u152441
u152441
zgodba govori o dekletu ki je srečala ljubezen ko je postala begunka

Sarah
Vstani kriči mama. Potlej ti bom povedala ko se boš uredila mi reče mama. No sem Sarah Pečnik. Stara sem 17 let.

No si že. Ko sem zagledala kovčke sem jo vprašala kam gremo. Mama odvrne bežat pred vojno. Zakaj te ne skrbi za življenje spet reče. Seveda me. Potem vzemi kovček in v avto. Prišla še je moja starejša sestra videti je zaskrbljena. Hitro smo ušli po odhodu sem zagledala vojaška letala. Ki so bombardirali srce mi je zatrepetalo. Ko smo prišli na mejo smo se izmuznili. Več dni smo tavali. Vendar so nas zaprli v koncetracijska taborišča. Nekega dne smo ušli. Edino oče je umrl. Po dveh letih sem srečala fanta po imenu Liam. On je slaven član skupine One direction. Vendar so on in drugi člani skupine 1d begunci. Bežali smo v Italijo. Čez nekaj dni sem začutila da sem zaljubljena v Harrya Staylesa.
06. februar 2014
Next
07. februar 2014
u152441
u152441
No tega pa nočem nikomur povedati. Konec vojne vesela sem upam da ne bo spet. Kmalu pride Sam. No Sara je vedno pa jo kličem Sam, ker ko sem bila še majhna sem imela sestro ki je bila Sam vendar je umrla v prometni nesreči. Moja starejša sestra pa je Lea Pečnik. Jo za vse skrbi. Kmalu zagledam očka ki vara mojo mamo s Victorio to že vem, tudi mama ve zato pa je ločena z očkom. On pa je itak pijanec. Od lani me pretepa. Opoldne grem s Sam na koncert Katy Perry. Komaj čakam. Lea pa na koncert Austina Mahona. Popoldne je bilo koncerta konec prosila sem jo za avtogram ona pa se mi je rahlo nasmehnila in ga podpisala. Kmalu sva postali prijateljici. Ko so člani One direction to izvedeli so rekli da se ne smem srečevati z njo ob koncertih saj bo hudo. Harry pride do mene in me prosi za roko. Nisem nič rekla le strmela v tla nisem mu odgovorila. Zato je odšel. Nisem bila žalostna pa ne vesela, ker bodo drugi izvedeli. Katy sem prosila za nasvet ona pa je rekla da moram povedat resnico drugače ne bo nič.
Več dni si nisem upala nazadnje pa sem le zbrala pogum in povedala. Potem me je nežno poljubil in odšel. No upam da ne bo nikomur povedal. Niall je pripravljal palačinke jaz pa sem vesela poskočila. Potem pa me je vprašal če je res da sem zatreskana v Harrya. Tiho sem rekla ja. Potem pa je naglas rekel opa. Jaz sem mu rekla tiše on pa je še bolj naglas zakričal opa. Jaz bi ga po buči. Potem pa se mi je smejal. Ko da ti nisi sem mu rekla. Seveda nisem je rekel. Potem pa sem mu izmaknila palačinko s krožnika in jo pojedla on pa je kričal name saj je to bila njegova palačinka. Oj danes zvečer imam zmenek. Hitro sem se uredila. In šla s kolesom do restavracije kjer je bil Harry z dekletom Kendall. Hitro sem bežala. Doma sem šla spat zjutraj pa je Harry rekel zakaj nisem prišla. Jaz pa sem kruto rekla saj si bil z Kendall. Ona je mojo bivšo dekle. Hotel sem enkrat že davno z njo na večerjo. Pa sem včeraj šel v restavracijo. Pa me je povlekla in rekla da moram držati obljubo. No žal mi je je nežno odgovoril. No za to ti se sploh ni treba opravičevati se rekla in odšla v kuhinjo. Takrat je prihitel Niall in me objel jaz pa sem ga odrinila in rekla da je pijan saj smrdi po alkoholu poklica sem Harrya. On ga je pomagal spravit spat. Prvič je pijan je rekel. In sva odšla spat.
19. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg