujem ta občutek brezkrbnosti, ko sem z njo. Ko mi vrne nasmeh, si popravi sušalke skozi svoje bujne črne lase, ki jih je prej skrila pred stevardeso. Kot je običaj med nama, mi jih ponudi. Jaz samo odkimam z glavo, ona pa skomigne z rameni in si slušalko potisne v uho. Zlekne se na stol in se totalno umiri. To zgleda tako seksi, tako filmsko, da se začudim, da to ni kakšen film, vendar ni - ona je pač taka: seksi, zgovorna, pametna, ma stil... Kaj pa jaz? Nič čista nula - no, saj sem pametna in odlična v šoli a vseeno . . .vesela sem da me je sploh sprejela za prijateljico. Do zdaj sem imela slabe izkušnje z besticami.
Mislim, da me je prečekirala. Ponavadi me vedno pregovori, da poslušave z istih slušalk, ponavadi jih sploh ne odklonim. Toda zdaj me je budno držala še ena misel. Bolj mamljajoča od tihega, enakomernega srebanja kave, ki jo ravnokar srka Ela. Veliko bolj. To je misel na ONE DIRECTION. Misel na pet fantov in sicer z Liamom Paynom na čelu! One direction. Ne zdržim več! Kako naj bom sproščena, ko pa je misel na pet seksi fantov tako dih jemljajoča, da bi se najraje na mestu samem stopila! Postala sem vsa živčna, saj komaj čakam, da jih vidim. Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinsone in Niall Horan!!! . . . OMG!!!
 
Sunkovito sem se dvignila s sedeža in pogledala v sprednji del žepa v nahrbtniku. Ko sem zagledala dve vstopnici za koncert, pa sem se umirjeno usedla nazaj na stol. Zdajle bi prav poslušala One thing ali pa... Pogledala sem Elo in videla, da me opazuje. Jp, ve. Nasmehnila se mi je ter mi ponudila slušalko. Pomirjeno sem si jo potisnila v uho, ravno ko so se začeli prvi takti One thing. Hvaležno sem jo pogledala, ona pa je le zamahnila z roko, rekoč : tako dolgo sva že prijateljici, da mi res ni treba trikrat ugibati, kaj te pomirja! Pogreznila se je v stol, jaz pa sem ponovila za njo. Pogledala sem na njen mp3 in ugotovila, da ima že naloženo tisto "tanovo".
LIVE WHILE WE`RE YOUNG.

Bila je naslednja na seznamu. Kot vedno, si zapomneva tri najljubše verze nove pesmi in jih na koncu pokomentirava. Hey, girl I`m waiting on you, I`m waiting on you . . . Pogledala sem Elo in videla, kako se je nasmehnila. Jp, čakaš me Liam! Oglasil se je Zayn, kot naročen, za Elo! Spodbudno sem pogledala Elo in dvignila palec. Nato pa sva prenehali z znaki, saj sva morali skriti mp3, ker je mimo prišla razredničarka:
"Kmalu bomo pristali, zato pospravite svoje stvari in zbudite svoje sošolce, da ne bomo koga pozabili na letalu!"je malo nervozno zdrdrala in odšla mimo. Na najino nesrečo pa je taisto govoreč mimo prišla tudi stevardesa, zato sva zamudili skoraj celo pesem. Hitro sva si nadeli slušalke. Zaslišali sva še zadnji verz pesmi :And live while we`re young. Jp, ta teden boste to šele začel! Nato pa sva pospravili stvari , ki sva jih rabili med letom v torbe in čakali na pristanek. V London. Komaj sva čakali, da se bova kot mnoge druge najstnice podile po ulicah Londona in kričale za One direction za podpis, sliko, ... in pa na koncert. Pripravite se fantje, ker z Elo prihajave!(Imava VIP karte!!!!) Živčno sem pograbila jakno in torbo in si popravila lase, v mislih pa mi je še vedno odzvanjal zadnji verz :And live while we`re young.
Se nadaljuje. . .
01. julij 2014
u174615
u174615
next pliss zdaj
01. julij 2014
še ne next pa nadaljujem
01. julij 2014
*še 1 next pa nadaljujem
01. julij 2014
Next
01. julij 2014
ok nadaljujem:
2.DEL
*JANJA*
Prijeli sva se za roke in stopili iz letala. Globoko sem vdihnila: dišalo je po bencinu in Londonskemu jutru. London.
Najprej so nas stlačili v bus, nato pa je nastala zmeda, saj smo vsi iskali svojo prtljago. Ko smo vsi imeli vse, smo z najetim busom odšli v hotel. V sobi sem - seveda - skupaj z Elo. Kot vedno, nismo smeli takoj razpakirati svoje stvari ampak smo najprej morali na zajtrk. Jaz sem pojedla samo svoj rogljiček in popila malo gostega soka, saj je bilo to vse kar je moj želodec še lahko prenesel. Vznemirjena sem bila namreč še bolj kot na letalu. Saj sva v Londonu!!!!!
Po malici nam je učiteljica dala nekaj prostega časa, da se uredimo, a le 15 minut. Nato pa se moramo zbrati v sejni sobi, da izvemo, kako bodo potekale naše počitnice.
Z Elo sva se zarotniško spogledale in z roko pod roko počasi odšle v sobo. Ko sva se zaklenili sva se obrnili ena proti drugi in začeli kričati. Ko sva se nakričali in se s tem pomrili, sva naličili druga drugo, nato pa si z mezinčkovo prisego prisegli, da bova (v teh ubogih 14. dneh) dobili podpis in sliko One direction!
Počasi sva se odpravili v sejno sobo. Ker tam ni bilo še nikogar, sva odšli nazaj v sobo in se fotkali. Nastale so res cool slike. Nato sva se malo pogovarjali o One direction in koncertu. Sej nama bodo pustili, ne??? Čeprav sva na busu stalno gledali po ulicah, jih nisve nikjer opazili. Hja, ob tako zgodnji uri so najbrž še spali. Ura je 15 do enajstih in z Eli sva ugotovili, da bi morale biti v sejni sobi! Pohitele sva po stopnicah in si oddahnili, saj so se šele zbirali. Hitro sva se usedli in počakali na začetek.
"No, pozdravljeni v Londonu! Samo še malo me morate poslušati, nato pa bom jaz poslušala vas."je začela razredničarka.
"Danes vam bomo učiteljice dale prosto, jutri pa začnemo z ekskurzijami. Ekskurzija bo vsak drugi dan. Torej JUTRI, v ČETRTEK, SOBOTO in tako naprej. Kaj nejasnega? "vpraša." Kdaj pa se vrnemo iz teh ekskurzij?”začelo me je skrbeti, saj je bil koncert v četrtek ob pol osmih.
" Jutri se vrnemo že ob šestih, tako da boste imeli čas reševati učne liste,"razred je preplavil aaaaaaaaaaaaah, učiteljica pa je nemoteno nadaljevala:" v četrtek pa se vrnemo šele po enajsti uri, saj smo vabljeni v observatorij . . . "OMG!!!!!! Pogledala sem Elo, ki je odprtih ust sedela na stolu, zraven mene. Obe sva imele v glavi samo eno - nimave ŠANS da prideva na koncert One direction. Orosile so se mi oči. Moje EDINO upanje, da jih slišim in vidim peti v živo je splavalo po vodi.
Nisem več sledila predavanju. Vklopila sem se le še na koncu predavanja, ko je učiteljica rekla:"No, tako. Do kosila imate čas, da dokončate referate o Londonu, ob enih pa pridite v jedilnico. Pa še to, mislim da boste imeli dovolj časa da še razpakirate stvari, saj bomo učiteljice pred kosilom ocenile vaše sobe in upam da boste vzeli to skrajno resno."Kaj, saj nismo več v prvem razredu!!! Vsi so začeli vstajati, midve z Elo pa sva jim kot robota sledili na hodnik in v sobo. Še zmeraj nisve dojeli.
A glej, no glej! Kot vedno je bila ob slabih trenutkih zraven Tracey, s svojimi oboževalkami.
Ko smo izvedeli, da gremo v London, so se skoraj steple za to, katera bo z njo v sobi!" Ojoj, punčki, a ne moreta na nastop One direction? Bogi, bogi. Ampak meni pa ta bedna ekskurzija sploh ne bo prekrižala načrtov. Liama in Zayna lahko pokličem kadar hočem! "privoščljivo se nama je zasmejala, nato pa odšla naprej. Dobro ve, da je zadela tam, kjer najbolj boli! Zato sva le poraženo odšli v svojo sobo.
Po načrt. Po načrt po katerem bodo vse Traceyine privrženke z njo vred utihnile.
Se nadaljuje . . .

