Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Nova zgodbica na dan! Pravila že poznate tako, da začnimo. Nexte posvečam, kot pri vseh ostalih. Prosim, ne imet problemov koliko zgodbic pišem. Hvala, pa začnimo...
Candice King as Sarah Morgan
Izbrane osebe še dodajam :Đ

Tokrat ne teče že 8. ali 9. leto, ampak že 10. leto odkar se ni zbudila, ampak še vedno ima upanje... vem, da še ni konec. Konec koncev pa je usojena NJEMU. ON jo čaka, in čakal jo bo še tako dolgo kolikor bo treba. Vsako leto kupi nov zaročni prstan, ter ga ne proda. V teh desetih letih, ko jo čaka, ne pusti nobene ženske blizu, samo mene. In, ne... ne pričakujte, da bova na koncu skupaj. Sestra in brat? To je pa že mimo... Bo zaspala za vedno? Bo moja najboljša prijateljica , bratova punca zaspala za zmeraj? Počasi že izgubljam tisto, kar imam od nje... upanje.
Diana Walker.
Pogrešam jo, sem rekla, ko sem jo gledala napol mrtvo na postelji. Smili se mi, v teh letih... bila sem zraven, v vsakem trenutku. Nazadnje se mi je nasmehnila... oh, njen nepozaben nasmeh, smeh, zvesto prijateljstvo... njena ljubezen. No, ko se mi je nazadnje nasmehnila...
bili sva v avtu, ona je vozila. Povedala sem ji vic, ki sva ga razumeli samo midve... torej, če bi ga vi slišali, ga ne bi razumeli in čudno gledali... Nasmehnila se je me pogledala... zadnji hip se je ozrla naprej na cesto, ampak... bilo je prepozno. Prepozno. Njena polovica avta je bila cela zmečkana, saj sva se zaleteli v parkiran kamion. Jaz sem bila samo lažje poškodovana, ona pa... se mi je nazadnje nasmehnila in dejala,
“Pomeniš mi vse na svetu poleg, Chrisa in družine, ne izklopite me iz napra...v,” nato pa je zaprla oči. Čutila sem kako so mi vrele slane solze spolzele po licu nato pa še po vratu. Nesla sem jo na bližnji travnik. Oživljala sem jo, ampak ni delovalo. Klicala sem 112 nato pa še kričala -na pomoč-. Rešilci so prišli čez dobri 2 minuti. Odnesli so jo avto pa so gasilci odmaknili. Bila je cela krvava, kot moja siva majica. Odšla sem v vozilo nato pa smo se hitro odpeljali. Med 1 minutno potjo sem poklicala njene starše nato pa še Chrisa... naprej ni bilo več zanimivo.
Jullie je vedno hotela darovati svoje organe, hoteli so že poklicati, da bi ji izsesali organe, ampak sem z Chrisom vstrajala, zahvala temu, da se mogoče še kdaj zbudi iz kome. Po vsem tem sem bila še zadnjih 8 let v hudi depresiji. Počela sem vse mogoče, rezala sem se... pa še kaj hujšega. Zadnji 2 leti sem nehala.
Iz dolgega razmišljanja me je zbudil Chris. Vstopil je, šel k njej in jo prijel za rahlo modro roko... nato pa se je zgodilo nekaj težko pričakovanega...
Kdo želi posvečenega?
21. avgust 2016
Next
21. avgust 2016
Next
21. avgust 2016
u215362
u215362
Next
22. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
neeextt nadaljuuj hitr ohmy
pomojem da bo oživela al pa neki ziher bo smile_xd
22. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
Next nadaljuj preprosto super nwm jaz bi imela posvečenega
22. avgust 2016
Dobis
Pride jutri ker sem bila do zdele v btcju haha
22. avgust 2016
Next!!!
22. avgust 2016
Nextttt
23. avgust 2016
Neext
29. avgust 2016
u212052
u212052
Next
29. avgust 2016
Pride kmal, sam zdei bo sola in ja... se bom potrudla cim vec spisat
29. avgust 2016
kdaj bo Next???????????????????
29. avgust 2016
Kratk Next spism ker sm na fonu in ja... x"c
30. avgust 2016
Čakamo smile_xd
30. avgust 2016
u215639
u215639
Next
30. avgust 2016
Posvečam .ShawnCamila.

*Diana Walker*
nato pa se je zgodilo nekaj težko pričakovanega... naprave so začele piskati,
“Zbudila se bo! Pokliči zdravnike!” je začel vpiti Chris in tekati po sobi. Hitro sem šla do vrat in se zaletela v... prelepega zdravnika... mislim... zdravnika. Nasmehnil se mi je in hitro šel do Jullie. Prišel je še en starejši zdravnik in naju z Chrisom napodil ven. Čakala sva še pol ure. Veste kako je to?
Ne veš kaj se bo zgodilo z tvojo najboljšo prijateljico... mislim, ona je meni sestra.
Ne veš ali se boš po teh dolgih letih še pogovarjal z njo, jo videl z odprtimi očmi... ali pa bo konec, in bomo odšli na... po.gre...b. tako težko mi je na to besedo misliti.
Čakala sva še pol ure, napeta sva bila kaj se bo sploh zgodilo. Kmalu je prišel ta 'lušten' zdravnik do naju. V roki je imel izzvide. Chris je takoj vstal.
“Ker je bilq zadnjih deset let v komi, se je postarala samo za pet let. Če bi bila še enkrat toliko časa v komi, kar je skrajno nemogoče, saj je že obdobje desetih let doseči, bi se postarala za deset let oziroma lahko rečem eno desetletje.”
Torej imam 4 let mlajšo prijateljico?
“Ampak po izgledu je stara 28 let. Tako, da gospod z poroko kar pohitite,” je rekel zadnji stavek v polovičnem srkazmu. Vrata so se odprla, doktor je namignil naj greva noter. Nisem morala verjeti svojim očem....
30. avgust 2016
u215639
u215639
Next
30. avgust 2016
Next
30. avgust 2016
Next
31. avgust 2016
u210820
u210820
Next