naslednji del pride po 3 nextih
01. julij 2014
3.DEL

*JANJA*

"Aaaaaaaargh... !"Ela se je razočarano vrgla na posteljo in preboksala blazino. Jaz pa sem začela zamišljeno korakati po sobi.
"Na ta koncert. . . " sem začela, nadaljevala pa je Ela :" stoprocentno ne bova šle!" "Nimave ŠANS"sem jo dopolnila. Po nekajminutni tišini pa sem kar poskočila. Dobila sem genialno zamisel.
" Vrniva VIP karte."sem tiho rekla, Ela pa je vstala s postelje, me prijela za roke in mi pogledala v oči: "KAJ si rekla?"me je zgroženo vprašala.
Jaz pa sem razločno ponovila in čakala, da ji potegne:"VRNIVA VIP KARTE. Tako in tako na koncert ne bova šle, zato naj osrečijo kako drugo najstnico, ki jih nestrpno čaka." Ok. Ni poštekala.
"Ja kako naj jih pa vrneva?"je ošabno vprašala.
" Poklicale bova Liama."sem odgovorila. Zdaj je šele začela štekat." Aaaaaaaaaaaa... To maš za bregom, lisička mala. In povej mi še naslednjo skrivnost: KAKO za hudiča, boš dobila njegovo telefonsko???!"nisem mogla verjet - to je še najlažje od vsega.
" Tracey. Tracey bova ukradle njen stari telefon, sej njen oči ne ve, da ji je mimo grede plačal novega. Njenemu očetu bova napisale sporočilo, naj nama priskrbi telefonsko od Liama. Na koncu bova še vse podatke o poslanih sms-ih zbrisale in glej, no glej, vrnile telefon. Sploh ne bo ugotovila. Ne vem edinole še KDAJ?"
Ela me je nekaj časa začudeno gledala, nato pa rekla :"Danes na kosilu. By the way : kdaj si ti postala tako pametna?"obe sva se zasmejali.
" Hja, tako je, kadar je v igri ljubezen."po tem stavku me je prijateljsko zbodla v ramo, nato pa sva dokončale načrt. Udarile sva petko. Ura je pol dvanajstih in res morava dokončati referat o Londonu. Poleg tega imave polne roke dela s pospravljanjem in urejanjem sobe.
Končno je napočilo kosilo. Vse sva dobro premislili, zato sva na kosilo odšli skupaj, da ne bo že zdaj kaj postalo sumljivo. Usedli sva se k Tracey in dahnili :" Veš kaj, popolnoma prav imaš. Res je brez veze, da se trudiva okrog Liama . . . "
" . . . .in Zayna "je dokončala Ela."če pa si najina konkurenca TI."

Najprej je plosknila z rokami in rekla :" Aleluja, končno sta ugotovili!" Nato pa je še zamežikala v naju in nadaljevala:"No, ne vem, zakaj se kar naenkrat umikata, ampak, če sta hoteli dobiti dovoljenje za koncert, vedita, da sem vaju tako dolgo prezirala, da to ne gre kar tako hitro.". Vzvišeno je dodala :" Toda, recimo, da sem vaju sprejela v mojo skupino."nato pa se je obrnila stran in nadaljevala pogovor o porjavitveni kremi.
Pogledala sem Elo, ki mi je sedela nasproti in se mi smehljala. Vse gre kot po maslu. Jp, tole boš še obžalovala Tracey. Ni veliko priložnosti, da se spustiva na tvoj nivo in se ti pustiva poniževati, a vse ima svoj namen. VSE. In tokrat boš na koncu nasrkala TI. Nasmehnila sem se nazaj, ravno ko so nam prinesli prvo jed.
TE počitnice bodo še ZANIMIVE. Pomislim in vilico zapičim v meso - kar naenkrat sem postala lačna.

Se nadaljuje . . .
03. julij 2014
rabm 3 nexte!
03. julij 2014
4.DEL
*JANJA*
Ko sva z Elo pojedle sva se samo hudomušno spogledale in se pridružile pogovoru s Tracey. Naj nama čimbolj zaupa.
"Mislim, da smo pojedli, zato pojdite po svoje referate - imate 5 minut - in se zberite v sejni sobi. Z Elo sva vstale in se napotile v svojo sobo. Na hodniku naju je ustavila Sheila :" Hej, punci Tracey je zadolžila nas tri, da ji gremo iskat njen referat, saj sama ne utegne." vsa zadihana pove. Ubožica je pretekla celi dve nadstropji. "Ja zakaj moraš pa ti z nama?" je zanimalo Elo.
" Zato, ker vama Tracey še ne zaupa dovolj." z Elo sva se spogledale - sprememba načrta. " Mudi se no!" je zavpila. "Saj že greve!"pognale smo se v tek, da bi ga. Tracey čimprej dobila svoj referat. Ko smo prispele v sobo nisem mogla verjet! Cela soba je bila polepljena s plakati od One direction!
"Kje pa ma tist svoj referat?" je vprašala Ela. To je bil znak. Neopazno sem začela pregledovat sobo, zraven pa sem se delala, da gledam plakate.
Medtem sem premaknila vzglavnik postelje - nič.
Pobrskala po predalih za nogavice - nič.
Pogledala v omaro za obleke - nič. Kje je, kje je !!!!!
"O vauuuuv" se je na glas čudila Ela. OMG! Šle bomo!!! "Hej punci." oglasi se Sheila."Jaz moram nujno na wc. Sposodila si bom Traceyinega ampak pliiis ne ji povedat." Pogledala sem najprej Sheilo, nato pa Tracey. Bolje ne bi moglo biti.
" Ti kar. Lahko se zaneseš na naju." sva hkrati odgovorile in se nasmehnile druga drugi.
Sheila je zletela na wc, midve pa sva se spravili na delo. Nikjer ga ni bilo. NIKJER!!!
Že vem!!! Zaslišala se je voda od wc-ja, nato pa še od pipe. Eli sem pokazala dvignjen palec. Prenehala je z iskanjem in šla zamotit Sheilo. Jaz pa sem stekla k odprtemu kovčku in poiskala kakšen skriti žep. Roke so se mi tako tresle, da sem komaj odpirala predalčke z zadrgo. Zdaj ali nikoli.
Nato pa . . . našla! Bil je v stranskem žepku - prvič vidim. In dobra novica je, da je nanj čisto pozabila. Upam da ga ne bo iskala.
"Ojoj! Tako smo pozne. Gremo hitro. Kje je tisti referat?" hitro sem pahnila kovček nazaj tam, kjer je bil, potisnila telefon v žep in v roke vzela njen referat. " Tukaj!" sem odgovorila. Ela me je nervozno pogledala, jaz pa sem se nasmehnila :"Jaz grem še po naijin referat, vidve z Elo pa kar pojdita k Tracey in se opravičita v mojem imenu, da sem . . . bila na najinem wc- ju in sem kakala ...”
"Okej, okej!" sem jo prekinila, preden je prešla na kočljive podrobnosti. "Hvala punci, dolžna sem vama uslugo,"je rekla Sheila in odšla skozi vrata. Z Elo sva hitro neslišno udarile petko, Ela pa je z ustnicami oblikovala : "Dej ga v mojo osebno torbico." veselo sva stekle iz sobe. Vsaka na svoj konec hodnika. Ona za Sheilo, jaz pa dokončat najino misijo : UKRADI TELEFON - POKLIČI LIAMA.
Ko sem prišla v sobo sem kar skočila v kopalnico in telefon nežno položila v Elino osebno torbico. Moram bit nežna z njim, saj nama bo še ZELO pomagal. Hitro sem skočila še nazaj v spalnico po referat, zaprla vrata kopalnice in zdrvela v sejno sobo na predavanja. Zvečer bova z Elo lahko uresničile najin načrt.
04. julij 2014
5.DEL
*JANJA*
Ela mi je prihranila prazen stol, saj se je predavanje že pričelo. Malo sem bila kregana, ampak : Who cares? Po glavi mi je šlo samo to, kako bom zaslišala Liamov glas, kako bo presenečen . . .
Nato pa me je Ela dregnila. " Začni delat zapiske! Če kdo med nama prepisuje, sem to jaz in ne ti. Zberi se že no, da ne bodo opazl!" te njene besede so me predramile. Prav je imela. Pogledala sem v njen blok.
Popisala je že celo stran čeprav se je predavanje šele začelo. Zbrala sem vso svojo moč in se posvetila predstavitvam.Ko sva bili na vrsti midve z Elo, sploh nisem zardela. Samozavestno sem odkorakala na oder in z Elo sva začeli. Gledala sem v množico učencev in za kratek hip sem mi je zazdelo,da sem zagledala Liama.
Ne! Bil je samo Jaka. Fuuuul je podoben Liamu. Sej vem, da me že odkar sem na tej šoli peca, ampak on pač ni Liam in Liam pač ni on! Spodbudno se mi je nasmehnil in mi pomežiknil. Nasmehnila sem se mu nazaj, da je zardel. Ponavadi ne sodelujem, zato sem ga res zmedla, a kljub temu sem si mislila: oh, ko bi na tem mestu zares sedel Liam.

Ko je bilo predavanja konec, sva z Elo odhitele v sobo. Jake nisem niti pogledala. Zame je obstajal samo še tisti telefon. Do sedmih sva imeli čas, zato sva se lotili dela. Ela je odhitela po osebno torbico, jaz pa sem naju zaklenila v sobo.
" Kje si ga dobila?" me je vsa srečna objela. Vrgle sva se na posteljo, jaz pa sem ji odgovorila. " Bil je v kovčku, v stranskem žepku."
Počila se je po čelu : " Saj res, šele zdaj se spomnm, da ga je na letališču morala vzeti ven, ker je zapiskalo!" veselo sem ji prikimala. Nato pa sva se čisto zares posvetile mobitelu. Pogledale sva vsa njena sporočila, ki jih je pošiljala očetu in ugotovile, da se mu zelo prilizuje, na podlagi tega sva napisale:
LJUBI očka!
Srečno smo prispeli v London.
Saj veš za tisto skupino One direction, ne?
No, vse prijateljice so zaljubljene v nekega Liama in se bahajo, jaz pa nimam nič novega o njem!
Mi lahko pošlješ njegovo telefonsko, ali pa od katerega drugega člana, da ne bom tako nesrečna???
Prosim, prosim, prosim.
TVOJA DRAGA hčerkica Tracey.
Pa pozdravi mamo, saj veš, da imam oba zelo rada?
Potem sva se spogledale in se začele smejati kot zmešane. “Pritisni že tisti pošlji, da si ne bom premislila!" sem ji zakričala napol v smehu, napol zares.
In res je pritisnila pošlji.
Nestrpno sva buljile v telefon.
10 minut.
20 minut.
30 minut.
40 minut.
Kar naenkrat je bila ura sedem! Spogledale sva se: " Ah, po mojem je sporočilo dobil, samo, da ima službo." takrat je zapiskal telefon. Ravno sem ga nesla v kopalnico, zato sem presenečena poskočila. Ela je pritekla k meni in ko sem ga ravno hotela odpreti je potrkalo na vrata. " Hej punci, jaz sem, Sheila. Me spustita noter?" hitro sem pospravila telefon, Ela pa je odklenila vrata.
"Tracey je izgubila svoj stari telefon. Čisto je iz sebe in znesla se je name, da sem ji ga ukradla. Kaj naj naredim?" objokana se je sesedla na posteljo."Samo še vaju imam. Tako sem srečna da vaju imam in da nista povedali za wc! Saj vesta, kaj Tracey naredi, če se ji zameriš. Nihče več te ne mara. Prosim, ne zasovražita me še vidve! Prosiiim . . ." tako me je šokiralo, da sem kar obstala sredi sobe. Tega pa res nisem hotela. Počutila sem se tako krivo, kot še nikoli.
"Vse bo vredu." Ela je kot vedno obvladala položaj. Zaslišal se je trušč na hodniku, bil je čas za večerjo. "Ne bove ti obrnili hrbta stali ti bova ob strani." jo je bodrila Ela. Jaz pa sem le zmedeno prikimavala. "Toda, kaj naj naredim? Počitnice so se šele začele, jaz pa se že jokam in . . ." prekinila sem jo - še sama ne morem verjet, da je to prišlo iz mojih ust in ne od Ele. "Za začetek pojdimo vse skupaj na večerjo. Pokaži ji, da imaš hrbtenico!" spodbujajoče sem se ji nasmehnila ona pa je dvinila glavo z dlani, me pogledala in vstala. Obrisala si je solzne oči, prijela mene in Elo za roko in smo šle. Z Elo sva se zaskrbljeno spogledale. Tega pa res nisva pričakovale, a prav, več kot nas je, bolje lahko izpeljemo načrt, če le imamo kaj skupnega. In to je tisti trenutek bilo: sovraštvo do Tracey.
05. julij 2014
6.DEL

*JANJA*
Sheila se je malo pred jedilnico ustavila in rekla: " Bom šla sama, da vama ne uničim prijateljstva s Tracey, pa hvala za nasvete." na hitro naju je objela, nato pa odhitela v jedilnico. Zgroženo sva se spogledale in odšle v jedilnico. A je tako očitno!
Med večerjo sva se poskušale čimbolj zliti s Traceyino druščino, da ne bi opazila. Ko smo pojedli je razredničarka povedala, da nas jutri čaka ekskurzija po Londonu in da naj hitro zaspimo, saj moramo ob devetih že na teren. Spet se je razlegel tisti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nato pa smo se utrujeni odpravili v svoje sobe.
Na poti do sobe me je ustavil Jaka: "Ej, z Elo sta naredle ful hud referat. A mi ga posodš za prepisat, sej veš, da nisem lih kej dober v zapiskih." nato mi je še pomežiknil in rekel: "te pridem obiskat, pa mi ga boš dala. Kera soba že?" presenečena sem obstala in ugotovila,da tole postaja že nevarno.
" Drugo nadstropje, soba 113." nato pa sem odšla za Elo.
"Kaj je pa on želel?" me je vprašala. Čeprav sama dobro ve kaj. Sama mi non-stop teži, naj ga vprašam, če bi hodil z mano, ker si od Liama itak ne morem nič obetati, pa tako in tako rabim malo prakse. Ampak, čeprav ima prav . . . kaj pa ona ve, koliko možnosti imam pri Liamu!!!!
" Referat." sem ji odgovorila, ona pa se mi je namuznila. Končno sva prišle v sobo. Usedla sem se na posteljo.
" Najprej morava nekaj razčistit ." pogledala sem jo v oči in nadaljevala.
" Prvič: dobro veš, da mi gre ful na živce, kadar se mi muzaš in se mi posmehuješ, kadar gre za Jakata. Dobro veš, da on . . . "
"Te hoče zasnubit" se je zasmejala.
"Ela!" pognala sem se proti njej in jo spravila na posteljo. Zapestja sem ji držala na postelji in se ji usedla na trebuh. Ker se je še kar naprej smejala in mi je šla že resno na živce sem nadaljevala. Malo sem tudi vpila: "IN  DRUGIČ: dobro veš , da je Jaka pač Jaka, Liam pa Liam. IN ZAENKRAT ŠE NISEM VIDLA BOLJ PERFECT FANTA OD LIAMA, ZATO SE MI NEHEJ REŽAT!!!!!” ostala sem brez glasu, nato pa sem zaslišala nekoga za mojim hrbtom. Spustila sem Elo in pogledala nazaj: "In kdo je ta LIAM, če smem vprašat? Da vem, s kom se moram merit."
Ela je umirala od smeha, jaz pa sem jo jezna ošinila in zlezla z nje. Jaka me je pozorno opazoval in se naslanjal na zid. Seksi. Ne upam pa si pomislit, kako seksi bi tako izgledal Liam.
Tako me je presenetil, da sem le tiho izgovorila: "Od kdaj si pa ti tuki?" zaslišala sem nov naval smeha. Jaka se mi je namuznil.
"Pa daj nehita se mi že muzat! Pa kaj je narobe z vama?" besna sem odšla po koledar in napisala. SVETOVNI DAN MUZANJA. Po tem se je začel smejati še Jaka in dopisala sem še IN SMEJANJA. In ker sem bila v sobi z dvema človekoma, ki sta se non- stop režala in to vedno bolj, sem še sama padla na posteljo in se začela režat nevemsplohčemu. Ko smo se malo umirili, pa je v sobo prišla razredničarka in zmedeno vprašala:"A lahko še meni poveste, da se bom še jaz režala?" po tej izjavi smo vsi še enkrat izbruhnili v smeh, razredničarka pa je obupala nad nami in v smehu dejala: "Ne pozabite, da ob desetih ugašamo luči. Ura je pol devetih, tako da hitro tuširat pa spat. Sem pa vesela, da ste tako dobre volje, kar tako naprej." nato pa je zapustila sobo. Mene je že vse bolelo, zato se nisem mogla več smejati, ampak sem samo hlipala.
" Čemu se že smejimo?" sem vsa v solzah vprašala. Začudeno sta me pogledala in hkrati rekla " ne vem" in "nimam pojma", za kar smo se vsi trije skotalili po tleh od smeha.
Kar naenkrat pa je zapiskal telefon. Jp, tisti od Tracey. Zgroženo sva se spogledale. Začela sem:" Hej, Jaka. Midve sva mislile se danes še tuširat, pa . . ." Ela je prinesla referat, kar je pomenilo da naj v tem trenutku zapusti sobo. Jaka je prikimal: "Ja, se strinjam, tudi jaz. No, pa se vidimo zjutraj." in je odšel, prej mi je še pomežiknil. Še dobro, da je pozabil na tistega Liama, telefon, . . .
Ela je bila že pri meni s telefonom v roki. "Mislim, da se morava prej nekaj zmenit." je rekla, jaz pa sem prikimala.
Začela je z obveznim pogovorom, ki ga na vsake toliko časa izvedeve." Jaz za začetek še ne bi preveč zaupala Tracey." zgroženo sem jo pogledala.
"Ampak, saj je jokala zaradi naju!"
" No, ja. Kaj pa vem. Mogoče pa naju je Tracey posumila in je zdaj Sheila še vedno njena zaveznica, ki vohuni za nama." zgrožena sem ugotovila, da ima prav.
"Pri teh rečeh je treba biti zmeraj previden." pokimala sem.
"Dobra novica je, da Tracey ne upa poklicati očeta po novem telefonu." pokimala mi je. "Druga stvar pa je: katera bo poklicala 1D." to sva si obe želeli. Zajela sem sapo, da bi naredila naslednji korak in ji odstopila telefon, ko je rekla.
"Veš kaj, kar ti ga pokliči, saj si se ti spomnila." ostala sem brez besed. Se je res bila pripravljena temu odreči? Zame? Samo zame? Objela sem jo in skoraj bi zajokala od sreče, kako dobro prijateljico imam. "Zaslužiš si, saj je zaradi imava zaradi tebe ta popoln načrt.” Še enkrat sem jo močno objela, nato pa sva se vrgli na posteljo in prebrali sporočilo:

DRAGA MOJA TRACEY!
Če si res tako nesrečna med svojimi vrstnicami, kot praviš (in seveda ne dvomim, saj te le redka tako dobro pozna, da ve, da si enkratna) sem ti res priskrbel telefonsko številko.
Na žalost ni od Liama , ker je ne da, saj ima punco, je pa od Harrya.
Lepo se imej, upam da sem pomagal.
TVOJ OČKA
Jp, pa ga imava. Hitro sem si prepisala telefonsko v zvezek, v rokovnik, na list, v dnevnik in v mobitel, a vse pod drugim imenom. Pogledali sva še drugo sporočilo:
Pomislil sem, da bi morda tudi oni radi imeli tvojo številko.
Harry se je nič ne brani, ko sem mu povedal, kako dobra punca si.
Čimprej mi sporoči, če naj jim jo pošljem.
TVOJ OČE.

Zasmejale sva se, ter hitro odpisale nazaj, da ni treba in da je super najboljši očka na svetu. Zbrisale sva vse sledi tega ropa, ostalo je samo še vprašanje, kako bova vrnili telefon nazaj. Ela ga je za vsak slučaj spravila nazaj v torbico, jaz pa sem se odšla tuširat. Za mano se je odšla še Ela. O tem kako ga bova vrnile se bova zmenili jutri, saj je ravnokar v sobo vstopila razredničarka.:"Ugašamo luči. Jutri vas bomo ob sedmih zbudili, zato pospravite telefone. Ne bomo vam jih vzeli, saj se nam zdi, da ste dovolj odrasli, da se tega lahko vzdržite. Pa da ne bom našla kakšnega fanta v sobi." Namuznila se nama je in odšla ter ugasnila luč. Po telefonu sem dobila sporočilo:
Nočko mala.
Še vedno ne vem kdo je tisti Liam, ampak zjutraj mi ta informacija ne uide.
Jakec
No, očitno ni pozabil. Ela je prebrala in se nasmehnila:"Res te ima rad." nežno sem jo uščipnila v ramo in izzivalno rekla:"Jutri pa ekskurzija po Londonu. Z drugimi besedami oprezanje za ONE DIRECTION!"
Ela se je nasmehnila in v sarkastično pripomnila: "Prav imaš. . . Jaka nima šans."
V tem se skrivata dva pomena, (eno je, da ne bova imeli sreče in mi bo preostal le Jaka, drugo - bolj verjetno zame- pa, da komaj čaka tudi ona in da Jaka res nima šans) zato sem ji napisala sporočilo :
Ne me zajebavat!

Ona pa mi je odpisala:
Tudi tebi lahko noč.
in sva zaspali.
Se nadaljuje . . .
*************************
kako se vam zdi zgodbica? zdej prihajajo bolj zanimivi deli Nasleden teden grem na morje tako da ne vem če bom lahko pisala :/
06. julij 2014
u174615
u174615
next
zgodbica je svetovna
06. julij 2014
Next
Super zgodbica
06. julij 2014
Hvala za komentarje! Evo še zadn del preden grem na počitnce . . . mogoče mi uspe še kej napisat ko bom na morju
**************************************************************************************************************
7.DEL
*JANJA*
"Dooobroo juuutroooooooooo!" V sobo je prišla razredničarka in v hipu sem odprla oči. Kje sem, sem najprej pomislila. Aja, v Londonu.
V Londonu???OMG!!Vstala sem iz postelje in se zamajala, da me je Ela hitro ujela.
"Mal prehitr si ustala." me je pomirila.
"Ela?" sem jo vprašala.
"Jaaa?" je nezbrano rekla, saj je zraven izbirala obleko.
"A veš, da sva RES V LONDONU!!!!" poskakovala sem okrog nje od veselja. Veselo mi je pokimala in pomahala z mojim mobijem.
"IN, včeraj sva dobili številko od Harrya Stylesa!!!!" prijela me je za roke, da sva začele plesati po sobi.
"Midve sva v Londonu, midve sva v Londonu, . . ." razlegel se je trušč na hodniku. Ojoj! Pozabili sva na zajtrk. Na hitro sva se oblekli, počesali in se uredili, zobe si bova umili pa po zajtrku. Poleteli sva v jedilnico.
Obe sva vedeli eno.
To niso sanje.
To je resničnost.

In resničnost je, da bova prav kmalu poklicale Harrya!
Po zajtrku smo imeli petnajst minut, da se uredimo. Odhitele sva v sobo.
"Kako naj se znebiva tega mobija!" je že kar malo panično izjavila Ela.
"Nekam ji ga morava podtaknit, da bo mislila, da je pozabila nanj." sem se domislila.
"Samo, kam?" je še enkrat vprašala Ela. Zapiskal je moj telefon v nahrbtniku.
"Že vem!" Ela me je pogledala: "Dale ga bova v njen nahrbtnik za pohod. Mislila bo, da ga je dala iz potovalke v nahrbtnik, ko ga je na letališču morala prestaviti!" mi je razložila Ela.
"Ti si genialna!" Tlesknili sva z rokami. Nato pa sem pogledala prejeto sporočilo.

Na busu sedimo skupaj.
Jakec

Pokazala sem Eli, za vsak slučaj, če se strinja. Pokimala je, zato sem odpisala:
Itaq.
Janča
"Sam, sej se zavedaš, da naju bosta morala prenašat, ko bova oprezali za One direction?" Na to pa nisem pomislila, ampak sej je vseeno. "Nja." ubogi Jaka.
Hitro sva umili zobe, si obnovili ličila in vzeli nahrbtnike. S sabo bova morali vzeti še referat, ki nama ga bo prinesel Jaka.
Počakali sva ga pred wc-ji, kot je bilo dogovorjeno in skupaj smo odšli na bus. Gledalei sva, da smo šli Ela, Jaka, Luka in jaz na drug bus kot Tracy, da ne bi opazila, da še vedno obožujeva One Direction.

Usedli smo se na vrhu, da sva imeli boljši razgled ven in avtobus je speljal.
Traceyin mobi pa je bil varno spravljen v mojem nahrbtniku, vendar ne za dolgo . .
Se nadaljuje . . .
07. julij 2014
u174615
u174615
next
07. julij 2014
Mext
07. julij 2014
sem na morju, tako da ne vem, ce bom lahko kaj objavljala
09. julij 2014
u174615
u174615
skoda uživaj boš pa pisala ko prideš iz počitnic
09. julij 2014
neeext
15. julij 2014
Doma seeeeeeem! že hitim in pišem naprej
8.DEL
*JANJA*

Cel dan smo se potepali po Londonu. Uživanjeeeeeeeeeeeeeeeeeee . . . Ogledovali smo si znamenitosti in se noro zabavali. Najboljše je bilo to, da zraven ni bilo Tracey, ker smo bili na drugem busu.Poleg tega pa so nam učitelji malo prizanesli in niso tako težili kot na navadnih ekskurzijah v šoli. Ela me je še vedno malo zajebavala zaradi Jake, ampak zdaj sem tudi jaz imela nekaj novega zanjo: "Kako pa kej ti pa Luka???" sem jo nagajivo sunila v ramo.
Bila je malca, zato ni bilo zraven fantov. Sendvič se ji je zaletel v grlu.
"Hhm . . . kaj pa ti to zdej neki!!!" me je malo zmedena vprašala.
"Hej, a misliš da sm že pozabla, kdo je tvoja skrivna simpatija, po Zaynu?" sem jo smehjaje okarala. "Janja!" je vzkliknila.
Napredala sem naprej : "In glede na to, da z Zaynom nimata tolk možnosti . . ."
Odložila je sendvič me pogledala v oči in se mi približala: "Prvič: Dobr veš, da ma Luka punco . . ." nisem več zdržala in sem prasnila v smeh. Trudila se je oponašati mene in začela se je smejat še sama. Nato pa sva prevrnili nahrbtnik. Polile sva še pijačo. Še dobro, da ni bilo v bližini nikogar, ker če ne, bi počil od smeha. Po mojem bi mislil, da sva pijani.
Pobirali sva pijačo in se zraven smejali, zato nama ni šlo najbolje . . .
"Heeej punci!!!" bila je Sheila. A vama pomagam, že doooolg se nismo vidle!" je nasmejana začela pospravljati moj nahrbtnik, nato pa . . .
"Ej. Kaj je to?" nehale sva se smejati. Osupla sem pogledala proti Sheili. In komaj ugotovila kaj drži v roki, saj nisem želela verjeti svojim očem . . . nisem smela!
V rokah je držala Traceyin telefon. Upssss. . .
Se nadaljuje . . .
23. julij 2014
9.DEL
*JANJA*
Pogledala sem Elo in nisem vedela kaj naj naredim. Tudi Ela je ostala brez besed, kar je bilo grozno. Brez besed smo se gledale, ko je Sheila nenadoma izdavila: "S-ssaj nista vidve u- ukradle telefona, a ne?" Ostale sva tiho.
"Ah, kaj mi pa je! Seveda da ne, zagotovo vama je podtaknila! Oprostita mi, prooosim!" sama je naredila lažno zgodbo. In pri njej bi tudi ostalo, če ne bi jaz - medtem ko naju je objemala in sva mrmrali, da je že v redu - stegnila jezik. Preposto nisem prenesla, da tako laževa.
"No . . . V bistvu imaš prav." nisem pogledala Ele, ker vem, da me ubija s pogledom.
"Ne mislim to, da nisva krive." presenečeno me je pogledala, jaz pa sem počasi nadaljevala: "Kar, si najprej mislila ja bilo še kako renično. RES sva ji ukradli telefon" gledala sem v tla.
"VIDVE sta bile?" je presenečeno vzkliknila.
Ja, zasrala sem. Zagotovo bo povedala vsem, kar je pomenilo konec počitnic!
Kako sem neumna! One direction bi zagotovo lahko poklicale na kakšen drug način! Jaz pa sem si izmislila najbolj neumnega , otročjega, težkega, . . . Zdaj pa sem zasrala obe. Ko bi vsaj Ela dobro odnesla. Kako se mi bodo Tracey in njene smejale!!!!!
Pa Jaka. Prvič mi je bilo mar zanj. Zakaj? Saj si bo našel koga drugega. Sheilo na primer. Saj je nekoč pri flaši resnice izdala, da je zaljubljena vanj.
ZAKAJ!!! Pri 1D itaq nimam šans! Zakaj se grem zaljubit v nekega slavnega . . .
Pogledala sem jo v oči, dobila sem pogum, saj mi je bilo vseeno za vse. No, razen za Elo. Zaradi mene . . .
Vdihnila sem: "Ja. . ." hotela sem reči, da je vse moja krivda. Ampak Ela me je prehitela.
"V bistvu sem se jaz vsega spomnila. Janja je rekla, da rajši . . ." nato pa naju je presenetila Sheila: "Saj, saj ne bom povedala! Punci, še vedno vama zaupam. Popolnoma prav imata. Tudi vidve nista povedale za wc. Zagotovo imata dober razlog . . ."
Takrat pa sem dobila še bolj noro zamisel, ampak še vedno nama je nekako dolžna uslugo . . .
"Sheila, dolžna si nama uslugo." Ela me je presenečena pogledala. Bila je prestrašena, saj ni vedela, kaj bom spet zinila.
"Jaa?" v očeh sem ji videla, da bo naredila vse. Jo izkoriščam? Ne.
"Ukradle sva telefon. JA. Ampak . . . zdaj je ena. . . majhna. . . težavica." Ela je zajela sapo. Vem da si je mislila - pa ja ne boš . . .
"Nekako ji ga morave podtaknit v njen nahrbtnik." Sheila se je nasmehnila si poravnala lase.
"Do kosila bo na varnem v njeni torbi." nisem mogla verjet. Je bila res pripravljena sodelovati!
"Zihr?" sva z Elo hkrati vzkliknile."Valda. Če sem rekla, da ja, pol JA!" presenečeno sva se spogledale, nato pa sva jo hkrati objele. Spet smo prevrnile pijačo, tak, da je je čisto zmanjkalo. Prasnile smo v smeh.
"Kaj se je pa tuki dogajalo???" kar naenkrat sta se pojavila Luka in Jaka. Sheila je zardela, jaz pa sem skočila pred njo, da ne bi videla mobitela. Pospravila ga je v žep. "Bila je . . .manjša nezgoda." sem pokroviteljsko rekla.
"No, potem sva pa ravno prav prišla." se je zasmejal Luka. V rokah sta držala vrečke čipsa in coca cole. Jaka pa je imel ledeni čaj. "Na, posebej zate, ker vem, da ne piješ gaziranih pijač." se mi je nasmehnil, ko je videl, kam gledam in mi podal ledeni čaj. "Pa slamica." odprl je sok in porinil slamico noter. "Izvolite." najprej sem se mu nasmejala, nato pa se mi je pogled ustavil na ostalih. Ela in Luka sta žvižgala, Jaka je bil ponosen kot pav, Sheila pa . . .
Gledala je v tla. Bilo ji je težko. V očeh sem videla solze. Še vedno ga ljubi. A ne gre to malo predaleč? Sej,to da se z Jako spogledujem, se smejem z njim, . . . No, sej to še nič ne pomeni, ane?
Pred očmi se mi je pokazal Liam. Res ni bilo prav, da mu dajem prazno upanje, ko pa vedno v njegovi bližini mislim na Liama. Če sta si pa tako podobna! ČE bi . . . ne! Ravno tukaj delam napako! Zamišljam si Liama namesto Jake!
Pogledala sem Jako, Elo in Luko. Zabavali so se, medtem, ko so brisali klop. Nato pa sem se nasmejala skupaj z njimi, ko je Jaka pokakal golob.

Za nekaj časa bom stvari pustila take, kot so. Nato pa sem na mobitel dobila sporočilo:
Delo opravljeno.
Sheila.
Se nadaljuje . . .
*****
Komentarji??? Next???
24. julij 2014
10.DEL
*JANJA*
Od malice ni ostalo veliko, sta pa zato Luka in Jaka prinesla čips. Izginil je v nekaj sekundah. Prišla je razredničarka in rekla, da se ekskurzija nadaljuje. Pospravili smo prazne vrečke od čipsa in se odpravili v avtobus. Tracey je na zunaj zgledala srečna, da je našla mobitel, a mi vseeno ni ušel tisti njen pogled. Mislim, da naju nekako sumi.
Cel dan do kosila sem bila zamišljena. Ela je opazila, fanta pa ne. Tipično. Nekako se mi je zazdelo, da se z Elo in Luko dogaja isto, kot nama z Jako. Samo, da ima Ela še to nesrečo, da ima Luka trenutno punco. Srečo ima, da je v tretjem letniku, se pravi, da je tukaj sama z Luko.
Na kosilu sva se usedle na običajno mesto, zraven Tracey. Non - stop so debatirale o telefonu. Še dobro, da je bila misija skoraj končana. SKORAJ!
Med kosilom sem bila tako živčna, da sem skoraj polila vso juho po sosedi in nisem nič pojedla. Tracey je ostala še bolj sumničava. Ampak kaj pa morem, če bova poklicale Harrya Stylesa!!!

Po kosilu sva kar stekle v sobo. Najprej sva se zaklenile, nato pa sem vzela telefon in vtipkala številko, saj sem jo znala že na pamet. Prsti so se mi tresli, Ela pa mi je dihala za vrat, da bi kar se da največ sllišala. Nato pa sem pritisnila tipko za klicanje.
Telefon je pozvonil enkrat, drugič - molile sva, da bi se oglasil - tretjič :"Yes? Harry Styles?"
OMG!!! Telefon mi je skoraj padel iz rok. Kakšen glas! To je res on!!!!(Zdej bom kar po slovensko pisala, da se mi ni treba matrat z angleščino).
Na hitro sem se zbrala, nato pa odgovorila: "Janja na telefonu. Jaz in moja prijateljica sva ugotovili, da ne moreva na vaš koncert v četrtek, ker imamo šolsko ekskurzijo, pa bi rade vrnile VIP karte. Kako in kam naj jih vrneva?" malo sem ga presenetila, nato pa je presenečeno nadaljeval: "Zakaj jih bosta pa vrnili? A jih ne bi imeli za spomin?" vesela, da je bil tako luškano presenečen sem nadaljevala: "Ne. Mislim, ja. Samo, naj osrečijo kako drugo najstnico. Sej ni treba vrnit denarja, samo . . . res jih ne potrebujeve.Saj boste imeli še kakšen drug nastop . . ." nato pa me je prekinil.

"Hey, guys!" roko je dal čez slušalko, da nisem skoraj nič slišala. Nato pa me je šokiralo: "Punci, a imata jutri čas. Okoli pol enajstih?" roko sem dala čez slušalko in sem zakričala Eli, ki ni dobro slišala kaj hoče. Samo en pogled k Eli je bil dovolj,da sem vedela kaj naj mu odgovorim.
"Ja, lahko. Do kdaj pa?" bila sem tako razburjena, da sem komaj držala telefon. "S fanti smo se odločili, da vama za zastonj karte podarimo en dan." tokrat mi je ušel krik, preden sem pokrila slušalko in Harry se je zasmejal. "Torej se vidimo ob pol enajstih." dal nama je še naslov, nato pa so se vsi skupaj zadrli v telefon "BYYYYYYYY!" in prekinili.
OMG!!!
OMG!!!
OMG!!!

Z Elo sva se prijeli za roke in plesali ter vpili po sobi. Hitro sva se uredili za nadaljevanje ekskurzije in pohitele k Jaki ter Luki. Cel dan sva se smejale ena drugi in kričale besede, kot so: "Komaj čakam!!! Ne morem verjet!! Resno!!!! Ljubim ga!!! Zaljubljena!!! Umrla bom!!!" fanta sta se samo presenečena spogledala in malo razočarano pogledala, ko sem na eno izmed njunih tisočih vprašanj - kaj je zdej to - odgovorila: Kmalu bova spoznale 1D!" nato pa so spet prišle na vrsto tiste besede, da so naju vsi grdo gledali. Jaka pa je bil . . . no . . . malo razočaran in. . .žalosten.
Škoda, ampak.
Like we said :
1D we are coming!!!
Se nadaljuje . . .
********
Next???? Komentarji???
25. julij 2014
11.DEL
*JANJA*
Bili sva malo razočarani, saj nikjer, NIKJER nisva opazili 1D. Le kje se skrivajo????? Sicer pa to ni več tako važno, saj bo kmalu jutri . . .
Ob sedmih smo spet imeli večerjo v jedilnici, vendar do takrat smo imeli še veeeeeeeeeeeeeeeeelikoooooo prostega časa. Ela me je v sobi objela.
"Hvala, hvala, hvala, hvala, . . ." presenečeno sem jo pogledala, ona pa me je nazaj objela.
"Hvala, hvala, da si tako čudovita in moja BFF, da si tako genialna, da, da . . ." ugotvila sem, da se ji je začelo mešati, zato sem ji usta pokrila z roko. "To pa REEES ni nič takega!!" roko mi je dala z ust, nato pa rekla:"Itaq, da je. TI si se spomnila TAAKOOOO genialnega načrta, da bova že JUTRI spoznale 1D in to v njihovi hiši! Mene pa boš vzela s sabo!!!" ko sem jo spet hotela utišati pa je rekla:"Saj sploh ne veš, kaj si naredila, kajne???".
Pogledala sem jo in rekla "Prav imaš - ne vem kaj je to kaj takega." nato pa sva se skupaj zasmejale in zavpile: "waaaau!"
Z Elo sva sklenile, da si bova po večerji pripravile obleko in umile lase. Jaz pa sem se spomnila, da si bom danes še namazala nohte, saj jutri nimam šans, da jih natančno namažem!
Med tem ko sem si mazala nohte, je Ela iskala obleko. Odločila se je za kratke zelene hlače z naramnicami, spodaj rumeno majico, nad njo pa zelen pulover do popka.

 Zgledalo je fuuuul seksi.
Bala sem se, da bom ob njej zgledala, kot njena služkinja...
Odločila sem se, da bom oblekla kratke jeans hlače pod njo pa bom zabasala florescentno roza oprijeto majco. Lase bom imela tako kot ponavadi-ravne. Imam zares dolge lase, kostanjeve barve.
Uspešno sem si namazala nohte.
Na koncu je nastalo tole:
desna roka - LIAM <3 (roza, zeleno)
leva roka - PAYNE (bela, modra)
ZELO očitno je, na koga ciljam, zato me bo malo sram, ko jih bo Liam videl. Saj ne rečem na nastopu, vendar bo tako čisto “zasebno”.

Potem sva vadili še kakšne dialoge, ki "jih bova" uporabili (v narekovajih zato, ker je malo možnosti, da me bo Liam vprašal, če bi hodila z njim <3).
Na večerji sva bili obe zmedeni in neučakani. Jaka in Luka sta prišla nenavadno tiha. Midve pa sva kar poskakovali od vznemirjenosti - mislim da z lepotnim spancem ne bo nič, saj bom celo noč prebedela.
Po večerji sva se prijavili pri učiteljici, da naju cel dan ne bo, saj greva k Elinemu očku (ki BTW res živi v Londonu, saj sta z mamo ločena). Rekla je da prav, samo da naj nama podpiše neke papirje. Ela ga je šla v sobo poklicat,da naj ji nekaj podpiše, ta je bil seveda za.
Kasneje ko sva mu povedale kam pravzaprav greve, pa je rekel, da sva se dobro spomnile in da naj uživave. Pa da ne bo nikomur povedal. Blagor Eli, ki ma res zlatega očka!
Pojutrišnjem morava priti na kosilo v hotel, saj bomo imeli pozno ekskurzijo.
Po večerji sva si skrbno umile lase. Tisti Jakov pogled mi res ni šel z glave:"Ej, a se spomniš Jake pa Luke?" sem ji zaklicala s kopalnice, saj sem si ravno brisala ličila.
"Mhm." Ela je bila že v postelji.
Ko sem nehala sem odšla k njej v posteljo (imele sva zakonsko) in še enkrat ponovila vprašanje.
"A se spomniš Jake pa Luke? Dons? Na večerji?" pogledala me je in rekla:"Ajaaa tooooo? Pa sej ne vem, kaj te skrbi. Sem mislila, da ti je Liam všeč."
Spet me je melo začela zafrkavat. "Pa sej mi je. Sej veš kaj mislim no!" sem se ogorčena oglasila.
Ela me je utrujeno pogledala:"Mislim, da sta se zavedla, da naju bosta težko osvojila."nato sva pogovor nadaljevali še dolgo v noč.
Dokler nisem rekla:"Res bi mogle zaspati."
"Jaa." mi je zaspano pritrdila Ela.
"Samo kaj, ko se bojim, da se bom zbudila in ugotovila, da so vse to samo sanje." sem razočarano zavzdihnila.
Ela me je prijela za roko in rekla:"Mislim, da je bolje da prebediva celo noč in se ne "zbudiva", kot pa da imava lepoten spanec, za katerega je že zdavnaj prepozno." nasmehnila sem se.
"Ko bi le tako za vedno ostalo. Polno pričakovanj. Ker, ko se bova ločili od njih, se mi bo sesul svet." Ela je že skoraj zajokala. Žalostno. Res.
"Heeej. Saj sem jaz tukaj." sem ji tolažilno rekla. "Sploh se pa ne sekirat, kaj bo ko bova prišle nazaj. Uživajve ta trenutek. Pol se bova pa že nekako pobrale." čudilo me je, da sem to rekla jaz, toda vžgalo je. Čeprav še sama nisem verjela.

Se nadaljuje . . .

******
kako se vam zdi?? Next??
Pa hvaala vsm ki berete!! :*
26. julij 2014
Next
26. julij 2014
12.DEL
*JANJA*
Na na na na na
Na na na na na
He takes your hand I die a little
I watch your eyes
And im in riddles
"Aaaaaahhhhhhhhhhhh, . . ." počasi sem se prebujala. Kakšen leeeep glas - sem pomislila. Kar naprej sem ga hotela poslušat.
Why cant you look at me like that
Na na na na na
Začudila sem se - sva na koncertu - ne!
I hear the beat of my heart getting louder
Whenever Im near you
But I see you with him
Slow dancing
"OMGGGGG!!!!!" Skočila sem iz postelje in Ela me je samo napol pogledala. Vem. Uničila sem ji jutranji "I wish", ampak . . .
Vzela sem blazino in jo narahlo dregnila, ter zapela z njimi:

"Ohh, how I wish that was me!!!!"
Pokrila se je z odejo, jaz pa sem zavpila:"Nisva se "zbudile"!!!!!!!" to jo je dokončno zbudilo. Skupaj sva zapeli pesem do konca,(beri z vpitjem, vmes pa še ne morem verjet, pa take . . .).
Jutranji tuš - 15 minut - ,
nohte sem nekako uspela premazati s prozornim lakom (da se bodo dlje obdržali in bili bolj sijoči) - 5 minut.
Ličenje - 15 minut.
Potem sva se oblekli, v tiste obleke, ki sva jih včeraj pripravili in si uredili lase.
Ugotovile sva, da imava samo še 15 minut za zajtrk nato pa morava na pot. Počakal naju bo Elin oče.
Ko sva prišle v jedilnico s torbicami, očali, jaz sem imela nove čevlje od desiguala (kot allstarke), so fantje začeli žvižgali. Grega me je celo prijel za rit, da sem ga potem nadrla in mu dala eno klofuto. Na vrsto je prišel zajtrk, kar naenkrat sem ugotovila, da sem fuuul lačna. Medtem sem opazila, kako me je Jaka gledal, Luka pa Elo. Bil je . . . razočaran. Opazoval me je . . . občudoval pravzaprav.
Morala sem se umiriti, da nisem zajokala, ker nekaj je bil na njem. Nekaj mi je dalo vedeti da, . . .
"Greve!" Ela me je prijela pod roko in mi pomagala vstati s stola, saj jo je očka poklical, kje sva. Tako sva se z Jako nehala gledat. Grega je spet nekaj poskušal, vendar je bila zraven učiteljica, ki nama je zaželela srečo in še enkrat povedala Elinemu očku, da morava biti najkasneje jutri o b enih na kosilu v hotelu.
Z Elo sva živčno prikimali, nato pa sva zlezli v avto. Mislim, da mi sploh ni treba povedati, kako naju je gledala Tracey. Sheila pa je zaželela srečo in nama pomeži knila.
Pa smo šli.
Ne vem, kaj sem pričakovala, am pak tega zagotovo ne!
Prišli smo pred velikansko posestvo, do velik železnih vrat. Vmes smo večkrat vprašali za pot. Seveda pa so nas spremljali fani, nekaj deklet je bilo tako ljubosumnih, ko so nas spustili noter, da . . . ne bi rada tega še enkrat doživela !
*ELA*

Gledala sem Janjo, ko smo bili v avtu, pa ko smo šli k vratom. . . Bila je tako luškana!!! Vse bi dala za to, da bi mi vse cunjice, ki si jih navlečem tako pasale kot Janji!!! Že res, da sem v enih hudo seksi, ampak ne morem biti hkrati še luškana, . . . To bodo fantje zagotovo opazili, čeprav sem jaz "taglasna" pa "tapogumna".
Hiša je res velikanskaaaa. Srce mi je tako razbijalo, ko sva se odpravili k vratom. Pospremil naju je oče, nato pa nama zaželel srečo in še preden smo prišli do vrat rekel: "začarajta jih!". Nato pa odšel.
Upam da jih bova res . . .
*JANJA*
 
Pogledala sem Elo. Seksi . . . zgledala je kot kakšna hot diva - kaj pa jaz?
Nasmehnila se mi je. Mislila sem da me bo razgnalo, ko sva se prijeli pod roko in se veselo nasmehnili.
Zvonec je bil na moji strani, zato . . .
Se nadaljuje . . .
***************************************
Next??
27. julij 2014
Next
27. julij 2014
13.DEL
*JANJA*
Pritisnila sem na mrzel zvonec. . .
“It`s One direction`s house!!!! Muahahahahaha...” (vsi so zakričali, nato pa se je zaslišal Harryev smeh)
 
Takoj, ko se je smeh končal, je Harry odprl vrata. Široko je razprl roke in rekel: "Hey girls!!!" in se zasmejal. To. NI. ! S kretnjo nama je nakazal, naj vstopiva.Globoko sem vdihnila.Ko sva vstopili, smo prišli v velikansko sprejemnico, ki se je nadaljevala v hodnik. Na desni strani pa so bile zavite stopnice v drugo nadstropje. Predstavili smo se en drugemu. Nato pa sem kar naenkrat zavpila in se mu vrgla okrog vratu.
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa!" presenečen me je objel in me pobožal po hrbtu. Morala sem se prepričati, da je res ON!
"Grem stavit, da si ti tista, ki me je poklicala.
Smeje se sem mu odgovorila:"Kako si vedel!!!" Še enkrat sva se zasmejala. Ela  je bila nenavadno tiho.Ugotovila sem, zakaj.

Razlog je bil zaspani Zayn, ki je ravnokar prišel po stopnicah:"Kaj se tukej dogaja??" Nato pa so mu oči zastale na Eli, kot da jo prvič vidi (no, saj v bistvu jo, sam , sej veste, kaj sem mislila) in premeril jo je od glave do pet. Popravil si je lase in si zapenjal pulover. Bil je tako luškan in zaspan. Imel je motne oči. Bil je prav luškan! No, sej mi ni všeč, sam za Elo je bila to prava ljubezenska bomba. Predstavil se je.
Nisem mu kaj posebej sledila, saj so se na vrhu stopnic pojavili ostali člani velike 1D družine: Louis, Niall in . . .Liammmmmm . . . Nisem umaknila pogleda z njega! Nisem mogla. Vsi trije so zavpili:"Kaj dogaja?????" nato pa sta Louis in Liam pritekla po stopnicah, Niall pa se je podrsal po ograji. Pristal je točno pred mano. Ponudil mi je roko in se predstavil.

Na vrsto je prišel Louis in rekel:" Hi! Sem Janezek!" vsi smo se zasmejali. Po tem smehu smo se vsi sprostili, no, jaz niti ne. Ker, . . .

Pred mano se je pojavil Liam. Najprej me je nahitro preletel z očmi, da me je kar zmrazilo, nato pa se mi je nasmehnil in si nagajivo popravil metuljčka. Vsi smo se mu nasmejali. Potem mi je končno ponudil roko. Ko sem mu hotela sesti vanjo, pa jo je izmaknil in se naredil, da si je hotel samo popraviti lase. Nagajivo me je gledal in se mi smehljal, kot nek plenilec, opazoval me je, kako se bom odzvala. Smehljal se mi je s kotički ustnic, njegove oči, pa so izžarevale nekaj posebnega. Čisto me je kupil. Ker, nekaj je bilo med nama in to je najbolj nenavadno, oba sva začutila, ko so se mu oči zasvetile. Zdelo se mi je, da je ta trenutek trajal večno, v resnici pa je bilo samo nekaj sekund. Streslo me je po vsem telesu, ko mi je nalahno stresel roko. "Kakšni nohti!!!" je presenečen rekel.
Obrnil je roko, nato pa si jih podrobno ogledal. S prsti je šel po vsakem nohtu in ga potipal. Kar začutila sem, kako sem zardela. “Lepo lepo, naslednjič lahko narediš kombinacijo črne in bele,” je zamišljeno dodal in odšel objet še Elo.
Kar obstala sem tam - NASLEDNJIČ!!!!! Lažno upanje, ali . . . lažno upanje - zagotovo. Oči so se mi orosile. Pa saj ima punco - hudiča!!! Kaj sem si pa mislila!
Odločno sem pregnala misli - danes sem vesela!!!Otožno sem pogledovala na konec hodnika - bomo šli na ogled hiše??? Najbrž ne . . .
"Torej," je začel Harry "najprej smo vam s fanti pripravili ogled hiše, nato pa . . . KONCERT!!!" z Elo sva poskočili in se prijeli za roke. "Hvala, hvala, hvala, . . . " spet sem ga objela. Nekako sem se navadila, da je Harry tisti najbolj - no, ni me bilo sram pred njim, ker mi ni srce skakalo iz hlač (kot se reče), ampak sem ga dojemala, kot nekega starejšega brata.
Odšli smo po stopnicah v zgornje nadstropje. Najprej je bila majhna garderoba za čevlje in jakne, naprej pa vrata v dnevno sobo (s hišnim kinom - seveda). Iz garderobe, pa je bil hodnik - tak kot spodaj - na levi so bila tri vrata Niall, Loius, Liam, na desni pa vrata v sobo od Zayna in Harrya. Naprej se je hodnik nadaljeval  tako, da je bilo veliko stopnišče v spodnje nadstropje, naravnost naprjej pa veeeeeelik balkon. Takega še nisem videla. Na njem je bila velika televizija, kotiček, kjer si lahko po mili volji poležaval, . . . Razgled je bil fantastičen!!!! Nato pa smo po zavitih stopnicah odšli v spodnje nadstropje. Tam so bila vrata v velik studio in v fitnes. Nato pa - tam, kjer je v zgornjem nadstropju dnevna soba - velikaaaaaaaaaaaaaaaaanska kuhinja. V spodnjem nadstropju je bila še velika pralnica s tremi pralnimi stroji, en wc za goste in dva navadna. V zgornjem nadstropju pa kar trije wc- ji. A majo tele fanti resne prebavne težave??? Ko sem se že hotela pohecati na to temo, pa so mi pokazali še sobo za goste, ki se je delila na tri majhne sobe. Takrat sem se spomnila na njihove punce. Vem, da veliko časa preživijo z njimi, torej - če bi vsak imel eno punco bi bilo to deset ljudi. Torej pet wc-jev pa res ni preveč! Čeprav punce najbrž spijo skupaj z njimi. . . Nisem si mogla predstavljat Liama z drugo . . . Sebična sem, vem. Ta veeeliiiiiiiiika soba za goste je bila za fitnesom, proti stopnišču. Zavili smo v studio, kjer so na hitro ogreli svoje ljubke glasove, nato pa
so začeli . . .
Se nadaljuje . . .
********************************
Next??
28. julij 2014
Next<3
29. julij 2014
Neext
29. julij 2014
14.DEL
*JANJA*
Začeli so peti. Peli so nov CD! Bilo je tako čarobno! Bile sva na zasebnem koncertu od One direction!!!! Molila sem, da se ne bi nikoli končal! Spet so me skoraj premagale solze. Podarili so nama en CEL dan!!!!! Spremljala sem Liama na vsakem koraku. Ko sem pogledala k Harryu pa mi je pomežiknil.

Z Elo sva noro uživale. Na koncu "koncerta" sem se spomnila, da jih sploh še nisem prosila za podpis.
Odločno sem odkorakala med fante, ki so pospravljali opremo in rekla: "Skoraj bi pozabila!" Iz torbice sem vzela alkoholni flumaster. Prišla je še Ela s svojo knjigo podpisov. Jaz sem jim najprej ponudila svojo knjigo in slike, nato pa sem se spomnila nekaj norega!!!
"Heej! Kdo se mi bo podpisal na hlače!!!" fantje so bili takoj za. Na eno hlačnico sem dobila Zaynov podpis, na drugo od Liama: "S čim vse me boš še presenetila?" in se mi zasmejal.

OMG!!!! Vse je bilo vredno za tale smeh! Na vrsto je prišel Louis in se mi podpisal na žep. Harry se mi je zvito nasmehnil in mi s prstom pokazal obrat. Obrnila sem se. Popisal se mi je na rit! Glasno se je začel smejati in rekel: "Takih fanic pa še ne!" in mi še enkrat pomežiknil. Niall se mi je podpisal na zadnji žep.
Nato pa se je začelo slikanje.


Delali so smešne face, puppy eyes, vsak posamezno, nato pa sem Harryu rekla: "Zdej pa še eno za ozadje klicatelja." ko sem te besede dejansko izrekla, sem ugotovila, kaj pomenijo. Brezveze je bilo, da bi si dala njegovo sliko za ozadje klicatelja, saj me tako ali tako ne bo več poklical! Skoraj bi omedlela od pomena teh besed. Samo še danes je čas. Samo še pol dneva! Še par ur. Harry mi je pomahal pred oči: "Heej! A bo kej??" se mi prisrčno nasmehnil, jaz pa sem ga slikala. Sliko nisem takoj shranila. Nato pa je Niallu zakrulil želodec in vsi smo se zasmejali, Niall pa je zardel.
"Čas za kosilo?" je vprašal Louis. Niall je prikimal, vsi ostali pa tudi.
"Ammmmm . . ." Zayn je pogledal na uro.
"Zaradi “fotoshootinga” smo zamudili kosilo." Z Elo sva se presenečeno spogledale. "Zmenjeni smo bili ob pol dveh, ampak se je zavleklo na tri." je rekel Louis. "Mislim, še vedno gremo lahko v McDonald, ampak mislili smo, . . ." je začel Harry. Bili so malo prestrašeni, saj se jim je sesul načrt. Zmrznila sem. Nato pa kar naenkrat- sploh ne vem od kod pogum- "Pa saj imate kuhinjo!!!" sem presenečena rekla. Fantje so se spogledali.
"No, nimamo veliko za jest, ker redno hodimo v McDonald, edina dva kuharja pri nas pa sta Liam in Harry." je povedal Niall. "Pa še midva znava samo jajca in hrenovke, potem pa se počasi konča." je povedal Harry.
Kar naenkrat sem ugotovila, kaj je rešitev. No, oni že res, da ne znajo dobro kuhati. Ampak, znave pa midve.
"No, če ste zato," pomenljivo sem pogledala Elo, nato pa rekla:" vama midve z Elo pripravive tradicionalno slovensko kosilo. Obljubim, da ne boste razočarani. Če vama ne bo všeč, bodo za sladico še vseeno palačinke." Ela je osupnila, nato pa se hitro znašla in mi prikimala, fantje pa so se še bolj osuplo od nje spogledali. Nastala je tišina, nato pa je Liam rekel: "Prav, samo če mi obljubiš, da me bosta naučile skuhati." in se mi še enkrat nasmehnil. Potem pa se je oglasil še Harry: "Pa mene tut." vsi smo se nasmejali, ko je naredil prisrčen otroški glasek.
Louis je poskočil in plosknil z rokami: "Torej naročimo hrano, ki jo potrebujeta." Odšel je po varnostnika pred glavna vrata, midve pa sva naredili spisek za v trgovino.
Upam samo, da nama bo zares dobro uspelo. . .
Se nadaljuje . . .
29. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani